Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Kicsit előretekintve szeptemberre,nagyon kíváncsi vagyok a Murray/Dunbar párosra Linehan rendszerébe,mert amikor lions meccset néztem,nagyon jól használták Reggie Bush-t is,főleg a "catch and run" helyzetekbe,ami fekszik mindkét játékosunknak is.TehenészÉn is kiváncsi vagyok, meg Malena is jól mozog. Kérdés, hány fősre tervezik az RB keretet, és hogy lesz-e idén Fullback is.
Endzone vagy 3-rövid play-nél nem ártana, nem?
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Azt írják BTB-n, hogy Bishop és Coleman is megragadhat a DL-ben, ami várhatóan 10+ Spencer fős lehet idén.Videók rólunk:
www.youtube.com/watch?v=HmlvEuqp0QQ&list=PLlQ_qAz5XUtIlpZ2k7zKZ8g79M6GqLjah
www.youtube.com/watch?v=ZZydzKGUsLE
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Kicsit előretekintve szeptemberre,nagyon kíváncsi vagyok a Murray/Dunbar párosra Linehan rendszerébe,mert amikor lions meccset néztem,nagyon jól használták Reggie Bush-t is,főleg a "catch and run" helyzetekbe,ami fekszik mindkét játékosunknak is.
több mint 11 éve
Azért remélem, hogy a tyronaszaurusz nem engedi, hogy egy zöldfülű szívassa csak úgy 😛.Bródusz mester szerint DeLa egész jól csinálja edzéseken, ez bíztató:Ámen
"Every day that DeMarcus Lawrence has lined up in practice this week, he has had to face Tyron Smith or Jermey Parnell and neither has cut him a bit of slack. To his credit, he has not backed down on any snaps. There were several reps on Tuesday where he put Smith in some poor blocking positions. What has been most surprising is that Lawrence has done it with power,"Charlie Firpo
De tavaly Ware! is megverte elvileg sokszor,aztán tessék..
Lehet Smith nem erölteti meg túlzottan magát offseasonbe 😀Tehenész
Nekem amúgy most Lee után minden kis jó hír jól esik.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Bródusz mester szerint DeLa egész jól csinálja edzéseken, ez bíztató:Ámen
"Every day that DeMarcus Lawrence has lined up in practice this week, he has had to face Tyron Smith or Jermey Parnell and neither has cut him a bit of slack. To his credit, he has not backed down on any snaps. There were several reps on Tuesday where he put Smith in some poor blocking positions. What has been most surprising is that Lawrence has done it with power,"Charlie Firpo
De tavaly Ware! is megverte elvileg sokszor,aztán tessék..
Lehet Smith nem erölteti meg túlzottan magát offseasonbe 😀
több mint 11 éve
Bródusz mester szerint DeLa egész jól csinálja edzéseken, ez bíztató:"Every day that DeMarcus Lawrence has lined up in practice this week, he has had to face Tyron Smith or Jermey Parnell and neither has cut him a bit of slack. To his credit, he has not backed down on any snaps. There were several reps on Tuesday where he put Smith in some poor blocking positions. What has been most surprising is that Lawrence has done it with power,"
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
néha az ilyen ártalmatlan helyzetekből lesz a legrosszabb sérülés. hirtelen irányt vált, a lába az egyik irányba menne, a teste a másikba, aztán reccs.www.dallascowboys.com/news/article-JeffSullivan/STAR-With-His-Passion-Sean-Lee-Simply-Deserves-Better/95cbd6c3-a6bc-41da-9daf-f46070329f20#commentSystemAz agyam eldobom, hogy egy ilyen "semminek" kinéző blokktól, és attól, hogy a végén ráesik elmegy egy szezon és veszélybe kerül egy karrier....Wong
Érdemes elolvasni,ilyenkor még jobban tudom sajnálni,és maga a cím is jól írja: simply deserves better
(kommentekbe sikerült belefutnom jó pár SHAWN LEE be... van baj)Tehenész
ott van az a mikrofonfejű kosarascsűvó is, az a Brájent vagy ki, tavaly neki is úgy szakadt el az Achillese, hogy egyáltalán semmilyen kontakt nem volt. vezette a labdát, rosszul lépett, aztán csókolom.
több mint 11 éve
www.dallascowboys.com/news/article-JeffSullivan/STAR-With-His-Passion-Sean-Lee-Simply-Deserves-Better/95cbd6c3-a6bc-41da-9daf-f46070329f20#commentSystemAz agyam eldobom, hogy egy ilyen "semminek" kinéző blokktól, és attól, hogy a végén ráesik elmegy egy szezon és veszélybe kerül egy karrier....
Érdemes elolvasni,ilyenkor még jobban tudom sajnálni,és maga a cím is jól írja: simply deserves better
(kommentekbe sikerült belefutnom jó pár SHAWN LEE be... van baj)Tehenész
több mint 11 éve
Kb. majd a tavalyi Denver elleni meccshez hasonlók várhatók. Csak remélhetőleg majd mi szerezzük a több pontot. Ha az O-ből nem sérül le senki meghatározó akkor akár mehet egy darabig ez a "csináljunk több pontot mint amennyit a D benyel" stílus.

több mint 11 éve
Egy legenda, egy hall of famer helyett egy mi lett volna ha játékos lett,lesz sajos.....Egy esélyünk van: Marinelli rendbe rakja a védelmet kihozzák a maximumot+ egy még jobban erősödött O fal mellett, sok futójáték,,sok rövid passz, h minnél tovább legyen fenn az O, + ne legyenek sérülések.
Még egy Romo,Dez,Murray sérülés v közülök 1-2 már mehetünk és az 1/1re....
több mint 11 éve
www.dallascowboys.com/news/article-JeffSullivan/STAR-With-His-Passion-Sean-Lee-Simply-Deserves-Better/95cbd6c3-a6bc-41da-9daf-f46070329f20#commentSystemÉrdemes elolvasni,ilyenkor még jobban tudom sajnálni,és maga a cím is jól írja: simply deserves better
(kommentekbe sikerült belefutnom jó pár SHAWN LEE be... van baj)
több mint 11 éve
Annyira tartottam ettől, hogy vmi ilyen fog történni, és tessék. Kész vagyok...Furcsa, hogy egy ilyen játékos, aki ennyire fejlődőképes és tehetséges, a csapat felé mutatott alázatáról már nem is beszélve, 4. évében sem érhet révbe és válhat belőle az aminek született.
Iszonyat igazságtalannak tartom. Ő Ray Lewis szintű karriert érdemelne, eltekintve attól, hogy csillagos és amúgy is erre húzna a szívem.
Én nem temetem, mindenki tudja, hogy több van benne mint amit a 4 év alatt elért, és hiszek benne, hogy erre nem cáfol rá.
!keep fighting Sean!
több mint 11 éve
Szegény srác, ilyen már tényleg csak a mesében van. 😕Ebben az esetben valószínűleg nem erről volt szó, a profi stáb végig Lee mögött volt.
Amúgy egyre biztosabb vagyok benne, hogy ennek a rengeteg korai sérülésnek részben a hülye új szabályozás az oka, ahol gyakorlatilag alig van már lehetősége a csapatnak az "organized" tréningeken kívül kapcsolatba lépnie a játékossal. Hónapkig magukban gyúrnak, futnak, stb. valahol, aztán odamennek az edzésre anélkül, hogy egy fizikoterapeuta és egy profi stáb fokozatosan felkészítené őket, az izomzatukat, az izületeiket a high stress igénybevételre, És jön a baj, mert a limitált edzéslehetőség miatt a csapatoknak sincs idejük felvezető, felkészítő alaptréningeket tartani.peterk2005
Ez egy sajnálatos rossz lépés/rossz testtartás volt, tíz perccel az edzés vége előtt, táhát a rossz bemelegítésről sem lehetett szó. Martin a non-contact helyett a semi-contact-ot alkalmazta a csk-n.
Neki sajnos a szervezete nem volt alklamas az NFL-re, az agya és a reagálási képessége viszont azon felül volt, ezért volt ő a legjobb nálunk (meg a ligában is a legjobbak között).
Múlt idő, mert innen asszem már nincs visszaút.
Általában viszont igazad van, amit kiharcoltak a játékosok, az szépen visszaüt. Aluledzettség = éles szituban sérülésveszély.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Hát ezt nem hiszem el!!! Nem kellene valami átok levevő boszorkányt alkalmaznia a Dallasnak? Meg mondjuk Jonatahan Vilma-t sebtiben?tamas424Vele sem hiszem hogy sokkal beljebb lennétek, két éve nem volt képes végigjátszani összesen 10 meccset 100%-on, és szerintem már sosem lesz képes sajnos. Mint leader és mint "defensive QB" ma is hasznos, de a sebessége már nem igazi egészségesen sem.

több mint 11 éve
Szegény srác, ilyen már tényleg csak a mesében van. 😕Amúgy egyre biztosabb vagyok benne, hogy ennek a rengeteg korai sérülésnek részben a hülye új szabályozás az oka, ahol gyakorlatilag alig van már lehetősége a csapatnak az "organized" tréningeken kívül kapcsolatba lépnie a játékossal. Hónapkig magukban gyúrnak, futnak, stb. valahol, aztán odamennek az edzésre anélkül, hogy egy fizikoterapeuta és egy profi stáb fokozatosan felkészítené őket, az izomzatukat, az izületeiket a high stress igénybevételre, És jön a baj, mert a limitált edzéslehetőség miatt a csapatoknak sincs idejük felvezető, felkészítő alaptréningeket tartani.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
m.espn.go.com/general/story?storyId=9589723&city=dallas&src=desktopItt van részletezve.
több mint 11 éve
Hiába kapott 42 millás szerződést. Vannak benne mérkőzés szám elvárások ha jol emlékszem.BleviAz sztem a "bónuszra" vonatkozik,szval vmi 7 millió helyett 8,5 ha egy bizonyos meccsszámot elér,tehát a 7 mindenképp jár,de ez nem biztos,hogy így pontos
több mint 11 éve
Hiába kapott 42 millás szerződést. Vannak benne mérkőzés szám elvárások ha jol emlékszem.
több mint 11 éve
Mondjuk annyiban tényleg "jó" hogy most aki fellép majd helyette az kap egy full trainning campet meg az előszezon meccseket,legyen ez akár valaki külsős akár esetleg valaki a Hitchens-Carter-Holloman hármasból. Akármennyire is fáj Leeről meg lehet szépen lemondani,5 év 5 csonka szezon ebből majdnem kettő teljesen out.Cowboykarcsién is maximum ennyi pozitívumot találtam az egészbe..
Viszont a lemondás nem olyan egyszerű,most kapott 42 millás szerződést..reményeim meg eddig tartottak egy sérülésmentes szezonról
több mint 11 éve
Mondjuk annyiban tényleg "jó" hogy most aki fellép majd helyette az kap egy full trainning campet meg az előszezon meccseket,legyen ez akár valaki külsős akár esetleg valaki a Hitchens-Carter-Holloman hármasból. Akármennyire is fáj Leeről meg lehet szépen lemondani,5 év 5 csonka szezon ebből majdnem kettő teljesen out.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Hát ezt nem hiszem el!!! Nem kellene valami átok levevő boszorkányt alkalmaznia a Dallasnak? Meg mondjuk Jonatahan Vilma-t sebtiben?
több mint 11 éve
Kedvenc fantasy LB.Sajnálom,hogy idén már várhatóan nem játszik. Öröm az ürömben,hogy még a playbook install előtt történt, a snapeket teljes egészében kaphatja a helyettese.
Nagy feladat lesz.
több mint 11 éve
m.dallascowboys.com/s/30667/260?itemPos=4&itemUri=-807327654%2F1410147891514155122320411256Hogyvolt a sérülésrol, Dezrol, es a Lawrence vs Tyron battle.
több mint 11 éve
😥 😥 Most vagy Carter veszi át a helyét, vagy hozunk egy tapasztalt LB-t (Vilma-t emlegetik).
Marinellinek - és az egész csapatnak - fel van adva a lecke.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ez volt a red flag 4 eve mikor draftoltuk, végre örülhetnek a szakértők hogy megint lehet JJ-t meg a csapatot fikazni. Nem véletlen h Shaziert akartuk a drafton... Hosszu idény lesz megint. 😕