Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
espn.go.com/espn/otl/story/_/id/11420073/outside-lines-vikings-adrian-peterson-tells-dallas-owner-jerry-jones-wants-cowboy?ex_cid=sportscenterFBegy kis pletyis sztori
több mint 11 éve
Jakar Hamilton suspended four games for violating substance abuse policy.Jeges-vizes vödrös leöntést neki is, mondjuk napokon át!!
Kárcsú lesz ez a def korpsz
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
akkor megy harmadik qb-ként rosterre. nem hinném, hogy második qb-ként megtartanák úgy, hogy nincs egy Weeden sem. nem életszerű.Vaughan nem lesz második számú irányító. lehet belőle, csak nem idén. őt is érlelni akarják, mint anno Antoniót.slowmotionNem én mondom, csak írják, hogy abban a pillanatban, hogy ps-be kerül, nagy sansszal elviszik.Charlie Firpo
Romo is talán harmadik évében már lehetett második qb, pedig akik előtte voltak, azok távolról sem voltak világmegváltók.
több mint 11 éve
Vaughan nem lesz második számú irányító. lehet belőle, csak nem idén. őt is érlelni akarják, mint anno Antoniót.slowmotionNem én mondom, csak írják, hogy abban a pillanatban, hogy ps-be kerül, nagy sansszal elviszik.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Vaughan nem lesz második számú irányító. lehet belőle, csak nem idén. őt is érlelni akarják, mint anno Antoniót.
több mint 11 éve
Ne kérj bocsánatot,mert én annak örülök ha valaki más véleményen van és megosztja az enyémmel szemben. Biztos,hogy többször hülyeségeket írok,vagy legalábbis más véleményen vagyok,ez csak annyit jelent,hogy én így láttam. Leírom én mit láttam te felhívod a figyelmem egy másik nézőpontra és így elgondolkodom így fejlődök vagy pont ezt fogom nálad is elérni.Okés, ennek örülök, én is így vélem.
Én Weedent tartom többre te Vaughan-t. Ennyi. D-vel kapcsolatban én is reménykedek a titkolózás erejében ez sokat segíthet az első meccsen. Következő kedden pedig kiderül mi lesz Dixonnal... 😉Wong
A qb kérdésben nincs igazán álláspontom, csak egyszerűen érzem, hogy Weeden akar, de nem tud. Vaughan most bizonyíthat, bár mindenki kész tényként kezeli, hogy max. ps-be rakják. Nem örülök.
A D pedig, hát jobb esetben - és is ezt vélem most - valamit forral, rossz esetben simán csak szar. Szept. 7-én meglátjuk. Lesz elemezni, értelmezni valójuk a sporttv-seknek 😉
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ne kérj bocsánatot,mert én annak örülök ha valaki más véleményen van és megosztja az enyémmel szemben. Biztos,hogy többször hülyeségeket írok,vagy legalábbis más véleményen vagyok,ez csak annyit jelent,hogy én így láttam. Leírom én mit láttam te felhívod a figyelmem egy másik nézőpontra és így elgondolkodom így fejlődök vagy pont ezt fogom nálad is elérni. Én Weedent tartom többre te Vaughan-t. Ennyi. D-vel kapcsolatban én is reménykedek a titkolózás erejében ez sokat segíthet az első meccsen. Következő kedden pedig kiderül mi lesz Dixonnal... 😉
több mint 11 éve
Nem sokban értek egyet veled - sajnos.Én élőben néztem a meccset, nekem Weeden bizonytalannak tűnt, ha nem látta meg a vélhető első célpontját, rögtön annyi volt. Csak a TD volt szép (mondjuk azt is magasan adta 😛 ), én - ahogy emlékszem - végig rettegtem még azt is. Meg kéne mondjuk néznem újra, de ez maradt meg. Abszolút Weeden ellenes lettem, ráadásul Clevelad-ban is jó volt ellőszezonban, aztán meg.... tehát én Vaughan-t tartanám meg, ha úgyis csere qb-ra kényszerülünk, akkor a futásokhoz ő is elég lenne, hosszabb távon viszont minden szakértő azt írja, jobb. Majd csüt. éjjel biztos látjuk.
Az, hogy a 3. ps meccsen, idegenben nem mutatunk túl sokat, főleg a D, az nem lepett meg. Reméljük, titkolódzunk. Az OL pedig szintén, bár az, hogy Tony többször feküdt, biztos nem volt tervezve 😊 Lesz itt még más célpont, más felállás is, nyugi.
Carr és Dixon ingadozik? Carr nem rég óta edz, bár azt mondta, folyamatosan erőnlétezett a volt sulijában, de azért bele kell rázódnia még az új rendszerbe (mert remélem, van!). Dixon fenyítés után kicsit megzavarodott, ráadásul a túlzott keménykedést jobban büntetik, ami nem kedvez az ő stílusának - bele kell még rázódnia, én remélem, MARAD!
Bocs
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Megnéztem a delfinek elleni meccset. Weedennel kapcsolatban csak pozitívat tudok nyilatkozni. Volt itt nagy félelem, hogy "miket fog ő itt dobálni" de a scoring drive-ja szép volt. 3 perc alatt átment a pályán, a delfinek A- védelme ellen, és egy gyönyörű TD passzal zárt Byrdnek. Sokkal meggyőzőbb Ortonnál, és nem is kerül annyiba. Weeden: 5/9 77yrad, TDAz első szám O-nk nyilván nem állt hozzá élet halál meccsként, viszont én azt érzem, hogy ennek ellenére túl gyorsan leparancsolták őket a pályáról. És vagy Murray fut vagy Dez kap el. Pedig célpont lenne elég, és egy Preseason game-nek pont erről kellene szólnia, hogy próbálgatjuk, hogy mi mehetne még, nem azt ami eddig is ment. Ezt egy kicsit furcsállom.
Williams futásai is meggyőzőek. Nem véletlenül kapott ennyi játéklehetőséget, őt biztos többször fogjuk látni ha Murrayt pihentetni akarjuk.
A D igen érdekes lesz idén. Minden a szerencsén és azon fog múlni, hogy milyen napot fognak ki. Ha jót akkor hasítani fognak, ha nem akkor szarrá leszünk szopatva. A teljesítmények tekintetében az a baj, hogy nagyon ingadozónak találom. Carr és Scandrick hol nagyon jó,hol meg tök homály. Rolandora nem lehet panasz, még akar. Patmon pedig kérdés nélkül a meccs embere volt. Dixont pedig megértem, hogy annyira akar de semmi nem jön neki össze vagy épp nagyon rosszul, nála ez a meccs tipikusan a disznó a jégen esetére hasonlított. Kiváncsian várom, megéliaz 53at vagy sem. Én kitenném, annak ellenére, hogy nagyon sajnálnám a döntést.
több mint 11 éve
Kár Johnson-ért, megnéztem volna, hogy hogyan játszik.😕Charlie Firpoőt mi is, de sajnos két drive-nál többet nem bírt eddig meccsszituban, és azt is két év alatt, az meg nem kimondottan fér bele az NFL 53-as kereteibe.
hát evvan, ma már nem lehetnek sztárok az egyszarvúak.
több mint 11 éve
Elengedtük Tanney-t, nem hoztuk Jeffcoat-ot. Kiderült, másnak sem kellettek...Trade egy WR-rel mondjuk egy LB-ért vagy DE-ért?
Vagy Reddick-et felkapnánk? Kitette a Saints.
Boyd-ot szerintem el is viszik....
Kár Johnson-ért, megnéztem volna, hogy hogyan játszik.😕
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Wilson meglepő kicsit...statisztika alapján...Kroosnálunk sem tudott megmaradni, pedig mi nem vagyunk contender csapat.
több mint 11 éve
Nekem gyanús, de majd meglátjuk:Beasley, Webb, Hayden, Rayford, Randle vagy Dunbar, Clutts
és szívem szerint Weeden, ha már, akkor Vaughn.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Najvart én is sajnálom, de mindenki azt írja, 3 TE marad úgyis.Martez Wilson és Copeland az első leépítettek.
És:
Jerry Jones says will create spot for Josh Brent when reinstated.
Andre Gurode-val készül.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Tight end Jordan Najvar is believed to have suffered a torn Achilles in the fourth quarter.Sajnálatos (megint). Viszont van elég TE-ünk a több TE-es formációkhoz, akik jók.
király.slowmotion
több mint 11 éve
Tight end Jordan Najvar is believed to have suffered a torn Achilles in the fourth quarter.király.
több mint 11 éve
De valóban. Jobb váll sérült, bal volt műtve.Selvie műtött válla megint sérült...gyeekNem a másik? Meccs alatt arról volt szó.Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
én is letöltöttem és megnéztem :/O-fall meglepően gyengus volt. A D nem meglepően volt gyenge :

több mint 11 éve
Most látom, az első két ps meccsünk:noonkick.com/2014-nfl-preseason-dallas-cowboys-at-san-diego-chargers/
noonkick.com/2014-nfl-preseason-baltimore-ravens-at-dallas-cowboys-condensed/
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Na ezt most megnéztem. Durant és MccClain is gyenge volt MLB-ben, szinte csak ez érdekelt. Nem tudom, hogy állunk a keretszűkítéssel, meg hogy érdemes lenne-e még mással próbálkozni, de ez így nagyon sovány lesz.
A többiek meg remélem csak titkolták, mit tudnak, főleg az O-line, nem pedig nagyképűsködnek!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nem a másik? Meccs alatt arról volt szó.Ja, formatostul BTB plagizálás.A yahoo news csinált egy kis összeállítást a sérült védőkről:Matt Johnson jellemzése priceless, bár nem kicsit a BtB-ről nyúltákslowmotion
Wirtschaftsteil
Selvie műtött válla megint sérült...gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap3000000382782/Patmon-pick-six?campaign=Facebook_videos_patmonEmberfogásban az ő embere mozgott át, nem hagyta magát lerázni, ex-kovboj Moore meg nem erőltette meg magát, hogy álcázza mire készül. Ettől függetlenül persze szép, de szerintem a másiknál nehezebb dolga volt és azt is nagyon szépen megoldotta.
Hogy olvasta a játékot Patmon!!! ez is honnan került elő?? látom páran játszottak A D-ben,nagyon megy a teszt mód 😀
Patmon 2 INTje figyelemre méltó...
Otol meg több kell,persze tudom ez pre season,de akkor is,Escobart hiányolom nagyon eddig.Kroos
Escobar pedig szintén sérült, azért nem lehetett látni...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Kemeny szezon lesz ezzel a D-vel.... preaseoson meg minden ertem en... De kik játszottak a védelemben te jo ég.... A font seven meg olyan mint a gazfickók szigete a méltán klasszikus Arnold mozi a Kommandó végén...
több mint 11 éve
www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap3000000382782/Patmon-pick-six?campaign=Facebook_videos_patmonHogy olvasta a játékot Patmon!!! ez is honnan került elő?? látom páran játszottak A D-ben,nagyon megy a teszt mód 😀
Patmon 2 INTje figyelemre méltó...
Otol meg több kell,persze tudom ez pre season,de akkor is,Escobart hiányolom nagyon eddig.
Wirtschaftsteil