Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
És ne menjünk el mellette: büntetést nem sokat kaptunk (talán egyet sem?), fejben ott voltunk rendesen.Charlie Firpomeg az ineligible downfield blocker, közvetlenül egy Romo sack és egy offensive 12 ember után. mondjuk Bailey beküldte így is.
egyébként 4 bünti volt, 25 yardért, az az alamizsna kategória. mármint a bírók felé alamizsna.
több mint 11 éve
volt talán egy holding,meg egy 12 ember, még az első félidőben de amúgy valóban nem volt vészes
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
És ne menjünk el mellette: büntetést nem sokat kaptunk (talán egyet sem?), fejben ott voltunk rendesen.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Hmm nem éppen így, de valami hasonlót vártam/akartam. Murray brutál, a védelem pedig meglepően jó, így tovább a Rams ellen kötelező jön. 😉 Ennek ellenére továbbra is csalódás az O fal, hiába blokkol jól a futásnál a fal azért Romón most is volt 4 sack és pár melegebb helyzet, ennél jobban kell védeni Romót. Romót pedig továbbra se féltem kicsit még rozsdás a kihagyás miatt, plusz Murray jó játéka (valamint a múlt heti rossz teljesítmény) miatt nem is erőltette, de ha nagyon kell ott lesz ő. Múlt héten se voltam elkenődve, most meg pláne, eddig minden a tervek szerint, bár a Redskins feltámadása nem jött jól...
több mint 11 éve
amúgy Romo még ma is messze volt azért a régi önmagától,bár a második félidőre ahogy javult a passprotection is ő is jobb volt. Nem baj reméljük belerázódik
több mint 11 éve
egyébként ajándék volt nekem ez a meccs, főleg a 2,25-ös vendégodds miatt 😊slowmotionOdds and Evens : 😀😀
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
egyébként ajándék volt nekem ez a meccs, főleg a 2,25-ös vendégodds miatt 😊
több mint 11 éve
Murray 167 y , 5.8-as átlag 1 tdMeg a védelem, úgy kompletten.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Én csak azt nem értem hogyha többé kevésbé már tavaly is meg volt ehhez az ember anyag akkor miért kellett ennyi idő hogy rájöjjenek hogy igen,ez így működik. Vagy Linehan jelent ennyit?AmareRomo sem versenyló már... meg biztos Linehan fantasyjében ott figyel Murray 😊
több mint 11 éve
Én csak azt nem értem hogyha többé kevésbé már tavaly is meg volt ehhez az ember anyag akkor miért kellett ennyi idő hogy rájöjjenek hogy igen,ez így működik. Vagy Linehan jelent ennyit?
több mint 11 éve
no, ezt letöltöm, és visszanézem 😊
több mint 11 éve
Amadeus lehetne oly jo es megszakérthetné McLain játékát... 😀
több mint 11 éve
Hitchens kezd, ha minden igaz, és Jack Crawford is a fedélzeten. Játszhatjuk a két Crawfordos - két McClain-es felállást is!
Természetesen nyerünk, csak hogy mindenki megnyugodjon.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
egyébként Scandrick visszatérhet. remélem, ez annyira feldobja, hogy eksztázisban fog játszani.Méksem
oh wait 😀slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Mindenesetre passz ellen jelentős javulás kell, a Titans a KC ellen rendre 3 WR-es felállást alkalmazott (Wright, Washington és talán Hunter volt ott a legtöbbször), de inkább Lockert kéne szaladgálásra kényszeríteni, úgy meg lehet zavarni. gorbeltöbbet fogjuk a defense-t nickel formációban látni 😊
több mint 11 éve
Mindenesetre passz ellen jelentős javulás kell, a Titans a KC ellen rendre 3 WR-es felállást alkalmazott (Wright, Washington és talán Hunter volt ott a legtöbbször), de inkább Lockert kéne szaladgálásra kényszeríteni, úgy meg lehet zavarni. Támadásban Williams lehet a döntő faktor, ugyanis McCourty után Verner távozásával nincs igazán jó 2. CB-je a Tennessee-nek, ezért ott lehet keresnivalónk. Persze Deznek mindenki ellen van keresnivalója, csak a Williams matchup szerintem kirívó lehet.
Be kell húzni.
Go 'Boys!
több mint 11 éve
Asszem akkor ennyit a 'Peterson egyszer majd játszani fog a Dallas-ban'- projektról.Scandrick-ra kíváncsi leszek, Mo lassan trade érett., egyébként is kíváncsi leszek, hogy a múlt heti agónia egyszeri kisiklás (= Romo a hibás, mer a háta miatt vagy mer), vagy pedig rendszerszintű. Remélem, előbbi.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
egyébként Scandrick visszatérhet. remélem, ez annyira feldobja, hogy eksztázisban fog játszani.oh wait 😀
több mint 11 éve
viszont holnap is játszik texasi csapat a Cowboys Stadiumban 😊 Texas Longhorns vs UCLA Bruins magyar idő szerint vasárnap hajnal 2:15-től, bár a Horns is elég gyatrán kezdte az évet, szóval ha jó helyi csapatot akartok látni Jerryworldben, akkor szeptember 27-ig kell várni, mikor a Texas A&M az Arkansas-val csap majd össze ittrva

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Az jó. Reméljük vasárnap se... 😀rva
Amúgy sanszos, hogy ma elfogadják a drogpolitikára vonatkozó új szabályt. Scandrik akkor jövő héten már játszhatna is.

több mint 11 éve
Valóban 😊 Na nem baj,elnéztem.
több mint 11 éve
az megvan, hogy Wong Wilcox-ról beszél, te meg Heath-ről, igaz? 😊+1Én ebbe a tárborba tartoztam és tartozok is, JJ jó lesz!WongSecondaryben Scandricket és Churchöt leszámítva teljesen vakon vagyunk, ami még S poszton magyarázható (én Wilcoxtól tavaly sem voltam annyira elájulva, mint mások sokan), Heath meg mégiscsak Heath...Inkább az a probléma, hogy corner poszton egy 50 millás ember és egy 1/6 szerencsétlenkedik 2 szezon óta.gorbelÉrdekes volt olvasgatni a nyilatkozatokat. Én olvastam csak úgy, hogy mindenki kizárólag Romo-ra tolta az elbukott meccset?Charlie FirpoEnnyi interception mellett szerinted csoda? 😊
Mondjuk ha Carr csak fele úgy játszik mint amennyi pénzt kap, akkor lehet nem lett volna ekkora baj.rva
Nem azt mondom hogy all pro safety lesz,de ő tavaly úgy került be a csapatba UDFAként hogy utána már kb a szertárosnak kellett volna beállnia. Magyarul a stáb sem úgy tervezte hogy 2013ban annyit fog játszani amennyit végül a sérülések miatt kénytelen volt,de ahhoz képest egyáltalán nem volt rossz,bőven fejlődhet még és simán lehet egy megbízható solid S.Amare
2015-ben ha a defense csak középsz*r lesz akkor hátha jön egy jó free agent safety igazolás. (Charles Woodsonnak adhatnánk egy 4 éves szerződést, úgyis ritka a 41 éves safety a ligában 😀)
több mint 11 éve
+1Én ebbe a tárborba tartoztam és tartozok is, JJ jó lesz!WongSecondaryben Scandricket és Churchöt leszámítva teljesen vakon vagyunk, ami még S poszton magyarázható (én Wilcoxtól tavaly sem voltam annyira elájulva, mint mások sokan), Heath meg mégiscsak Heath...Inkább az a probléma, hogy corner poszton egy 50 millás ember és egy 1/6 szerencsétlenkedik 2 szezon óta.gorbelÉrdekes volt olvasgatni a nyilatkozatokat. Én olvastam csak úgy, hogy mindenki kizárólag Romo-ra tolta az elbukott meccset?Charlie FirpoEnnyi interception mellett szerinted csoda? 😊
Mondjuk ha Carr csak fele úgy játszik mint amennyi pénzt kap, akkor lehet nem lett volna ekkora baj.rva
Nem azt mondom hogy all pro safety lesz,de ő tavaly úgy került be a csapatba UDFAként hogy utána már kb a szertárosnak kellett volna beállnia. Magyarul a stáb sem úgy tervezte hogy 2013ban annyit fog játszani amennyit végül a sérülések miatt kénytelen volt,de ahhoz képest egyáltalán nem volt rossz,bőven fejlődhet még és simán lehet egy megbízható solid S.
több mint 11 éve
Én ebbe a tárborba tartoztam és tartozok is, JJ jó lesz!Secondaryben Scandricket és Churchöt leszámítva teljesen vakon vagyunk, ami még S poszton magyarázható (én Wilcoxtól tavaly sem voltam annyira elájulva, mint mások sokan), Heath meg mégiscsak Heath...Inkább az a probléma, hogy corner poszton egy 50 millás ember és egy 1/6 szerencsétlenkedik 2 szezon óta.gorbelÉrdekes volt olvasgatni a nyilatkozatokat. Én olvastam csak úgy, hogy mindenki kizárólag Romo-ra tolta az elbukott meccset?Charlie FirpoEnnyi interception mellett szerinted csoda? 😊