Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Igen, azt olvastam, Street nagy sansszal kiszorítja őt, ahogy Hayden léce is rezeg.Beasly is?Cowboykarcsiwww.profootballfocus.com/blog/2014/05/22/2014-depth-chart-dallas-cowboys/Nem tudom, mikori összeállítás ez, de - ahogy a cikkeket nézem - több ponton változik, változni fog a keret, Randle, Clutts, Orton, Jones, Durant, Beasley helye eleve kétséges már.Charlie Firpo
egy kis keret áttekintőek nem rossz a színeket nincs nagyon értelme nézni.beltazor
És hogy ne mondjam, Spencer-re és Okoye-re nem nagyon számíthatunk.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Beasly is?www.profootballfocus.com/blog/2014/05/22/2014-depth-chart-dallas-cowboys/Nem tudom, mikori összeállítás ez, de - ahogy a cikkeket nézem - több ponton változik, változni fog a keret, Randle, Clutts, Orton, Jones, Durant, Beasley helye eleve kétséges már.Charlie Firpo
egy kis keret áttekintőek nem rossz a színeket nincs nagyon értelme nézni.beltazor
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Vicces, hogy milyen pokosan tudnak mindig a ligautolsó védelemre mutogatni ezek a botcsinálta szagértők, de annyira megdolgozni a pénzükért, hogy megnézzék hányan játszottak a front 7ben tavaly már nem megy. Mégis egy valakinek nem szabad megsérülni: Lee. Amíg ő pályán van ez a védelem nem ligautolsó.gyeekEz a botcsinálta szakértő amúgy Höri.
több mint 11 éve
www.profootballfocus.com/blog/2014/05/22/2014-depth-chart-dallas-cowboys/Nem tudom, mikori összeállítás ez, de - ahogy a cikkeket nézem - több ponton változik, változni fog a keret, Randle, Clutts, Orton, Jones, Durant, Beasley helye eleve kétséges már.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
www.profootballfocus.com/blog/2014/05/22/2014-depth-chart-dallas-cowboys/egy kis keret áttekintőek nem rossz a színeket nincs nagyon értelme nézni.

több mint 11 éve
Vicces, hogy milyen pokosan tudnak mindig a ligautolsó védelemre mutogatni ezek a botcsinálta szagértők, de annyira megdolgozni a pénzükért, hogy megnézzék hányan játszottak a front 7ben tavaly már nem megy. Mégis egy valakinek nem szabad megsérülni: Lee. Amíg ő pályán van ez a védelem nem ligautolsó.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Orton úgy néz ki, lelép.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Na a draft-értékelésünk is meg van az NSO-n, nem sok jót írnak pl. Hitchens-ről, akit nálunk az edzők Lee helyettesítésére szánnak, Matt Eberflus talán ért hozzá. Teszem hozzá, én biztos nem.hát ez is egy vélemény, a helyén kell kezelni.
Street pedig jó eséllyel 3. számú elkapó lesz, mert Austin elment, mi ebben a luxus?
Mindig lehet mást draftolni, majd kiderül.
Véleményetek?
"A gond ott van, hogy a Cowboys a ligautolsó védelme ellenére is támadóval nyitott. Nem állíthatjuk, hogy Leary vagy Bernadeau klasszis guard, de azt se, hogy rajtuk ment volna el az előző szezon. Ehhez képest a második kiválasztott védőjük az a Hitchens, akinél az is meglepő, hogy draftolták. Ötödik körben pedig egy 3-4. számú elkapóval gyarapodtak, talán ezt is nevezhetjük luxusnak." Charlie Firpo
majd kiderül.
több mint 11 éve
Na a draft-értékelésünk is meg van az NSO-n, nem sok jót írnak pl. Hitchens-ről, akit nálunk az edzők Lee helyettesítésére szánnak, Matt Eberflus talán ért hozzá. Teszem hozzá, én biztos nem. Street pedig jó eséllyel 3. számú elkapó lesz, mert Austin elment, mi ebben a luxus?
Mindig lehet mást draftolni, majd kiderül.
Véleményetek?
"A gond ott van, hogy a Cowboys a ligautolsó védelme ellenére is támadóval nyitott. Nem állíthatjuk, hogy Leary vagy Bernadeau klasszis guard, de azt se, hogy rajtuk ment volna el az előző szezon. Ehhez képest a második kiválasztott védőjük az a Hitchens, akinél az is meglepő, hogy draftolták. Ötödik körben pedig egy 3-4. számú elkapóval gyarapodtak, talán ezt is nevezhetjük luxusnak."
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
A 70-es Notre, Zack Martin (Dal) és a 93-as Stanford, Trent Murphy (most Washington) szinte folyamatos csatája:- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
A mini camp-en jónak mondott újoncok:Offense:
WR Devin Street, RB Ben Malena, RB Josh Harris, OG Zack Martin, OT Jarrod Pughsley, OG Brian Clarke
Defence:
DE DeMarcus Lawrence, DE Ben Gardner, DT Davon Coleman, DT Ken Bishop, CB Terrance Mitchell, CB Tyler Patmon, S Ryan Smith
Emellett kíváncsi leszek, hogy begyorsul-e a védelmünk, elvileg ezt ígérik, pl.:
Carr has apparently lost 10 pounds this offseason and is in the best shape of his career.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ja jó hír, Lawrence úgy írja a keresztnevét mint Ware az anyakönyvi kivonat szerint. 😊
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
Nagyon dicsérik, hátha lesz belőle valami.Charlie FirpoItt pedig a sztorija:
www.youtube.com/watch?v=_j85Bg4Ecoo
több mint 11 éve
Azt láttátok, hogy Colombo visszatért és 'kvázi' segédedzőként dolgozik nálunk?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
A little bit of a groin - mondta GarrettDixon épp sérüléssel kezdte az edzőtábort, de itt mindenki nagyon jónak tartja és bízik benne. Nem tudom, miatta-e, de a Baylor edzője is itt volt pénteken.Charlie FirpoSzerződés nélkül senki nem vehet részt semmilyen edzésen, táborban, összetartáson tudtommal. somoskovigDe igen a Lions 1./2./3.köröse is ott van a minicamp-en és nincs szerződésük még.
Más. Ahmad Dixon twitter háttérképe, sztem kurvajó:
pbs.twimg.com/profile_banners/2215796114/1399946173/1500x500 (csak így rakom be, mert nem fér el)
Több helyen olvastam, hogy a draft egyik legnagyobb steal-je. Fél szemem rajtatok lesz idén. 😊Bazzani
Mennyire komoly a sérülés?Bazzani
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Dixon épp sérüléssel kezdte az edzőtábort, de itt mindenki nagyon jónak tartja és bízik benne. Nem tudom, miatta-e, de a Baylor edzője is itt volt pénteken.Charlie FirpoSzerződés nélkül senki nem vehet részt semmilyen edzésen, táborban, összetartáson tudtommal. somoskovigDe igen a Lions 1./2./3.köröse is ott van a minicamp-en és nincs szerződésük még.
pbs.twimg.com/profile_banners/2215796114/1399946173/1500x500 (csak így rakom be, mert nem fér el)
Több helyen olvastam, hogy a draft egyik legnagyobb steal-je. Fél szemem rajtatok lesz idén. 😊Bazzani

Mennyire komoly a sérülés?
több mint 11 éve
Dixon épp sérüléssel kezdte az edzőtábort, de itt mindenki nagyon jónak tartja és bízik benne. Nem tudom, miatta-e, de a Baylor edzője is itt volt pénteken.Szerződés nélkül senki nem vehet részt semmilyen edzésen, táborban, összetartáson tudtommal. somoskovigDe igen a Lions 1./2./3.köröse is ott van a minicamp-en és nincs szerződésük még.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Szerződés nélkül senki nem vehet részt semmilyen edzésen, táborban, összetartáson tudtommal. somoskovigDe igen a Lions 1./2./3.köröse is ott van a minicamp-en és nincs szerződésük még.
Több helyen olvastam, hogy a draft egyik legnagyobb steal-je. Fél szemem rajtatok lesz idén. 😊
több mint 11 éve
Nagyon dicsérik, hátha lesz belőle valami.- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
A liga 2. legfiatalabb OL a miénk a Jaguárok után. Pl. a Phily-é a 2. legöregebb.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Former Arizona Cardinals running back Ryan Williams landol (?) nálunk.
2011-ben volt 2. kör 38-ja volt. 2013-at kihagyta.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Így zsizseg a rookie mini camp:- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Spencer PUP? jól indul az év, olyan ismerősen...😕Spencer is saying he probably wont see any preseason work
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Na én azért megnézném, hogy tavaly miért nem játszott:ESPN app szerint Amobi Okoye erkezett 2 évre.WirtschaftsteilEz jó hír. Két okból is. 1: nem egy hetedik körös választott aki lehet, hogy a week 1-et sem éli meg
2. azért szépen mélyül az a D-Line (thx God)Wong
"...didn't play at all in 2013, for as-yet undisclosed medical reasons."
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
ESPN app szerint Amobi Okoye erkezett 2 évre.WirtschaftsteilEz jó hír. Két okból is. 1: nem egy hetedik körös választott aki lehet, hogy a week 1-et sem éli meg
2. azért szépen mélyül az a D-Line (thx God)