Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Najvart én is sajnálom, de mindenki azt írja, 3 TE marad úgyis.Martez Wilson és Copeland az első leépítettek.
És:
Jerry Jones says will create spot for Josh Brent when reinstated.
Andre Gurode-val készül.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Tight end Jordan Najvar is believed to have suffered a torn Achilles in the fourth quarter.Sajnálatos (megint). Viszont van elég TE-ünk a több TE-es formációkhoz, akik jók.
király.slowmotion
több mint 11 éve
Tight end Jordan Najvar is believed to have suffered a torn Achilles in the fourth quarter.király.
több mint 11 éve
De valóban. Jobb váll sérült, bal volt műtve.Selvie műtött válla megint sérült...gyeekNem a másik? Meccs alatt arról volt szó.Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
én is letöltöttem és megnéztem :/O-fall meglepően gyengus volt. A D nem meglepően volt gyenge :

több mint 11 éve
Most látom, az első két ps meccsünk:noonkick.com/2014-nfl-preseason-dallas-cowboys-at-san-diego-chargers/
noonkick.com/2014-nfl-preseason-baltimore-ravens-at-dallas-cowboys-condensed/
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Na ezt most megnéztem. Durant és MccClain is gyenge volt MLB-ben, szinte csak ez érdekelt. Nem tudom, hogy állunk a keretszűkítéssel, meg hogy érdemes lenne-e még mással próbálkozni, de ez így nagyon sovány lesz.
A többiek meg remélem csak titkolták, mit tudnak, főleg az O-line, nem pedig nagyképűsködnek!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nem a másik? Meccs alatt arról volt szó.Ja, formatostul BTB plagizálás.A yahoo news csinált egy kis összeállítást a sérült védőkről:Matt Johnson jellemzése priceless, bár nem kicsit a BtB-ről nyúltákslowmotion
Wirtschaftsteil
Selvie műtött válla megint sérült...gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap3000000382782/Patmon-pick-six?campaign=Facebook_videos_patmonEmberfogásban az ő embere mozgott át, nem hagyta magát lerázni, ex-kovboj Moore meg nem erőltette meg magát, hogy álcázza mire készül. Ettől függetlenül persze szép, de szerintem a másiknál nehezebb dolga volt és azt is nagyon szépen megoldotta.
Hogy olvasta a játékot Patmon!!! ez is honnan került elő?? látom páran játszottak A D-ben,nagyon megy a teszt mód 😀
Patmon 2 INTje figyelemre méltó...
Otol meg több kell,persze tudom ez pre season,de akkor is,Escobart hiányolom nagyon eddig.Kroos
Escobar pedig szintén sérült, azért nem lehetett látni...
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
Kemeny szezon lesz ezzel a D-vel.... preaseoson meg minden ertem en... De kik játszottak a védelemben te jo ég.... A font seven meg olyan mint a gazfickók szigete a méltán klasszikus Arnold mozi a Kommandó végén...
több mint 11 éve
www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap3000000382782/Patmon-pick-six?campaign=Facebook_videos_patmonHogy olvasta a játékot Patmon!!! ez is honnan került elő?? látom páran játszottak A D-ben,nagyon megy a teszt mód 😀
Patmon 2 INTje figyelemre méltó...
Otol meg több kell,persze tudom ez pre season,de akkor is,Escobart hiányolom nagyon eddig.
több mint 11 éve
Ja, formatostul BTB plagizálás.A yahoo news csinált egy kis összeállítást a sérült védőkről:Matt Johnson jellemzése priceless, bár nem kicsit a BtB-ről nyúltákslowmotion
Wirtschaftsteil
Selvie műtött válla megint sérült...
több mint 11 éve
Azért ne menjünk már el szó nélkül a mellett, hogy 3,2 milliárdra nőtt a Dallas Cowboys értéke, messze a legértékesebb csapat az NFL-ben, és már csak a realmadrid van előttünk úgy czaklumpakk.az mondjuk érdekelne, hogy mitől nőtt ennyire, de két dolog jutott eszembe:
Egy rájátszás, és befogjuk őket is!
Ja, kössz Jerry !!!Charlie Firpo
1, olajat találtak az AT&T alatt;
2, belekalkulálták a jövőbeni tévészerződések diszkontált jelenértékét, az meg egyre nagyobb lesz
több mint 11 éve
Azért ne menjünk már el szó nélkül a mellett, hogy 3,2 milliárdra nőtt a Dallas Cowboys értéke, messze a legértékesebb csapat az NFL-ben, és már csak a realmadrid van előttünk úgy czaklumpakk. Egy rájátszás, és befogjuk őket is!
Ja, kössz Jerry !!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Hááát, próbálja meg! Nem fog sikerülni, ezek már nem azok az idők.kb.de legalább van ennyi felelősségtudata. az is valami, kezdésnek nem rossz.slowmotionbiztos elfogyott a lóvé, aztán etetni kell otthon a kölköket.Amadeus91Látta valamelyikőtök Rolando-t játszani? Tényleg olyan jó, mint ahogy írják? Kicsit hihetetlen nekem még a sztori.Láttam. Tényleg jó volt, hajtott, csípett, harapott, nagyon motiváltnak látszott. Irányított, folyamatosan dumált, spanolta magát, ha valami nem úgy sikerült ahogy szerette volna dühös volt, stb. Labda körül volt folyamatosan és sztem jó volt coverben is. Viszont a seggén vette a levegőt egy idő után. Jó bemutatkozás! Nekem nagyon tetszett a játéka. Röviden ennyi 😊speeedy1
És hogy amúgy már egy picit se legyen jó: Holloman-nek jó éve lehetett volna....FUCKxD xDCharlie Firpo
majd, ha megkapja itt is a nagy lóvét, akkor nekiáll majd alibizni. Nem véletlen, hogy Baltimoreban nem erőltette meg magát, ahol nem szórják a lóvét csak úgy, itt meg az öregről - nem megbántva senkit - le lehet gombolni kb. akármennyit. Csak magamat tudom ismételni; egy gyökér.Amadeus91
Lehet, hogy gyökér volt, most nem az. Majd ha itt is az lesz, akkor gyökér.
Akkor meg kicsapjuk a csicsába.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nem bántottál meg senkit. Csak önmagad hozod kellemetlen helyzetbe hogy pontatlanságokat es hülyeségeket hordassz össze. JJ mar nem szórja a pénzt az elmult ket offseason pont az okos költekezésről captakaritasrol szol (Tyron Smith Deal?). Azert mert szerinted Rolando gyökér attol meg nem kell valótlan dolgokat iderittyenteni.
több mint 11 éve
kb.de legalább van ennyi felelősségtudata. az is valami, kezdésnek nem rossz.slowmotionbiztos elfogyott a lóvé, aztán etetni kell otthon a kölköket.Amadeus91Látta valamelyikőtök Rolando-t játszani? Tényleg olyan jó, mint ahogy írják? Kicsit hihetetlen nekem még a sztori.Láttam. Tényleg jó volt, hajtott, csípett, harapott, nagyon motiváltnak látszott. Irányított, folyamatosan dumált, spanolta magát, ha valami nem úgy sikerült ahogy szerette volna dühös volt, stb. Labda körül volt folyamatosan és sztem jó volt coverben is. Viszont a seggén vette a levegőt egy idő után. Jó bemutatkozás! Nekem nagyon tetszett a játéka. Röviden ennyi 😊speeedy1
És hogy amúgy már egy picit se legyen jó: Holloman-nek jó éve lehetett volna....FUCKxD xDCharlie Firpo
majd, ha megkapja itt is a nagy lóvét, akkor nekiáll majd alibizni. Nem véletlen, hogy Baltimoreban nem erőltette meg magát, ahol nem szórják a lóvét csak úgy, itt meg az öregről - nem megbántva senkit - le lehet gombolni kb. akármennyit. Csak magamat tudom ismételni; egy gyökér.
több mint 11 éve
A yahoo news csinált egy kis összeállítást a sérült védőkről:Matt Johnson jellemzése priceless, bár nem kicsit a BtB-ről nyúlták
Wirtschaftsteil
több mint 11 éve
de legalább van ennyi felelősségtudata. az is valami, kezdésnek nem rossz.biztos elfogyott a lóvé, aztán etetni kell otthon a kölköket.Amadeus91Látta valamelyikőtök Rolando-t játszani? Tényleg olyan jó, mint ahogy írják? Kicsit hihetetlen nekem még a sztori.Láttam. Tényleg jó volt, hajtott, csípett, harapott, nagyon motiváltnak látszott. Irányított, folyamatosan dumált, spanolta magát, ha valami nem úgy sikerült ahogy szerette volna dühös volt, stb. Labda körül volt folyamatosan és sztem jó volt coverben is. Viszont a seggén vette a levegőt egy idő után. Jó bemutatkozás! Nekem nagyon tetszett a játéka. Röviden ennyi 😊speeedy1
több mint 11 éve
biztos elfogyott a lóvé, aztán etetni kell otthon a kölköket.Látta valamelyikőtök Rolando-t játszani? Tényleg olyan jó, mint ahogy írják? Kicsit hihetetlen nekem még a sztori.Láttam. Tényleg jó volt, hajtott, csípett, harapott, nagyon motiváltnak látszott. Irányított, folyamatosan dumált, spanolta magát, ha valami nem úgy sikerült ahogy szerette volna dühös volt, stb. Labda körül volt folyamatosan és sztem jó volt coverben is. Viszont a seggén vette a levegőt egy idő után. Jó bemutatkozás! Nekem nagyon tetszett a játéka. Röviden ennyi 😊speeedy1
több mint 11 éve
A yahoo news csinált egy kis összeállítást a sérült védőkről:
több mint 11 éve
Jason Phillips LB jött a Phily-től.Nem tudom, mennyi esély van még jó mlb-t találni, de a szezon második felére elfogyhatunk, így keresgélni kell.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Azt írják Holloman nyaksérülése a karrierje végét jelenti :-/Hörimost egy kicsit nagyon durván szomorú vagyok.
több mint 11 éve
Nem igaz,Hollóman,tavaly is nyakával bajlódott,de nagyon ígéretes volt amikor játszott.....Szegény.....😕
Mi jöhet még ebbe a védelembe....?????