Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Kösz, ez biztató!Nálunk nagyon bő a DL sor, ott nem nagyon kapott volna lehetőséget. Valamint ő nagyon 4-3-as DE, a 3-4-be egyáltalán nem illette bele. Másról nem tudok.NanditoInkább te mesélj, miért nem vált be?Charlie FirpoAz első trade:Elvileg egy kondicionális 7. kört kaptunk érte. Jó lenne tudni, pontosan mit is. Ha van valakinek infója, ne tartsa vissza. 😊Nandito
DE Lavar EdwardsCharlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nálunk nagyon bő a DL sor, ott nem nagyon kapott volna lehetőséget. Valamint ő nagyon 4-3-as DE, a 3-4-be egyáltalán nem illette bele. Másról nem tudok.Inkább te mesélj, miért nem vált be?Charlie FirpoAz első trade:Elvileg egy kondicionális 7. kört kaptunk érte. Jó lenne tudni, pontosan mit is. Ha van valakinek infója, ne tartsa vissza. 😊Nandito
Music City Miracle
több mint 11 éve
Eddig a várhatóakat küldtük el, bár Ryan Williams sem marad...hm, nem értem, pedig jó volt.Meg Terrance Mitchell is..
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Inkább te mesélj, miért nem vált be?Az első trade:Elvileg egy kondicionális 7. kört kaptunk érte. Jó lenne tudni, pontosan mit is. Ha van valakinek infója, ne tartsa vissza. 😊Nandito
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Az első trade:Elvileg egy kondicionális 7. kört kaptunk érte. Jó lenne tudni, pontosan mit is. Ha van valakinek infója, ne tartsa vissza. 😊
Music City Miracle
több mint 11 éve
Az első trade:DE Lavar Edwards
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Azért látszik hogy már 1-2 éve Jerrynek egyre kevesebb a befolyásamés inkább a fia irányít,lsd, draftok,szerződések.1-2 év összerakjuk a védelmet, cap helyre jön és egész jó lesz....de addig ez a védelem..na mind1.
több mint 11 éve
ha tudna futni, nem augusztusban talált volna csapatot. neki vége van szerintem.ANGERER !!!! most tette ki a Falcons!!! Ha egészséges, jöhetne!Charlie Firponem volt sérült?
csak azért, mert BtB-n kommentel rendszeresen egy scout, és ő már Lee sérülésekor is leírta Angerert, mert állítólag szarrá volt sérülve vagy mislowmotion
több mint 11 éve
Most kötözködöl?? 😕)Mincey játszott Phins ellen, volt egy olyan pressure-je Crawforddal együtt, hogy Tannehill majdnem groundingot csinált.slowmotionLenne pár hülye kérdésem.A lista stimt, Malena már a tc alatt elment, tegnap már kényszerfutások voltak, asszem Tannert is azért hoztuk vissza. Mondjuk nem értem, egy meccsre minek, de elvileg csak tegnapra. Williams helye inog még, de sokaknak tetszik.
Hogy áll az RB ranking?
Murray
Dunbar
Randle
Williams?
Malenat kitették már? Neki én személy szerint örültem volna. Tannert mi szél fújta vissza?
És miért csak neki, meg Adamsnek volt tegnap yardja?😊mocskonyi
Irgalmatlan előszezonunk volt. Aki ebből levon következtetést, az ember legyen a talpán.
Egyfelől szánalmas, semmitmondó (Weeden - te jószagúúúú), másfelől nem játszott a védelemből Melton, Mo., T. McClane, talán Mincey-sem, Selvie alig. Még talán a Miami első félidő lehet viszonyítás, ott volt fent a legtöbb leendő kezdő.
Ja, Mo : nem lennék meglepődve, ha vele kapcsolatban is elfogyna a türelem. Egy meccsen sem tudott játszani,. alig edzett, fájdalomcsillapítóért könyörög. Nem bírja a terhelést, úgy néz ki.
Elvileg igazolhatunk is még, főleg a védelembe.
Egyben szept. 7-én látjuk majd őket.Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
ANGERER !!!! most tette ki a Falcons!!! Ha egészséges, jöhetne!Charlie Firponem volt sérült?
csak azért, mert BtB-n kommentel rendszeresen egy scout, és ő már Lee sérülésekor is leírta Angerert, mert állítólag szarrá volt sérülve vagy mi
több mint 11 éve
Mincey játszott Phins ellen, volt egy olyan pressure-je Crawforddal együtt, hogy Tannehill majdnem groundingot csinált.Lenne pár hülye kérdésem.A lista stimt, Malena már a tc alatt elment, tegnap már kényszerfutások voltak, asszem Tannert is azért hoztuk vissza. Mondjuk nem értem, egy meccsre minek, de elvileg csak tegnapra. Williams helye inog még, de sokaknak tetszik.
Hogy áll az RB ranking?
Murray
Dunbar
Randle
Williams?
Malenat kitették már? Neki én személy szerint örültem volna. Tannert mi szél fújta vissza?
Irgalmatlan előszezonunk volt. Aki ebből levon következtetést, az ember legyen a talpán.
Egyfelől szánalmas, semmitmondó (Weeden - te jószagúúúú), másfelől nem játszott a védelemből Melton, Mo., T. McClane, talán Mincey-sem, Selvie alig. Még talán a Miami első félidő lehet viszonyítás, ott volt fent a legtöbb leendő kezdő.
Ja, Mo : nem lennék meglepődve, ha vele kapcsolatban is elfogyna a türelem. Egy meccsen sem tudott játszani,. alig edzett, fájdalomcsillapítóért könyörög. Nem bírja a terhelést, úgy néz ki.
Egyben szept. 7-én látjuk majd őket.Charlie Firpo
több mint 11 éve
ANGERER !!!! most tette ki a Falcons!!! Ha egészséges, jöhetne!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Lenne pár hülye kérdésem.A lista stimt, Malena már a tc alatt elment, tegnap már kényszerfutások voltak, asszem Tannert is azért hoztuk vissza. Mondjuk nem értem, egy meccsre minek, de elvileg csak tegnapra. Williams helye inog még, de sokaknak tetszik.
Hogy áll az RB ranking?
Murray
Dunbar
Randle
Williams?
Egyben szept. 7-én látjuk majd őket.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
mocskonyi
321
Lenne pár hülye kérdésem.Hogy áll az RB ranking?
Murray
Dunbar
Randle
Williams?
És miért csak neki, meg Adamsnek volt tegnap yardja?😊
több mint 11 éve
van ez a Boatright nevű DE, aki valszeg csak holnapig van nálunk.na tegnap néztem a Miami elleni meccset, erre ott figyel a 91-es szám a védelemben. mondom mi van, Ladouceur-t kitettük?
a ma esti meccsre az nfl.com rendszere nem is bírta a bugot, a long snappert írta kezdő DE-nek 😊
(mondjuk asszem tavaly is ez volt, amikor Crawford szétkúrta az Achillesét az első edzésen, és utána nem frissítették a rendszert, úgyhogy úgy játszott négy meccsen, hogy közben sínben volt a lába. ja, és asszem Selvie-vé alakult át 😊
több mint 11 éve
A Preseasonból soha nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, és a sérültjeink száma is nevetséges, de én jelen pillanatban esélyesebbnek érzem a top 10 draft helyet, mint a PO-t.
több mint 11 éve
nem kapufa volt, hanem még egy field goal, csakBailey 6-3 utáni kickoffja megvolt? 😀slowmotionBasszus, nem tudtam, mire gondolsz, mert a meccsen is az 50 +-os lövésen örömködtem. Jól láttam, hogy kapufát rúgott? Anyám...😛 😛Charlie Firpo
több mint 11 éve
Bailey 6-3 utáni kickoffja megvolt? 😀slowmotionBasszus, nem tudtam, mire gondolsz, mert a meccsen is az 50 +-os lövésen örömködtem. Jól láttam, hogy kapufát rúgott? Anyám...😛 😛
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Bailey 6-3 utáni kickoffja megvolt? 😀
több mint 11 éve
BW Webb waivelve.Úgy tűnik, nem való a Willliam & Marys CBknek az NFL. 😕
2013-as 4. kör kukaHöri
több mint 11 éve
BW Webb waivelve.Sajnos nagyon benne volt...
2013-as 4. kör kukaHöri
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
meg hát addigra milyen állapotban lesz,vagy akár már jövőre....
több mint 11 éve
espn.go.com/espn/otl/story/_/id/11420073/outside-lines-vikings-adrian-peterson-tells-dallas-owner-jerry-jones-wants-cowboy?ex_cid=sportscenterFBCsak a címét láttam...erről már tavasszal is volt szó, csak drága fiú ez a Peterson
egy kis pletyis sztoriKroos
- Gyíkká?
- De már elmúlt.