Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Wilson meglepő kicsit...statisztika alapján...

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Najvart én is sajnálom, de mindenki azt írja, 3 TE marad úgyis.
Martez Wilson és Copeland az első leépítettek.

És:
Jerry Jones says will create spot for Josh Brent when reinstated.
Andre Gurode-val készül.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Tight end Jordan Najvar is believed to have suffered a torn Achilles in the fourth quarter.
király.slowmotion
Sajnálatos (megint). Viszont van elég TE-ünk a több TE-es formációkhoz, akik jók.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 590 — Cowboys fan
Tight end Jordan Najvar is believed to have suffered a torn Achilles in the fourth quarter.
király.
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 689 — Grady Judd fan
Selvie műtött válla megint sérült...gyeek
Nem a másik? Meccs alatt arról volt szó.Charlie Firpo
De valóban. Jobb váll sérült, bal volt műtve.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 947 — Pfizer & Moderna fan
én is letöltöttem és megnéztem :/
O-fall meglepően gyengus volt. A D nem meglepően volt gyenge :

több mint 11 éve
Most látom, az első két ps meccsünk:

noonkick.com/2014-nfl-preseason-dallas-cowboys-at-san-diego-chargers/
 noonkick.com/2014-nfl-preseason-baltimore-ravens-at-dallas-cowboys-condensed/

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Na ezt most megnéztem.
Durant és MccClain is gyenge volt MLB-ben, szinte csak ez érdekelt. Nem tudom, hogy állunk a keretszűkítéssel, meg hogy érdemes lenne-e még mással próbálkozni, de ez így nagyon sovány lesz.
A többiek meg remélem csak titkolták, mit tudnak, főleg az O-line, nem pedig nagyképűsködnek!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
A yahoo news csinált egy kis összeállítást a sérült védőkről:

Wirtschaftsteil
Matt Johnson jellemzése priceless, bár nem kicsit a BtB-ről nyúltákslowmotion
Ja, formatostul BTB plagizálás.

Selvie műtött válla megint sérült...gyeek
Nem a másik? Meccs alatt arról volt szó.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
 www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap3000000382782/Patmon-pick-six?campaign=Facebook_videos_patmon

Hogy olvasta a játékot Patmon!!! ez is honnan került elő?? látom páran játszottak A D-ben,nagyon megy a teszt mód 😀
Patmon 2 INTje figyelemre méltó...
Otol meg több kell,persze tudom ez pre season,de akkor is,Escobart hiányolom nagyon eddig.Kroos
Emberfogásban az ő embere mozgott át, nem hagyta magát lerázni, ex-kovboj Moore meg nem erőltette meg magát, hogy álcázza mire készül. Ettől függetlenül persze szép, de szerintem a másiknál nehezebb dolga volt és azt is nagyon szépen megoldotta.

Escobar pedig szintén sérült, azért nem lehetett látni...

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 11 éve
Blevi 9 059 — Lions & Cowboys fan
Kemeny szezon lesz ezzel a D-vel.... preaseoson meg minden ertem en... De kik játszottak a védelemben te jo ég.... A font seven meg olyan mint a gazfickók szigete a méltán klasszikus Arnold mozi a Kommandó végén...
több mint 11 éve
 www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap3000000382782/Patmon-pick-six?campaign=Facebook_videos_patmon

Hogy olvasta a játékot Patmon!!! ez is honnan került elő?? látom páran játszottak A D-ben,nagyon megy a teszt mód 😀
Patmon 2 INTje figyelemre méltó...
Otol meg több kell,persze tudom ez pre season,de akkor is,Escobart hiányolom nagyon eddig.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve

Wirtschaftsteil
Matt Johnson jellemzése priceless, bár nem kicsit a BtB-ről nyúltákslowmotion
Ja, formatostul BTB plagizálás.

Selvie műtött válla megint sérült...

több mint 11 éve
Azért ne menjünk már el szó nélkül a mellett, hogy 3,2 milliárdra nőtt a Dallas Cowboys értéke, messze a legértékesebb csapat az NFL-ben, és már csak a realmadrid van előttünk úgy czaklumpakk.
Egy rájátszás, és befogjuk őket is!

Ja, kössz Jerry !!!Charlie Firpo
az mondjuk érdekelne, hogy mitől nőtt ennyire, de két dolog jutott eszembe:
1, olajat találtak az AT&T alatt;
2, belekalkulálták a jövőbeni tévészerződések diszkontált jelenértékét, az meg egyre nagyobb lesz
több mint 11 éve
Azért ne menjünk már el szó nélkül a mellett, hogy 3,2 milliárdra nőtt a Dallas Cowboys értéke, messze a legértékesebb csapat az NFL-ben, és már csak a realmadrid van előttünk úgy czaklumpakk.
Egy rájátszás, és befogjuk őket is!

Ja, kössz Jerry !!!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Látta valamelyikőtök Rolando-t játszani? Tényleg olyan jó, mint ahogy írják? Kicsit hihetetlen nekem még a sztori.

És hogy amúgy már egy picit se legyen jó: Holloman-nek jó éve lehetett volna....FUCKxD xDCharlie Firpo
Láttam. Tényleg jó volt, hajtott, csípett, harapott, nagyon motiváltnak látszott. Irányított, folyamatosan dumált, spanolta magát, ha valami nem úgy sikerült ahogy szerette volna dühös volt, stb. Labda körül volt folyamatosan és sztem jó volt coverben is. Viszont a seggén vette a levegőt egy idő után. Jó bemutatkozás! Nekem nagyon tetszett a játéka. Röviden ennyi 😊speeedy1
biztos elfogyott a lóvé, aztán etetni kell otthon a kölköket.Amadeus91
de legalább van ennyi felelősségtudata. az is valami, kezdésnek nem rossz.slowmotion
kb.
majd, ha megkapja itt is a nagy lóvét, akkor nekiáll majd alibizni. Nem véletlen, hogy Baltimoreban nem erőltette meg magát, ahol nem szórják a lóvét csak úgy, itt meg az öregről - nem megbántva senkit - le lehet gombolni kb. akármennyit. Csak magamat tudom ismételni; egy gyökér.Amadeus91
Hááát, próbálja meg! Nem fog sikerülni, ezek már nem azok az idők.
Lehet, hogy gyökér volt, most nem az. Majd ha itt is az lesz, akkor gyökér.
Akkor meg kicsapjuk a csicsába.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Blevi 9 059 — Lions & Cowboys fan
Nem bántottál meg senkit. Csak önmagad hozod kellemetlen helyzetbe hogy pontatlanságokat es hülyeségeket hordassz össze. JJ mar nem szórja a pénzt az elmult ket offseason pont az okos költekezésről captakaritasrol szol (Tyron Smith Deal?). Azert mert szerinted Rolando gyökér attol meg nem kell valótlan dolgokat iderittyenteni.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 691
Látta valamelyikőtök Rolando-t játszani? Tényleg olyan jó, mint ahogy írják? Kicsit hihetetlen nekem még a sztori.

És hogy amúgy már egy picit se legyen jó: Holloman-nek jó éve lehetett volna....FUCKxD xDCharlie Firpo
Láttam. Tényleg jó volt, hajtott, csípett, harapott, nagyon motiváltnak látszott. Irányított, folyamatosan dumált, spanolta magát, ha valami nem úgy sikerült ahogy szerette volna dühös volt, stb. Labda körül volt folyamatosan és sztem jó volt coverben is. Viszont a seggén vette a levegőt egy idő után. Jó bemutatkozás! Nekem nagyon tetszett a játéka. Röviden ennyi 😊speeedy1
de legalább van ennyi felelősségtudata. az is valami, kezdésnek nem rossz.slowmotion
kb.
majd, ha megkapja itt is a nagy lóvét, akkor nekiáll majd alibizni. Nem véletlen, hogy Baltimoreban nem erőltette meg magát, ahol nem szórják a lóvét csak úgy, itt meg az öregről - nem megbántva senkit - le lehet gombolni kb. akármennyit. Csak magamat tudom ismételni; egy gyökér.
több mint 11 éve

Wirtschaftsteil
Matt Johnson jellemzése priceless, bár nem kicsit a BtB-ről nyúlták
több mint 11 éve

de legalább van ennyi felelősségtudata. az is valami, kezdésnek nem rossz.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 691

biztos elfogyott a lóvé, aztán etetni kell otthon a kölköket.
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123

több mint 11 éve
Jason Phillips LB jött a Phily-től.
Nem tudom, mennyi esély van még jó mlb-t találni, de a szezon második felére elfogyhatunk, így keresgélni kell.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Azt írják Holloman nyaksérülése a karrierje végét jelenti :-/Höri
most egy kicsit nagyon durván szomorú vagyok.
több mint 11 éve
Nem igaz,Hollóman,tavaly is nyakával bajlódott,de nagyon ígéretes volt amikor játszott.....

Szegény.....😕

Mi jöhet még ebbe a védelembe....?????

PunBB bbcode test