Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Ja, formatostul BTB plagizálás.A yahoo news csinált egy kis összeállítást a sérült védőkről:Matt Johnson jellemzése priceless, bár nem kicsit a BtB-ről nyúltákslowmotion
Wirtschaftsteil
Selvie műtött válla megint sérült...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Azért ne menjünk már el szó nélkül a mellett, hogy 3,2 milliárdra nőtt a Dallas Cowboys értéke, messze a legértékesebb csapat az NFL-ben, és már csak a realmadrid van előttünk úgy czaklumpakk.az mondjuk érdekelne, hogy mitől nőtt ennyire, de két dolog jutott eszembe:
Egy rájátszás, és befogjuk őket is!
Ja, kössz Jerry !!!Charlie Firpo
1, olajat találtak az AT&T alatt;
2, belekalkulálták a jövőbeni tévészerződések diszkontált jelenértékét, az meg egyre nagyobb lesz
több mint 11 éve
Azért ne menjünk már el szó nélkül a mellett, hogy 3,2 milliárdra nőtt a Dallas Cowboys értéke, messze a legértékesebb csapat az NFL-ben, és már csak a realmadrid van előttünk úgy czaklumpakk. Egy rájátszás, és befogjuk őket is!
Ja, kössz Jerry !!!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Hááát, próbálja meg! Nem fog sikerülni, ezek már nem azok az idők.kb.de legalább van ennyi felelősségtudata. az is valami, kezdésnek nem rossz.slowmotionbiztos elfogyott a lóvé, aztán etetni kell otthon a kölköket.Amadeus91Látta valamelyikőtök Rolando-t játszani? Tényleg olyan jó, mint ahogy írják? Kicsit hihetetlen nekem még a sztori.Láttam. Tényleg jó volt, hajtott, csípett, harapott, nagyon motiváltnak látszott. Irányított, folyamatosan dumált, spanolta magát, ha valami nem úgy sikerült ahogy szerette volna dühös volt, stb. Labda körül volt folyamatosan és sztem jó volt coverben is. Viszont a seggén vette a levegőt egy idő után. Jó bemutatkozás! Nekem nagyon tetszett a játéka. Röviden ennyi 😊speeedy1
És hogy amúgy már egy picit se legyen jó: Holloman-nek jó éve lehetett volna....FUCKxD xDCharlie Firpo
majd, ha megkapja itt is a nagy lóvét, akkor nekiáll majd alibizni. Nem véletlen, hogy Baltimoreban nem erőltette meg magát, ahol nem szórják a lóvét csak úgy, itt meg az öregről - nem megbántva senkit - le lehet gombolni kb. akármennyit. Csak magamat tudom ismételni; egy gyökér.Amadeus91
Lehet, hogy gyökér volt, most nem az. Majd ha itt is az lesz, akkor gyökér.
Akkor meg kicsapjuk a csicsába.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nem bántottál meg senkit. Csak önmagad hozod kellemetlen helyzetbe hogy pontatlanságokat es hülyeségeket hordassz össze. JJ mar nem szórja a pénzt az elmult ket offseason pont az okos költekezésről captakaritasrol szol (Tyron Smith Deal?). Azert mert szerinted Rolando gyökér attol meg nem kell valótlan dolgokat iderittyenteni.
több mint 11 éve
kb.de legalább van ennyi felelősségtudata. az is valami, kezdésnek nem rossz.slowmotionbiztos elfogyott a lóvé, aztán etetni kell otthon a kölköket.Amadeus91Látta valamelyikőtök Rolando-t játszani? Tényleg olyan jó, mint ahogy írják? Kicsit hihetetlen nekem még a sztori.Láttam. Tényleg jó volt, hajtott, csípett, harapott, nagyon motiváltnak látszott. Irányított, folyamatosan dumált, spanolta magát, ha valami nem úgy sikerült ahogy szerette volna dühös volt, stb. Labda körül volt folyamatosan és sztem jó volt coverben is. Viszont a seggén vette a levegőt egy idő után. Jó bemutatkozás! Nekem nagyon tetszett a játéka. Röviden ennyi 😊speeedy1
És hogy amúgy már egy picit se legyen jó: Holloman-nek jó éve lehetett volna....FUCKxD xDCharlie Firpo
majd, ha megkapja itt is a nagy lóvét, akkor nekiáll majd alibizni. Nem véletlen, hogy Baltimoreban nem erőltette meg magát, ahol nem szórják a lóvét csak úgy, itt meg az öregről - nem megbántva senkit - le lehet gombolni kb. akármennyit. Csak magamat tudom ismételni; egy gyökér.
több mint 11 éve
A yahoo news csinált egy kis összeállítást a sérült védőkről:Matt Johnson jellemzése priceless, bár nem kicsit a BtB-ről nyúlták
Wirtschaftsteil
több mint 11 éve
de legalább van ennyi felelősségtudata. az is valami, kezdésnek nem rossz.biztos elfogyott a lóvé, aztán etetni kell otthon a kölköket.Amadeus91Látta valamelyikőtök Rolando-t játszani? Tényleg olyan jó, mint ahogy írják? Kicsit hihetetlen nekem még a sztori.Láttam. Tényleg jó volt, hajtott, csípett, harapott, nagyon motiváltnak látszott. Irányított, folyamatosan dumált, spanolta magát, ha valami nem úgy sikerült ahogy szerette volna dühös volt, stb. Labda körül volt folyamatosan és sztem jó volt coverben is. Viszont a seggén vette a levegőt egy idő után. Jó bemutatkozás! Nekem nagyon tetszett a játéka. Röviden ennyi 😊speeedy1
több mint 11 éve
biztos elfogyott a lóvé, aztán etetni kell otthon a kölköket.Látta valamelyikőtök Rolando-t játszani? Tényleg olyan jó, mint ahogy írják? Kicsit hihetetlen nekem még a sztori.Láttam. Tényleg jó volt, hajtott, csípett, harapott, nagyon motiváltnak látszott. Irányított, folyamatosan dumált, spanolta magát, ha valami nem úgy sikerült ahogy szerette volna dühös volt, stb. Labda körül volt folyamatosan és sztem jó volt coverben is. Viszont a seggén vette a levegőt egy idő után. Jó bemutatkozás! Nekem nagyon tetszett a játéka. Röviden ennyi 😊speeedy1
több mint 11 éve
A yahoo news csinált egy kis összeállítást a sérült védőkről:
több mint 11 éve
Jason Phillips LB jött a Phily-től.Nem tudom, mennyi esély van még jó mlb-t találni, de a szezon második felére elfogyhatunk, így keresgélni kell.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Azt írják Holloman nyaksérülése a karrierje végét jelenti :-/Hörimost egy kicsit nagyon durván szomorú vagyok.
több mint 11 éve
Nem igaz,Hollóman,tavaly is nyakával bajlódott,de nagyon ígéretes volt amikor játszott.....Szegény.....😕
Mi jöhet még ebbe a védelembe....?????
több mint 11 éve
Szurkolok neki, hogy összejöjjön egy meseszerű visszatérés számára.Látta valamelyikőtök Rolando-t játszani? Tényleg olyan jó, mint ahogy írják? Kicsit hihetetlen nekem még a sztori.Láttam. Tényleg jó volt, hajtott, csípett, harapott, nagyon motiváltnak látszott. Irányított, folyamatosan dumált, spanolta magát, ha valami nem úgy sikerült ahogy szerette volna dühös volt, stb. Labda körül volt folyamatosan és sztem jó volt coverben is. Viszont a seggén vette a levegőt egy idő után. Jó bemutatkozás! Nekem nagyon tetszett a játéka. Röviden ennyi 😊speeedy1
több mint 11 éve
Kedves rivális barátaim: erre a rangsorra térjünk majd vissza az egymás elleni meccsek és az alapszakasz végén,miután összekarmoltátok magatokat... 😉Tehát akkor a Giants-t és az Eagles-t mögénk kellett volna tenni? Szerintem is.Charlie FirpoTudjuk, csak a Giants-t meg az Eaglest 😛 😉dandeKijött az idei szerkesztői rangsoron a Cowboys 23. helyen. Nem tudom van-e még csapat a ligában amelyiket globálisan elkönyvelik szarként, ehhez képest stabilan hozza a 8-8at és mégse kapja meg a túlteljesítőknek kijáró elismerést. 😛gyeekmajd akkor lesz érdekes, ha meglátjuk, kiket tettek be elénk, akit esetleg nem kellett volnaslowmotion
több mint 11 éve
Kijött az idei szerkesztői rangsoron a Cowboys 23. helyen. Nem tudom van-e még csapat a ligában amelyiket globálisan elkönyvelik szarként, ehhez képest stabilan hozza a 8-8at és mégse kapja meg a túlteljesítőknek kijáró elismerést. 😛gyeekAlapból kint is a tavalyi szar védelmünkkel számolnak, ezért vagyunk mindenhol underdog-ok.
De egyfelől ez már a második éve a 4-3-nak (egy komplett elemzést olvastam Marinelli rendszeréről, ami a 2-3. évben kezd csak el működni), és ezt az edzők próbálják jobban személyre szabni,
másfelől - ahogy az 53-as előrejelzéseket nézem - 7 draftolt játékos is beválik, ráadásul teljesen új fal épült hátul, a liga legjobb fala épül elöl. + a hozott anyagból is egész sokan beváltak-beválnak (Williams, Martez, Minter, Melton, ROLANDO - hogy másokat ne mondjak).
Egyben a liga 3. legfiatalabb csapata leszünk (ha jól emlékszem), a 6 legfontosabb edzőnkből 4 főedző is volt, pénz-paripa dögivel (3,2 milliárdos csapatérték), az edzők szabadon építkezhetnek.
És van még 10 millánk, ha kéne még egy vagy két játékos a csapatba.
Persze ezek önmagukban még nem jelentenek semmit, eredmény nélkül csak szép, de kezdeti lépések nekem megfelel.
Nézzük meg, hogy néhány kör után hogy állunk.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Tehát akkor a Giants-t és az Eagles-t mögénk kellett volna tenni? Szerintem is.Tudjuk, csak a Giants-t meg az Eaglest 😛 😉dandeKijött az idei szerkesztői rangsoron a Cowboys 23. helyen. Nem tudom van-e még csapat a ligában amelyiket globálisan elkönyvelik szarként, ehhez képest stabilan hozza a 8-8at és mégse kapja meg a túlteljesítőknek kijáró elismerést. 😛gyeekmajd akkor lesz érdekes, ha meglátjuk, kiket tettek be elénk, akit esetleg nem kellett volnaslowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
majd akkor lesz érdekes, ha meglátjuk, kiket tettek be elénk, akit esetleg nem kellett volnaslowmotionszerintem ezt nem olyan nehéz kikövetkeztetni 😛 😀
több mint 11 éve
Tudjuk, csak a Giants-t meg az Eaglest 😛 😉Kijött az idei szerkesztői rangsoron a Cowboys 23. helyen. Nem tudom van-e még csapat a ligában amelyiket globálisan elkönyvelik szarként, ehhez képest stabilan hozza a 8-8at és mégse kapja meg a túlteljesítőknek kijáró elismerést. 😛gyeekmajd akkor lesz érdekes, ha meglátjuk, kiket tettek be elénk, akit esetleg nem kellett volnaslowmotion
több mint 11 éve
Kijött az idei szerkesztői rangsoron a Cowboys 23. helyen. Nem tudom van-e még csapat a ligában amelyiket globálisan elkönyvelik szarként, ehhez képest stabilan hozza a 8-8at és mégse kapja meg a túlteljesítőknek kijáró elismerést. 😛gyeekmajd akkor lesz érdekes, ha meglátjuk, kiket tettek be elénk, akit esetleg nem kellett volna
több mint 11 éve
Kijött az idei szerkesztői rangsoron a Cowboys 23. helyen. Nem tudom van-e még csapat a ligában amelyiket globálisan elkönyvelik szarként, ehhez képest stabilan hozza a 8-8at és mégse kapja meg a túlteljesítőknek kijáró elismerést. 😛
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
ÚÚÚ Charlie eza Great wall beszarás!!!!!!!! Jó belegondolni mi fala lesz majd a leendő franchise Qbnek.😊
több mint 11 éve
Kösz, ez jól hangzik!Látta valamelyikőtök Rolando-t játszani? Tényleg olyan jó, mint ahogy írják? Kicsit hihetetlen nekem még a sztori.Láttam. Tényleg jó volt, hajtott, csípett, harapott, nagyon motiváltnak látszott. Irányított, folyamatosan dumált, spanolta magát, ha valami nem úgy sikerült ahogy szerette volna dühös volt, stb. Labda körül volt folyamatosan és sztem jó volt coverben is. Viszont a seggén vette a levegőt egy idő után. Jó bemutatkozás! Nekem nagyon tetszett a játéka. Röviden ennyi 😊speeedy1
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Látta valamelyikőtök Rolando-t játszani? Tényleg olyan jó, mint ahogy írják? Kicsit hihetetlen nekem még a sztori.Láttam. Tényleg jó volt, hajtott, csípett, harapott, nagyon motiváltnak látszott. Irányított, folyamatosan dumált, spanolta magát, ha valami nem úgy sikerült ahogy szerette volna dühös volt, stb. Labda körül volt folyamatosan és sztem jó volt coverben is. Viszont a seggén vette a levegőt egy idő után. Jó bemutatkozás! Nekem nagyon tetszett a játéka. Röviden ennyi 😊