Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
demarcus lawrencel mi van? gyógyul?beltazor
Reméljük. Mikor legutóbb olvastam róla, azt írták, hogy a 2. héten áll vissza, valószínűleg csökkentett és egyre felpörgő edzéssel.

Ez mondjuk sajna várható volt: "defensive tackle Terrell McClain stated that he doesn’t expect to play against the 49ers this week".Charlie Firpo
Lawrence IR-designated to return. Egy ideig nem is érdemes rá gondolni csak bosszankodik rajta az ember. McClain helyett Hayden fog kezdeni. Talán fejlődött valamit tavaly óta...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
demarcus lawrencel mi van? gyógyul?beltazor
Reméljük. Mikor legutóbb olvastam róla, azt írták, hogy a 2. héten áll vissza, valószínűleg csökkentett és egyre felpörgő edzéssel.

Ez mondjuk sajna várható volt: "defensive tackle Terrell McClain stated that he doesn’t expect to play against the 49ers this week".

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
demarcus lawrencel mi van? gyógyul?

több mint 11 éve
Az egész csapat, kivéve Spencert és Weemst, vadul edz és EGÉSZSÉGES!
Gyorsan le is kopogom a fejemen.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Mezeladásnak tökéletes, annyira nem rossz játékos ő,főleg a sérülések miattn, Rolando kérdőjel,Durant gyenge volt tavaly, Carternek se ment....praticeba jó lesz, meg egy kis plusz motiváció,hogy bekerüljön Nflbe csak jobbá teheti és egész jó kis playa lehet.Kroos
azért PS-játékosok mezeit nem szokták szerintem túl nagy ütemben venni...slowmotion
szerinted a melegjogi aktivistát érdekli, hogy mi az a practise squad? 😊
Van Sam Cowboys mez, ergo kell, megveszi.

Engem mondjuk ez a része semennyire se zavar, az majd igen, ha a közvetítés állandó eleme lesz egy PS-játékos.Höri
hát szólni kell a Ricsiéknek, hogy ne bulvárosodjanak 😊
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Mezeladásnak tökéletes, annyira nem rossz játékos ő,főleg a sérülések miattn, Rolando kérdőjel,Durant gyenge volt tavaly, Carternek se ment....praticeba jó lesz, meg egy kis plusz motiváció,hogy bekerüljön Nflbe csak jobbá teheti és egész jó kis playa lehet.Kroos
azért PS-játékosok mezeit nem szokták szerintem túl nagy ütemben venni...slowmotion
szerinted a melegjogi aktivistát érdekli, hogy mi az a practise squad? 😊
Van Sam Cowboys mez, ergo kell, megveszi.

Engem mondjuk ez a része semennyire se zavar, az majd igen, ha a közvetítés állandó eleme lesz egy PS-játékos.

több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Én örülök,veszíteni való nincs igazán,szerintem beférhet még idén bőven....

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Leigazoltuk Sam-et:

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
szezon előtt is várható volt, hogy a Rams 53-ba nehezen fog beférni. Ehhez képest a 2. legtöbbet az ő mezéből vettek mióta draftolták.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Meg Peter Griffin is
 www.youtube.com/watch?v=ghxn38bX7w0

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 529 — Chiefs GM
Mondjuk a meleg cowboy témakört Ang Lee már felhasználta egyszer... 😊

több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
Azért elég meleg dolog Sam-et leigazolni. Texas ugye köztudottan szolid és elfogadó állam, az ilyen beállítottságúakkal kapcsolatban.KmetyG
Az átlag texasi ha jól játszik és bizonyít hamar elfogadja majd. Ott a csapat fontosabb, mint az ilyen "apróságok". Inkább csak a médiacirkuszt kell túlélnie és szerintem simán jól jártok vele.
több mint 11 éve
Azért elég meleg dolog Sam-et leigazolni. Texas ugye köztudottan szolid és elfogadó állam, az ilyen beállítottságúakkal kapcsolatban.KmetyG
Sam
Place of birth: Galveston, Texas
High school: Hitchcock (TX)

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
azért PS-játékosok mezeit nem szokták szerintem túl nagy ütemben venni...
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 232
McClain akkor kezdő lett?Stez
igen. Durant - WLB, McClain - MLB, Carter - SLB.

buhloone mindstate

több mint 11 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Azért elég meleg dolog Sam-et leigazolni. Texas ugye köztudottan szolid és elfogadó állam, az ilyen beállítottságúakkal kapcsolatban.
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Mezeladásnak tökéletes, annyira nem rossz játékos ő,főleg a sérülések miattn, Rolando kérdőjel,Durant gyenge volt tavaly, Carternek se ment....praticeba jó lesz, meg egy kis plusz motiváció,hogy bekerüljön Nflbe csak jobbá teheti és egész jó kis playa lehet.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Csak a médiahájpot hozza.Charlie Firpo
Azt meg ki nem állhatja JJ!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Szerdán Michael Sam Dallasba látogat egy orvosi vizsgálatra és ha minden jól megy, akkor cowboy lehet belőle.

/fűzővel kifelé/Tehenész
Aztán hová kéne? A fal kész, OLB-nek? Durant-McClain-Carter... Carter helyett? mögötte Wilber.Charlie Firpo
A practice squadba.vassadi
Olvastam én is, de oda meg minek? Csak a médiahájpot hozza.Charlie Firpo
A mezeladásokat se felejtsd el.

Egyébként nem mintha nem jönne jól ennek a védőfalnak minden segítség.vassadi
Ezt a védőfalat még senki sem látta játszani😉 !

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Szerdán Michael Sam Dallasba látogat egy orvosi vizsgálatra és ha minden jól megy, akkor cowboy lehet belőle.

/fűzővel kifelé/Tehenész
Aztán hová kéne? A fal kész, OLB-nek? Durant-McClain-Carter... Carter helyett? mögötte Wilber.Charlie Firpo
Olvastam én is, de oda meg minek? Csak a médiahájpot hozza.Charlie Firpo
A mezeladásokat se felejtsd el.

Egyébként nem mintha nem jönne jól ennek a védőfalnak minden segítség.
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 868 — Whoops, looks like something went wrong.
McClain akkor kezdő lett?

több mint 11 éve

/fűzővel kifelé/Tehenész
Olvastam én is, de oda meg minek? Csak a médiahájpot hozza.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770

/fűzővel kifelé/Tehenész
A practice squadba.
több mint 11 éve

/fűzővel kifelé/Tehenész
Aztán hová kéne? A fal kész, OLB-nek? Durant-McClain-Carter... Carter helyett? mögötte Wilber.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Na ha már mindenki tippelt,beszállok a klasszikus 8-8al 😀 Viccet félretéve,magát a keretet megnézve,főleg a defense,nem lehetetlen egy pozitív mérleg,de legnagyobb ellensége ennek a csapatnak évek óta a sérülések.