Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Az első trade:

DE Lavar EdwardsCharlie Firpo
Elvileg egy kondicionális 7. kört kaptunk érte. Jó lenne tudni, pontosan mit is. Ha van valakinek infója, ne tartsa vissza. 😊Nandito
Inkább te mesélj, miért nem vált be?Charlie Firpo
Nálunk nagyon bő a DL sor, ott nem nagyon kapott volna lehetőséget. Valamint ő nagyon 4-3-as DE, a 3-4-be egyáltalán nem illette bele. Másról nem tudok.Nandito
Kösz, ez biztató!

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nandito Tennessee Titans 3 279 — Titans fan
Az első trade:

Elvileg egy kondicionális 7. kört kaptunk érte. Jó lenne tudni, pontosan mit is. Ha van valakinek infója, ne tartsa vissza. 😊Nandito
Inkább te mesélj, miért nem vált be?Charlie Firpo
Nálunk nagyon bő a DL sor, ott nem nagyon kapott volna lehetőséget. Valamint ő nagyon 4-3-as DE, a 3-4-be egyáltalán nem illette bele. Másról nem tudok.

Music City Miracle
több mint 11 éve
Eddig a várhatóakat küldtük el, bár Ryan Williams sem marad...hm, nem értem, pedig jó volt.
Meg Terrance Mitchell is..

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Az első trade:

Inkább te mesélj, miért nem vált be?

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nandito Tennessee Titans 3 279 — Titans fan
Az első trade:

Elvileg egy kondicionális 7. kört kaptunk érte. Jó lenne tudni, pontosan mit is. Ha van valakinek infója, ne tartsa vissza. 😊

Music City Miracle
több mint 11 éve
Az első trade:

DE Lavar Edwards

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Azért látszik hogy már 1-2 éve Jerrynek egyre kevesebb a befolyásamés inkább a fia irányít,lsd, draftok,szerződések.
1-2 év összerakjuk a védelmet, cap helyre jön és egész jó lesz....de addig ez a védelem..na mind1.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ANGERER !!!! most tette ki a Falcons!!! Ha egészséges, jöhetne!Charlie Firpo
nem volt sérült?
csak azért, mert BtB-n kommentel rendszeresen egy scout, és ő már Lee sérülésekor is leírta Angerert, mert állítólag szarrá volt sérülve vagy mislowmotion
ha tudna futni, nem augusztusban talált volna csapatot. neki vége van szerintem.

több mint 11 éve
Lenne pár hülye kérdésem.

Hogy áll az RB ranking?
Murray
Dunbar
Randle
Williams?

Malenat kitették már? Neki én személy szerint örültem volna. Tannert mi szél fújta vissza?
És miért csak neki, meg Adamsnek volt tegnap yardja?😊mocskonyi
A lista stimt, Malena már a tc alatt elment, tegnap már kényszerfutások voltak, asszem Tannert is azért hoztuk vissza. Mondjuk nem értem, egy meccsre minek, de elvileg csak tegnapra. Williams helye inog még, de sokaknak tetszik.

Irgalmatlan előszezonunk volt. Aki ebből levon következtetést, az ember legyen a talpán.
Egyfelől szánalmas, semmitmondó (Weeden - te jószagúúúú), másfelől nem játszott a védelemből Melton, Mo., T. McClane, talán Mincey-sem, Selvie alig. Még talán a Miami első félidő lehet viszonyítás, ott volt fent a legtöbb leendő kezdő.
Ja, Mo : nem lennék meglepődve, ha vele kapcsolatban is elfogyna a türelem. Egy meccsen sem tudott játszani,. alig edzett, fájdalomcsillapítóért könyörög. Nem bírja a terhelést, úgy néz ki.
Elvileg igazolhatunk is még, főleg a védelembe.
Egyben szept. 7-én látjuk majd őket.Charlie Firpo
Mincey játszott Phins ellen, volt egy olyan pressure-je Crawforddal együtt, hogy Tannehill majdnem groundingot csinált.slowmotion
Most kötözködöl?? 😕)

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
ANGERER !!!! most tette ki a Falcons!!! Ha egészséges, jöhetne!Charlie Firpo
nem volt sérült?
csak azért, mert BtB-n kommentel rendszeresen egy scout, és ő már Lee sérülésekor is leírta Angerert, mert állítólag szarrá volt sérülve vagy mi
több mint 11 éve

Hogy áll az RB ranking?
Murray
Dunbar
Randle
Williams?

Malenat kitették már? Neki én személy szerint örültem volna. Tannert mi szél fújta vissza?
A lista stimt, Malena már a tc alatt elment, tegnap már kényszerfutások voltak, asszem Tannert is azért hoztuk vissza. Mondjuk nem értem, egy meccsre minek, de elvileg csak tegnapra. Williams helye inog még, de sokaknak tetszik.

Irgalmatlan előszezonunk volt. Aki ebből levon következtetést, az ember legyen a talpán.
Egyfelől szánalmas, semmitmondó (Weeden - te jószagúúúú), másfelől nem játszott a védelemből Melton, Mo., T. McClane, talán Mincey-sem, Selvie alig. Még talán a Miami első félidő lehet viszonyítás, ott volt fent a legtöbb leendő kezdő.
Ja, Mo : nem lennék meglepődve, ha vele kapcsolatban is elfogyna a türelem. Egy meccsen sem tudott játszani,. alig edzett, fájdalomcsillapítóért könyörög. Nem bírja a terhelést, úgy néz ki.
Egyben szept. 7-én látjuk majd őket.Charlie Firpo
Mincey játszott Phins ellen, volt egy olyan pressure-je Crawforddal együtt, hogy Tannehill majdnem groundingot csinált.
több mint 11 éve
ANGERER !!!! most tette ki a Falcons!!! Ha egészséges, jöhetne!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve

Hogy áll az RB ranking?
Murray
Dunbar
Randle
Williams?

Egyben szept. 7-én látjuk majd őket.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
mocskonyi 321

Hogy áll az RB ranking?
Murray
Dunbar
Randle
Williams?

És miért csak neki, meg Adamsnek volt tegnap yardja?😊
több mint 11 éve
van ez a Boatright nevű DE, aki valszeg csak holnapig van nálunk.
na tegnap néztem a Miami elleni meccset, erre ott figyel a 91-es szám a védelemben. mondom mi van, Ladouceur-t kitettük?
a ma esti meccsre az nfl.com rendszere nem is bírta a bugot, a long snappert írta kezdő DE-nek 😊

(mondjuk asszem tavaly is ez volt, amikor Crawford szétkúrta az Achillesét az első edzésen, és utána nem frissítették a rendszert, úgyhogy úgy játszott négy meccsen, hogy közben sínben volt a lába. ja, és asszem Selvie-vé alakult át 😊
több mint 11 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
A Preseasonból soha nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, és a sérültjeink száma is nevetséges, de én jelen pillanatban esélyesebbnek érzem a top 10 draft helyet, mint a PO-t.
több mint 11 éve
Bailey 6-3 utáni kickoffja megvolt? 😀slowmotion
Basszus, nem tudtam, mire gondolsz, mert a meccsen is az 50 +-os lövésen örömködtem. Jól láttam, hogy kapufát rúgott? Anyám...😛 😛Charlie Firpo
nem kapufa volt, hanem még egy field goal, csak felső alsó léces 😊
több mint 11 éve
Bailey 6-3 utáni kickoffja megvolt? 😀slowmotion
Basszus, nem tudtam, mire gondolsz, mert a meccsen is az 50 +-os lövésen örömködtem. Jól láttam, hogy kapufát rúgott? Anyám...😛 😛

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Bailey 6-3 utáni kickoffja megvolt? 😀
több mint 11 éve
Várható volt....elég nagy homály volt sajna...

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 656 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
BW Webb waivelve.

2013-as 4. kör kukaHöri
Úgy tűnik, nem való a Willliam & Marys CBknek az NFL. 😕
több mint 11 éve
BW Webb waivelve.

2013-as 4. kör kukaHöri
Sajnos nagyon benne volt...

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
BW Webb waivelve.

2013-as 4. kör kuka

több mint 11 éve
meg hát addigra milyen állapotban lesz,vagy akár már jövőre....

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
 espn.go.com/espn/otl/story/_/id/11420073/outside-lines-vikings-adrian-peterson-tells-dallas-owner-jerry-jones-wants-cowboy?ex_cid=sportscenterFB

egy kis pletyis sztoriKroos
Csak a címét láttam...erről már tavasszal is volt szó, csak drága fiú ez a Peterson

- Gyíkká?
- De már elmúlt.