Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Lawrence IR-designated to return. Egy ideig nem is érdemes rá gondolni csak bosszankodik rajta az ember. McClain helyett Hayden fog kezdeni. Talán fejlődött valamit tavaly óta...demarcus lawrencel mi van? gyógyul?beltazorReméljük. Mikor legutóbb olvastam róla, azt írták, hogy a 2. héten áll vissza, valószínűleg csökkentett és egyre felpörgő edzéssel.
Ez mondjuk sajna várható volt: "defensive tackle Terrell McClain stated that he doesn’t expect to play against the 49ers this week".Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
demarcus lawrencel mi van? gyógyul?beltazorReméljük. Mikor legutóbb olvastam róla, azt írták, hogy a 2. héten áll vissza, valószínűleg csökkentett és egyre felpörgő edzéssel.
Ez mondjuk sajna várható volt: "defensive tackle Terrell McClain stated that he doesn’t expect to play against the 49ers this week".
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Az egész csapat, kivéve Spencert és Weemst, vadul edz és EGÉSZSÉGES!Gyorsan le is kopogom a fejemen.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
hát szólni kell a Ricsiéknek, hogy ne bulvárosodjanak 😊szerinted a melegjogi aktivistát érdekli, hogy mi az a practise squad? 😊Mezeladásnak tökéletes, annyira nem rossz játékos ő,főleg a sérülések miattn, Rolando kérdőjel,Durant gyenge volt tavaly, Carternek se ment....praticeba jó lesz, meg egy kis plusz motiváció,hogy bekerüljön Nflbe csak jobbá teheti és egész jó kis playa lehet.Kroosazért PS-játékosok mezeit nem szokták szerintem túl nagy ütemben venni...slowmotion
Van Sam Cowboys mez, ergo kell, megveszi.
Engem mondjuk ez a része semennyire se zavar, az majd igen, ha a közvetítés állandó eleme lesz egy PS-játékos.Höri
több mint 11 éve
szerinted a melegjogi aktivistát érdekli, hogy mi az a practise squad? 😊Mezeladásnak tökéletes, annyira nem rossz játékos ő,főleg a sérülések miattn, Rolando kérdőjel,Durant gyenge volt tavaly, Carternek se ment....praticeba jó lesz, meg egy kis plusz motiváció,hogy bekerüljön Nflbe csak jobbá teheti és egész jó kis playa lehet.Kroosazért PS-játékosok mezeit nem szokták szerintem túl nagy ütemben venni...slowmotion
Van Sam Cowboys mez, ergo kell, megveszi.
Engem mondjuk ez a része semennyire se zavar, az majd igen, ha a közvetítés állandó eleme lesz egy PS-játékos.
több mint 11 éve
Én örülök,veszíteni való nincs igazán,szerintem beférhet még idén bőven....
több mint 11 éve
Leigazoltuk Sam-et:
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
MarioAna
1 997
szezon előtt is várható volt, hogy a Rams 53-ba nehezen fog beférni. Ehhez képest a 2. legtöbbet az ő mezéből vettek mióta draftolták.Mezeladásnak tökéletes, annyira nem rossz játékos ő,főleg a sérülések miattn, Rolando kérdőjel,Durant gyenge volt tavaly, Carternek se ment....praticeba jó lesz, meg egy kis plusz motiváció,hogy bekerüljön Nflbe csak jobbá teheti és egész jó kis playa lehet.Kroosazért PS-játékosok mezeit nem szokták szerintem túl nagy ütemben venni...slowmotion
Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Meg Peter Griffin iswww.youtube.com/watch?v=ghxn38bX7w0
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
Mondjuk a meleg cowboy témakört Ang Lee már felhasználta egyszer... 😊
több mint 11 éve
Azért elég meleg dolog Sam-et leigazolni. Texas ugye köztudottan szolid és elfogadó állam, az ilyen beállítottságúakkal kapcsolatban.KmetyGAz átlag texasi ha jól játszik és bizonyít hamar elfogadja majd. Ott a csapat fontosabb, mint az ilyen "apróságok". Inkább csak a médiacirkuszt kell túlélnie és szerintem simán jól jártok vele.
több mint 11 éve
Azért elég meleg dolog Sam-et leigazolni. Texas ugye köztudottan szolid és elfogadó állam, az ilyen beállítottságúakkal kapcsolatban.KmetyGSam
Place of birth: Galveston, Texas
High school: Hitchcock (TX)
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Mezeladásnak tökéletes, annyira nem rossz játékos ő,főleg a sérülések miattn, Rolando kérdőjel,Durant gyenge volt tavaly, Carternek se ment....praticeba jó lesz, meg egy kis plusz motiváció,hogy bekerüljön Nflbe csak jobbá teheti és egész jó kis playa lehet.Kroosazért PS-játékosok mezeit nem szokták szerintem túl nagy ütemben venni...
több mint 11 éve
McClain akkor kezdő lett?Stezigen. Durant - WLB, McClain - MLB, Carter - SLB.
buhloone mindstate
több mint 11 éve
Azért elég meleg dolog Sam-et leigazolni. Texas ugye köztudottan szolid és elfogadó állam, az ilyen beállítottságúakkal kapcsolatban.
több mint 11 éve
Mezeladásnak tökéletes, annyira nem rossz játékos ő,főleg a sérülések miattn, Rolando kérdőjel,Durant gyenge volt tavaly, Carternek se ment....praticeba jó lesz, meg egy kis plusz motiváció,hogy bekerüljön Nflbe csak jobbá teheti és egész jó kis playa lehet.
több mint 11 éve
Csak a médiahájpot hozza.Charlie FirpoAzt meg ki nem állhatja JJ!
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Ezt a védőfalat még senki sem látta játszani😉 !A mezeladásokat se felejtsd el.Olvastam én is, de oda meg minek? Csak a médiahájpot hozza.Charlie FirpoA practice squadba.vassadiSzerdán Michael Sam Dallasba látogat egy orvosi vizsgálatra és ha minden jól megy, akkor cowboy lehet belőle.Aztán hová kéne? A fal kész, OLB-nek? Durant-McClain-Carter... Carter helyett? mögötte Wilber.Charlie Firpo
/fűzővel kifelé/Tehenész
Egyébként nem mintha nem jönne jól ennek a védőfalnak minden segítség.vassadi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
A mezeladásokat se felejtsd el.Olvastam én is, de oda meg minek? Csak a médiahájpot hozza.Charlie FirpoA practice squadba.vassadiSzerdán Michael Sam Dallasba látogat egy orvosi vizsgálatra és ha minden jól megy, akkor cowboy lehet belőle.Aztán hová kéne? A fal kész, OLB-nek? Durant-McClain-Carter... Carter helyett? mögötte Wilber.Charlie Firpo
/fűzővel kifelé/Tehenész
Egyébként nem mintha nem jönne jól ennek a védőfalnak minden segítség.
több mint 11 éve
Olvastam én is, de oda meg minek? Csak a médiahájpot hozza.A practice squadba.vassadiSzerdán Michael Sam Dallasba látogat egy orvosi vizsgálatra és ha minden jól megy, akkor cowboy lehet belőle.Aztán hová kéne? A fal kész, OLB-nek? Durant-McClain-Carter... Carter helyett? mögötte Wilber.Charlie Firpo
/fűzővel kifelé/Tehenész
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
A practice squadba.Szerdán Michael Sam Dallasba látogat egy orvosi vizsgálatra és ha minden jól megy, akkor cowboy lehet belőle.Aztán hová kéne? A fal kész, OLB-nek? Durant-McClain-Carter... Carter helyett? mögötte Wilber.Charlie Firpo
/fűzővel kifelé/Tehenész
több mint 11 éve
Szerdán Michael Sam Dallasba látogat egy orvosi vizsgálatra és ha minden jól megy, akkor cowboy lehet belőle.Aztán hová kéne? A fal kész, OLB-nek? Durant-McClain-Carter... Carter helyett? mögötte Wilber.
/fűzővel kifelé/Tehenész
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Na ha már mindenki tippelt,beszállok a klasszikus 8-8al 😀 Viccet félretéve,magát a keretet megnézve,főleg a defense,nem lehetetlen egy pozitív mérleg,de legnagyobb ellensége ennek a csapatnak évek óta a sérülések.