Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
ugyan ezen okokból lesz (lehet) baja Dallas-ban is.hazamegy, összefut a régi haverokkal, kész is a baj.
vannak későn érő típusok, lehet, hogy ő is az (mi Dallas szurkolók legalábbis reméljük) meg vannak olyanok, akiknek egyszerűen soha nem nő be a feje lágya. aki a pénzzel meg a sikerrel még nagyobb veszélynek van kitéve, mert elhiszi, hogy mindent lehet. nem szeretném, ha nem sikerülne neki. ahogy a Thomas családdal, úgy a dallasi "családjával" is arra van szüksége, hogy ne legyen egyedül, és ne keveredjen rossz társaságba.
több mint 11 éve
más volt a gond JMR-rel (lusta), DHB-vel (fakezű), és Rolandóval. McClain előéletét kell ismerni, hogy megértsük, miért nem vált be Oaklandbenbuhloone mindstate
több mint 11 éve
Hosszú távon szerintem jó lesz ő nálatok. Azért Jamarcushoz nem hasonlítanám bust-skálán.
több mint 11 éve
Eh, JaMarcus és Rolando is akkora safepicknek volt kikiáltva annak idején, hogy akkor nézték volna hülyének, ha nem őket húzza.Már Stephen A-t emlegetünk? Mi jön még, Antal Imre viccek? Majka dalszöveg? De amúgy ez az egész narratíva, hogy gettóból kitört huszonegypár éves fekete kölkök rövidítették meg nyomorult Al életét is elég nyakatekert. Talán ha Al bácsi valóban bajnok csapatot akart volna, akkor a szenilitásával dacolva átadja vagy bevon a döntéshozataba egy kompetens embert és akkor talán nem JaMarcus meg Darrius félékre puffogtattják el az első pickeket és fizetnek nekik egy vagyont csak mert erős kezei vannak, meg gyors.gyeekhogy nekem legyen igazam | Rolandonak ettől még a kurva anyját, egy újabb jó játékos, aki a faszkalap hozzáállásával bevert egy szeget Al koporsójába. Nekem igazából ez fáj; Sapp, Kelly, JMR, Rolando meg a többi vigéc, akik visszaéltek az öregnek azzal az álmával, hogy még egyszer bajnok akar lenni, lehúzták mint a szart, aztán elhagyták a süllyedő hajót. Jól mondta anno Stephen A. Smith ezt JaMarcus kapcsán; le kéne csukni lopásért. Tudom, hogy nem objektív a vélemény. | Amadeus91A kettő most nagyjából egybe esik, de mellékesen megkérdezném: mi a fontosabb? Rolando ismét megbukjon, vagy hogy neked legyen igazad?gyeekmegérkezett az utalás, most már lehet lazázni.Amadeus91Én azt se tudtam, hogy nem edzett a héten, de akkor lehet simán, hogy nem játszik.StezEddig tartott a Rolando-csoda, valami sérülés közbeszólt. 😊StezCsak nem súlyos...?Kroos
több mint 11 éve
Már Stephen A-t emlegetünk? Mi jön még, Antal Imre viccek? Majka dalszöveg? De amúgy ez az egész narratíva, hogy gettóból kitört huszonegypár éves fekete kölkök rövidítették meg nyomorult Al életét is elég nyakatekert. Talán ha Al bácsi valóban bajnok csapatot akart volna, akkor a szenilitásával dacolva átadja vagy bevon a döntéshozataba egy kompetens embert és akkor talán nem JaMarcus meg Darrius félékre puffogtattják el az első pickeket és fizetnek nekik egy vagyont csak mert erős kezei vannak, meg gyors.hogy nekem legyen igazam | Rolandonak ettől még a kurva anyját, egy újabb jó játékos, aki a faszkalap hozzáállásával bevert egy szeget Al koporsójába. Nekem igazából ez fáj; Sapp, Kelly, JMR, Rolando meg a többi vigéc, akik visszaéltek az öregnek azzal az álmával, hogy még egyszer bajnok akar lenni, lehúzták mint a szart, aztán elhagyták a süllyedő hajót. Jól mondta anno Stephen A. Smith ezt JaMarcus kapcsán; le kéne csukni lopásért. Tudom, hogy nem objektív a vélemény. | Amadeus91A kettő most nagyjából egybe esik, de mellékesen megkérdezném: mi a fontosabb? Rolando ismét megbukjon, vagy hogy neked legyen igazad?gyeekmegérkezett az utalás, most már lehet lazázni.Amadeus91Én azt se tudtam, hogy nem edzett a héten, de akkor lehet simán, hogy nem játszik.StezEddig tartott a Rolando-csoda, valami sérülés közbeszólt. 😊StezCsak nem súlyos...?Kroos
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
nyilván nem tett jót az a lejtmenet, ami az elbukott super bowl után beindult, a folyamatos edzőcserék, az, hogy egyre rosszabb minőségű ember anyag került a csapatba, mind edzői mind játékos fronton. Ez tiszta sor.Tök mellékes, hogy egy csomó ilyen Rolando-féle "bustban" egy közös van, hogy a Raidersben játszottak. Nyilván véletlen.Stezhogy nekem legyen igazam | Rolandonak ettől még a kurva anyját, egy újabb jó játékos, aki a faszkalap hozzáállásával bevert egy szeget Al koporsójába. Nekem igazából ez fáj; Sapp, Kelly, JMR, Rolando meg a többi vigéc, akik visszaéltek az öregnek azzal az álmával, hogy még egyszer bajnok akar lenni, lehúzták mint a szart, aztán elhagyták a süllyedő hajót. Jól mondta anno Stephen A. Smith ezt JaMarcus kapcsán; le kéne csukni lopásért. Tudom, hogy nem objektív a vélemény. | Amadeus91A kettő most nagyjából egybe esik, de mellékesen megkérdezném: mi a fontosabb? Rolando ismét megbukjon, vagy hogy neked legyen igazad?gyeekmegérkezett az utalás, most már lehet lazázni.Amadeus91Én azt se tudtam, hogy nem edzett a héten, de akkor lehet simán, hogy nem játszik.StezEddig tartott a Rolando-csoda, valami sérülés közbeszólt. 😊StezCsak nem súlyos...?Kroos
több mint 11 éve
Tök mellékes, hogy egy csomó ilyen Rolando-féle "bustban" egy közös van, hogy a Raidersben játszottak. Nyilván véletlen.hogy nekem legyen igazam | Rolandonak ettől még a kurva anyját, egy újabb jó játékos, aki a faszkalap hozzáállásával bevert egy szeget Al koporsójába. Nekem igazából ez fáj; Sapp, Kelly, JMR, Rolando meg a többi vigéc, akik visszaéltek az öregnek azzal az álmával, hogy még egyszer bajnok akar lenni, lehúzták mint a szart, aztán elhagyták a süllyedő hajót. Jól mondta anno Stephen A. Smith ezt JaMarcus kapcsán; le kéne csukni lopásért. Tudom, hogy nem objektív a vélemény. | Amadeus91A kettő most nagyjából egybe esik, de mellékesen megkérdezném: mi a fontosabb? Rolando ismét megbukjon, vagy hogy neked legyen igazad?gyeekmegérkezett az utalás, most már lehet lazázni.Amadeus91Én azt se tudtam, hogy nem edzett a héten, de akkor lehet simán, hogy nem játszik.StezEddig tartott a Rolando-csoda, valami sérülés közbeszólt. 😊StezCsak nem súlyos...?Kroos
több mint 11 éve
Coleman is listed as out, along with linebacker Justin Durant (groin) and defensive end Anthony Spencer (knee). Linebacker Rolando McClain (groin) is doubtful.
Wide receiver Dez Bryant (shoulder) is listed as questionable after missing Wednesday’s practice and being limited Thursday and Friday. However, Bryant expects to play.
Defensive end Lavar Edwards (knee), tight end Gavin Escobar (knee) and running back Joseph Randle (concussion) are also listed as questionable.
Quarterback Tony Romo (back), defensive end George Selvie (shoulder), defensive tackle Ken Bishop (illness) and guard Zack Martin (foot) are all probable.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
hogy nekem legyen igazam | Rolandonak ettől még a kurva anyját, egy újabb jó játékos, aki a faszkalap hozzáállásával bevert egy szeget Al koporsójába. Nekem igazából ez fáj; Sapp, Kelly, JMR, Rolando meg a többi vigéc, akik visszaéltek az öregnek azzal az álmával, hogy még egyszer bajnok akar lenni, lehúzták mint a szart, aztán elhagyták a süllyedő hajót. Jól mondta anno Stephen A. Smith ezt JaMarcus kapcsán; le kéne csukni lopásért. Tudom, hogy nem objektív a vélemény. |A kettő most nagyjából egybe esik, de mellékesen megkérdezném: mi a fontosabb? Rolando ismét megbukjon, vagy hogy neked legyen igazad?gyeekmegérkezett az utalás, most már lehet lazázni.Amadeus91Én azt se tudtam, hogy nem edzett a héten, de akkor lehet simán, hogy nem játszik.StezEddig tartott a Rolando-csoda, valami sérülés közbeszólt. 😊StezCsak nem súlyos...?Kroos
több mint 11 éve
A kettő most nagyjából egybe esik, de mellékesen megkérdezném: mi a fontosabb? Rolando ismét megbukjon, vagy hogy neked legyen igazad?megérkezett az utalás, most már lehet lazázni.Amadeus91Én azt se tudtam, hogy nem edzett a héten, de akkor lehet simán, hogy nem játszik.StezEddig tartott a Rolando-csoda, valami sérülés közbeszólt. 😊StezCsak nem súlyos...?Kroos
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Ma sem edz Rolando. :S Kezdhetünk felkészülni a Carter, Hitchens, Wilber hármasra.
Mondjuk futásban jelenleg 23. a Rams de azért Stacytől lehet tartani.
több mint 11 éve
Mindkettő jó köcsög sérülés, ami elég hamar kiújul és játszani nem lehet vele kb.
több mint 11 éve
A groin az új hamstring.
több mint 11 éve
EGy rendkívül okos es helytálló megállapítás...megérkezett az utalás, most már lehet lazázni.Amadeus91Én azt se tudtam, hogy nem edzett a héten, de akkor lehet simán, hogy nem játszik.StezEddig tartott a Rolando-csoda, valami sérülés közbeszólt. 😊StezCsak nem súlyos...?Kroos
több mint 11 éve
megérkezett az utalás, most már lehet lazázni.Én azt se tudtam, hogy nem edzett a héten, de akkor lehet simán, hogy nem játszik.StezEddig tartott a Rolando-csoda, valami sérülés közbeszólt. 😊StezCsak nem súlyos...?Kroos
több mint 11 éve
A nyuszi a kalapból, a mindent vagy semmit: Rolando McClainHa csak két meccse volt itt, ha egész életét itt tölti, akkor is.
Ha valaki valamiben a legjobb, akkor arra nem lehet mit mondani.
Három hónapja se esett be ide, múlttal, nem is jóval, pedigré...pedig ré.
Nagy-szín-pad, nagy-szín-pad:

Mindent!
Majd ott kell, amikor Graham feljön a pályára másfél hét múlva. Meg lesz a feladata, ne féljetek!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
ágyéksérülése van, az nem kellemesEddig tartott a Rolando-csoda, valami sérülés közbeszólt. 😊StezCsak nem súlyos...?Kroos
több mint 11 éve
Én azt se tudtam, hogy nem edzett a héten, de akkor lehet simán, hogy nem játszik.Eddig tartott a Rolando-csoda, valami sérülés közbeszólt. 😊StezCsak nem súlyos...?Kroos
több mint 11 éve
Eddig tartott a Rolando-csoda, valami sérülés közbeszólt. 😊StezCsak nem súlyos...?
több mint 11 éve
Eddig tartott a Rolando-csoda, valami sérülés közbeszólt. 😊Stezcsak a januári menetelésre tartogatjuk
több mint 11 éve
Eddig tartott a Rolando-csoda, valami sérülés közbeszólt. 😊
több mint 11 éve
Romo és Dez újra edzett,viszont Durant továbbra se,és sajnos Rolando se edzett a héten.... 😕 Carter-Wilber-Hitchens gyakorol együtt.... :[]
több mint 11 éve
9. hét előtt nem jöhet vissza, de állítólag már kondizik is, a lábát viszont még kímélik.Demarcus azért amire visszatér minimum 1 hónap még...Kroos12. hétre mondják, hogy játszhat. De hátha hamarabb, fiatal ebcsont hamar beforr😉Charlie Firpo
több mint 11 éve
Demarcus azért amire visszatér minimum 1 hónap még...Kroos12. hétre mondják, hogy játszhat. De hátha hamarabb, fiatal ebcsont hamar beforr😉
- Gyíkká?
- De már elmúlt.