Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Kicsit árnyaltabb részletezése a McClain tradenek, MOST jöhetnek a vélemények 😊:Rolandoval az a baj, hogy gyökér. Nincs olyan volt csapattársa és edzője, aki ne erősítené ezt meg. JaMarcus 2.0, csak a labda másik oldalán. Ha ingyen szedte volna fel a Cowboys, akkor is néznénk egy páran, hogy mégis minek, nem ő fogja Lee-t pótolni.
-- If McClain is on the 53-man roster for more than five games OR on the 46-man roster for more than three games in 2014, AND the Cowboys have a WORSE record than Baltimore in 2014, the two teams will swap seventh-round picks in the 2016 draft.gyeek
-- If McClain plays more than 50% of the Cowboys defensive snaps in 2014, Dallas would give up their sixth-round pick in 2015, and receive a 2015 seventh-round pick from Baltimore.
-- If McClain is on the 53-man roster for fewer than five games AND on the 46-man roster for fewer than three games in 2014, the Cowboys have a BETTER record than Baltimore in 2014, Dallas gives up nothing.
-- If McClain plays less than 50% of the Cowboys defensive snaps in 2014, AND the Cowboys have a BETTER record than Baltimore in 2014, Dallas gives up nothing.BTB
több mint 11 éve
Kicsit árnyaltabb részletezése a McClain tradenek, MOST jöhetnek a vélemények 😊:-- If McClain is on the 53-man roster for more than five games OR on the 46-man roster for more than three games in 2014, AND the Cowboys have a WORSE record than Baltimore in 2014, the two teams will swap seventh-round picks in the 2016 draft.
-- If McClain plays more than 50% of the Cowboys defensive snaps in 2014, Dallas would give up their sixth-round pick in 2015, and receive a 2015 seventh-round pick from Baltimore.
-- If McClain is on the 53-man roster for fewer than five games AND on the 46-man roster for fewer than three games in 2014, the Cowboys have a BETTER record than Baltimore in 2014, Dallas gives up nothing.
-- If McClain plays less than 50% of the Cowboys defensive snaps in 2014, AND the Cowboys have a BETTER record than Baltimore in 2014, Dallas gives up nothing.BTB
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Az biztos hogy az egyik legjobb D szakember alá került így. Valóban ha akar itt bizonyíthat,javíthat,ha nem akkor sem lesz nagy baj.AmareOFF
Te egyébkét elfelejtetted a jelszavadat, és újra kellett regelned?
több mint 11 éve
Az biztos hogy az egyik legjobb D szakember alá került így. Valóban ha akar itt bizonyíthat,javíthat,ha nem akkor sem lesz nagy baj.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
Vagy utolsó sanszot kapott a srác, és ezért bizonyítani fog!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
legrosszabb esetben veszítünk 60 helyet a draft végénslowmotionLegjobb esetben meg 5-6ot. :p Plusz kompenzációs pickek, stb... Tavaly Edgar Jonesért adtak egy hetedik körös picket, nehezen tudom elképzelni, hogy nála haszontalanabb lenne McClain. Végső soron meg tényleg tökmindegy, ez nem egy Roy Williams trade, nincs nyomás az edzőkön vezetőségen, ha McClain egoja túl soknak bizonyul.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
pontosan. legrosszabb esetben veszítünk 60 helyet a draft végén, legjobb esetben pedig egy egykori első körös tehetséget.Néhány hete említettem a rotoworldös dramaturgiát, miszerint JJ egy kókler, a Dallas D óriási bajban van, pánik, apokalipszis, stb, meanwhile in Baltimore: Ozzie az Isten. Most a kettő egy rovatban... nem felejtették el magasztalni egy egyébként totál marginális manőverért: It's still impressive on Baltimore's behalf that GM Ozzie Newsome was able to get something in return for McClain. Valaki igazán összehozhatná már a feleket, firkász oldalról nagy a szerelem...gyeekHát azért egy egy éve sehol nem lévő, gyakorlatilag visszavonult játékosért picket szerezni, az igazán nem rossz manőver 😀
De nektek úgyis az a lényeg, hogy utólag nektek érje meg, akkor majd a Cowboys lesz az isten, hogy lókuki ellenértékért szerzett egy hasznos játékost 😊Wyatt
(egyébként csak azért igazolta le a front office, hogy Witten lerendezhesse ezt a lépes dolgot, ami pár éve húzódik.)
több mint 11 éve
Néhány hete említettem a rotoworldös dramaturgiát, miszerint JJ egy kókler, a Dallas D óriási bajban van, pánik, apokalipszis, stb, meanwhile in Baltimore: Ozzie az Isten. Most a kettő egy rovatban... nem felejtették el magasztalni egy egyébként totál marginális manőverért: It's still impressive on Baltimore's behalf that GM Ozzie Newsome was able to get something in return for McClain. Valaki igazán összehozhatná már a feleket, firkász oldalról nagy a szerelem...gyeekHát azért egy egy éve sehol nem lévő, gyakorlatilag visszavonult játékosért picket szerezni, az igazán nem rossz manőver 😀
De nektek úgyis az a lényeg, hogy utólag nektek érje meg, akkor majd a Cowboys lesz az isten, hogy lókuki ellenértékért szerzett egy hasznos játékost 😊

több mint 11 éve
Néhány hete említettem a rotoworldös dramaturgiát, miszerint JJ egy kókler, a Dallas D óriási bajban van, pánik, apokalipszis, stb, meanwhile in Baltimore: Ozzie az Isten. Most a kettő egy rovatban... nem felejtették el magasztalni egy egyébként totál marginális manőverért: It's still impressive on Baltimore's behalf that GM Ozzie Newsome was able to get something in return for McClain. Valaki igazán összehozhatná már a feleket, firkász oldalról nagy a szerelem...
több mint 11 éve
Sohasem tennék ilyet.Trade részletek:ne bassz ki velem, azt hittem trollkodsz az eredménykövetőben 😀Amadeus91
Dallas traded 6th-rd pick for LB Rolando McClain and Baltimore's 7th-rd pick, per source. McClain wants to play.Emellett Sean Lee hivatalosan is IRre lett rakva.iktriad
több mint 11 éve
Trade részletek:ne bassz ki velem, azt hittem trollkodsz az eredménykövetőben 😀
Dallas traded 6th-rd pick for LB Rolando McClain and Baltimore's 7th-rd pick, per source. McClain wants to play.Emellett Sean Lee hivatalosan is IRre lett rakva.iktriad
több mint 11 éve
remek lesz ez a védelemAsbeenem mondta senki, hogy túljut a 75-ös keretszűkítésen 😊
több mint 11 éve
remek lesz ez a védelem
több mint 11 éve
Trade részletek:Dallas traded 6th-rd pick for LB Rolando McClain and Baltimore's 7th-rd pick, per source. McClain wants to play.Emellett Sean Lee hivatalosan is IRre lett rakva.
több mint 11 éve
Rolando McClain a fedélzeten. Tradeltetek érte, de remélem max 2 zacskó mogyoró megy érte Baltimoreba.
több mint 11 éve
"True"Witten: "Sure" ezen megpusztultam 😀 😀beltazorA Jimmy Kimmel-fele 'mean tweets' elert hozzank is, csinaltak a dc.com-on egy cowboys verziot. 😊Wirtschaftsteilwww.dallascowboys.com/multimedia/videos/Cowboys_Players_Read_Mean_Tweets_From_Fans/00bafd88-d006-4ef6-888b-e51d108c88d6gyeek
több mint 11 éve
ez a legelső ez tökre régi poén már, egy Browns fan is ezt használta, amikor már a halálos ágyán volt.Witten: "Sure" ezen megpusztultam 😀 😀beltazorA Jimmy Kimmel-fele 'mean tweets' elert hozzank is, csinaltak a dc.com-on egy cowboys verziot. 😊Wirtschaftsteilwww.dallascowboys.com/multimedia/videos/Cowboys_Players_Read_Mean_Tweets_From_Fans/00bafd88-d006-4ef6-888b-e51d108c88d6gyeek
Jimmy Kempski viszont létező személy, egész normális Eagles-szurkoló volt, amíg a sbnation-ön nem került be a blogjuk csapatába, onnantól megnőtt a seggfej-faktor a vérében...
több mint 11 éve
Witten: "Sure" ezen megpusztultam 😀 😀A Jimmy Kimmel-fele 'mean tweets' elert hozzank is, csinaltak a dc.com-on egy cowboys verziot. 😊Wirtschaftsteilwww.dallascowboys.com/multimedia/videos/Cowboys_Players_Read_Mean_Tweets_From_Fans/00bafd88-d006-4ef6-888b-e51d108c88d6gyeek

több mint 11 éve
A Jimmy Kimmel-fele 'mean tweets' elert hozzank is, csinaltak a dc.com-on egy cowboys verziot. 😊Wirtschaftsteilwww.dallascowboys.com/multimedia/videos/Cowboys_Players_Read_Mean_Tweets_From_Fans/00bafd88-d006-4ef6-888b-e51d108c88d6
több mint 11 éve
A Jimmy Kimmel-fele 'mean tweets' elert hozzank is, csinaltak a dc.com-on egy cowboys verziot. 😊
több mint 11 éve
Red zone felállások, nyalánkság hozzáértőknek (én nem vagyok az):bleacherreport.com/articles/2110604-nfl-101-introducing-the-basic-red-zone-route-combinations
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Prisco listája szerint:Dallas Cowboys
Overrated: CB Brandon Carr -- He is a top-dollar free agent who didn't play like it last season. He needs to step up his game or he could be gone in 2015.
Underrated: QB Tony Romo -- Yes, Romo. Without him, the Cowboys stink. And let's please stop the narrative that he's bad in the fourth quarter. He was really good in that quarter last season.
több mint 11 éve
Több helyen olvastam, hogy ő lehet a befutó punterünk, nem C. Jones.- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ritkán írok ide, mert ti mindent leírtok, ami fontos, de ezen jót mosolyogtam... Érdekes lenne. 😀szerintem is esélytelen a 6-os mezre... 😀
Dallas Cowboys @dallascowboys · 2h
Hey @KingJames, we’re thinking the same thing…
Jughead
több mint 11 éve
Ez egy jó összefoglaló a pozíciós harcokról - is:Tényleg nagyon jó cikk. Ez alapján viszont nem mondhatnánk, hogy FS bajban lennénk. Tetszik a keretmódosítás is és az előrelátó bőséges mélyítés is, tekintetbe véve az évek óta tartó Dallasi sérüléshullámot.
www.bloggingtheboys.com/2014/6/23/5834464/building-the-dallas-cowboys-roster-assessing-the-2014-offseasonCharlie Firpo

Jughead