Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Minter ő meg ki a rák?? 😀

több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Ezt olvastátok?
Okoye titokzatos betegsége - egy laza kóma. Reszetelt a fiú.

www.dallasnews.com/sports/dallas-cowboys/headlines/20140814-cowboys-dt-amobi-okoye-overcomes-one-in-a-million-syndrome-lengthy-coma-to-return-to-nfl.ece

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Lefosom hogy épp sakk, tarot vagy amerikai foci vagy orosz rulett. A lényeg, hogy Cowboys kulcsjátékos ne törje össze magát feleslegesen. Igazából más se. Unom. Más csapatoknak sikerült relatíve épen megúszni szezonokat, pl. a lent említett sasoknak Maclin sérülése volt az egyetlen fájó pont tavaly és lehet hypeolni a szupi space marine kiképzést amit Chip mester hozott, de a szerencsefaktor is rohadtul benne van ebben. Ki van a séróm a balfaszkodástól meg attól, hogy a legjobb cornert elkapják suttyó-narkó miatt, a harmadik meg 3 napra rá szétcseszi a vállát. Carr meg csak simán szar lesz, már látom is lelki szemeim előtt.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Ben Gardner úgy néz ki, egy évig videózhat - vállműtét.Charlie Firpo
picsába, még egy hetedik körös bust o_oslowmotion
Lawrence, Malena, Gardner. Te értesz hozzá jobban...ez az újoncév extra terhelése?

Ja és hát, friss:
The Cowboys had only seven healthy defensive linemen before adding Zack Minter.Charlie Firpo
ez egy kontaktsport, törött láb meg ilyenek simán benne van a pakliban. az, hogy újonccal vagy nem újonccal történik, az lényegtelen.
ha emlékszel, a tavalyi év úgy kezdődött, hogy Crawford Achillese elszakadt. saséknál ugyanígy Maclin térde szakadt ronggyá, máshol meg más.

most ezt dobta a gép, aztán lehet, hogy év közben meg senki sem megy IR-re.
több mint 11 éve
Oxnard összesítő rabblerousr-től, ki volt jó, ki nem:

www.bloggingtheboys.com/2014/8/15/6003103/cowboys-training-camp-report-practice-number-sixteen-adieu-to-oxnard

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Na, lement a második közös edzés is a Raiders-szel, úgy néz ki, megúsztuk sérülés nélkül. Bár Mo azért ráesett a vállára, de a nem-műtöttre. Kösz.Charlie Firpo
Azt írják kiugrott a válla. Remélem rosszul emlékszem, de nem egy ugyanilyen sérülés eszkalálódott műtétté tavaly? Véleményem pedig, hogy menjen a picsába. Miért képtelen vigyázni magára? Tavaly Dunbar hasonlóan balfék volt, látszott később mennyire hiányzott a kiesett idő.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 11 éve
picsába, még egy hetedik körös bust o_oslowmotion
Lawrence, Malena, Gardner. Te értesz hozzá jobban...ez az újoncév extra terhelése?

Ja és hát, friss:
The Cowboys had only seven healthy defensive linemen before adding Zack Minter.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
picsába, még egy hetedik körös bust o_o
több mint 11 éve
Ben Gardner úgy néz ki, egy évig videózhat - vállműtét.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Egy corner földhöz vágott egy tight endet és fel vannak háborodva? Grow some fuckin' balls...! Néhány szurkolót meg szintén meg kéne tanítani egy véres leckére.gyeek
ráadásul nem is a tight endnek állt feljebb, hanem a pálya másik oldaláról rohant át egy miniatűr receiver, aztán ő állt neki hőzöngeni o_o
több mint 11 éve
Na, lement a második közös edzés is a Raiders-szel, úgy néz ki, megúsztuk sérülés nélkül. Bár Mo azért ráesett a vállára, de a nem-műtöttre. Kösz.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Egy corner földhöz vágott egy tight endet és fel vannak háborodva? Grow some fuckin' balls...! Néhány szurkolót meg szintén meg kéne tanítani egy véres leckére.

több mint 11 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Uh, azért ez kemény:  www.dallascowboys.com/multimedia/videos/Huge-Fight-Breaks-Out-Between-Cowboys-And-Raiders/7039aeb9-b9c9-485a-bfb7-a6acb5b3b919?campaign=social_20140813_29649786
több mint 11 éve
Csevegő topikból nyúltam az alábbi linket, itt azt láthatjuk, hogy milyen lenne a csapatunk ha helybeliekből állna.
 bleacherreport.com/articles/2160684-what-nfl-teams-would-look-like-if-rosters-were-filled-with-local-players?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national

Crabtree, Vacarro, Miller, Welker, Peterson... szerintem egyikünk sem utasítaná vissza őket....
több mint 11 éve
Scandrick kapott egy negy meccses eltiltast teljesitmenynovelo hasznalata miatt. Csodas vedelmunk tovabb romlik. Claiborne viszont ismet kezdo lesz.Wirtschaftsteil
extasy volt az, nem is tipikus doppingszerHöri
Az is egy doppingszer 😉
több mint 11 éve
The team has traded for cornerback CB Justin Green in a move with the Patriots, who received defensive tackle Ben Bass in return.Charlie Firpo
Ő is már csak lassan nálunk nem volt. Mind1, lehet h ő lesz a következő 'kukázott Selvie"
több mint 11 éve
The team has traded for cornerback CB Justin Green in a move with the Patriots, who received defensive tackle Ben Bass in return.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nem tom, nem lehet lecsípni ilyenkor valamicskét a 25 millás szerződéséből? Meg jól picsánrúgni, úgy nagy nyilvánosság előtt?Charlie Firpo
ha valaki el van tiltva, akkor ott nem kaphat fizetést. tehát 4 meccs esetén az idei bére negyedét fújhatjaHöri
Ez világos, én arra gondoltam, hogy egy durva átstrukturálás módosíthatna ezen:
 www.spotrac.com/nfl/dallas-cowboys/orlando-scandrick/

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nem tom, nem lehet lecsípni ilyenkor valamicskét a 25 millás szerződéséből? Meg jól picsánrúgni, úgy nagy nyilvánosság előtt?Charlie Firpo
ha valaki el van tiltva, akkor ott nem kaphat fizetést. tehát 4 meccs esetén az idei bére negyedét fújhatja

több mint 11 éve
Scandrick kapott egy negy meccses eltiltast teljesitmenynovelo hasznalata miatt. Csodas vedelmunk tovabb romlik. Claiborne viszont ismet kezdo lesz.Wirtschaftsteil
extasy volt az, nem is tipikus doppingszerHöri
Emlékeztek, még fotózták is őket a méhikói tengerparton....hogy milyen fáintos a nője!
Na, ahhoz kellett a szer! 😉

Nem tom, nem lehet lecsípni ilyenkor valamicskét a 25 millás szerződéséből? Meg jól picsánrúgni, úgy nagy nyilvánosság előtt?

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
kibaszottul kurva jól kezdődik a nap, na.
esetleg nem akar valaki megsérülni edzésen?slowmotion
Várd meg a köv. meccset,Romo,Dez,Murray,Witten még nem is játszott......kopp-kopp-kopp

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
extasy volt az, nem is tipikus doppingszer

több mint 11 éve
kibaszottul kurva jól kezdődik a nap, na.
esetleg nem akar valaki megsérülni edzésen?
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Scandrick kapott egy negy meccses eltiltast teljesitmenynovelo hasznalata miatt. Csodas vedelmunk tovabb romlik. Claiborne viszont ismet kezdo lesz.
több mint 11 éve
Jelenleg a Linebacker rangsor így néz ki:

Bruce Carter
Justin Durant
Kyle Wilber
Rolando McClain
Anthony Hitchens
DeVonte Holloman
Cam Lawrence
Orie Lemon
Will Smith