Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 11 éve
mocskonyi
321
Lenne pár hülye kérdésem.Hogy áll az RB ranking?
Murray
Dunbar
Randle
Williams?
Malenat kitették már? Neki én személy szerint örültem volna. Tannert mi szél fújta vissza?
És miért csak neki, meg Adamsnek volt tegnap yardja?😊
több mint 11 éve
van ez a Boatright nevű DE, aki valszeg csak holnapig van nálunk.na tegnap néztem a Miami elleni meccset, erre ott figyel a 91-es szám a védelemben. mondom mi van, Ladouceur-t kitettük?
a ma esti meccsre az nfl.com rendszere nem is bírta a bugot, a long snappert írta kezdő DE-nek 😊
(mondjuk asszem tavaly is ez volt, amikor Crawford szétkúrta az Achillesét az első edzésen, és utána nem frissítették a rendszert, úgyhogy úgy játszott négy meccsen, hogy közben sínben volt a lába. ja, és asszem Selvie-vé alakult át 😊
több mint 11 éve
A Preseasonból soha nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, és a sérültjeink száma is nevetséges, de én jelen pillanatban esélyesebbnek érzem a top 10 draft helyet, mint a PO-t.
több mint 11 éve
nem kapufa volt, hanem még egy field goal, csakBailey 6-3 utáni kickoffja megvolt? 😀slowmotionBasszus, nem tudtam, mire gondolsz, mert a meccsen is az 50 +-os lövésen örömködtem. Jól láttam, hogy kapufát rúgott? Anyám...😛 😛Charlie Firpo
több mint 11 éve
Bailey 6-3 utáni kickoffja megvolt? 😀slowmotionBasszus, nem tudtam, mire gondolsz, mert a meccsen is az 50 +-os lövésen örömködtem. Jól láttam, hogy kapufát rúgott? Anyám...😛 😛
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Bailey 6-3 utáni kickoffja megvolt? 😀
több mint 11 éve
BW Webb waivelve.Úgy tűnik, nem való a Willliam & Marys CBknek az NFL. 😕
2013-as 4. kör kukaHöri
több mint 11 éve
BW Webb waivelve.Sajnos nagyon benne volt...
2013-as 4. kör kukaHöri
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
meg hát addigra milyen állapotban lesz,vagy akár már jövőre....
több mint 11 éve
espn.go.com/espn/otl/story/_/id/11420073/outside-lines-vikings-adrian-peterson-tells-dallas-owner-jerry-jones-wants-cowboy?ex_cid=sportscenterFBCsak a címét láttam...erről már tavasszal is volt szó, csak drága fiú ez a Peterson
egy kis pletyis sztoriKroos
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
espn.go.com/espn/otl/story/_/id/11420073/outside-lines-vikings-adrian-peterson-tells-dallas-owner-jerry-jones-wants-cowboy?ex_cid=sportscenterFBegy kis pletyis sztori
több mint 11 éve
Jakar Hamilton suspended four games for violating substance abuse policy.Jeges-vizes vödrös leöntést neki is, mondjuk napokon át!!
Kárcsú lesz ez a def korpsz
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
akkor megy harmadik qb-ként rosterre. nem hinném, hogy második qb-ként megtartanák úgy, hogy nincs egy Weeden sem. nem életszerű.Vaughan nem lesz második számú irányító. lehet belőle, csak nem idén. őt is érlelni akarják, mint anno Antoniót.slowmotionNem én mondom, csak írják, hogy abban a pillanatban, hogy ps-be kerül, nagy sansszal elviszik.Charlie Firpo
Romo is talán harmadik évében már lehetett második qb, pedig akik előtte voltak, azok távolról sem voltak világmegváltók.
több mint 11 éve
Vaughan nem lesz második számú irányító. lehet belőle, csak nem idén. őt is érlelni akarják, mint anno Antoniót.slowmotionNem én mondom, csak írják, hogy abban a pillanatban, hogy ps-be kerül, nagy sansszal elviszik.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Vaughan nem lesz második számú irányító. lehet belőle, csak nem idén. őt is érlelni akarják, mint anno Antoniót.
több mint 11 éve
Ne kérj bocsánatot,mert én annak örülök ha valaki más véleményen van és megosztja az enyémmel szemben. Biztos,hogy többször hülyeségeket írok,vagy legalábbis más véleményen vagyok,ez csak annyit jelent,hogy én így láttam. Leírom én mit láttam te felhívod a figyelmem egy másik nézőpontra és így elgondolkodom így fejlődök vagy pont ezt fogom nálad is elérni.Okés, ennek örülök, én is így vélem.
Én Weedent tartom többre te Vaughan-t. Ennyi. D-vel kapcsolatban én is reménykedek a titkolózás erejében ez sokat segíthet az első meccsen. Következő kedden pedig kiderül mi lesz Dixonnal... 😉Wong
A qb kérdésben nincs igazán álláspontom, csak egyszerűen érzem, hogy Weeden akar, de nem tud. Vaughan most bizonyíthat, bár mindenki kész tényként kezeli, hogy max. ps-be rakják. Nem örülök.
A D pedig, hát jobb esetben - és is ezt vélem most - valamit forral, rossz esetben simán csak szar. Szept. 7-én meglátjuk. Lesz elemezni, értelmezni valójuk a sporttv-seknek 😉
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ne kérj bocsánatot,mert én annak örülök ha valaki más véleményen van és megosztja az enyémmel szemben. Biztos,hogy többször hülyeségeket írok,vagy legalábbis más véleményen vagyok,ez csak annyit jelent,hogy én így láttam. Leírom én mit láttam te felhívod a figyelmem egy másik nézőpontra és így elgondolkodom így fejlődök vagy pont ezt fogom nálad is elérni. Én Weedent tartom többre te Vaughan-t. Ennyi. D-vel kapcsolatban én is reménykedek a titkolózás erejében ez sokat segíthet az első meccsen. Következő kedden pedig kiderül mi lesz Dixonnal... 😉
több mint 11 éve
Nem sokban értek egyet veled - sajnos.Én élőben néztem a meccset, nekem Weeden bizonytalannak tűnt, ha nem látta meg a vélhető első célpontját, rögtön annyi volt. Csak a TD volt szép (mondjuk azt is magasan adta 😛 ), én - ahogy emlékszem - végig rettegtem még azt is. Meg kéne mondjuk néznem újra, de ez maradt meg. Abszolút Weeden ellenes lettem, ráadásul Clevelad-ban is jó volt ellőszezonban, aztán meg.... tehát én Vaughan-t tartanám meg, ha úgyis csere qb-ra kényszerülünk, akkor a futásokhoz ő is elég lenne, hosszabb távon viszont minden szakértő azt írja, jobb. Majd csüt. éjjel biztos látjuk.
Az, hogy a 3. ps meccsen, idegenben nem mutatunk túl sokat, főleg a D, az nem lepett meg. Reméljük, titkolódzunk. Az OL pedig szintén, bár az, hogy Tony többször feküdt, biztos nem volt tervezve 😊 Lesz itt még más célpont, más felállás is, nyugi.
Carr és Dixon ingadozik? Carr nem rég óta edz, bár azt mondta, folyamatosan erőnlétezett a volt sulijában, de azért bele kell rázódnia még az új rendszerbe (mert remélem, van!). Dixon fenyítés után kicsit megzavarodott, ráadásul a túlzott keménykedést jobban büntetik, ami nem kedvez az ő stílusának - bele kell még rázódnia, én remélem, MARAD!
Bocs
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Megnéztem a delfinek elleni meccset. Weedennel kapcsolatban csak pozitívat tudok nyilatkozni. Volt itt nagy félelem, hogy "miket fog ő itt dobálni" de a scoring drive-ja szép volt. 3 perc alatt átment a pályán, a delfinek A- védelme ellen, és egy gyönyörű TD passzal zárt Byrdnek. Sokkal meggyőzőbb Ortonnál, és nem is kerül annyiba. Weeden: 5/9 77yrad, TDAz első szám O-nk nyilván nem állt hozzá élet halál meccsként, viszont én azt érzem, hogy ennek ellenére túl gyorsan leparancsolták őket a pályáról. És vagy Murray fut vagy Dez kap el. Pedig célpont lenne elég, és egy Preseason game-nek pont erről kellene szólnia, hogy próbálgatjuk, hogy mi mehetne még, nem azt ami eddig is ment. Ezt egy kicsit furcsállom.
Williams futásai is meggyőzőek. Nem véletlenül kapott ennyi játéklehetőséget, őt biztos többször fogjuk látni ha Murrayt pihentetni akarjuk.
A D igen érdekes lesz idén. Minden a szerencsén és azon fog múlni, hogy milyen napot fognak ki. Ha jót akkor hasítani fognak, ha nem akkor szarrá leszünk szopatva. A teljesítmények tekintetében az a baj, hogy nagyon ingadozónak találom. Carr és Scandrick hol nagyon jó,hol meg tök homály. Rolandora nem lehet panasz, még akar. Patmon pedig kérdés nélkül a meccs embere volt. Dixont pedig megértem, hogy annyira akar de semmi nem jön neki össze vagy épp nagyon rosszul, nála ez a meccs tipikusan a disznó a jégen esetére hasonlított. Kiváncsian várom, megéliaz 53at vagy sem. Én kitenném, annak ellenére, hogy nagyon sajnálnám a döntést.
több mint 11 éve
Kár Johnson-ért, megnéztem volna, hogy hogyan játszik.😕Charlie Firpoőt mi is, de sajnos két drive-nál többet nem bírt eddig meccsszituban, és azt is két év alatt, az meg nem kimondottan fér bele az NFL 53-as kereteibe.
hát evvan, ma már nem lehetnek sztárok az egyszarvúak.
több mint 11 éve
Elengedtük Tanney-t, nem hoztuk Jeffcoat-ot. Kiderült, másnak sem kellettek...Trade egy WR-rel mondjuk egy LB-ért vagy DE-ért?
Vagy Reddick-et felkapnánk? Kitette a Saints.
Boyd-ot szerintem el is viszik....
Kár Johnson-ért, megnéztem volna, hogy hogyan játszik.😕
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Wilson meglepő kicsit...statisztika alapján...Kroosnálunk sem tudott megmaradni, pedig mi nem vagyunk contender csapat.
több mint 11 éve
Nekem gyanús, de majd meglátjuk:Beasley, Webb, Hayden, Rayford, Randle vagy Dunbar, Clutts
és szívem szerint Weeden, ha már, akkor Vaughn.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.