Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Melton - Martin
Smith - Lawrence
leosztásban edzenek. És jók.Charlie Firpo
Cowboys DT Henry Melton on beating rookie RG Zack Martin: "I just had to let him know I’m here and it’s going to be a long training camp."

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Melton - Martin
Smith - Lawrence
leosztásban edzenek. És jók. Voltak...

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
egy kis injury list:

S Matt Johnson

LB DeVonte Holloman

DT Terrell McClain

LB Bruce Carter

Matt Johnson csak a szokásos,hamstring

ja és egyik kedvencem,amit nagyon szívesen megnéztem volna élőbe 😀 :

"Jason Witten did his share of talking Sunday with safety J.J. Wilcox. Witten beat Wilcox once over the middle and ran back to the huddle yelling, “All day! All day, J.J.” The two kept jawing with Barry Church eventually stepping in to calm down Wilcox."Tehenész
Cartert hol olvastad? És miben beteg?

Én ilyet látok:

Pos. Player Injury Status Last Full Practice
DE Ben Gardner Shoulder Day-to-day July 25
LB DeVonte Holloman Dehydration Day-to-day July 26
S Matt Johnson Hamstring Day-to-day July 26
LG Ron Leary Hamstring Day-to-day N/A
DT Terrell McClain Ankle Day-to-day July 26
OT Darius Morris Hamstring Day-to-day July 26
DT Amobi Okoye Illness Out indefinitely N/A
DE Anthony Spencer Knee Out indefinitely N/A
LB Will Smith Groin Day-to-day July 26

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
egy kis injury list:

S Matt Johnson

LB DeVonte Holloman

DT Terrell McClain

LB Bruce Carter

Matt Johnson csak a szokásos,hamstring

ja és egyik kedvencem,amit nagyon szívesen megnéztem volna élőbe 😀 :

"Jason Witten did his share of talking Sunday with safety J.J. Wilcox. Witten beat Wilcox once over the middle and ran back to the huddle yelling, “All day! All day, J.J.” The two kept jawing with Barry Church eventually stepping in to calm down Wilcox."
több mint 11 éve
Ms. Price😊

Kösz.mocskonyi

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Már egymás elleni játék is megy, Mo és Williams meg össze is kapott.

www.dallascowboys.com/multimedia/videos/Training-Camp-LIVE-Tempers-Flare-In-1v1s/9db85ed6-3197-45be-a61f-6825c1a41098

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
mocskonyi 321
Ms. Price😊
[/quote]
több mint 11 éve
Rolando elnézést kért Witten-től, hogy két éve lépen csapta.
“The first day he was in he came over and said something to me,’’ Witten said. “I think he apologized a little bit.
😕)

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Training video.
Ja és 'a szurker' 0.10-nél!!😀

Charlie Firpo
Én anno láttam egy videót erről a szurkoló hölgyről,már nem emlékszem de valami nagyon hosszú ideje jár ki training campekre,mondhatnánk,hogy B közép tag 😀
több mint 11 éve
MarioAna 1 997
Dez valami nagy bejelentésre készül, legalábbis twitteren/facebookon bejelentette, hogy be fog jelenteni valamit 😀.
Meglepődnék, ha szerződés lenne.

Burrow > Luck valaha is
több mint 11 éve
Training video.
Ja és 'a szurker' 0.10-nél!!😀

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
A TC első nap után, szerintem a lényeg:
'New defensive tackle Henry Melton looked fast and fresh during position drills at the afternoon practice. Much like Romo, the Cowboys have worked Melton back slowly from his torn ACL, but he is fully healthy for training camp. The plan is to ease him back into the full rigors of camp, but he looks capable of handling it.'

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Indul a TC:
Okoye & Spencer won't be ready "for a little while." Garrett said.

A többiek - Melton-nal az élen - a fedélzeten!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Robert Newhouse
fullback, human bowling ball
Dallas Cowboys, 1972-1983
SB XII champion

1950-2014
R.I.P.slowmotion
Múlik az a rohadt idő, elmennek a legendák.
Ég veled!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Robert Newhouse
fullback, human bowling ball
Dallas Cowboys, 1972-1983
SB XII champion

1950-2014
R.I.P.
több mint 11 éve
Nézegettem az 53as roster jóslatokat. Ahmad Dixon elég kevés helyen csíp el rosterhelyet ezek szerint. Ez reális? Láttam pár Cowboys meccset és bennem nem alakult ki túl pozitív kép a S helyzetetekről és jelentős erősítés nem is érkezett ide.
Én néztem be valamit (könnyen lehet) vagy valóban ilyen kevés esélye van Dixon-nak?Bazzani
az majd TC-ben kiderül, meg persze az előszezon meccsein.

(a safety helyzetre: tavaly kicsit zaklatott volt a poszt (Church-ön kívül persze), az egyik gyereknek elhunyt az anyja TC alatt, a másik eleve lesérült, a harmadik csak később sérült le, a negyediket meg nem tudtuk kikupálni, mert túl korán kellett bedobni a mélyvízbe - mondjuk mivel negyedik volt a depth-en, ezért nem számoltak azzal, hogy erre a szezon alatt sor kerül - hát ez meg is látszott.
egy év tapasztalattal a hátuk mögött, meg persze pár kiló plusz izommal lehet, hogy jobban fognak karistolni.)slowmotion
Ja, ha a kezdő egy UDFA akkor jó eséllyel nem fogja megváltani a csapatot. Saját magához képest szerintem jól játszott Heath, de tuti nem kezdő kategória. Ahogy Dixon sem egyelőre. Church-backup matéria. Egyébként még nem kezdődött el az edzőtábor, az eddigi jóslatok az izgatottság/klikk-generálás produktumai.

Más, alacsony vérnyomásra. Ha jól sejtem Terrel Davis az első szagértő (bár őszintén szólva leszarom kicsoda), és csípőből elkezd Romozni. A jelenlévők közül egyik hangoskodó kretén sem említette meg, hogy Romo tavalyi utolsó megmozdulása egy 4th & season volt, TD pass to Murray, már azt is sérülten. Mindenk héter arra csorgatta a nyálát, hogy elcsessze. Erre már látszólag nem emlékszik semmi. Nincs ebben a sport médiában annyi ráció, gerinc vagy szimpla igényesség, hogy legalább megkíséreljék helyreállítani ennek a sportolónak a kóklerek által bemocskolt hírét/hagyatékát? Egy olyan bohócnak mint Sapp, aki a focin kívül max igavonásra alkalmas miért adnak mikrofont?!gyeek
Lorenzo Neal az.
a kis szöszi meg jött az elimination games-szel (az mi?), de akkor a tavalyi gerincsérves meccs nem annak számított?
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Nézegettem az 53as roster jóslatokat. Ahmad Dixon elég kevés helyen csíp el rosterhelyet ezek szerint. Ez reális? Láttam pár Cowboys meccset és bennem nem alakult ki túl pozitív kép a S helyzetetekről és jelentős erősítés nem is érkezett ide.
Én néztem be valamit (könnyen lehet) vagy valóban ilyen kevés esélye van Dixon-nak?Bazzani

(a safety helyzetre: tavaly kicsit zaklatott volt a poszt (Church-ön kívül persze), az egyik gyereknek elhunyt az anyja TC alatt, a másik eleve lesérült, a harmadik csak később sérült le, a negyediket meg nem tudtuk kikupálni, mert túl korán kellett bedobni a mélyvízbe - mondjuk mivel negyedik volt a depth-en, ezért nem számoltak azzal, hogy erre a szezon alatt sor kerül - hát ez meg is látszott.
egy év tapasztalattal a hátuk mögött, meg persze pár kiló plusz izommal lehet, hogy jobban fognak karistolni.)slowmotion
Ja, ha a kezdő egy UDFA akkor jó eséllyel nem fogja megváltani a csapatot. Saját magához képest szerintem jól játszott Heath, de tuti nem kezdő kategória. Ahogy Dixon sem egyelőre. Church-backup matéria. Egyébként még nem kezdődött el az edzőtábor, az eddigi jóslatok az izgatottság/klikk-generálás produktumai.

Más, alacsony vérnyomásra. Ha jól sejtem Terrel Davis az első szagértő (bár őszintén szólva leszarom kicsoda), és csípőből elkezd Romozni. A jelenlévők közül egyik hangoskodó kretén sem említette meg, hogy Romo tavalyi utolsó megmozdulása egy 4th & season volt, TD pass to Murray, már azt is sérülten. Mindenk héter arra csorgatta a nyálát, hogy elcsessze. Erre már látszólag nem emlékszik semmi. Nincs ebben a sport médiában annyi ráció, gerinc vagy szimpla igényesség, hogy legalább megkíséreljék helyreállítani ennek a sportolónak a kóklerek által bemocskolt hírét/hagyatékát? Egy olyan bohócnak mint Sapp, aki a focin kívül max igavonásra alkalmas miért adnak mikrofont?!

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Az egyszőrű szurkolóknak Marinelli 'várható' védekezési rendszeréről - annak, akit érdekel:

sportdfw.com/2014/07/21/examining-rod-marinellis-cover-2-zone-defense/

Ja, és még egy link azoknak, akik szeretnek rettegni: a sérült-listák. Biztos ismertétek már, de nekem új:

www.rotoworld.com/teams/injuries/nfl/all/

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve

egy év tapasztalattal a hátuk mögött, meg persze pár kiló plusz izommal lehet, hogy jobban fognak karistolni.)
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Én néztem be valamit (könnyen lehet) vagy valóban ilyen kevés esélye van Dixon-nak?

több mint 11 éve
Eddig pluszban TE-t és WR-t igazoltunk.
Mondjuk miért? Ködösítünk?????
Najvar-t és Washington-t vidáman viszik majd, akik nálunk létszám fölöttiek lesznek.Charlie Firpo
mert láttak fantáziát az emberekben.
az, hogy leigazolják őket, még nem jelenti azt, hogy kötelező őket az 53-as keretben tartani szeptembertől. ha meg Najvar és Washington létszámfelettivé válik, az maximum annyit jelent, hogy voltak náluk jobbak, és a jobbakat tartottuk meg.

nothing to see here.
több mint 11 éve
Eddig pluszban TE-t és WR-t igazoltunk.
Mondjuk miért? Ködösítünk?????
Najvar-t és Washington-t vidáman viszik majd, akik nálunk létszám fölöttiek lesznek.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Hogy áll Holloman szénája? Lehet , hogy kezdő lesz?Sixo67
Én azon lepődnék meg ha nem lenne kezdő.. 😀Tehenész
Durantot írják, inkább, de neki is van esélye.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Hogy áll Holloman szénája? Lehet , hogy kezdő lesz?Sixo67
Én azon lepődnék meg ha nem lenne kezdő.. 😀
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 432 — LIGHTS OUT!
Hogy áll Holloman szénája? Lehet , hogy kezdő lesz?