Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 595 — Whoops, looks like something went wrong.
Eddig tartott a Rolando-csoda, valami sérülés közbeszólt. 😊Stez
Csak nem súlyos...?Kroos
Én azt se tudtam, hogy nem edzett a héten, de akkor lehet simán, hogy nem játszik.Stez
megérkezett az utalás, most már lehet lazázni.Amadeus91
A kettő most nagyjából egybe esik, de mellékesen megkérdezném: mi a fontosabb? Rolando ismét megbukjon, vagy hogy neked legyen igazad?gyeek
hogy nekem legyen igazam | Rolandonak ettől még a kurva anyját, egy újabb jó játékos, aki a faszkalap hozzáállásával bevert egy szeget Al koporsójába. Nekem igazából ez fáj; Sapp, Kelly, JMR, Rolando meg a többi vigéc, akik visszaéltek az öregnek azzal az álmával, hogy még egyszer bajnok akar lenni, lehúzták mint a szart, aztán elhagyták a süllyedő hajót. Jól mondta anno Stephen A. Smith ezt JaMarcus kapcsán; le kéne csukni lopásért. Tudom, hogy nem objektív a vélemény. | Amadeus91
Tök mellékes, hogy egy csomó ilyen Rolando-féle "bustban" egy közös van, hogy a Raidersben játszottak. Nyilván véletlen.

több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Coleman is listed as out, along with linebacker Justin Durant (groin) and defensive end Anthony Spencer (knee).
Linebacker Rolando McClain (groin) is doubtful.

Wide receiver Dez Bryant (shoulder) is listed as questionable after missing Wednesday’s practice and being limited Thursday and Friday. However, Bryant expects to play.

Defensive end Lavar Edwards (knee), tight end Gavin Escobar (knee) and running back Joseph Randle (concussion) are also listed as questionable.

Quarterback Tony Romo (back), defensive end George Selvie (shoulder), defensive tackle Ken Bishop (illness) and guard Zack Martin (foot) are all probable.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Csak nem súlyos...?Kroos
Én azt se tudtam, hogy nem edzett a héten, de akkor lehet simán, hogy nem játszik.Stez
A kettő most nagyjából egybe esik, de mellékesen megkérdezném: mi a fontosabb? Rolando ismét megbukjon, vagy hogy neked legyen igazad?gyeek
hogy nekem legyen igazam | Rolandonak ettől még a kurva anyját, egy újabb jó játékos, aki a faszkalap hozzáállásával bevert egy szeget Al koporsójába. Nekem igazából ez fáj; Sapp, Kelly, JMR, Rolando meg a többi vigéc, akik visszaéltek az öregnek azzal az álmával, hogy még egyszer bajnok akar lenni, lehúzták mint a szart, aztán elhagyták a süllyedő hajót. Jól mondta anno Stephen A. Smith ezt JaMarcus kapcsán; le kéne csukni lopásért. Tudom, hogy nem objektív a vélemény. |
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 641 — Grady Judd fan
Csak nem súlyos...?Kroos
A kettő most nagyjából egybe esik, de mellékesen megkérdezném: mi a fontosabb? Rolando ismét megbukjon, vagy hogy neked legyen igazad?

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Ma sem edz Rolando. :S
Kezdhetünk felkészülni a Carter, Hitchens, Wilber hármasra.
Mondjuk futásban jelenleg 23. a Rams de azért Stacytől lehet tartani.
több mint 11 éve
Mindkettő jó köcsög sérülés, ami elég hamar kiújul és játszani nem lehet vele kb.

több mint 11 éve
rva 4 578 — Me for President!
A groin az új hamstring.
több mint 11 éve
Blevi 8 985 — Lions & Cowboys fan
Csak nem súlyos...?Kroos
EGy rendkívül okos es helytálló megállapítás...
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Csak nem súlyos...?Kroos
megérkezett az utalás, most már lehet lazázni.
több mint 11 éve
A nyuszi a kalapból, a mindent vagy semmit: Rolando McClain
Ha csak két meccse volt itt, ha egész életét itt tölti, akkor is.
Ha valaki valamiben a legjobb, akkor arra nem lehet mit mondani.
Három hónapja se esett be ide, múlttal, nem is jóval, pedigré...pedig ré.
Nagy-szín-pad, nagy-szín-pad:

Mindent!
Majd ott kell, amikor Graham feljön a pályára másfél hét múlva. Meg lesz a feladata, ne féljetek!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan
Csak nem súlyos...?Kroos
ágyéksérülése van, az nem kellemes
több mint 11 éve
Csak nem súlyos...?Kroos
Én azt se tudtam, hogy nem edzett a héten, de akkor lehet simán, hogy nem játszik.

több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Csak nem súlyos...?

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 231 — Cowboys fan
csak a januári menetelésre tartogatjuk
több mint 11 éve
Eddig tartott a Rolando-csoda, valami sérülés közbeszólt. 😊

több mint 11 éve
Romo és Dez újra edzett,viszont Durant továbbra se,és sajnos Rolando se edzett a héten.... 😕

Carter-Wilber-Hitchens gyakorol együtt.... :[]

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Demarcus azért amire visszatér minimum 1 hónap még...Kroos
12. hétre mondják, hogy játszhat. De hátha hamarabb, fiatal ebcsont hamar beforr😉Charlie Firpo
9. hét előtt nem jöhet vissza, de állítólag már kondizik is, a lábát viszont még kímélik.
több mint 11 éve
Demarcus azért amire visszatér minimum 1 hónap még...Kroos
12. hétre mondják, hogy játszhat. De hátha hamarabb, fiatal ebcsont hamar beforr😉

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Demarcus azért amire visszatér minimum 1 hónap még...

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Mi van Dez vállával? Olvasta valaki?

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Spencer ma visszatért?beltazor
Az jó lenne!
Én Demarcus-ról olvastam, hogy már igen, dzsoggingol és alapedzést kezdett. Erősít.
Lee-n kívül tehát mindenki a fedélzeten. Mondjuk róla meg azt olvastam, hogy szinte napot nem hagyott ki, végig 'edzi' a többieket. Ide a bökőt, hogy jó LB edző lesz egyszer.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 915 — Pfizer & Moderna fan
Spencer ma visszatért?

több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Jól látom, hogy Molly Orlando jön vissza a lujízi meccsre? Az reméljük, segít. Mo a leggyengébb védőnk eddig, aki játszik.Charlie Firpo
Azt olvastam, hogy már értesítették az érintett játékosokat, hogy valószínűleg játszhatnak vasárnap, mivel addigra elfogadják az új szabályzatot.

szerk.: Már el is fogadták.
több mint 11 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Én nem vagyok McClain fanja, de el lehet gondolkozni azon, hogy Oaklandben elég sok játékos "hülyül" meg.
Lesznek rossz meccsei, lesznek hibái is, de így is bőven upgrade ebbe a LB sorba. És ha kedve is van játszani, nagyon jó lehet. Nyilván meg kell fogni, Oaklandben a segge is ki volt nyalva, csinált, amit akart, akkor is kiskirály volt. Éreztetni kell vele, hogy itt nem ez van, és ez tényleg az utolsó utáni esélye a karrierre.
Mondjuk nála egyébként szerintem simán benne van, hogy azért tért csak vissza, mert elfogyott a pénz, ebben a sportban látta az egyetlen lehetőséget, aztán addig eljátszik, de a nagy zsozsó után beleszarik a világba. 😀 ELég kétes személyiség és nem tudni, hogy pontosan mi is motiválja őt igazán.Stez
Ha a régi abszolút JJ irányította csapat lenne most is és ha így folytatná a szezonban egyből kapná is a nagy lét de ugye ezek az idők elmúltak, nagyon is. Szerintem ha így fogja tolni, kapni fog egy szerződést valami nagyon kevés garantált pénzzel vagy valamilyen Melton féle opció szerűséggel, hogy még 1 év és ha tényleg ok és benőtt a feje lágya akkor hosszabbodik. Stephen nem engedi többet lehúzni a papát! 😊speeedy1
Kimegy a piacra.
Bőven benne lehet, hogy most azért hajtja végig ezt az évet, hogy utána, akárhol kapjon egy szép zsák zsozsót, aztán megint szarjon az egészre. Contract yearben van. Van egy olyan érzésem, hogy nem a játék szeretete miatt döntött a visszatérés mellett olyan hirtelen. 😊
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, én örülnék, ha nem tengődne el, csak van egy olyan érzésem, hogy nála nagyban a pénz az első, és csak azért hajtja végig ezt az évét.
Azért jól tudjuk, hogy sok a hülye GM, ha nem lesz vele gond, akkor valahol simán megkínálják egy szép szerződéssel.Stez
Én sem akarom még elhinni, hogy ennyire bejött és innentől teljesen normális lesz és klasszis. Én is afelé hajlok, hogy elfogyott a pénze és azért játszik újra. A lényeg, hogy Lee visszatérésével igazából nem vagyunk annyira szükség helyzetben, hogy túlfizessük és nem is fogjuk remélem. Elnézve amiket művelt, sokat kell még bizonyítania, hogy megváltozott de persze igazad van, hogy a piacon biztosan elkel. Nem akarok nagyon előre szaladni de kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz hálás a Cowboys-nak, amiért kiemeltük a kakiból és adtunk egy utolsó esélyt a feltámadására.speeedy1
Ahogy nézem az életrajzát, elég sok minden történet vele az elmúlt időszakban, akármi is hajthatta vissza az NFL-be.
Nekünk szerintem tök mindegy, amíg jól játszik, és nem rombolja a közeget, mi jól jártunk. Hitchens tanul, Lee felépül, a karaván halad. Maradjon is így, jó sokáig.
Az első két hét alapján - Rolando McClain ranks fifth among all inside linebackers.Charlie Firpo
Barry Church realized that during a practice.

“He came up to me and was like, ‘I love y’all. Y’all make this game fun for me again.’” Church said. “Once he said that, I kind of knew he was back to his old ways like how he was at Alabama, just love for the game, love for winning.”

Ezt ma találtam és a témához passzol. Remélem Hollywoodi sztori lesz ebből 😊
több mint 11 éve
Jól látom, hogy Molly Orlando jön vissza a lujízi meccsre? Az reméljük, segít. Mo a leggyengébb védőnk eddig, aki játszik.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.