Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Igazából ez volt az a meccs amikor semmi sem sikerült, Ennyivel nem vagyunk gyengébbek a 9ers-nél. Romo hihetetlenül szar napot fogott ki, futóhomok szitu. Minél inkább próbálod, erőlteted csak sokkal rosszabb lesz. De azért voltak pozitív dolgok is. Murray egyszerűen szuper. A D se volt olyan katasztrófa, mint arra számítottunk. Papíron most két hozható meccs jön (Titans, Rams). Reméljük a legjobbakat!Mr. BombasticMurray-vel várnék egy hetet, a Niners D-ből hiányzott pár kulcsember (mondjuk kiéből nem?), szarul kezdődött a meccs, mint két éve Seattle-ben. evvan.
több mint 11 éve
Ez a védelem nemhogy a 3.4 játékhétre hanem a második negyedre elégséges állapotra került a számomra. Nem mondom, hogy tökéletes, de így élesben első meccs tekintetben elégedett voltam. Mindenki látta a meccset, nem akarom túlmagyarázni. Remélem, hogy csak szar napja volt az O-nak. De annyi javaslatom azért van, hogy a tavalyi Murray, Dez, Witten célpontokon kívül van még bőven alternatívas, Street, T.Williams, és Beasly is nagyon bíztató/használható célpont, jobb támadó stratégia kell, márha azon múlik. Romo pedig felejtse el ezt a meccset és pont.
több mint 11 éve
Igazából ez volt az a meccs amikor semmi sem sikerült, Ennyivel nem vagyunk gyengébbek a 9ers-nél. Romo hihetetlenül szar napot fogott ki, futóhomok szitu. Minél inkább próbálod, erőlteted csak sokkal rosszabb lesz. De azért voltak pozitív dolgok is. Murray egyszerűen szuper. A D se volt olyan katasztrófa, mint arra számítottunk. Papíron most két hozható meccs jön (Titans, Rams). Reméljük a legjobbakat!

több mint 11 éve
Romo mikor volt ilyen fos utoljara?Blevitavaly néha. nem kell túlgondolni.
több mint 11 éve
Nem tudom mi volt, Romo nem is 100%-os állapotban van, de homály volt amúgy is.Hívások továbbra is borzasztóak... Új O coach mintha nem lenne összhang még, vagy mintha Roma bal fülére Garrett jobb fülére linehan beszélne nem tudom... Murayt használni kell és kész!!!
Védelem ,hívások meg ilyen társasággal elég jók voltak. Nem rajtuk múllott
több mint 11 éve
Az a baj,hogy Romo jelenleg annyira vakon van,hogy én kérek elnézést
több mint 11 éve
hosszú szezon elé nézünk srácok...és még az is lehet hogy nem a védelem lesz a legnagyobb kerékkötő
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
D eddig pozitív nekem...O nem hogy segítené őket,csak nehéz helyzetbe hozzák őket
több mint 11 éve
Romo mikor volt ilyen fos utoljara?
több mint 11 éve
ez 1 nyerhető meccs lenne,lett volna...ilyen hívások,szerencsétlenség,most Romo is...Garrett szokásos..
több mint 11 éve
Csak haladjon az offense, és nem lehet baj:
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Csokkoládé-vannília!! Végre itt a meccsnap! Előre a meglepetésre, a sima győzelemre!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
GAMEDAY !!!!!Nagyon kíváncsi leszek erre a meccsre,mert annyi a kérdés a csapattal kapcsolatban,hogy még egy kép se tudott kialakulni eddig bennem,hogy mit várhatok idén.
több mint 11 éve
Majd Church levadássza!😉Holnap akkor hát meglátjuk, mit is értek a nagy visszatérések, nagy fogadkozások.Rolando alkalmatlan arra, hogy egy Kaep gyorsaságú QB-t leszedjen a pályáról (egyszerűen lomha hozzá), futás ellen még jó lehet, ha koncentrál fejben.Amadeus91
A 'Second hand' védelemből az új falra leszek leginkább kíváncsi, ha jól gondolom Selvie-Melton-McClain-Mincey leosztásban fognak plajára lépni.
Mindenki azt írja, hogy a futás és Kap futkosás megállítása lesz a kulcs, ezért vélhetően Rolando lesz az ötödik hadoszlop, így szerintem 5-2-ben fogunk felállni. Ráadásul - ha tényleg megvalósul a rettegett új bíráskodás, az elkapók 'túlvédése', annak biz csak egy ellenszere lesz: még nagyobb nyomás az irányítóra, azaz Church is feljön a falra.
Remélem, a fal fogja adni a másikat nekik.
És nem utolsó sorban: Durant fogja hívni a védőjátékokat a gyenge oldalól (ő lett a védő csk).Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Holnap akkor hát meglátjuk, mit is értek a nagy visszatérések, nagy fogadkozások.Rolando alkalmatlan arra, hogy egy Kaep gyorsaságú QB-t leszedjen a pályáról (egyszerűen lomha hozzá), futás ellen még jó lehet, ha koncentrál fejben.
A 'Second hand' védelemből az új falra leszek leginkább kíváncsi, ha jól gondolom Selvie-Melton-McClain-Mincey leosztásban fognak plajára lépni.
Mindenki azt írja, hogy a futás és Kap futkosás megállítása lesz a kulcs, ezért vélhetően Rolando lesz az ötödik hadoszlop, így szerintem 5-2-ben fogunk felállni. Ráadásul - ha tényleg megvalósul a rettegett új bíráskodás, az elkapók 'túlvédése', annak biz csak egy ellenszere lesz: még nagyobb nyomás az irányítóra, azaz Church is feljön a falra.
És nem utolsó sorban: Durant fogja hívni a védőjátékokat a gyenge oldalól (ő lett a védő csk).Charlie Firpo
több mint 11 éve
Holnap akkor hát meglátjuk, mit is értek a nagy visszatérések, nagy fogadkozások.A 'Second hand' védelemből az új falra leszek leginkább kíváncsi, ha jól gondolom Selvie-Melton-McClain-Mincey leosztásban fognak plajára lépni.
És nem utolsó sorban: Durant fogja hívni a védőjátékokat a gyenge oldalól (ő lett a védő csk).
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Williams - hát, Zack Martin - láb, de mindketten játékra jelentkeznek.Az para.. remélem vasárnapra jó lesz.Mr. BombasticWilliams miért questionble? Nem emlékszem, hogy a PS alatt összeszedett vmit, de persze lehet én nem figyeltem.Mr. Bombasticvolt valami hátsérülése, ami miatt nem nagyon edzett a hétenslowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Az para.. remélem vasárnapra jó lesz.Williams miért questionble? Nem emlékszem, hogy a PS alatt összeszedett vmit, de persze lehet én nem figyeltem.Mr. Bombasticvolt valami hátsérülése, ami miatt nem nagyon edzett a hétenslowmotion

több mint 11 éve
Williams miért questionble? Nem emlékszem, hogy a PS alatt összeszedett vmit, de persze lehet én nem figyeltem.Mr. Bombasticvolt valami hátsérülése, ami miatt nem nagyon edzett a héten
több mint 11 éve
Williams miért questionble? Nem emlékszem, hogy a PS alatt összeszedett vmit, de persze lehet én nem figyeltem.

több mint 11 éve
A custom mezek mehetnének most is, de nem tudom mi köze lenne JJnek ehhez. Az egész kb apró pénz lehet neki amúgy is. D-lineman tudtommal nem viselhet 46os számot, én pedig elég jó esélyt látok arra, hogy leigazolják PS-ból Samet, akkor meg csak az igazán megveszekedett hülyék vennének előtte egy Sam-46ost.Tudom, hogy ez egy korábbi időszak, de azért érdekes - mezeladások az nflshop.com-on:hát szólni kell a Ricsiéknek, hogy ne bulvárosodjanak 😊slowmotionszerinted a melegjogi aktivistát érdekli, hogy mi az a practise squad? 😊Mezeladásnak tökéletes, annyira nem rossz játékos ő,főleg a sérülések miattn, Rolando kérdőjel,Durant gyenge volt tavaly, Carternek se ment....praticeba jó lesz, meg egy kis plusz motiváció,hogy bekerüljön Nflbe csak jobbá teheti és egész jó kis playa lehet.Kroosazért PS-játékosok mezeit nem szokták szerintem túl nagy ütemben venni...slowmotion
Van Sam Cowboys mez, ergo kell, megveszi.
Engem mondjuk ez a része semennyire se zavar, az majd igen, ha a közvetítés állandó eleme lesz egy PS-játékos.Höri
www.nflshop.com/pages/Top_Selling_JerseysCharlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Tudom, hogy ez egy korábbi időszak, de azért érdekes - mezeladások az nflshop.com-on:hát szólni kell a Ricsiéknek, hogy ne bulvárosodjanak 😊slowmotionszerinted a melegjogi aktivistát érdekli, hogy mi az a practise squad? 😊Mezeladásnak tökéletes, annyira nem rossz játékos ő,főleg a sérülések miattn, Rolando kérdőjel,Durant gyenge volt tavaly, Carternek se ment....praticeba jó lesz, meg egy kis plusz motiváció,hogy bekerüljön Nflbe csak jobbá teheti és egész jó kis playa lehet.Kroosazért PS-játékosok mezeit nem szokták szerintem túl nagy ütemben venni...slowmotion
Van Sam Cowboys mez, ergo kell, megveszi.
Engem mondjuk ez a része semennyire se zavar, az majd igen, ha a közvetítés állandó eleme lesz egy PS-játékos.Höri
www.nflshop.com/pages/Top_Selling_Jerseys
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
www.facebook.com/video.php?v=727989327271950&set=vb.221334031270818&type=2&theaterKKKúúúúllll!!!!
Nem tudom látjátok e,ez Dez oldaláról van. Komment nélkül 😀Tehenész
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
www.facebook.com/video.php?v=727989327271950&set=vb.221334031270818&type=2&theaterNem tudom látjátok e,ez Dez oldaláról van. Komment nélkül 😀