Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Friss ropogós 90es rangsor rabblerousertől, aki minden edzésről jelentett idáig.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Azzal kapcsolatban tud valaki valamit, hogy idén Lee után ki lesz a védő csk? Én mintha Church-re emlékeznék.Charlie FirpoÉn a helyedben nem jinxelném, de elvileg ő lenne.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
Azzal kapcsolatban tud valaki valamit, hogy idén Lee után ki lesz a védő csk? Én mintha Church-re emlékeznék.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Tegyük fel, jammelhette volna. Rávezetésképp, ha engem jammelt volna Mo, nem tudtam volna tisztára futni... akár még árnyékolhatott is volna, akkor se tudnék. Én is azt sejtem egyébként, hogy Mo értékrendjének helyreállítása miatt lettek összepárosítva. Ha bizonyítani akar idén, akkor legalább szemmel tudja követni Dezt legközelebb! 😊gondolj bele. 1vs1. mit lassitasz a jammel ? pont az idoziteset szeretned szetverni a jateknak. de nincs mit szetverni, ha akkor dobja az ombre a gyesznot, ha latja h ures a nigger es integet a labdaert. a vedelem tobbi resze meg nem jatszik h a tokere lepjenek a qbnak. nem mot vedem, mert o ugatott ezek szerint h ide neki az oroszlant, hat most megkapta. de az egyik legkocsogebb doublemove-ot 1vs1ben. van egy olyan gyanum h direkt szetoltottak claiborne fejet h vigyazzon a szajara, amig nem kezd el reviskedni 😀1v1ben tilos jammelni? Vagy nehéz....? 😊gyeekazert aranyos dolog edzesen 1vs1 drillen bryantestul a pofajaba tolni egy slantpostot (sztem az volt, mast nemtom mit lehet ilyenforman megfutni). ha a slant lett vna, azt kapja el es abbol rongyol vegig a palyan dez ugyanennyire korberohogik.MMMSIlyet szerintem még Maddenben se lehet... A Poén, hogy a hét elején még Mo hangoskodott, hogy hozzák elébe Dezt. Tessék. 😀'Szegény' MO....szerintem még mindig keres...de csúnya volt...Amadeus91
www.enjoygram.com/m/774211878209671447_1343246235Wong
gyeek
most arrol nem beszelve, h senkinek lila goze nem lehet arrol, h mi volt itt a feladat claiborne-nak es mit mondott neki az edzo. en siman eltudom kepzelni azt is, h ien keruljon a fulibe tartalmi szempontbol. "na fiam, nincs jam, kovesd ameddig tudod, kezedet tegyed ra. a melyzonan beszopat, az annyira nem tre, mert ott mar jon az s."MMMS
több mint 11 éve
gondolj bele. 1vs1. mit lassitasz a jammel ? pont az idoziteset szeretned szetverni a jateknak. de nincs mit szetverni, ha akkor dobja az ombre a gyesznot, ha latja h ures a nigger es integet a labdaert. a vedelem tobbi resze meg nem jatszik h a tokere lepjenek a qbnak. nem mot vedem, mert o ugatott ezek szerint h ide neki az oroszlant, hat most megkapta. de az egyik legkocsogebb doublemove-ot 1vs1ben. van egy olyan gyanum h direkt szetoltottak claiborne fejet h vigyazzon a szajara, amig nem kezd el reviskedni 😀1v1ben tilos jammelni? Vagy nehéz....? 😊gyeekazert aranyos dolog edzesen 1vs1 drillen bryantestul a pofajaba tolni egy slantpostot (sztem az volt, mast nemtom mit lehet ilyenforman megfutni). ha a slant lett vna, azt kapja el es abbol rongyol vegig a palyan dez ugyanennyire korberohogik.MMMSIlyet szerintem még Maddenben se lehet... A Poén, hogy a hét elején még Mo hangoskodott, hogy hozzák elébe Dezt. Tessék. 😀'Szegény' MO....szerintem még mindig keres...de csúnya volt...Amadeus91
gyeek
most arrol nem beszelve, h senkinek lila goze nem lehet arrol, h mi volt itt a feladat claiborne-nak es mit mondott neki az edzo. en siman eltudom kepzelni azt is, h ien keruljon a fulibe tartalmi szempontbol. "na fiam, nincs jam, kovesd ameddig tudod, kezedet tegyed ra. a melyzonan beszopat, az annyira nem tre, mert ott mar jon az s."
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
1v1ben tilos jammelni? Vagy nehéz....? 😊azert aranyos dolog edzesen 1vs1 drillen bryantestul a pofajaba tolni egy slantpostot (sztem az volt, mast nemtom mit lehet ilyenforman megfutni). ha a slant lett vna, azt kapja el es abbol rongyol vegig a palyan dez ugyanennyire korberohogik.MMMSIlyet szerintem még Maddenben se lehet... A Poén, hogy a hét elején még Mo hangoskodott, hogy hozzák elébe Dezt. Tessék. 😀'Szegény' MO....szerintem még mindig keres...de csúnya volt...Amadeus91
gyeek
több mint 11 éve
azert aranyos dolog edzesen 1vs1 drillen bryantestul a pofajaba tolni egy slantpostot (sztem az volt, mast nemtom mit lehet ilyenforman megfutni). ha a slant lett vna, azt kapja el es abbol rongyol vegig a palyan dez ugyanennyire korberohogik.Ilyet szerintem még Maddenben se lehet... A Poén, hogy a hét elején még Mo hangoskodott, hogy hozzák elébe Dezt. Tessék. 😀'Szegény' MO....szerintem még mindig keres...de csúnya volt...Amadeus91
gyeek
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Ilyet szerintem még Maddenben se lehet... A Poén, hogy a hét elején még Mo hangoskodott, hogy hozzák elébe Dezt. Tessék. 😀'Szegény' MO....szerintem még mindig keres...de csúnya volt...Amadeus91
L'Damian Washingtont elküldték. Szegény srác, remélem valahova befér a ligában.
több mint 11 éve
Cowboys sign former Seahawk DE Ken Boatright to 2-year deal
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
'Szegény' MO....szerintem még mindig keres...de csúnya volt...
több mint 11 éve
'Szegény' MO....szerintem még mindig keres...www.enjoygram.com/m/774211878209671447_1343246235
több mint 11 éve
Na, ez nem rossz: A gonosz Cowboys kihasználja szegény naív Tyront.gyeeka cikk rövidlátóságánál már csak a kommentek durvábbak.
ilyenek, mint:
- azért lett nyolc év, hogy jobban szét lehessen osztani a bónuszt - igaz, hogy max 5 évre lehet leosztani, de hát kit érdekelnek a tények?
- Smith megszívta, mert nem tudja a vége felé újratárgyalni a szerződést - mert aztán ha évi 12-14 milliókat keres a szerződés vége felé, az nagyon szar neki, abból kenyeret se lehet venni...
na mindegy, aki hülye az... csináljon amit akar
több mint 11 éve
Na, ez nem rossz: A gonosz Cowboys kihasználja szegény naív Tyront.gyeekPedig JJ csak szar dealeket köt 😕
több mint 11 éve
Overthecap.com szerint 9.7M-em cap spacetek van, amelyet át tudtok görgetni jövőre.ahhoz képest h évek óta minden évben mínusz 15-20 milliókkal állunk, és sikerül beférni valahogy, akkor jövőre nézve ez majdnem mennyország. Meg hátha idén is nem várt mértékben emelkedik a cap. Egyszer csak kijövünk már ebből a sz.r helyzetből.
2015-ös total salary-tok (dead money-val együtt) $142,085,042, és előzetes becslések szerint 2015-re 140M-re ugrik a cap.
Simán menedzselhetőnek tűnik a dolog és Dez be fog férni, de FA-n sok mozgásra nem számíthattok + rookie class is.Beki
több mint 11 éve
Na, ez nem rossz: A gonosz Cowboys kihasználja szegény naív Tyront.
több mint 11 éve
Újonc évében azért megnyert egy meccset Butler az Eagles ellen, amikor estében még sikerült bokán pofoznia McNabbet aki épp szökni készült üres térben, de szerencsére elhasalt. Butlernek jók voltak az ösztönei, és remekül kijött Ryannel, nem csoda hogy nála kötött ki.Kb igen 😀 Mondjuk én speciel Butlert egy fokkal jobbnak tartom. Szóval Wilsonra nem nagyon érdemes alapozni...Tocytehát kb olyan, mint Victor Butler, csak Butler négy tizeddel lassabb is volt. még jó, hogy Butlert nem vittétek el tőlünk.Tud valaki valamit Martez Wilson-ról? Ő is képben van.Nálunk semmi másra nem volt jó, csak szituációs pass-rushernek, ez nem tetszett Ryanéknek tavaly és kitették. Gyorsnak gyors, de futás ellen nagyon simán eltolják, coverage-ben használhatatlan és annyira azért pass-rushban sem király, hogy csak erre tartsuk. A mi rendszerünkbe nagyon nem illett.Tocy
Azt látom, hogy 2011-ben, mikor bejött az NFL-be, még 4,4-et tudott 40-en 6-4 és 250 létére!
Hogy kallódott le hozzánk??Charlie Firpo
oh wait... 😊slowmotion
több mint 11 éve
Kb igen 😀 Mondjuk én speciel Butlert egy fokkal jobbnak tartom. Szóval Wilsonra nem nagyon érdemes alapozni...tehát kb olyan, mint Victor Butler, csak Butler négy tizeddel lassabb is volt. még jó, hogy Butlert nem vittétek el tőlünk.Tud valaki valamit Martez Wilson-ról? Ő is képben van.Nálunk semmi másra nem volt jó, csak szituációs pass-rushernek, ez nem tetszett Ryanéknek tavaly és kitették. Gyorsnak gyors, de futás ellen nagyon simán eltolják, coverage-ben használhatatlan és annyira azért pass-rushban sem király, hogy csak erre tartsuk. A mi rendszerünkbe nagyon nem illett.Tocy
Azt látom, hogy 2011-ben, mikor bejött az NFL-be, még 4,4-et tudott 40-en 6-4 és 250 létére!
oh wait... 😊slowmotion
több mint 11 éve
sportgeza.hu/sport/nfl/2014/07/31/jeges_edzes/A zsák már a fejünkön van.😀😀
Tisztára Lambeau Field.Old Green Bay
Ha eredményes, felőlem mehet az önostorozás is!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
sportgeza.hu/sport/nfl/2014/07/31/jeges_edzes/Tisztára Lambeau Field.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Overthecap.com szerint 9.7M-em cap spacetek van, amelyet át tudtok görgetni jövőre.2015-ös total salary-tok (dead money-val együtt) $142,085,042, és előzetes becslések szerint 2015-re 140M-re ugrik a cap.
Simán menedzselhetőnek tűnik a dolog és Dez be fog férni, de FA-n sok mozgásra nem számíthattok + rookie class is.
több mint 11 éve
Most Mo-t röntgenezik - jobb térd.Ha egy üzlet egyszer beindul, b...meg....:-/
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
gondoltam, hogy nem Te találtad ki, de hát ami nem működik, az nem működik.Gondolhatod, hogy nem én találtam ki. Már FA összevetést is olvastam, kit hozhatnánk még.Visszakanyarodva kicsit Lawrence-hez, Wilber előre léphet Sam Lb-ből DE-be a helyére is akár.Wilber tavaly is megpróbálta DE-ben, aztán sikerült jól felvennie a láthatatlan köpönyegét.
Crawford meg inkább belül maradna a falban.Charlie Firpo
3-4-se OLB-nek jött asszem, és bár van átjárás a 4-3-as DE felé, azért nem annyira egyértelmű a dolog.slowmotion
Ezek csak opciók még, úgy látom, de sok játékos fog még lefolyni szezonkezdetig a Dunán.Charlie Firpo
több mint 11 éve
tehát kb olyan, mint Victor Butler, csak Butler négy tizeddel lassabb is volt. még jó, hogy Butlert nem vittétek el tőlünk.Tud valaki valamit Martez Wilson-ról? Ő is képben van.Nálunk semmi másra nem volt jó, csak szituációs pass-rushernek, ez nem tetszett Ryanéknek tavaly és kitették. Gyorsnak gyors, de futás ellen nagyon simán eltolják, coverage-ben használhatatlan és annyira azért pass-rushban sem király, hogy csak erre tartsuk. A mi rendszerünkbe nagyon nem illett.Tocy
oh wait... 😊
több mint 11 éve
Tud valaki valamit Martez Wilson-ról? Ő is képben van.Nálunk semmi másra nem volt jó, csak szituációs pass-rushernek, ez nem tetszett Ryanéknek tavaly és kitették. Gyorsnak gyors, de futás ellen nagyon simán eltolják, coverage-ben használhatatlan és annyira azért pass-rushban sem király, hogy csak erre tartsuk. A mi rendszerünkbe nagyon nem illett.
több mint 11 éve
Late last week, the Cowboys approached me with a deal I told my agents I wanted to sign. My agents explained the pros and cons of this deal versus one that may be shorter term and/or higher guarantee. After careful consideration, I decided this long term deal was exactly what I wanted. Over the past three years, the Cowboys organization and Jones Family have helped me through trying times and I felt this was my opportunity to return the gratitude. I am beyond grateful for the Cowboys staff, my teammates, and the fans, and wanted to ensure I was locked in as a "Cowboy for Life". I want to thank everyone for their support and look forward to having a star on my helmet for the remainder of my career.Tyron Smith