Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Erre fel sem figyeltem, van itt még hely bőven:Cowboys had roughly $10.7 million in salary-cap room. Smith’s cap number increased from $3.976 million to $4.976 million.
After Smith’s deal, that number is approximately $9.7 million.
Viszont jövőre...
Tyron Smith's 10-year deal with the Cowboys, which includes a $10 million signing bonus:
Year Base salary
2014 $1.079 million
2015 $11.039 million (fully guaranteed)
2016 $10 million (guaranteed for injury; fully guaranteed fifth day of league year)
2017 $10 million ($8 million guaranteed)
2018 $10 million
2019 $10 million
2020 $10 million
2021 $10.5 million
2022 $13.5 million
2023 $13.6 million
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Tud valaki valamit Martez Wilson-ról? Ő is képben van.Azt látom, hogy 2011-ben, mikor bejött az NFL-be, még 4,4-et tudott 40-en 6-4 és 250 létére!
Hogy kallódott le hozzánk??
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Először át kellett gondolnom, hogy a 3-4-es OLB-ből, hogyan lesz 4-3-as DE, de aztán végülis egyszerű. Aki 4-3-as Sam LB, annak a posztja 3-4-ben is ugyan az lenne, tehát egy agresszív, támadó beállítottságú LB, aki a 3-4-es védelemben lényegében DE. Így adott annak a lehetősége, hogy ismét kipróbálják 4-3-ban DE-nek, de ismétlem, szerintem ez csak újságírói vagy szurkolói "ne ugass itt egy csont" hír lesz.Visszakanyarodva kicsit Lawrence-hez, Wilber előre léphet Sam Lb-ből DE-be a helyére is akár.Wilber tavaly is megpróbálta DE-ben, aztán sikerült jól felvennie a láthatatlan köpönyegét.
Crawford meg inkább belül maradna a falban.Charlie Firpo
3-4-se OLB-nek jött asszem, és bár van átjárás a 4-3-as DE felé, azért nem annyira egyértelmű a dolog.slowmotion
több mint 11 éve
Gondolhatod, hogy nem én találtam ki. Már FA összevetést is olvastam, kit hozhatnánk még.Visszakanyarodva kicsit Lawrence-hez, Wilber előre léphet Sam Lb-ből DE-be a helyére is akár.Wilber tavaly is megpróbálta DE-ben, aztán sikerült jól felvennie a láthatatlan köpönyegét.
3-4-se OLB-nek jött asszem, és bár van átjárás a 4-3-as DE felé, azért nem annyira egyértelmű a dolog.slowmotion
Ezek csak opciók még, úgy látom, de sok játékos fog még lefolyni szezonkezdetig a Dunán.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
minden centet megér ezaz ember 23 évesen, már rutinnal, ilyen teljesítménnyel remlem,hozza ezt évekig.KroosAzt se felejtsük el hogy ez hosszu távú befektetés. Mar a következő (vélhetően rookie) QB is profitálni fog egy franchise LT-vel.
több mint 11 éve
Visszakanyarodva kicsit Lawrence-hez, Wilber előre léphet Sam Lb-ből DE-be a helyére is akár.Wilber tavaly is megpróbálta DE-ben, aztán sikerült jól felvennie a láthatatlan köpönyegét.
3-4-se OLB-nek jött asszem, és bár van átjárás a 4-3-as DE felé, azért nem annyira egyértelmű a dolog.
több mint 11 éve
Kicsit elmosolyodtam (pedig nagyon nem vicces), mikor ránéztem a profilképemre, majd az aláírásra. Szerintem Tyront (vagy Dezt, Romot, ...) nem teszem ki....ok?
több mint 11 éve
Nyilván ha kiesik egy DE, akkor a legagresszívabb LB-t kell betenni a helyére, de valahogy ez túl nyilvánvaló nekem, szerintem ez amolyan terelő maszlag,így nagyon érdekel, hogy mi lesz a csapat valódi lépése. Most erre a Lawrence esetre meg mit mondjak? Kibaszottul örülök, mondhatom, Tyron annyira megörült, a hosszú távú szerződéssel járó nagy lóvénak, hogy 'kinyírta' DeMarcust.... fuck
több mint 11 éve
Visszakanyarodva kicsit Lawrence-hez, Wilber előre léphet Sam Lb-ből DE-be a helyére is akár.Crawford meg inkább belül maradna a falban.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
minden centet megér ezaz ember 23 évesen, már rutinnal, ilyen teljesítménnyel remlem,hozza ezt évekig.
több mint 11 éve
És a firkászok máris kárognak: NFL Network's Ian Rapoport said Cowboys LT Tyron Smith's new contract makes an extension for Dez Bryant "nearly impossible."
Majdnem lehetetlen, ergo lehetséges. Két éve sokan dörzsölték a tenyerüket, hogy fog összeroppani a Cowboys a sapka menedzsment miatt, valahogy az is elmaradt. A sport média többsége ezt a csapatot évek óta szopóágra tippelte, ahhoz képest a konstans 8-8 és az utolsó meccses NFC East döntők nem is olyan rosszak... Itt aggódnak a védelem miatt, inkább temessék a Giants támadójátékát!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
állítólag 40 millió garantált, 10 millió aláíráspénz és a struktúráról annyi, hogy elvileg a 40 gariból a következő 3 évben lemegy 35! Na ez azért szép! 😊
több mint 11 éve
És még ott van Murray is...Dez befog még így férni? :SbeltazorBiztos figyeltek arra is,hogy Dez szerződése is beleférjen.Nagyjából azért tudják,mennyibe kerül egy ilyen szintű elkapót leszerződtetni.Tehenész
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Dez befog még így férni? :SbeltazorBiztos figyeltek arra is,hogy Dez szerződése is beleférjen.Nagyjából azért tudják,mennyibe kerül egy ilyen szintű elkapót leszerződtetni.
több mint 11 éve
23 éves 3 év tapasztalattal. Jelenleg a liga egyik legjobb fiatal LT-je, 8 év simán van még benne több is talán. Jó deal.
több mint 11 éve
Rapoport: "The #Cowboys and LT Tyron Smith have reached an agreement in principle on an 8-year, $98M deal, source says. Wow." azannyaDexxter TailorPosztja legjobbja, nem meglepő. Mondjuk hogy lesz neki cap hely...majd restrukturálunk?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Rapoport: "The #Cowboys and LT Tyron Smith have reached an agreement in principle on an 8-year, $98M deal, source says. Wow." azannya

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Nekem az interjúkból az jött le, hogy kezdőként számítanak rá, kíváncsi vagyok kit raknak most a helyére. Talán Crawford-ot kihozzák a szélre.WirtschaftsteilElvileg így volt, de Mincey-el és Crawford-dal együtt. Azért kezdő még nem biztos, hogy lett volna. Az kérdés még, hogy helyette hozunk-e valakit FA-ról.
Ha így muzsikál a támadó falunk, akkor több mentőautó kell majd a meccseinkre.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nekem az interjúkból az jött le, hogy kezdőként számítanak rá, kíváncsi vagyok kit raknak most a helyére. Talán Crawford-ot kihozzák a szélre.
több mint 11 éve
Ennyire nem lehetünk szerencsétlenek már harmadik éve a sérülésekkel ...
több mint 11 éve
Óriási.....még el se kezdődött a szezon,de Lee egész év, Lawrence 2-3 hónap..jó lesz ez.. 😕KroosA francba! xD
Szeptember végére talán visszajöhet.
Neki is jól indul a karrierje. :-/
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Óriási.....még el se kezdődött a szezon,de Lee egész év, Lawrence 2-3 hónap..jó lesz ez.. 😕
több mint 11 éve
Hmm, hmm, érdekes:Cowboys DE Demarcus Lawrence has been diagnosed with a broken foot, and will be sidelined 8-10 weeks.
Both Ware and Hatcher have already missed time in camp with injury. Hatcher began camp with the Washington NFL franchise on the physically unable to perform list after having a knee scoped. Everyone is expecting him to be back soon (as in couple of weeks or so), but he still has not seen the field. And Ware has a bruised leg or bone that caused him to miss practice. There were two primary reasons that Dallas parted ways with the pair. One was the very high price tags involved with them, and the other was that both are over 30 and starting to have injury problems.Charlie Firpo
Nem váratott soká...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Hmm, hmm, érdekes:Both Ware and Hatcher have already missed time in camp with injury. Hatcher began camp with the Washington NFL franchise on the physically unable to perform list after having a knee scoped. Everyone is expecting him to be back soon (as in couple of weeks or so), but he still has not seen the field. And Ware has a bruised leg or bone that caused him to miss practice. There were two primary reasons that Dallas parted ways with the pair. One was the very high price tags involved with them, and the other was that both are over 30 and starting to have injury problems.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.