Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 11 éve
vagy Bobby CarpenterAmareneeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀

több mint 11 éve
vagy Bobby Carpenter
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
Aztan Hitchens-Durant- Wilber es elfogytunk. Irány próbajátékra!BleviErnie Sims szabad? 😀
több mint 11 éve
Aztan Hitchens-Durant- Wilber es elfogytunk. Irány próbajátékra!
több mint 11 éve
Bakker ezt láttam élőben @)HöriEgész szórakoztató a háttérzaj...
A jelenben pedig: Carter kihagy "pár" hetet vsz. Nem volt még Wilber-McClain-Durant ill. Hitchens-McClain-Durant kezdő ha jól sejtem.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
jaja, tök ártalmatlan szitu volt, az ellenfél nem is értette, hogy mi a baj. itten ni:Szlezák Zoli...a dózsából? rémlik valami ilyesmi, hiába, a kor.Charlie FirpoVárható volt:bazz, az de szar sérülés... amire emlékszem, az Szlezák volt még vagy 15 éve valamelyik libalegelőn, ott is kontakt nélkül sikerült a mutatvány :/slowmotion
Claiborne suffered a ruptured patellar tendon on Sunday night against the Saints. Claiborne most likely is done for the year.Charlie Firpo
(gyengébb idegzetűek számára nem javallott, viszont a pelyhes képű Kabát nagyjából kárpótol)
több mint 11 éve
Ez nem csapat kérdése. Giants who? 😕) 😕)Valaki kommentálta a gifes dolgot. Élvezzük amíg lehet!Ha a Giantsnek drukkolnátok, ti is ilyen hülyék lennétek:
gyeek
A Dallasnak egészen buzeráns a schedule-je. első 9 meccsből 6-ot otthon játszanak. lehet hogy azért kérték így mert tudták hogy decemberben mindenképp bénák így oda csoportosították a nehéz és idegenbeli meccseket. vittoreXDgyeek
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Szlezák Zoli...a dózsából? rémlik valami ilyesmi, hiába, a kor.Várható volt:bazz, az de szar sérülés... amire emlékszem, az Szlezák volt még vagy 15 éve valamelyik libalegelőn, ott is kontakt nélkül sikerült a mutatvány :/slowmotion
Claiborne suffered a ruptured patellar tendon on Sunday night against the Saints. Claiborne most likely is done for the year.Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Valaki kommentálta a gifes dolgot. Élvezzük amíg lehet!Ha a Giantsnek drukkolnátok, ti is ilyen hülyék lennétek:
gyeek
A Dallasnak egészen buzeráns a schedule-je. első 9 meccsből 6-ot otthon játszanak. lehet hogy azért kérték így mert tudták hogy decemberben mindenképp bénák így oda csoportosították a nehéz és idegenbeli meccseket. vittoreXD
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
Várható volt:bazz, az de szar sérülés... amire emlékszem, az Szlezák volt még vagy 15 éve valamelyik libalegelőn, ott is kontakt nélkül sikerült a mutatvány :/
több mint 11 éve
Eddig nagyon dicsérték, jöhet élesben is!Várható volt:Tyler Patmon time?Tehenész
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Várható volt:Tyler Patmon time?
több mint 11 éve
Hát gyerekek nem tudom mikor volt utoljára ilyen semmi meccsünk,amikor kb minden klappolt, amikor igazi csapatként néztünk ki.Az O fal félelmetes, főleg futásnál liga legjobbja,Murray beast ,Romorol sok terhet vesznek le így.
Bár több Beasley,Escobar,Harris játékot szeretnék...2 TEs felállásokat.
védelem teljesen korrekt,főleg ha Spencer,Melton,Carte,McClain,Durant is 100%os lenne. akkor tényleg bármi lehetne,sima playoff.
Csak így tovább sérülések kerüljenek el!!!!
több mint 11 éve
Várható volt: Claiborne suffered a ruptured patellar tendon on Sunday night against the Saints. Claiborne most likely is done for the year.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
És hát, amennyire kérdéses volt a szerepe, most látszik, hogy CALLAHAN jó edző.hát szvsz amennyit ráköltöttetek elmúlt években támadófalra, illik is jól játszaniuk😊Asbee4 ev alatt 3 elso kor. Bármelyik lehetett vna bust. De nem lett... Kopp-kopp. Örülök neki h mindenki jónak tunik. Jövőre nézve mindenképpen.
Egyébként Pld a Steelers is vert eleg picket a falba mégse az igazi.Blevi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ha minden úgy menne, ahogy elképzelnénk!😕) hát szvsz amennyit ráköltöttetek elmúlt években támadófalra, illik is jól játszaniuk😊Asbee
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
hát szvsz amennyit ráköltöttetek elmúlt években támadófalra, illik is jól játszaniuk😊Asbee4 ev alatt 3 elso kor. Bármelyik lehetett vna bust. De nem lett... Kopp-kopp. Örülök neki h mindenki jónak tunik. Jövőre nézve mindenképpen.
Egyébként Pld a Steelers is vert eleg picket a falba mégse az igazi.
több mint 11 éve
hát szvsz amennyit ráköltöttetek elmúlt években támadófalra, illik is jól játszaniuk😊
több mint 11 éve
szerintem 340 yard 44 playből a Brees-Graham-Colston-stb támadógépezet ellen annyira nem vészes teljesítmény, főleg hogy a meccsen kiesett a cornerek negyede.Mostantól furcsa lesz, mert esélyesként fognak kezelni minket, nem lekezelni. Mi volt tegnap a lényeg? Mert én sem láttam sajna. Ja, van valakinek egy linkje a meccshez vagy bővebb, nem nfl.com-os összefoglalóhoz? Az de jól jönne most.lényeg:
Murray idén úgy néz ki, mindent visz, E. Smith-hez közelít az első 4 meccses statja.
Állat ez a fal, és most visszaveszem őket, mert megérdemli az idei NFL legjobb OL-ja!!Charlie Firpo
OL nagyon jó volt.
Murray nagy formában.
jó támadó koncepció
jókor labdaszerzés
DL még mindig gyenge passz ellen, futás ellen jól mozogtak. ( egy nagyobb volt)
sok volt az üres szék :/beltazor
több mint 11 éve
Mostantól furcsa lesz, mert esélyesként fognak kezelni minket, nem lekezelni. Mi volt tegnap a lényeg? Mert én sem láttam sajna. Ja, van valakinek egy linkje a meccshez vagy bővebb, nem nfl.com-os összefoglalóhoz? Az de jól jönne most.lényeg:
Murray idén úgy néz ki, mindent visz, E. Smith-hez közelít az első 4 meccses statja.
Állat ez a fal, és most visszaveszem őket, mert megérdemli az idei NFL legjobb OL-ja!!Charlie Firpo
OL nagyon jó volt.
Murray nagy formában.
jó támadó koncepció
jókor labdaszerzés
DL még mindig gyenge passz ellen, futás ellen jól mozogtak. ( egy nagyobb volt)
sok volt az üres szék :/

több mint 11 éve
Mostantól furcsa lesz, mert esélyesként fognak kezelni minket, nem lekezelni. Mi volt tegnap a lényeg? Mert én sem láttam sajna. Ja, van valakinek egy linkje a meccshez vagy bővebb, nem nfl.com-os összefoglalóhoz? Az de jól jönne most.Murray idén úgy néz ki, mindent visz, E. Smith-hez közelít az első 4 meccses statja.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
E héten is dagadhat a májam:"Hey, Cris Collinsworth, Stop staring at Tony Romo’s hips. It’s creepy, and you’re not his type."
Ez több helyen is gyomrokat forgatott fel (Romo 21 yardot követően):
több mint 11 éve
1: Ha az kell, hogy élőben hitetlenkedjek és utána így nyer a csapat, akkor megígérem, hogy minden alkalommal megteszem! :o)))))) Abba meg nem akarok beleszaladni, hogy élő egyenesben nagyképűsködök, aztán arcra esés a vége - így azért csak jobb midnenkinek (=Nekünk!!!)!2: az elmúlt találkozásaink alapján azért tényleg kételkedtem kicsit a győzelemben - viszont annál kellemesebb volt az ébredés!
3: amikor hazaértem azért telefonon követtem az első drive-unkat, majd a TD után kemény voltam és lefeküdtem aludni. Ha kell mindig így teszek, amennyiben ez segít a csapatnak bármit is. Nem mondom, szétb@ az ideg, hogy végre egy ilyen meccs és nem láttam élőben, de a csapatért mindent! (azért olyat is lehetne, hogy élőben nézek ilyen dominanciát!?!?!?! :o)
Reggel ébredés után amikor megnéztem az eredményt és megláttam a 38-as számot, majdnem kijött, hogy ezek megint szépen kitömtek - aztán csak megnéztem és érdekes módon amellett a gyönyörű csillag mellett villogott ez a szám. Háááát: "Ezt nem hiszem el, ba+!!!!" mert nem láttam és mert el sem hittem kicsit - szerencsére minden forrás megerősítette az eredményt!
És ugye emellett még a sasok is elbénázták a sajátjukat... tényleg nem tudom szebben mondani, teljes döbbenet volt, ahogy lenullázták Őket.
több mint 11 éve
amúgy valahol a Saints-nek kurva nagy mázlija volt, a negyedik negyed elején, hogy nem töltöttünk el minimum három percet az ő végükben minimum 3 pontért, de egyrészről a Dez részére be nem fújt PI belefér +28-nál, másrészt nem néztem végig a meccset, hogy milyen kézimunka ment, amint nem fújtak le.viszont ami utána a Saints-nek kedvezett, az azért nagyon nem jött jól.
kezdődik ott, hogy a puntnál Harrist ipponnal vitte le a földre a védője, aztán amikor felkelt, akkor hátulról baszkurálta, aztán Harris megcsinálta a ST tackle-t. oké, a végére nem kellett volna eldobni a csávót, de hát ritkán fut össze Harris húsz kilóval könnyebb ellennel, ki kellett élni a frusztrációt 😊
szóval ott eleve nem 1st&10 from NO25, hanem 1st&10 from NO11, merthogy offsetting penalties. mázli #1. mindegy, megyünk tovább.
Robinson megcsinálja a hosszú futást, de már épp levinné a földre a talán legjobb formában levő védőnk, amikor szétkúrja a combját. ha azt vesszük, hogy a DAL40-nél sérült meg Carter, tackle esetén talán a DAL30-ig jut el Robinson, nem a DAL12-ig, szóval onnan nem egy játék lett volna a TD, hanem minimum 3-4, az plusz egy-két perc. mázli #2.
és ott vagyunk, hogy végül nem 34-3, 13:00 left, hanem 31-10, 13:35 left, főleg hogy utána sikerült kicsit rápihenni a célegyenesre.
gyeek