Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
mint tavaly megtippelem az idei mérleget: sztem 11-5 ( csopiban 5-1 )beltazorhaladunk, robogunk a tippem felé 😀 😀 eddig az összes eredmény kalkulálva volt!

több mint 11 éve
Ha jól emlékszem, nem engedett talán csak egy(?) elkapást, de javíts ki, ha tévedek. Viszont a szokásos undrafted rookie játékához mérten, nem volt annyira fogalmatlan.Üdv mindenkinek, magam is csatlakoznék a topichoz hosonlóan, mint rva tette két hete.Üdv a fedélzeten!
Pár gondolat a tegnap esti meccsről:
-szerintem abszolút pozitívum volt Carr teljesítménye Hitchens és Carter mellett, és kb. ennyi jót tudunk mondani a D-ről, talán még annyit, hogy nem sérült le még valaki
-Mo-t tegnap hátsón kellett volna rúgni, nem pedig sisakon paskolni Rednek, 58,5 perc után volt az első és egyetlen értékelhető megmozdulása. Ha így folytatja, eljön az, hogy Moore lesz slotban, amit nem hiszem, hogy sokan akarunk
-Romo játéka gyenge még mindig, amit a playcall se feltétlen húzott fel, de legalább most már bátrabban lépett fel, meg futni is volt bátorsága, ami mindenképp pozitív
-A jövőhéttel kapcsolatban van pár félelmem, de ahhoz nagy bravúr kell, hogy a tavalyi produkciónak alulmúljuk. Grahamet nem tudom, hogy fogjuk majd, ha egy Delanie Walker lefutotta a komplett secondarynket. Remélem, Marinelli kicsit gatyába rázza a másodvonalunkat és nem nyelünk be 500 yardot csak passzból.
-Bold prediction-be pedig azt mondanám, hogy nem(!) lesz labdavesztésünk, bár ez nem is annyira bold Ryant ismervebalentin
A Carr-t érintő megjegyzésed szerint én egy egészen más meccset láttam tegnap.Charlie Firpo
több mint 11 éve
Üdv mindenkinek, magam is csatlakoznék a topichoz hosonlóan, mint rva tette két hete.Üdv a fedélzeten!
Pár gondolat a tegnap esti meccsről:
-szerintem abszolút pozitívum volt Carr teljesítménye Hitchens és Carter mellett, és kb. ennyi jót tudunk mondani a D-ről, talán még annyit, hogy nem sérült le még valaki
-Mo-t tegnap hátsón kellett volna rúgni, nem pedig sisakon paskolni Rednek, 58,5 perc után volt az első és egyetlen értékelhető megmozdulása. Ha így folytatja, eljön az, hogy Moore lesz slotban, amit nem hiszem, hogy sokan akarunk
-Romo játéka gyenge még mindig, amit a playcall se feltétlen húzott fel, de legalább most már bátrabban lépett fel, meg futni is volt bátorsága, ami mindenképp pozitív
-A jövőhéttel kapcsolatban van pár félelmem, de ahhoz nagy bravúr kell, hogy a tavalyi produkciónak alulmúljuk. Grahamet nem tudom, hogy fogjuk majd, ha egy Delanie Walker lefutotta a komplett secondarynket. Remélem, Marinelli kicsit gatyába rázza a másodvonalunkat és nem nyelünk be 500 yardot csak passzból.
-Bold prediction-be pedig azt mondanám, hogy nem(!) lesz labdavesztésünk, bár ez nem is annyira bold Ryant ismervebalentin
A Carr-t érintő megjegyzésed szerint én egy egészen más meccset láttam tegnap.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Inkább az a baj, hogy Melton visszasérül a groinjára. Kell vasárnap a játéka, ahogy Rolandoé is.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ott a két pont. 13 szerelés, egy 4 és inchs megoldása és egy biztos TD szerelés - FG-re mentése....hát, én sem értem, de ebből is látszik, hogy én csak ugatom a szakmát. Slow kösz, az kicsit oszlatja a hómájt.pár PFF adat azoknak, akiket érdekelnek a számok ez után a furcsa győzelem után:furi... Hitchenst én jobbnak láttam, mint hogy a 3 legrosszabban legyen.beltazor
Scandrick visszatérésével egyből a védelem egyik legjobb embere lett (+2.5 PFF grade) csak Tyrone Crawford előzi meg (+3,7 PFF grade)
a három legrosszabb védő csak a számok alapján: Hitchens (-3,3) Selvie (-3,0) és Claiborne (-4,0) de Nick Hayden se lehet büszke a -2,6 adatára, nem véletlen voltak olyan pletykák, hogy az 53 keretbe sem fog beleférni...
offense oldalon sokkal jobbak voltunk, bár Frederick -4,4-es mutatója sem szép. Murray összes hosszú futása Tyron Smith felé ment (arrafelé 12,5 yardot átlagolt futásonként), és bár volt egy qb hurry Smith oldalán, övé az offense legjobb mutatója.
Mondjuk az, hogy se qb hit se sack nem volt, az azért teszik.
pusztán a számok alapján Terrance Williams (3 target, 2 elkapás, 32 yard) jobban játszott mint Dez (8 target, 7 elkapás, 89 yard), de ez szerintem annak köszönhető, hogy Dez felé ment Romo interception-je.
Romo (23/17, 217 yard, 2TD 1INT) pressure alatt nagyon gyenge (42,4 QBR) amúgy átlagos, a meccs alatt egy egészséges 116,8 QBR-t sikerült összehozni, ezzel a háttal szerintem teljesen oké.
(és számomra meglepő, hogy Mincey milyen stabil számokat hoz minden héten!!)rva
És mit mondott Hitch az ominózus 4. nekimenéses szereléséről:
“I was about 85, 90 percent -- I knew it was coming, so good thing they did run it and not pull it out,” Hitchens said. “It was in their scheme. They ran it the first time and when I saw that formation I was going to shoot the gap.”
“I seen it the first time but I just didn’t want to shoot my gun,” Hitchens said. “I went over the top then. Sometimes it just takes a second time to see it.”
Szeretném azt hinni, hogy van gógyija a srácnak. Mondjuk, elfogult vagyok😀 .
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Eh, JaMarcus és Rolando is akkora safepicknek volt kikiáltva annak idején, hogy akkor nézték volna hülyének, ha nem őket húzza.Amadeus91bocsánat hogy ilyen sokára értem ide, ráadásul OFF is.
a 2007-es draftot mi már együtt izgultuk végig itt az nfl.hu fórumban és Jamarcust kurvára nem mondta senki safe picknek 😊 az Megatron, Joe Thomas meg az általunk meglepetésre csúszó Posluszny voltak. Még Petersont se lehetett safenek nevezni a sérülése után.
Persze utólag kiderült, hogy az aránylag nagyszámban meglévő bradyquinnisták se voltak okosabbak a Russell-pártolóknál.
több mint 11 éve
a PFF értékelését annyiban érdemes fenntartással kezelni, hogy ők is csak találgatni tudják, hogy mi is volt a feladata az adott játékosnak, és ebből kiindulva nézik meg, hogy azt hogyan hajtotta végre. ha pl. blitz van, és a safety-nek más az assignment, mint amit a PFF-nél gondolnak, és a helyére dobják be a lasztit, akkor azt rontott playnek számolják még akkor is, ha a feladatát tökéletesen ellátta.pár PFF adat azoknak, akiket érdekelnek a számok ez után a furcsa győzelem után:furi... Hitchenst én jobbnak láttam, mint hogy a 3 legrosszabban legyen.beltazor
Scandrick visszatérésével egyből a védelem egyik legjobb embere lett (+2.5 PFF grade) csak Tyrone Crawford előzi meg (+3,7 PFF grade)
a három legrosszabb védő csak a számok alapján: Hitchens (-3,3) Selvie (-3,0) és Claiborne (-4,0) de Nick Hayden se lehet büszke a -2,6 adatára, nem véletlen voltak olyan pletykák, hogy az 53 keretbe sem fog beleférni...
offense oldalon sokkal jobbak voltunk, bár Frederick -4,4-es mutatója sem szép. Murray összes hosszú futása Tyron Smith felé ment (arrafelé 12,5 yardot átlagolt futásonként), és bár volt egy qb hurry Smith oldalán, övé az offense legjobb mutatója.
pusztán a számok alapján Terrance Williams (3 target, 2 elkapás, 32 yard) jobban játszott mint Dez (8 target, 7 elkapás, 89 yard), de ez szerintem annak köszönhető, hogy Dez felé ment Romo interception-je.
Romo (23/17, 217 yard, 2TD 1INT) pressure alatt nagyon gyenge (42,4 QBR) amúgy átlagos, a meccs alatt egy egészséges 116,8 QBR-t sikerült összehozni, ezzel a háttal szerintem teljesen oké.
egyébként meg az edzői kar is ugyanúgy megkapja az all-22 felvételeket, plusz ők tudják is, hogy mikor mit hívtak, tehát kicsit pontosabban ki tudják értékelni a játékosokat - de általában csak az offseasonben lehet következtetni arra, hogy milyennek is értékelték a játékost, és arra is csak közvetett jelekből (pl. hogy kiteszik a keretből)
több mint 11 éve
pár PFF adat azoknak, akiket érdekelnek a számok ez után a furcsa győzelem után:furi... Hitchenst én jobbnak láttam, mint hogy a 3 legrosszabban legyen.

több mint 11 éve
pár PFF adat azoknak, akiket érdekelnek a számok ez után a furcsa győzelem után:Scandrick visszatérésével egyből a védelem egyik legjobb embere lett (+2.5 PFF grade) csak Tyrone Crawford előzi meg (+3,7 PFF grade)
(és számomra meglepő, hogy Mincey milyen stabil számokat hoz minden héten!!)
több mint 11 éve
Üdv mindenkinek, magam is csatlakoznék a topichoz hosonlóan, mint rva tette két hete.Pár gondolat a tegnap esti meccsről:
-Bold prediction-be pedig azt mondanám, hogy nem(!) lesz labdavesztésünk, bár ez nem is annyira bold Ryant ismerve
több mint 11 éve
Három forduló utan sem lettünk okosabbak az EAstet illetően. - nálunk mindenki lesérül, Romo nem az igazi, bar a D# tavalyhoz kepest életjeleket mutat.
- Skins vedelem a secet leszámítva egesz jo, de nem érnek oda iden sem.
- NY. Nem tudom valahogy nem álltak ossze még.
Eagles: lehet mondani hogy 3/3 de a mutatott játék...
Esélyesnek talán ahogy szezon előtt is az Eagles számit, dehát egyszer az a bizonyos mákos tészta is mák nélkül marad.
wild card innen nem hiszen hogy lesz bárkinek is, es a csoportgyőztes se fog sokaig élni ha nem lesz előrelépés a mutatott játékban. Sajnos iden is gyenge az East az NFC-ben 😕
Kénytelenek leszünk underdogkent alázni 😀
több mint 11 éve
közben meg a két kedvenc szomszédunk halomra gyilkolta egymást...
több mint 11 éve
Gyula!kis szakértést szeretnék kapni.
szóval vannak ugye pre-snap penaltyk (false start, offside stb). na most az illegal formation nem ilyennek számít? ha igen, tehát el sem kellene engedni a játékot - tehát ez egy free snap a védelem részére - akkor miért várják meg, hogy esetleg a védelem is szabálytalankodik-e?
azért kérdezem, mert volt egy olyan a meccsen, ahol illegal formation-ből indult a Rams, csináltunk valami defensive holdingot, és erre azt közölte a bíró, hogy egymást kioltja a két szabálytalanság.
de hát miért, ha eleve szabálytalanságból indult a play?
több mint 11 éve
hát ez izgalmas meccs volt, de...köszi a meccset Mo, de jövőre lécci ne gyere vissza, köszi!
Hitchens - vannak kezdő hibái, de lelkes.
Bruce - amikor már lemondanánk róla,... 😊
Tony the Snake, a végére kiegyenesítette, bár Dez TD-jét kicsit aluldobta
Demarco - egy hibája volt, de ott -1 labda helyett +15 yardot kellett volna kapni, mondjuk az billentette ki a bírókat az egyensúlyi pozícióból, onnantól néha a fejemet fogtam.
Linehan kiszámítható, minden drive-ot futással kezdünk, még shotgunból is. meg azért bár a végén mindenki tudta, hogy futni fogunk, azért fel lehetne pakolni pár receivert a pályára, hogy a vonal másik oldalán a hústömeg szintén csökkenjen.
több mint 11 éve
Hitchens 10-3 szerelés ma, és szerintem egy tiszta TD mentés.Carter 9-3 + int
Ők jók voltak
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Félidőben ez harmatos. Tony lassú, körülményes, sematikus, tehát kiismerhető. Nem tudom, a fizikai állapota miatt, de ha ez nem javul, oda a szezonunk.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
fordítva is ez lesz, ott is futni kell majd....
több mint 11 éve
Pedig az lenne a logis, hogy a Rams full rááll a futás elleni védekezésre, akár feladva a passz elleni védelem egy rézét, bízva abban, hogy Tony nem fog - nem mer - dobni. De szerintem meg fog merni.plusz Murray karrierjének két legjobb meccse a Rams ellen volt (2011: 253 yard 1 TD, 2013: 176 yard, 1 TD)slowmotionWith Smith active, it should give the Cowboys six linebackers active against the Rams. With Bruce Carter, Anthony Hitchens and Kyle Wilber expected to start in the base defense, Cam Lawrence, Kory Toomer and now Smith should serve as the backups.via dallascowboys.comhát mit ne mondjak, ennél lehetne jobb is a linebacker sor....
az egyetlen örömre indokot adó dolog az, hogy a Rams a Steelers mellett a liga két legrosszabb futás elleni védelmével rendelkezik. Ha véletlenül tudnánk ellenük is futni ahogy múlt héten a Titans ellen, (azaz nem vétünk alapvető hibákat, amiből gyors hátrányba kerülünk) akkor akár kontrollálhatjuk is az órát. A PFF adatai szerint a Dallas ráadásul a harmadik a futást tekintve offense oldalon, egyből a Seahawks és a Broncos után. azaz minden esélyünk megvan, hogy szétfussuk őket. 😊rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
plusz Murray karrierjének két legjobb meccse a Rams ellen volt (2011: 253 yard 1 TD, 2013: 176 yard, 1 TD)With Smith active, it should give the Cowboys six linebackers active against the Rams. With Bruce Carter, Anthony Hitchens and Kyle Wilber expected to start in the base defense, Cam Lawrence, Kory Toomer and now Smith should serve as the backups.via dallascowboys.comhát mit ne mondjak, ennél lehetne jobb is a linebacker sor....
az egyetlen örömre indokot adó dolog az, hogy a Rams a Steelers mellett a liga két legrosszabb futás elleni védelmével rendelkezik. Ha véletlenül tudnánk ellenük is futni ahogy múlt héten a Titans ellen, (azaz nem vétünk alapvető hibákat, amiből gyors hátrányba kerülünk) akkor akár kontrollálhatjuk is az órát. A PFF adatai szerint a Dallas ráadásul a harmadik a futást tekintve offense oldalon, egyből a Seahawks és a Broncos után. azaz minden esélyünk megvan, hogy szétfussuk őket. 😊rva
több mint 11 éve
With Smith active, it should give the Cowboys six linebackers active against the Rams. With Bruce Carter, Anthony Hitchens and Kyle Wilber expected to start in the base defense, Cam Lawrence, Kory Toomer and now Smith should serve as the backups.via dallascowboys.comhát mit ne mondjak, ennél lehetne jobb is a linebacker sor....
az egyetlen örömre indokot adó dolog az, hogy a Rams a Steelers mellett a liga két legrosszabb futás elleni védelmével rendelkezik. Ha véletlenül tudnánk ellenük is futni ahogy múlt héten a Titans ellen, (azaz nem vétünk alapvető hibákat, amiből gyors hátrányba kerülünk) akkor akár kontrollálhatjuk is az órát. A PFF adatai szerint a Dallas ráadásul a harmadik a futást tekintve offense oldalon, egyből a Seahawks és a Broncos után. azaz minden esélyünk megvan, hogy szétfussuk őket. 😊
több mint 11 éve
"Határ a csillagos ég!"Én is vele örülök,ha csinál 2 sacket,1 intet,1 fumble-t és 10 tacklet...túl nagy elvárások? 😀TehenészÖrülMá azért má ne csak róla írjunk itt, vagy mégis?Keith Smith-ről valami info?Tehenész
Officially, McClain is doubtful with a groin injury. He did not practice the entire week but the Cowboys will wait to see how he warms up Sunday morning. The Cowboys called up Keith Smith from the practice squad so that should give you an idea McClain is not playing.Charlie Firpo
Bővebben:
Smith, a San Jose State product, signed with the Cowboys as a rookie free agent following the 2014 NFL Draft and finished the preseason with nine tackles (seven solo) and a tackle for a loss. He also added two special teams tackles.Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Én is vele örülök,ha csinál 2 sacket,1 intet,1 fumble-t és 10 tacklet...túl nagy elvárások? 😀ÖrülMá azért má ne csak róla írjunk itt, vagy mégis?Keith Smith-ről valami info?Tehenész
Officially, McClain is doubtful with a groin injury. He did not practice the entire week but the Cowboys will wait to see how he warms up Sunday morning. The Cowboys called up Keith Smith from the practice squad so that should give you an idea McClain is not playing.Charlie Firpo
Bővebben:
Smith, a San Jose State product, signed with the Cowboys as a rookie free agent following the 2014 NFL Draft and finished the preseason with nine tackles (seven solo) and a tackle for a loss. He also added two special teams tackles.Charlie Firpo
több mint 11 éve
ÖrülMá azért má ne csak róla írjunk itt, vagy mégis?Keith Smith-ről valami info?Tehenész
Bővebben:
Smith, a San Jose State product, signed with the Cowboys as a rookie free agent following the 2014 NFL Draft and finished the preseason with nine tackles (seven solo) and a tackle for a loss. He also added two special teams tackles.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Má azért má ne csak róla írjunk itt, vagy mégis?Keith Smith-ről valami info?
több mint 11 éve
Má azért má ne csak róla írjunk itt, vagy mégis?Officially, McClain is doubtful with a groin injury. He did not practice the entire week but the Cowboys will wait to see how he warms up Sunday morning. The Cowboys called up Keith Smith from the practice squad so that should give you an idea McClain is not playing.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.