Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
na.első drive = jól ment a szekér, de pár szabálytalanság miatt megoldhatatlan lett a 3rd down.
második drive = TD
harmadik drive = egy rossz drive belefér
negyedik drive = kiejtett snap, beszorított irányító, nem lehetett oldalra passzolni. evvan.
védelem: Hitchens és Dixon ütött pár nagyot. középen nagyon átfutottak rajtunk (kivéve egy-két alkalmat, amikor mínuszon sikerült tartani a támadókat), ja és hát megint a "majd szemmel megverjük" emberfogás, ami utoljára akkor volt sikeres, mielőtt feltalálták volna az amerikai futballt.
első félidő kipipálva, a másodikon még lamentálok. talán majd holnap megnézem.
több mint 11 éve
Én sem láttam, de ha már Dixon villantott, megérte a meccs. Mehet Heath mögé az 53-ba. Ha emlékeztek rá, draft idején őt írták hozzánk a legjobb titkos esélyesnek, csak - talán mert sérült volt - nem kellett másnak. Meg ide is érdeklődött valaki róla, nagy tehetség.Ahogy látom, 11 szerelése volt, remélem, volt közte fontos is.
A futókat ki látta? Randel és Williams csatája hogy áll?
Ben Malenát mennyi időre vesztettük el?
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Az a baj,hogy amíg a fél védelem sérült,lehet akárki a DC,lehet akármilyen felállás,nem lesz jó defense.Szerény véleményem szerint ez lenne az elsődleges prioritás,de hát sérülést meg,hogy lehet kiküszöbölni? Eddig bíztunk az új év,sérülésmentes év szlogenbe,de nem akar beválni.
több mint 11 éve
én kb félálomba de megnéztem. Dixon és T. Williams megmarad a fejemben.
Mitchell is sokszor volt képen, de ő sztem nem volt túl jó.
Escobarnak volt egy igen szép elkapása, ami még rémlik.

több mint 11 éve
én még nem néztem meg, de mégis ki mire várt? a "kezdő" csapat 7-10-et hozott idegenben, labdaeladás nélkül.nem játszott a top QB, RB, WR és TE. nem játszott a LE, 3-tech DT, a top 3 CB, top safety. (Lawrence-t és Lee-t azért nem is említem, mert ők fél, illetve egy szezont ki fognak hagyni, tehát eleve esélytelenek az első meccsen kezdeni)
ez a meccs arra volt jó, hogy végre kompetitív snapeket kapjanak az 28-90 közötti roster helyeken levő játékosok is, akik közül páran a nem rossz Chargers kezdő O ellen játszhattak (oké, nem volt Gates meg Vincent Brown, egyébként megvoltak, ahogy nézem).
Weeden mit csinált? 13/17-107-1-0. korrekt.
támadófal mit csinált? 15/65 futásnak (második-harmadik RB-nek), 0 sack allowed. korrekt, még ha hiányoztak is kezdő védők az ellenfélből.
védelem? oké, 27-221-1-0 az talán soványka az egy negyed 1st team és 1 negyed 2nd team O ellen, de fent írtam, hogy hat kezdő hiányzott.
kezdetnek nem rossz, csak ne sérüljön már meg több ember...
több mint 11 éve
Ryan Smith játszott... Ki ez? Egy hete igazolták vagy még annyi sem? Ez a meccs megmutatta a cseréknek, hogy miért cserék. Remélem lesz még szezon kezdete előtt lehetőség meglesni mit tud a kezdő D.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Sima vereség, számok alapján 1-2 észrevétel:Nyomás nélkül egy sec se ér semmit, ez meg főleg nem,futás ellen se ment.
Szokásos stratégia, vezet ellenfél így a 2. félidőben gyakorlatilag nem is futottunk...
több mint 11 éve
2 negyedet bírtam 😊 Védelem elég gyengus volt, Dixon nem mozgott rosszul.

több mint 11 éve
nem szarral gurigáznak, de az egyenruhájuk szarszínű 😊Persze, jön a szezon végre!!!!Hátha valakit érdekel... 😊 😉jé, hát Te még élsz?! 😀slowmotion
DallasCowboysUnited.comVIZILÓ
Ez a fenti oldal pazar... 20 USD a tagság és 150-ért ki is postázzák... UPS nem szarral gurigázik ám!VIZILÓ
komolyan 150 a postaköltség? baszki, a GamePass 130-ba fájt...
több mint 11 éve
Persze, jön a szezon végre!!!!Hátha valakit érdekel... 😊 😉jé, hát Te még élsz?! 😀slowmotion
Ez a fenti oldal pazar... 20 USD a tagság és 150-ért ki is postázzák... UPS nem szarral gurigázik ám!
több mint 11 éve
Este Weeden dobálgat. Hát azért kíváncsi vagyok. Mi a szart csinálunk, ha össze-vissza?? 😕Charlie FirpoNyugalom, azért valószínű, hogy nem tök homály WeedN, és nem kispad nehezéknek van nálunk, és mikor dobáljon 'szerencsétlen' ha nem előszezon meccsen?! Ez meccs. Nem edzés, de nem tétmeccs. Most kell, hogy dobáljon, mert sok minden ki fog derülni ami edzésen nem derül(t) ki. Szorítok neki nagyon! (Y)
Nem ő azgyeekNyilván.
több mint 11 éve
Nem ez fáj egyeseknek???? 😛 😛Nem ő az, ellenben remek nívója ez a cikknek nevezett foshányás a XXI. századi proletár-humor mélységeinek.gyeekKözben Jerry is elkezdte a szezonra való felkészülést 😀 : www.sbnation.com/nfl/2014/8/5/5971577/stop-slut-shaming-jerry-jonesGreengoÖregember nem vénember 😉 (főleg ha egyáltalán ő az...)Wong
www.forbes.com/profile/jerry-jones/
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nem ő az, ellenben remek nívója ez a cikknek nevezett foshányás a XXI. századi proletár-humor mélységeinek.Közben Jerry is elkezdte a szezonra való felkészülést 😀 : www.sbnation.com/nfl/2014/8/5/5971577/stop-slut-shaming-jerry-jonesGreengoÖregember nem vénember 😉 (főleg ha egyáltalán ő az...)Wong
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
Este Weeden dobálgat. Hát azért kíváncsi vagyok. Mi a szart csinálunk, ha össze-vissza?? 😕
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Gagyi fék, ilyen hülyeségekkel jönnek már ide, bahh...Közben Jerry is elkezdte a szezonra való felkészülést 😀 : www.sbnation.com/nfl/2014/8/5/5971577/stop-slut-shaming-jerry-jonesGreengoÖregember nem vénember 😉 (főleg ha egyáltalán ő az...)Wong
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Közben Jerry is elkezdte a szezonra való felkészülést 😀 : www.sbnation.com/nfl/2014/8/5/5971577/stop-slut-shaming-jerry-jonesGreengoÖregember nem vénember 😉 (főleg ha egyáltalán ő az...)
több mint 11 éve
Közben Jerry is elkezdte a szezonra való felkészülést 😀 : www.sbnation.com/nfl/2014/8/5/5971577/stop-slut-shaming-jerry-jones

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Hátha valakit érdekel... 😊 😉jé, hát Te még élsz?! 😀
több mint 11 éve
- Tudom hogy temetik a mamát.gyeekCarr nem sérült, hanem ma temetik az édesanyját, jövő héten kell jelentkeznie TC-be.
Mincey lehet hogy veterán, de amúgy vándormadár, és a csapaton belül új hús. akár még Beasley is beszólhatna neki, ha nem lenne negyven kilóval könnyebb.slowmotion
- Nem az a lényeg kit osztott ki, hanem hogy megtette. Ebben a csapatban mindig is sok volt a "leading by example" típus és kevés az olyan akinek megvannak a golyói ahhoz, hogy verbálisan is vezessen.
több mint 11 éve
gyeekCarr nem sérült, hanem ma temetik az édesanyját, jövő héten kell jelentkeznie TC-be.
Mincey lehet hogy veterán, de amúgy vándormadár, és a csapaton belül új hús. akár még Beasley is beszólhatna neki, ha nem lenne negyven kilóval könnyebb.
több mint 11 éve
Némi sommázás, hétvégén volt ugye a Blue & White scrimmage. Forrás továbbra is a Blogging The Boys. Ha valaki még nem látta volna a Wilcox contra Bryant összecsapást, az pótolja be: Dukin' it out.A temperamentumos napot követően (nem) kissé inflálódott a sérültek listája, javarészt a védelem terhére:
George Selvie, Anthony Spencer, DeMarcus Lawrence, Matt Johnson, Barry Church, Terrell McClain, Mo Claiborne, Will Smith, Jakar Hamilton, Dashaun Phillips, Brandon Carr, and Sterling Moore all failed to dress; Rolando McClain, who tweaked his hamstring on Sunday, started to practice but soon had to walk off the field with trainers.
Ennek megfelelően szarul is ment a napjuk.
Martez Wilsonnak nagy napja volt B-W-n, és úgy látszik lendületbe kezd jönni. Korábban kezdett, később végzett mint a többiek.
Scandrick alulértékelt:
Before the official start of practice, the defense gathered to work on run fits. The last man on the field was Jerome [sic] Mincey, whose late arrival did not go unnoticed. As he hustled over to where his defensive mates were already set to work, Orlando Scandrick yelled out, quite loudly, "Fuck Mincey, Same time every day. We say we want to be good." This was awesome for two reasons: clearly, the defense is talking about how it wants to be good, and what it will take to get there. And Scandrick is stepping up, policing the guys whose actions belie their words. Last time I checked, this is called leadership.
Nem pöcsölt megdorgálni a veteránt, szép munka!
Scandrick túlértékelt:
After this, the Cowboys moved on to the final "situational" period that serves as the culmination of the day's work. Today's scenario was a bit dire: the offense got the ball on its own 25, trailing 28-30, with 42 seconds left on the clock. These desperate times barely had time to impact our Cowboys lovin' ulcers, as the first team scored in two plays: a short pass followed by a scoring bomb to Cole Beasley, who lined up in the slot opposite Orlando Scandrick.
75 yard 2 playből. Idén vagy a támadás lesz rekord döntő, vagy ismét a védelem...
Teljes cikk.
több mint 11 éve
Chicagoban kissé félreinformáltak az ESPNes srácok. Orton was preparing to play his ninth season in the NFL when the Dallas Cowboys released him just before the start of training camp.
Törne le a keze annak aki ezt monitorra vetette. Patkány után Orton is Chicagoba menne?
több mint 11 éve
Az a fajta balszerencse amit a felemlegetés hoz elő. Példa: Remélem nem lesz baja a kocsimnak, nem épp a legjobb helyen parkoltam le.Kösz.Azzal kapcsolatban tud valaki valamit, hogy idén Lee után ki lesz a védő csk? Én mintha Church-re emlékeznék.Charlie FirpoÉn a helyedben nem jinxelném, de elvileg ő lenne.gyeek
What's a jinx?? Én már túlkoros vagyok ezekhez a kifejezésekhezCharlie Firpo
több mint 11 éve
Kösz.Azzal kapcsolatban tud valaki valamit, hogy idén Lee után ki lesz a védő csk? Én mintha Church-re emlékeznék.Charlie FirpoÉn a helyedben nem jinxelném, de elvileg ő lenne.gyeek
What's jinx?? Én már túlkoros vagyok ezekhez a kifejezésekhez
- Gyíkká?
- De már elmúlt.