Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Örömteli volt számomra Wilcox játéka jól tolta, és Carr is mutat életjeleket. Mincey jelenleg a legjobb pussrusherünk ami baj sajnos, mondjuk a Texans O-line a jobbak közül való... Kemény csapat ez a Texans de ma valóban sok volt az egyéni hiba. Dez ezért kedvenc célpontja Romonak mert rá lehet így kúrni labdát és a liga egyik legjobb CB-jét is le tudja nyomni. Összességében ennél simábban kellett vna nyerni a játék képe alapján, de ezért és a múlthetiért is csak 1 W-t adnak és a végén az számít!
több mint 11 éve
Rolando - groin. Ahogy lejött, feléledt a Texans futójátéka, ez mondjuk nem boldogít. Carter mellett ne veszítsünk már kulcsvédőt.
No SACK ?????
Amúgy a támadó falra továbbra sincsenek szavak, Watt...what???? 😀
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Kemény meccs volt, ahogy sejtettem. Sok egyéni hiba lassította a srácokat, de tetszett a higgadság ahogy kezelték a helyzetet. Mielőtt nekiestek panaszkodni a játékosokra, edzőkre, jegyezzük meg, hogy a Texans nagyon keményen játszott. Murray nem kapott annyit majdnem az elmúlt 4 meccsen mint most és a támadásuk is nagyon szívósan küzdött. Mint mondtam sok volt az egyéni hiba, de ez inkább a Texansnak köszönhető, mintsem a Cowboys dekoncentráltságának. Az egyetlen dolog ami jelenleg komolyan aggaszt az a pass rush tartós hiánya. Kb mindenki "Almost-Anthony" módban van. Kell egy kiemelkedő játékos a D-lineban.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Easy Win! 😀 Bryant elkapása meg háát arra nincsenek szavak... Ejj de jó meccs volt. 😊Még egy nap a Governor's Bowlig. 2007es Bills fílingem van. Akkor 4-0 volt és a Bills sokkal gyengébb mint a Houston holnap. Mégis úgy érzem a Cowboys most rég látott lendületben van és a hazai pályával papíron ők az esélyesek. Trap gamet emleget más is... sokkal jobb underdognak lenni.gyeekHát nem volt sokkal rosszabb meccs. 😀 Ott se sikerült megvernie e csapatnak magát, meg itt se, bár azért itt sokkal dühítőbb lett volna a vereség, mint ott, mert itt végig a Dallas-nak állt a meccs.
több mint 11 éve
egy kis friss :na tessék, pedig ezt még nem is olvastam 😊
"NFL Media Insider Ian Rapoport told NFL GameDay Morning that the 'Boys have offered Murray a four-year contract that would pay him more than any free-agent running back earned in 2014, per team sources."Tehenész
több mint 11 éve
Nem elvitatva Murray érdemeit, azért a #1 futójáték 80%-ban minimum az OL érdeme. Murray nem az a fajta RB, aki a semmiből összehoz 4-5 yardokat. Ez amúgy mindegy is lenne, ha nem contract yearről beszélnénk. Aggódom, hogy őt is aggasztóan túl fogjuk fizetni. Akkor már inkább Dezt.
több mint 11 éve
egy kis friss : "NFL Media Insider Ian Rapoport told NFL GameDay Morning that the 'Boys have offered Murray a four-year contract that would pay him more than any free-agent running back earned in 2014, per team sources."
több mint 11 éve
Még egy nap a Governor's Bowlig. 2007es Bills fílingem van. Akkor 4-0 volt és a Bills sokkal gyengébb mint a Houston holnap. Mégis úgy érzem a Cowboys most rég látott lendületben van és a hazai pályával papíron ők az esélyesek. Trap gamet emleget más is... sokkal jobb underdognak lenni.gyeekWatt ellen futni kell, a védelmünk meg egyre jobban összeszedi magát. Bend-but-not-break. Lehet 300 yardot engedni, ha kulcs helyzetekben 3 and out van.
több mint 11 éve
Eddig egy és fél meccset tudtam élőben megnézni a 49ers ellenit és a Rams elleni első félidőt, holnap pont úgy alakul, hogy ráérek a Texans ellen, mit gondoltok nézzem élőben vagy majd megint pótoljam? 😀Egyébként mindent leírtatok már én most tudtam csak pótolni a Saints ellenit, és egyetlen egy gondolat van a fejemben az pedig az, hogy Murray egy állat. 😀 Ja és jó látni, hogy végre nem csak mi látjuk pozitívan a csapatot. 😀 😉
több mint 11 éve
Dez mic'd up. Előző hét lezárva. 😕Még egy nap a Governor's Bowlig. 2007es Bills fílingem van. Akkor 4-0 volt és a Bills sokkal gyengébb mint a Houston holnap. Mégis úgy érzem a Cowboys most rég látott lendületben van és a hazai pályával papíron ők az esélyesek. Trap gamet emleget más is... sokkal jobb underdognak lenni.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
Elnézést a zavarásért, Dallas-Jacksonville meccsre keresnék két jegyet, akinek lenne eladó lécci priviben keressen meg. Köszi.
több mint 11 éve
És az milyen már, hogy az Ebola pont Dallas-ban ütötte fel a fejét? Valami giants stevetisch már ezen poénkodik.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
my bad 😀főleg h murray 4td/4 meccses statja is elég jónak számítTehenészleginkább azért, mert az a négy inkább öt 😉slowmotion
több mint 11 éve
főleg h murray 4td/4 meccses statja is elég jónak számítTehenészleginkább azért, mert az a négy inkább öt 😉
több mint 11 éve
espn.go.com/blog/dallas/cowboys/post/_/id/4734641/stats-eye-view-of-cowboys-texanskis érdekességek ( Smith 95'be 9td/4 meccs,nagyon durva,főleg h murray 4td/4 meccses statja is elég jónak számít)
több mint 11 éve
Murray lett az NFC legjobb támadója szeptemberben. Várjuk az ismétlést erre a hónapra vonatkozóan is.Ja, és nem lepődött meg szerintem senki.
több mint 11 éve
1.bp.blogspot.com/-DZIzwT_zmqQ/VCw8B5q7G3I/AAAAAAAArJ8/sAXU04T_Os8/s1600/Tyron%2BSmith%2Btosses%2BJordan%2Bcameron.gifAkutyamindenit! 😀 Rohadt vicces, hogy Cameron még bemutatott egy jelképes értékű testcselt, de mintha Tyron az első pillanattól tudta volna hol fog kikötni.
Tyron nem szarozik 😀 😀 😀 Óriási spílerKroos
több mint 11 éve
Carter 10-14 nap. Pedig egy jó Carter nagyon kéne a Seahawks ellen.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Kis változás:The Dallas Cowboys released center Ronald Patrick from the practice squad and signed guard Rishaw Johnson.
Johnson, 6-foot-5, 313 pounds, was cut by the Tampa Bay Buccaneers last week.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Két hete még bitang szarul játszott a Cowboys:Én is olvastam, csodálkoztam is rajta, hogy milyen magabiztosak.
Két hete a Cowboys-t a helyszínen élőben láttam durván kikapni a 49ers-től, tragikusan bénák voltak, persze Romoval az élen... 😀Látjátok, ennyit ér, ha a helyszínről nézitek az eseményeket! Sajnos emberünknél kimaradt a következő két hét sommázása és részben ezen meccseknek köszönhetően játszott a Saints szarabbul mint a Cowboys az első héten.gyeek
Bénábbak, mint mi, bármikor az elmúlt 6-8 évben, mióta nézem a Saints-et.
Szóval, szerintem nyerni fogunk... + fedett stadion, miegymás.Rutin
Nálunk asszem az az iszonyatos akarás volt a nyerő, ami a tavalyi nagy zakóból fakadt. Meg akartuk mutatni, és megmutattuk.
Ja és még mindig ...va dühös vagyok az első meccsünk miatt. A zakó benne volt, de nem úgy.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Két hete még bitang szarul játszott a Cowboys:Két hete a Cowboys-t a helyszínen élőben láttam durván kikapni a 49ers-től, tragikusan bénák voltak, persze Romoval az élen... 😀Látjátok, ennyit ér, ha a helyszínről nézitek az eseményeket! Sajnos emberünknél kimaradt a következő két hét sommázása és részben ezen meccseknek köszönhetően játszott a Saints szarabbul mint a Cowboys az első héten.
Bénábbak, mint mi, bármikor az elmúlt 6-8 évben, mióta nézem a Saints-et.
Szóval, szerintem nyerni fogunk... + fedett stadion, miegymás.Rutin
több mint 11 éve
Tyront nem féltem Wattól. Szerintem a kulcs az lesz le tudjuk-e tolni labdát a texasn front seven torkán is.
több mint 11 éve
C. Lawrence és a titkolt fegyver, Toomer is ott van még (42-es emelkedésével, anyám, borogass).Watt az nagyon bajos lesz,de ezt az összes csapat elmondhatja aki ellenük játszik,tehát.. 😀 De lehet operálni futással,rövid passzokkal és akkor nem tud odaérni Romo-ra.
Más:
Nagyon happy mindenki most, talán ezért nyomta be Jerry, hogy a fontos zakóink közül 3 is az Oilers ellen volt. Tartani kellene a tüzet, mert ez a mostani Oilers sem olyan rossz. Watt against Free ??? Hát, kemény lesz.
És mit olvastatok, jön fel a mégtitkosabb fegyver, Patmon?????Charlie Firpo
Patmon meg szerintem egyértelmű,hogy bekerül a csapatba,mert jelenleg 3 true corner van rosteren,viszont Jakar Hamilton eltiltása is lejárt,vele mi lesz?
több mint 11 éve
C. Lawrence és a titkolt fegyver, Toomer is ott van még (42-es emelkedésével, anyám, borogass).Más:
Nagyon happy mindenki most, talán ezért nyomta be Jerry, hogy a fontos zakóink közül 3 is az Oilers ellen volt. Tartani kellene a tüzet, mert ez a mostani Oilers sem olyan rossz. Watt against Free ??? Hát, kemény lesz.
És mit olvastatok, jön fel a mégtitkosabb fegyver, Patmon?????
- Gyíkká?
- De már elmúlt.