Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Jó czikk, ha még nem olvastátok volna:

grantland.com/the-triangle/the-cowboys-have-built-the-leagues-best-offensive-line-but-at-what-cost/

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
Pattintottuk Ortont, Weeden maradt. Ez mennyi plusz (legalábbis remélem, hogy nem mínusz) helyet jelent a sapi alatt?Mr. Bombastic
kb. 1 millió dollár.
Ami a lényeg (Arcsi számításai szerint) 10.7 millióval vagyunk a cap alatt.
Tyron és Dez nagy szerződései után is maradhat még pénz.
Szerintetek beeshet még jó játékos a keretszűkítések után?
Egy safety, pl? Vagy egy qb??? 😊Charlie Firpo
Én 2.7et olvastam, de a sapka alatti rész stimmel. Dez éves szerződése 10+ misi lesz évente, ha Graham négy évre kapott 40et.gyeek
Köszi a választ!
Jövőre úgyis emelkedik a cap. Viszont jó lenne úgy hosszabbítani a kulcsembereinkkel, hogy ne veszítsünk el senkit a többi fontos ember közül. Amúgy a cap-et is rendbe lehetne rakni. A sok görgetett pénzből kicsit faragni.

több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Pattintottuk Ortont, Weeden maradt. Ez mennyi plusz (legalábbis remélem, hogy nem mínusz) helyet jelent a sapi alatt?Mr. Bombastic
kb. 1 millió dollár.
Egy safety, pl? Vagy egy qb??? 😊Charlie Firpo
Én 2.7et olvastam, de a sapka alatti rész stimmel. Dez éves szerződése 10+ misi lesz évente, ha Graham négy évre kapott 40et.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
kb. 1 millió dollár.
Egy safety, pl? Vagy egy qb??? 😊

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Az nfl.com facebookon megosztott egy cikket, amiben rangsorolták a top10 clutch QB-t és Romo lett a 6.. Gondoltam csak azért is megnézem a hozzászólásokat, biztos az okosok fele ezt teszi szóvá, hát nem ért meglepetés.
több mint 11 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
Pattintottuk Ortont, Weeden maradt. Ez mennyi plusz (legalábbis remélem, hogy nem mínusz) helyet jelent a sapi alatt?

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Leary bűnősnek vallotta magát ittas vezetés vádjában:  www.nationalfootballpost.com/Cowboys-lineman-Ronald-Leary-pleads-guilty-to-DWI.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Ez megnevettetett... Válassz egy játékost az NFC Eastből a Cowboysba:

From the Giants, I'd pick Eli Manning without hesitation. At a joint press conference with Tony Romo, I'd announce a fair competition at QB, then cut Manning after camp. At the ensuing press conference, I would say that "With free agent pickup Brandon Weeden and UDFA Dustin Vaughan already on the Cowboys roster, there simply wasn't room for a QB of Eli's talents."BTB
Teljes cikk.gyeek
ez az OCC nagy arc, a Fear-the-Star sorozata egész ütős szokott vala lenni - amíg voltslowmotion
Német a fickó asszem... de minimum európai.gyeek
német, de korán találkozott az amerikai kultúrával. asszem a szülei valami misszionáriusok voltak vagy mi a szar. mindegy is.

Shortly after the game on Sunday, I googled "sports bar San Francisco".

Let me tell you, there are a lot of sports bars in San Francisco. I picked one and dialed the number they had listed. Somebody picked up the phone, confirmed in a slightly whiny voice that I had indeed reached a sports bar, and continued:

"What can I do for ya?"

"Is the Cowboys game still on?"

"No."

"Oh ... who won?"

"The Cowboys won."

"Fear The Star." I hang up.One.Cool.Customer
bővebben itt
több mint 11 éve

From the Giants, I'd pick Eli Manning without hesitation. At a joint press conference with Tony Romo, I'd announce a fair competition at QB, then cut Manning after camp. At the ensuing press conference, I would say that "With free agent pickup Brandon Weeden and UDFA Dustin Vaughan already on the Cowboys roster, there simply wasn't room for a QB of Eli's talents."BTB
Teljes cikk.gyeek
ez az OCC nagy arc, a Fear-the-Star sorozata egész ütős szokott vala lenni - amíg voltslowmotion
Német a fickó asszem... de minimum európai.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 11 éve

Teljes cikk.gyeek
ez az OCC nagy arc, a Fear-the-Star sorozata egész ütős szokott vala lenni - amíg volt
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
OFF:
Hol vagy Kroos?
Ez volt életed meccse, gratulálok!Charlie Firpo
Vagyok köszi nem volr rossz 😛..... csak sajnos Real lesz ebből...

PunBB bbcode test
több mint 11 éve

Teljes cikk.

több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 406 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az biztos hogy az egyik legjobb D szakember alá került így. Valóban ha akar itt bizonyíthat,javíthat,ha nem akkor sem lesz nagy baj.Amare
OFF
Te egyébkét elfelejtetted a jelszavadat, és újra kellett regelned?slowmotion
Igen,automatikus beléptetésre volt állítva a rendszer,még annak idején amivel regisztráltam email cím meg kód,azt már nem is használom nem is emlékszem rá. Valamiért kiléptetett a múlt héten azóta itt vagyok. ez van.Amare
Írjál az adminoknak, szerintem ők meg tudják oldani.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
OFF:
Hol vagy Kroos?
Ez volt életed meccse, gratulálok!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Az biztos hogy az egyik legjobb D szakember alá került így. Valóban ha akar itt bizonyíthat,javíthat,ha nem akkor sem lesz nagy baj.Amare
OFF
Te egyébkét elfelejtetted a jelszavadat, és újra kellett regelned?slowmotion
Igen,automatikus beléptetésre volt állítva a rendszer,még annak idején amivel regisztráltam email cím meg kód,azt már nem is használom nem is emlékszem rá. Valamiért kiléptetett a múlt héten azóta itt vagyok. ez van.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
Én - mint zöldfülű, meg újonc, stb. - nem értem a kritikákat.
Ez egy db tehetség, volt jó játékos olcsóért, hát miért ne lehetne adni neki egy esélyt? Miért fáj ez egyeseknek?
Gondolom Marinelliék nem az helyi kisokosból választották, hanem kicsit utánamentek, érdeklődtek, felmértek, hoh daku beszéltek is vele....
Utólag, majd ha szar, és már nem lehet életre kelteni benne a Bamá-s Beast mode-ot, akkor jogos a kritika.
Ráadásul be kell bizonyítania, hogy jobb mint Durant, Holloman és Hitchen, és akkor beszélhetünk itt akármiről...
A lenti hozzászólásokból egy biztos: egy nagy tehetséget túlfizettek, és ő meg elszállt. ÉS?????.
Az akkor volt, most meg most van. Friss interjú szerint megtért Istenhez, átértékelte az életét, kapar már a fiú.
Vagy nem, és akkor ágyő.Charlie Firpo
Szerintem kár ennyire mellreszívni...

Ők nyilván csak azt mondták/írták ami a múltban volt, nem fikciót. A tény az, hogy zűrös és voltak vele gondok, ugyanakkor nem egy irtózatosan nagy tehetség és a fizikai teljesítése a korral csökken. Nem tudjuk miért hozták el, mivel szinte nincs is tétje az üzletnek (vagy legalábbis nem nagy), de itt nem lett túlreagálva. Amit erről a hírről ma olvastam azok mind 10x durvábbak. "JJ-nek elment az esze, visszavonult játékosért hatalmas pick," meg az egyéb szarságok... Szokásos uborkaszezon cikkek 100x-osan túlfújva.

De az mindenképp pozitív, hogy minden játékosunkat ennyire véded, őrizd meg ezt a jó szokásod, nagyon emlékeztetsz a régi énemre...Wong
Kösz!
Addig mindenkit védek, amíg:
1 - csillagos mezben van
2 - bizonyít
3 -vagy csillagos mezben bizonyít!
😊

Ja és:
McClain did not receive any guaranteed money in the one-year deal he signed with the Cowboys - Archer.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Ez egy db tehetség, volt jó játékos olcsóért, hát miért ne lehetne adni neki egy esélyt? Miért fáj ez egyeseknek?
Gondolom Marinelliék nem az helyi kisokosból választották, hanem kicsit utánamentek, érdeklődtek, felmértek, hoh daku beszéltek is vele....
Utólag, majd ha szar, és már nem lehet életre kelteni benne a Bamá-s Beast mode-ot, akkor jogos a kritika.
Ráadásul be kell bizonyítania, hogy jobb mint Durant, Holloman és Hitchen, és akkor beszélhetünk itt akármiről...
A lenti hozzászólásokból egy biztos: egy nagy tehetséget túlfizettek, és ő meg elszállt. ÉS?????.
Az akkor volt, most meg most van. Friss interjú szerint megtért Istenhez, átértékelte az életét, kapar már a fiú.
Vagy nem, és akkor ágyő.Charlie Firpo
Szerintem kár ennyire mellreszívni...

Ők nyilván csak azt mondták/írták ami a múltban volt, nem fikciót. A tény az, hogy zűrös és voltak vele gondok, ugyanakkor nem egy irtózatosan nagy tehetség és a fizikai teljesítése a korral csökken. Nem tudjuk miért hozták el, mivel szinte nincs is tétje az üzletnek (vagy legalábbis nem nagy), de itt nem lett túlreagálva. Amit erről a hírről ma olvastam azok mind 10x durvábbak. "JJ-nek elment az esze, visszavonult játékosért hatalmas pick," meg az egyéb szarságok... Szokásos uborkaszezon cikkek 100x-osan túlfújva.

De az mindenképp pozitív, hogy minden játékosunkat ennyire véded, őrizd meg ezt a jó szokásod, nagyon emlékeztetsz a régi énemre...
több mint 11 éve
Vagy nem, és akkor ágyő.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
az egyetlen kockázatot per pillanat az jelenti, hogy nehogy lezúzzon valakit edzőtáborban.slowmotion
nyugi, 40 yard után a seggén veszi a levegőt, nem ér ő utol senkit sem, hogy lezúzza.
több mint 11 éve
tök mindegy, hogy idióta vagy nem idióta, ha egyáltalán eléri az 53-as keretet, de n-1 meccs után kiteszik, akkor nem adunk semmit, csak a weekly paycheck-et. az meg erősen valószíű, hogy veteránminimum, bónusz eszkalátorokkal, amiket ha nem ér el, akkor nem kap meg.
ha meg eléri, akkor elég jól játszott ahhoz, hogy egy hatodik köröst megérjen (egy hetedik körös ellenérték mellett). ha úgy döntenek, hogy nem annyival jobb az újaknál, mint amennyivel többet jelentene kiadási oldalon, akkor megköszönik a részvételt.

az egyetlen kockázatot per pillanat az jelenti, hogy nehogy lezúzzon valakit edzőtáborban.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Leet nem lehet pótolni, ami jó dolog ha játszik és annál rosszabb, ha nem. Amúgy ha valami pozitívumot akarsz olvasni McClainről, akkor a fenti szmájliban elrejtettem egy linket a szintén gyökér Tom Cabletől. 😊 Marinelli és Eberflus (LB kócs) elég jók lehetnek ahhoz, hogy gatyába rázzák, ha Rolando engedi. Több dobása nem hiszem hogy lenne...gyeek
egészen addig normális volt, amíg a nagyapja meg nem halt (2011), aki az apafigura volt az életében (nem segített neki az sem, hogy miután profi lett, gyerekkori bandatag haverjai két lábon járó ATM-ként használták, lehúzták állandóan). utána kezdte a baromságait, hogy fegyvert tartott valaki fejéhez, majd elsütötte mellette, meg ehhez hasonlók. de előtte sem mondanám, hogy jól játszott, mert coverage-ben limitált. futás ellen nem volt nála gond eleinte, aztán a 2012-ben csinált nagy hibákat, nagy szerepe volt abban, hogy Doug Martin 250+ yardot futott az ominózus meccsen, amit itt az első TD-nél művel az no comment:  www.youtube.com/watch?v=zhYE80tktqk - vagy ugyanebből a szezonból a Bengals ellen hasonló. nem játszott ekkor már sokat, mert Allen kidobta a csapatból, miután folyamatosan csökkentette a snapszámait.

amit legutóbb hallottam róla, az, hogy pár hónapja nem ment át a Ravensnél a fizikai felmérőn, és nem vállalta, hogy részt vesz a drillekben... de tegyük fel, hogy itt minden rendben lesz vele, és kihozzák belőle a maximumot. az upside-ja egy 2 down LB. ő az old school linebacker prototípusa, aki 20-30 éve nagy király lehetett volna, de ma nem, mert nem elég atletikus. a mért 40 yardos idejénél lassabban játszik, downhill LB, passz ellen gonodok vannak.deyell
ne is mondd azt a bengals meccset, kristály tiszta élénk emlék, hogy az idiótája elment a jobboldali lukra, a balon meg átment a villámléptű Green-Ellis (!) és futott mennyit is? 40-50 yardot?
Nem sokra rá volt edzésen, hogy Huff odament hozzá azzal, hogy "nem zavar téged, hogy kritizálnak etc, etc..." mire annyit nyögött Rolando, hogy "8 millió okom van rá, hogy ne zavarjon". Utána rakták ki a csapatból.
A Ravens tryoutot meg azzal kezdte, hogy egész egyszerűen elkésett.

Az, hogy lassú, nem játszik elég jól, egy dolog, megbocsátható lett volna, ha látszik az akarat rajta, de sajnos nem látszott.
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 232
Leet nem lehet pótolni, ami jó dolog ha játszik és annál rosszabb, ha nem. Amúgy ha valami pozitívumot akarsz olvasni McClainről, akkor a fenti szmájliban elrejtettem egy linket a szintén gyökér Tom Cabletől. 😊 Marinelli és Eberflus (LB kócs) elég jók lehetnek ahhoz, hogy gatyába rázzák, ha Rolando engedi. Több dobása nem hiszem hogy lenne...gyeek
egészen addig normális volt, amíg a nagyapja meg nem halt (2011), aki az apafigura volt az életében (nem segített neki az sem, hogy miután profi lett, gyerekkori bandatag haverjai két lábon járó ATM-ként használták, lehúzták állandóan). utána kezdte a baromságait, hogy fegyvert tartott valaki fejéhez, majd elsütötte mellette, meg ehhez hasonlók. de előtte sem mondanám, hogy jól játszott, mert coverage-ben limitált. futás ellen nem volt nála gond eleinte, aztán a 2012-ben csinált nagy hibákat, nagy szerepe volt abban, hogy Doug Martin 250+ yardot futott az ominózus meccsen, amit itt az első TD-nél művel az no comment:  www.youtube.com/watch?v=zhYE80tktqk - vagy ugyanebből a szezonból a Bengals ellen hasonló. nem játszott ekkor már sokat, mert Allen kidobta a csapatból, miután folyamatosan csökkentette a snapszámait.

amit legutóbb hallottam róla, az, hogy pár hónapja nem ment át a Ravensnél a fizikai felmérőn, és nem vállalta, hogy részt vesz a drillekben... de tegyük fel, hogy itt minden rendben lesz vele, és kihozzák belőle a maximumot. az upside-ja egy 2 down LB. ő az old school linebacker prototípusa, aki 20-30 éve nagy király lehetett volna, de ma nem, mert nem elég atletikus. a mért 40 yardos idejénél lassabban játszik, downhill LB, passz ellen gonodok vannak.

buhloone mindstate

több mint 11 éve
Vélemény:
SMART

és nem arra a kicsi kocsira gondolok! 😊

Kicsit árnyaltabb részletezése a McClain tradenek, MOST jöhetnek a vélemények 😊:

-- If McClain is on the 53-man roster for more than five games OR on the 46-man roster for more than three games in 2014, AND the Cowboys have a WORSE record than Baltimore in 2014, the two teams will swap seventh-round picks in the 2016 draft.
-- If McClain plays more than 50% of the Cowboys defensive snaps in 2014, Dallas would give up their sixth-round pick in 2015, and receive a 2015 seventh-round pick from Baltimore.
-- If McClain is on the 53-man roster for fewer than five games AND on the 46-man roster for fewer than three games in 2014, the Cowboys have a BETTER record than Baltimore in 2014, Dallas gives up nothing.
-- If McClain plays less than 50% of the Cowboys defensive snaps in 2014, AND the Cowboys have a BETTER record than Baltimore in 2014, Dallas gives up nothing.BTB
gyeek

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
McClain nem volt ám rossz játékos a pályán. Nem is volt elit, ahogy draftolták (1/8 volt fejből, ha nem tévedek), ezért sokat keresett, annyit sosem ért. Lassú is, nehezen éri át a 4-3 MLB posztot. Lassan is fordul, néha hezitál is. Coverben nem nagy király, bár zónában elfogadható. Volt pickje vagy majdnem pickje, leginkább lassú labdák voltak, QB hibák nyomás alatt. Az is valami.
Ellenben labda közelben tud maradni, nagy súlyú, jól ütköző játékos, és van esze a focihoz. Kivéve mikor elszáll az agya, idióta zászlókat szed össze. Vagy mikor leszar mindent és mindenkit. Ilyenkor egyáltalán nem koncentrál.
Ez utóbbi a fő gond nála, mert pályán kívül aztán tényleg mindenkit lefosik. Lehet az edző, játékostárs, rendőr, bíró, vagy maga Isten. Komoly tehetsége van bajba kerülni ráadásul.
Viszont legalább fiatal. Van az a szint, akinél egy pofon hiányzik, vagy észbe kap magától. Lehet ez jön. Bár Rolando szvsz nem ez a szint. Ő gyökér, ahogy amadeus írta.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Kicsit árnyaltabb részletezése a McClain tradenek, MOST jöhetnek a vélemények 😊:

-- If McClain is on the 53-man roster for more than five games OR on the 46-man roster for more than three games in 2014, AND the Cowboys have a WORSE record than Baltimore in 2014, the two teams will swap seventh-round picks in the 2016 draft.
-- If McClain plays more than 50% of the Cowboys defensive snaps in 2014, Dallas would give up their sixth-round pick in 2015, and receive a 2015 seventh-round pick from Baltimore.
-- If McClain is on the 53-man roster for fewer than five games AND on the 46-man roster for fewer than three games in 2014, the Cowboys have a BETTER record than Baltimore in 2014, Dallas gives up nothing.
-- If McClain plays less than 50% of the Cowboys defensive snaps in 2014, AND the Cowboys have a BETTER record than Baltimore in 2014, Dallas gives up nothing.BTB
gyeek
Rolandoval az a baj, hogy gyökér. Nincs olyan volt csapattársa és edzője, aki ne erősítené ezt meg. JaMarcus 2.0, csak a labda másik oldalán. Ha ingyen szedte volna fel a Cowboys, akkor is néznénk egy páran, hogy mégis minek, nem ő fogja Lee-t pótolni.Amadeus91
Leet nem lehet pótolni, ami jó dolog ha játszik és annál rosszabb, ha nem. Amúgy ha valami pozitívumot akarsz olvasni McClainről, akkor a fenti szmájliban elrejtettem egy linket a szintén gyökér Tom Cabletől. 😊 Marinelli és Eberflus (LB kócs) elég jók lehetnek ahhoz, hogy gatyába rázzák, ha Rolando engedi. Több dobása nem hiszem hogy lenne...