NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 666
47
20:00 BIRMINGHAM BOWL - Georgia Southern vs Appalachian State
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 9 éve
Akárhol jön TE, az pazarlás lenne.Ez természetesen 3-4. kör táján jöhet, szerintem. Csak kiragadott dolgokat citálhatnék ide, ezért nem teszem. Ez most csak egy érzés.Witten még mindig beton biztos kezdő, Hanna most kapott új szerződést, Escobar vissza fog térni, plusz tavaly valami érthetetlen mozdulattal eldobtak egy idei draft picket, hogy leigazolják Swaimet. Miért is kéne elherdálni megint egy picket egy pozícióra ami már így is tele van?Láttam én is, én sem vagyok elájulva, de a drogbáró kérdéses (legalábbis ezt olvastam minap), az igény pedig nagy úr tud lenni.kivételesen szar TE class van idén.Na, eszem is ezt a Draft Showt. Egy rohadtul érdekes elejtett megjegyzés. Tiny Jim (D Helman) arra, reagálva, hogy a Cowboys FO úgy is azt fogja csinálni amit kiterveltek, teátrálisan az asztalra vágja a tollát, mondva "Francba, azt hittem hogy befolyásoljuk ezeket a srácokat!" A beszélgetés nem akad meg, de Broaddus visszafordul és ennyit mond: "Bosával kapcsolatban igen." Broaddus pedig hozzám hasonlóan nincs elszállva a sráctól. NEM LESZ BOSA PICK! 😀Jól betankolt a DL, az tény! Állhatatosságunk (és főleg pénztelenségünk) meghozta gyümölcsét.
gyeek
Jöhet a draft QB (én mostanában Lincs-hangulatban vagyok), Rb (Ezékiel valósz. pássz, Henry befigyelhet), egy db TE (igen!) és sok S meg CB. DT így már csak elvétve. UFF!
És simán reálisnak látom, hogy elcseréljük a 4. helyünket, de csak a 49-esekig.
Charlie Firpo
csere ügyben: lehet, hogy a Chargers helyére olcsóbb lesz cserélni, mint a miénkre. sőt, már a Titans is árulja az 1/1-et.. idén nem lesznek csodák "árban"
rva
Charlie Firpo
gyeek
Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Ez természetesen 3-4. kör táján jöhet, szerintem. Csak kiragadott dolgokat citálhatnék ide, ezért nem teszem. Ez most csak egy érzés.Witten még mindig beton biztos kezdő, Hanna most kapott új szerződést, Escobar vissza fog térni, plusz tavaly valami érthetetlen mozdulattal eldobtak egy idei draft picket, hogy leigazolják Swaimet. Miért is kéne elherdálni megint egy picket egy pozícióra ami már így is tele van?Láttam én is, én sem vagyok elájulva, de a drogbáró kérdéses (legalábbis ezt olvastam minap), az igény pedig nagy úr tud lenni.kivételesen szar TE class van idén.Na, eszem is ezt a Draft Showt. Egy rohadtul érdekes elejtett megjegyzés. Tiny Jim (D Helman) arra, reagálva, hogy a Cowboys FO úgy is azt fogja csinálni amit kiterveltek, teátrálisan az asztalra vágja a tollát, mondva "Francba, azt hittem hogy befolyásoljuk ezeket a srácokat!" A beszélgetés nem akad meg, de Broaddus visszafordul és ennyit mond: "Bosával kapcsolatban igen." Broaddus pedig hozzám hasonlóan nincs elszállva a sráctól. NEM LESZ BOSA PICK! 😀Jól betankolt a DL, az tény! Állhatatosságunk (és főleg pénztelenségünk) meghozta gyümölcsét.
gyeek
Jöhet a draft QB (én mostanában Lincs-hangulatban vagyok), Rb (Ezékiel valósz. pássz, Henry befigyelhet), egy db TE (igen!) és sok S meg CB. DT így már csak elvétve. UFF!
Charlie Firpo
csere ügyben: lehet, hogy a Chargers helyére olcsóbb lesz cserélni, mint a miénkre. sőt, már a Titans is árulja az 1/1-et.. idén nem lesznek csodák "árban"
rva
Charlie Firpo
gyeek
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Witten még mindig beton biztos kezdő, Hanna most kapott új szerződést, Escobar vissza fog térni, plusz tavaly valami érthetetlen mozdulattal eldobtak egy idei draft picket, hogy leigazolják Swaimet. Miért is kéne elherdálni megint egy picket egy pozícióra ami már így is tele van?Láttam én is, én sem vagyok elájulva, de a drogbáró kérdéses (legalábbis ezt olvastam minap), az igény pedig nagy úr tud lenni.kivételesen szar TE class van idén.Na, eszem is ezt a Draft Showt. Egy rohadtul érdekes elejtett megjegyzés. Tiny Jim (D Helman) arra, reagálva, hogy a Cowboys FO úgy is azt fogja csinálni amit kiterveltek, teátrálisan az asztalra vágja a tollát, mondva "Francba, azt hittem hogy befolyásoljuk ezeket a srácokat!" A beszélgetés nem akad meg, de Broaddus visszafordul és ennyit mond: "Bosával kapcsolatban igen." Broaddus pedig hozzám hasonlóan nincs elszállva a sráctól. NEM LESZ BOSA PICK! 😀Jól betankolt a DL, az tény! Állhatatosságunk (és főleg pénztelenségünk) meghozta gyümölcsét.
gyeek
Charlie Firpo
rva
Charlie Firpo
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Láttam én is, én sem vagyok elájulva, de a drogbáró kérdéses (legalábbis ezt olvastam minap), az igény pedig nagy úr tud lenni.kivételesen szar TE class van idén.Na, eszem is ezt a Draft Showt. Egy rohadtul érdekes elejtett megjegyzés. Tiny Jim (D Helman) arra, reagálva, hogy a Cowboys FO úgy is azt fogja csinálni amit kiterveltek, teátrálisan az asztalra vágja a tollát, mondva "Francba, azt hittem hogy befolyásoljuk ezeket a srácokat!" A beszélgetés nem akad meg, de Broaddus visszafordul és ennyit mond: "Bosával kapcsolatban igen." Broaddus pedig hozzám hasonlóan nincs elszállva a sráctól. NEM LESZ BOSA PICK! 😀Jól betankolt a DL, az tény! Állhatatosságunk (és főleg pénztelenségünk) meghozta gyümölcsét.
gyeek
Charlie Firpo
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
csere ügyben: lehet, hogy a Chargers helyére olcsóbb lesz cserélni, mint a miénkre. sőt, már a Titans is árulja az 1/1-et.. idén nem lesznek csodák "árban"én max annyit tudok elképzelni, hogy a Rams feljön egy QB-ért, és megkapjuk az egyik (nagyon max mindkettő, de abban sem hiszek) 2. körösüket... Mindent egybevetve szerintem nem lesz csere, és maradjon benn Ramsey, különben Bosa lesz.
rva
több mint 9 éve
kivételesen szar TE class van idén.Na, eszem is ezt a Draft Showt. Egy rohadtul érdekes elejtett megjegyzés. Tiny Jim (D Helman) arra, reagálva, hogy a Cowboys FO úgy is azt fogja csinálni amit kiterveltek, teátrálisan az asztalra vágja a tollát, mondva "Francba, azt hittem hogy befolyásoljuk ezeket a srácokat!" A beszélgetés nem akad meg, de Broaddus visszafordul és ennyit mond: "Bosával kapcsolatban igen." Broaddus pedig hozzám hasonlóan nincs elszállva a sráctól. NEM LESZ BOSA PICK! 😀Jól betankolt a DL, az tény! Állhatatosságunk (és főleg pénztelenségünk) meghozta gyümölcsét.
gyeek
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Na, eszem is ezt a Draft Showt. Egy rohadtul érdekes elejtett megjegyzés. Tiny Jim (D Helman) arra, reagálva, hogy a Cowboys FO úgy is azt fogja csinálni amit kiterveltek, teátrálisan az asztalra vágja a tollát, mondva "Francba, azt hittem hogy befolyásoljuk ezeket a srácokat!" A beszélgetés nem akad meg, de Broaddus visszafordul és ennyit mond: "Bosával kapcsolatban igen." Broaddus pedig hozzám hasonlóan nincs elszállva a sráctól. NEM LESZ BOSA PICK! 😀Jól betankolt a DL, az tény! Állhatatosságunk (és főleg pénztelenségünk) meghozta gyümölcsét.
gyeek
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Na, eszem is ezt a Draft Showt. Egy rohadtul érdekes elejtett megjegyzés. Tiny Jim (D Helman) arra, reagálva, hogy a Cowboys FO úgy is azt fogja csinálni amit kiterveltek, teátrálisan az asztalra vágja a tollát, mondva "Francba, azt hittem hogy befolyásoljuk ezeket a srácokat!" A beszélgetés nem akad meg, de Broaddus visszafordul és ennyit mond: "Bosával kapcsolatban igen." Broaddus pedig hozzám hasonlóan nincs elszállva a sráctól. NEM LESZ BOSA PICK! 😀
több mint 9 éve
twitter.com/DavidMooreDMN/status/717116916444172288?ref_src=twsrc%5EtfwSzóval Jack Crawford szerződése 1.1 + 0.5 misi. Emellé Jason Jonest leigazolni hasonló konstrukcióval...O_O
több mint 9 éve
Ajjaj, lemaradtam arról, hogy a Draft Show műsort Dane Brugler, Bryan Broaddus és Tiny Jim nyomatja. Első kettő érti a dolgát és ahogy elnézem érintettek pár fontos témát. Van mit behozni...www.dallascowboys.com/video/2016/04/01/draft-show-ranking-top-wide-receivers
több mint 9 éve
meg hát ha azt nézzük Robert Mathis sem evett meg egy fél lovat minden este (6'2", 245), aztán mégis elég sokáig elkaristolgatott Freeney-vel átellenben, és kb 10 évig ők is 4-3-at játszottakOFF:
slowmotion
Mathis mondjuk a szememben HoF kaliber, bár valszeg nem fog bekerülni. 30+ évesen, kb 10 évnyi 43 end szerep után raktuk át OLB-be, és így hozott 32 évesen egy 19.5 (!!) sackes szezont. Ő + Freeney is a sebességükből és robbanékonyságukból éltek a fal szélein (+ egyikük sem ment a szomszédba egy-egy spin move-ért, akár bull rushért)
Nem kell 260 fontos legény feltétlen a fal szélére, de cserébe szét fognak futni. Nálunk az volt a baj kb mindig, hogy a liga (akkoriban) talán legjobb pass rusher duója mellé nem volt minőség a fal közepén. Illetve futás ellen Mathis + Freeney sem voltak valami produktívak, bár nem is ez volt a fő feladatuk.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
meg hát ha azt nézzük Robert Mathis sem evett meg egy fél lovat minden este (6'2", 245), aztán mégis elég sokáig elkaristolgatott Freeney-vel átellenben, és kb 10 évig ők is 4-3-at játszottakAz hogy oda mi van írva az olyan sokat nem jelent. Bosa tipikus 4-3 DE. 3-4 Olb-nek kicsit túlsúlyos és talán a robbanékonysága sincs meg. Buckner-t pedig 4-3 DT-nek tartják sokan. Szerintem ebből így messzemenő következtetést levonni nem lehet.Marinéni rendszerében inkább fürgének mintsem erősnek kell lennie a DL-nek, emiatt alulméretezett összességében ez a 4-emberes front.
Aki nekem inkább 3-4 OLB az Randy Gregory és a most beszerzett Mayowa Benson de azért azt gondolom hogy séma váltáson nem gondolkodik a csapat.
100yard
empty taxi
több mint 9 éve
Gyorsabban összefoglalnám: mivel az előbb említett listán nem szerepel Wentz egyszer sem, így valószínű, hogy arra számítanak, hogy kimegy előbb vagy Lynch nálunk az abszolút favorit, mivel ha valamit kis sem akarok próbálni akkor nagyon nem akarhatom...Az, hogy nincs a listán kisebb hiba, mert annál jobb interjút nehezen tudok elképzelni, hogy az ex-kjúbí hedkócs pár napig edzette a Senior Bowlon Wentzet. Emellett volt még egy korábbi hír, miszerint az összes top QB jön privát vizitre a draftig, még van idő arra is.
Nem?
Wong
Egyebek iránt egyre erősödik a pletyka, hogy a Titans cserélné az első picket. Ez esetben nem lenne semmi gond az 1/4 irányítóval (kivéve ha a Browns mást vinne). Ha Tunsil a Chargersig csúszna őt vinnék, a Cowboysnak pedig ott lenne Ramsey. Ő viszont még nem volt vizitálni, ezért kicsit Claiborne szagú lenne a draftolása... 😐
***p.s. A 30 draft előtti látogatóból 6: Goff, Wentz, Lynch, Hackenberg, Cook, Brissett.
Crawfordnak örülök, 5. hétig ki kell már bírnia ennek a DLnek. Ha nem hoznak draftról első pár körben valakit, akkor érdekes lesz figyelni a Crawford/Mayowa/Russel küzdelmet az első heti kezdésért.
Szerkesztette: gyeek
több mint 9 éve
Értem én ezt a rotációt meg a fürgeséget is, de azért a DT-knek a 4-3-as rendszerben erősnek is kell lenni. Pl. a panthers esetében Star Lotulelei-re mondják hogy annak ellenére hogy nincsenek impresszív számai de nagyon fontos eleme a D-ek, mert borzasztó erős. Sokszor leköt két falembert, vagy benyomja a falat és így sokkal több lehetőség jut a többieknek.Monte Kiffin kölkei ilyet nem nagyon használnak, ennyire egyszerű.
Egy ilyen "rombolót" hiányolok én a mi falunkból.
100yard
Lotulelei egyszerűen nem elég fürge Marinéni sémájához, mint sok másik 320 font körüli DT.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Értem én ezt a rotációt meg a fürgeséget is, de azért a DT-knek a 4-3-as rendszerben erősnek is kell lenni. Pl. a panthers esetében Star Lotulelei-re mondják hogy annak ellenére hogy nincsenek impresszív számai de nagyon fontos eleme a D-ek, mert borzasztó erős. Sokszor leköt két falembert, vagy benyomja a falat és így sokkal több lehetőség jut a többieknek.igen, a rotáció (kellene, hogy) oldja meg a súlyhiányból fakadó hátránytAz hogy oda mi van írva az olyan sokat nem jelent. Bosa tipikus 4-3 DE. 3-4 Olb-nek kicsit túlsúlyos és talán a robbanékonysága sincs meg. Buckner-t pedig 4-3 DT-nek tartják sokan. Szerintem ebből így messzemenő következtetést levonni nem lehet.Marinéni rendszerében inkább fürgének mintsem erősnek kell lennie a DL-nek, emiatt alulméretezett összességében ez a 4-emberes front.
Aki nekem inkább 3-4 OLB az Randy Gregory és a most beszerzett Mayowa Benson de azért azt gondolom hogy séma váltáson nem gondolkodik a csapat.
100yard
empty taxi
Thornton is DT lesz (Hayden helyett kezdő) miközben az Eagles sokszor használta* kívül 3T-ben / guard külső vállán - ráadásul mindkét oldalon.
*megjegyzés: természetesen nem néztem meg minden Eagles meccset, csak pár highlight videót
rva
Egy ilyen "rombolót" hiányolok én a mi falunkból.
több mint 9 éve
igen, a rotáció (kellene, hogy) oldja meg a súlyhiányból fakadó hátránytAz hogy oda mi van írva az olyan sokat nem jelent. Bosa tipikus 4-3 DE. 3-4 Olb-nek kicsit túlsúlyos és talán a robbanékonysága sincs meg. Buckner-t pedig 4-3 DT-nek tartják sokan. Szerintem ebből így messzemenő következtetést levonni nem lehet.Marinéni rendszerében inkább fürgének mintsem erősnek kell lennie a DL-nek, emiatt alulméretezett összességében ez a 4-emberes front.
100yard
empty taxi
Thornton is DT lesz (Hayden helyett kezdő) miközben az Eagles sokszor használta* kívül 3T-ben / guard külső vállán - ráadásul mindkét oldalon.
*megjegyzés: természetesen nem néztem meg minden Eagles meccset, csak pár highlight videót
több mint 9 éve
Az hogy oda mi van írva az olyan sokat nem jelent. Bosa tipikus 4-3 DE. 3-4 Olb-nek kicsit túlsúlyos és talán a robbanékonysága sincs meg. Buckner-t pedig 4-3 DT-nek tartják sokan. Szerintem ebből így messzemenő következtetést levonni nem lehet.Marinéni rendszerében inkább fürgének mintsem erősnek kell lennie a DL-nek, emiatt alulméretezett összességében ez a 4-emberes front.
100yard

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Az hogy oda mi van írva az olyan sokat nem jelent. Bosa tipikus 4-3 DE. 3-4 Olb-nek kicsit túlsúlyos és talán a robbanékonysága sincs meg. Buckner-t pedig 4-3 DT-nek tartják sokan. Szerintem ebből így messzemenő következtetést levonni nem lehet.Jelölések:Csak én furcsállom azt, hogy minden védő aki ki van emelve, tehát nagyobb érdeklődést mutattunk irányukba, mind 3-4-es védelemben jártasak?
SR - Senior Bowl meeting.
EW - East-West Shrine meeting.
COM - Combine meeting.
INT - Interested
VINT - Very Interested
PRO - Pro Day or campus meeting/workout.
LOC - Local visit. Prospect making a local visit.
PRI - Private visit. Prospect making an official 30 visit.
WOR - Private Workout. Members of an organization working out a player in private.
STM - Some Type of Meeting.
% - indicates more than one meeting at an event.
^ - has met with team at more than one event.
# - indicates meeting set up outside of the 2016 Senior Bowl or the 2016 East-West Shrine Game
Dallas Cowboys:
Vernon Adams, QB, Oregon (EW)
Mackensie Alexander, CB, Clemson (COM)
Demarcus Ayers, WR, Houston (LOC)
Willie Beavers, OT, Western Michigan (SR)
Andrew Billings, DT/NT, Baylor (COM)
Joey Bosa^, DE/3-4OLB, Ohio State (COM, PRI)
Trevone Boykin, QB, TCU (LOC)
James Bradberry, CB, Samford (SR)
Jacoby Brissett, QB, NC State (SR)
Ryan Brown, DE, Mississippi State (PRI)
DeForest Buckner^, DE/3-4DE, Oregon (COM, WOR, PRI)
Corey Coleman, WR, Baylor (WOR)
Connor Cook, QB, Michigan State (WOR)
Cody Core, WR, Ole Miss (WOR)
Ezekiel Elliott, RB, Ohio State (PRI)
D.J. Foster, WR/RB, Arizona State (SR)
Jakeem Grant, WR, Texas Tech (LOC)
Christian Hackenberg, QB, Penn State (WOR)
Vernon Hargreaves, CB, Florida (PRI)
Derrick Henry, RB, Alabama (STM)
Tyrone Holmes, DE, Montana (EW)
Bronson Kaufusi, DE/3-4DE, Brigham Young (SR)
Miles Killebrew, S, Southern Utah (SR)
Paxton Lynch^, QB, Memphis (COM, WOR)
Greg Milhouse Jr., DT, Campbell (PRO)
Braxton Miller, WR, Ohio State (SR)
Yannick Ngakoue, OLB/DE/3-4OLB, Maryland (WOR)
Robert Nkemdiche^, DT/DE/3-4DE, Ole Miss (PRI, PRO)
Romeo Okwara, DE, Notre Dame (EW)
Will Parks, SS, Arizona (PRO)
Dak Prescott^, QB, Mississippi State (COM, WOR)
Jalen Ramsey^, CB/S, Florida State (COM, PRI)
Sheldon Rankins, DT, Louisville (PRI)
Luke Rhodes, ILB, William & Mary (PRO)
Alonzo Russell, WR, Toledo (WOR)
Justin Simmons, FS, Boston College (WOR)
Terrance Smith, OLB/ILB, Florida State (WOR)
Noah Spence^, OLB/DE/3-4OLB, Eastern Kentucky (SR, COM)
Darian Thompson, S, Boise State (SR)
Laquon Treadwell^, WR, Ole Miss (STM, PRI)
Halapoulivaati Vaitai, OT, TCU (COM)
rva
Wong
több mint 9 éve
Gyorsabban összefoglalnám: mivel az előbb említett listán nem szerepel Wentz egyszer sem, így valószínű, hogy arra számítanak, hogy kimegy előbb vagy Lynch nálunk az abszolút favorit, mivel ha valamit kis sem akarok próbálni akkor nagyon nem akarhatom...twitter.com/PFF_College/status/716712563048886272Na, az ilyen és ehhez hasonló statisztikák azok amiknek kevés figyelmet szentelek.
rva
1) Mintavétel nagysága? Ha tippelnem kell akkor a passzainak túlnyomó többsége ment középtávra, mint 20 yard fölé. Ezzel együtt könnyen lehet, hogy a második stat egy 17/39 ha csak az utolsó évét nézték, mert ritkán voltak rákényszerítve hosszú passzokra azona kevés meccsen amin játszott.
2) Túl éles a kontraszt. Valahol 20 és 21 yard között lesz a zseniből egy kripli. Nagyon ügyesek a pff-es fiúk, hogy ilyeneket tudnak találni, de szerencsére a scoutoknak ott van a szalag, amin meg tudják nézni részletesen mi megy Wentznek és mi nem. Garrettnek ráadásul közeli tapasztalata is van.
3) Ez megint csak egy adat ami a Div-I AA háttérre utal. Romo mögött tanulva NFL franchise QB lehet Wentz, ezért rakétázott 3-4 körös pickből a top5be egy bő hónap alatt.
gyeek
Nem?
több mint 9 éve
Jelölések:Csak én furcsállom azt, hogy minden védő aki ki van emelve, tehát nagyobb érdeklődést mutattunk irányukba, mind 3-4-es védelemben jártasak?
SR - Senior Bowl meeting.
EW - East-West Shrine meeting.
COM - Combine meeting.
INT - Interested
VINT - Very Interested
PRO - Pro Day or campus meeting/workout.
LOC - Local visit. Prospect making a local visit.
PRI - Private visit. Prospect making an official 30 visit.
WOR - Private Workout. Members of an organization working out a player in private.
STM - Some Type of Meeting.
% - indicates more than one meeting at an event.
^ - has met with team at more than one event.
# - indicates meeting set up outside of the 2016 Senior Bowl or the 2016 East-West Shrine Game
Dallas Cowboys:
Vernon Adams, QB, Oregon (EW)
Mackensie Alexander, CB, Clemson (COM)
Demarcus Ayers, WR, Houston (LOC)
Willie Beavers, OT, Western Michigan (SR)
Andrew Billings, DT/NT, Baylor (COM)
Joey Bosa^, DE/3-4OLB, Ohio State (COM, PRI)
Trevone Boykin, QB, TCU (LOC)
James Bradberry, CB, Samford (SR)
Jacoby Brissett, QB, NC State (SR)
Ryan Brown, DE, Mississippi State (PRI)
DeForest Buckner^, DE/3-4DE, Oregon (COM, WOR, PRI)
Corey Coleman, WR, Baylor (WOR)
Connor Cook, QB, Michigan State (WOR)
Cody Core, WR, Ole Miss (WOR)
Ezekiel Elliott, RB, Ohio State (PRI)
D.J. Foster, WR/RB, Arizona State (SR)
Jakeem Grant, WR, Texas Tech (LOC)
Christian Hackenberg, QB, Penn State (WOR)
Vernon Hargreaves, CB, Florida (PRI)
Derrick Henry, RB, Alabama (STM)
Tyrone Holmes, DE, Montana (EW)
Bronson Kaufusi, DE/3-4DE, Brigham Young (SR)
Miles Killebrew, S, Southern Utah (SR)
Paxton Lynch^, QB, Memphis (COM, WOR)
Greg Milhouse Jr., DT, Campbell (PRO)
Braxton Miller, WR, Ohio State (SR)
Yannick Ngakoue, OLB/DE/3-4OLB, Maryland (WOR)
Robert Nkemdiche^, DT/DE/3-4DE, Ole Miss (PRI, PRO)
Romeo Okwara, DE, Notre Dame (EW)
Will Parks, SS, Arizona (PRO)
Dak Prescott^, QB, Mississippi State (COM, WOR)
Jalen Ramsey^, CB/S, Florida State (COM, PRI)
Sheldon Rankins, DT, Louisville (PRI)
Luke Rhodes, ILB, William & Mary (PRO)
Alonzo Russell, WR, Toledo (WOR)
Justin Simmons, FS, Boston College (WOR)
Terrance Smith, OLB/ILB, Florida State (WOR)
Noah Spence^, OLB/DE/3-4OLB, Eastern Kentucky (SR, COM)
Darian Thompson, S, Boise State (SR)
Laquon Treadwell^, WR, Ole Miss (STM, PRI)
Halapoulivaati Vaitai, OT, TCU (COM)
rva
több mint 9 éve
Na, ahogy látom, pedzegetik már a szemöldöknélküli visszaigazolását. Az remek lenne.Update: 1 évre visszajött! by arcsi.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
espn.go.com/nfl/draft2016/insider/story/_/id/15114132/projecting-booms-busts-top-quarterback-prospects-jared-goff-carson-wentz-nfltwitter.com/PFF_College/status/716712563048886272Na, az ilyen és ehhez hasonló statisztikák azok amiknek kevés figyelmet szentelek.
rva
1) Mintavétel nagysága? Ha tippelnem kell akkor a passzainak túlnyomó többsége ment középtávra, mint 20 yard fölé. Ezzel együtt könnyen lehet, hogy a második stat egy 17/39 ha csak az utolsó évét nézték, mert ritkán voltak rákényszerítve hosszú passzokra azona kevés meccsen amin játszott.
2) Túl éles a kontraszt. Valahol 20 és 21 yard között lesz a zseniből egy kripli. Nagyon ügyesek a pff-es fiúk, hogy ilyeneket tudnak találni, de szerencsére a scoutoknak ott van a szalag, amin meg tudják nézni részletesen mi megy Wentznek és mi nem. Garrettnek ráadásul közeli tapasztalata is van.
3) Ez megint csak egy adat ami a Div-I AA háttérre utal. Romo mögött tanulva NFL franchise QB lehet Wentz, ezért rakétázott 3-4 körös pickből a top5be egy bő hónap alatt.
gyeek
edit: sorry ez fizetős link
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Még eleshet valamelyik a fürdőszobában és össze-vissza kaszabolhatja magát a villanyborotvájával! Akkor aztán ugrott a 7. kör is!Egyik QB (Goff, Wentz) sem fog a 7. körnél lejjebb csúszni, erre fogadni mernék.szerintem van hype is emögött, és a top5 pick az média top5. a csapatok top5-je majd még hét múlva derül ki 😉twitter.com/PFF_College/status/716712563048886272Na, az ilyen és ehhez hasonló statisztikák azok amiknek kevés figyelmet szentelek.
rva
gyeek
rva
gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.