Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Igazából ez volt az a meccs amikor semmi sem sikerült, Ennyivel nem vagyunk gyengébbek a 9ers-nél. Romo hihetetlenül szar napot fogott ki, futóhomok szitu. Minél inkább próbálod, erőlteted csak sokkal rosszabb lesz. De azért voltak pozitív dolgok is. Murray egyszerűen szuper. A D se volt olyan katasztrófa, mint arra számítottunk. Papíron most két hozható meccs jön (Titans, Rams). Reméljük a legjobbakat!Mr. Bombastic
Murray-vel várnék egy hetet, a Niners D-ből hiányzott pár kulcsember (mondjuk kiéből nem?), szarul kezdődött a meccs, mint két éve Seattle-ben. evvan.
több mint 11 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Ez a védelem nemhogy a 3.4 játékhétre hanem a második negyedre elégséges állapotra került a számomra. Nem mondom, hogy tökéletes, de így élesben első meccs tekintetben elégedett voltam. Mindenki látta a meccset, nem akarom túlmagyarázni. Remélem, hogy csak szar napja volt az O-nak. De annyi javaslatom azért van, hogy a tavalyi Murray, Dez, Witten célpontokon kívül van még bőven alternatívas, Street, T.Williams, és Beasly is nagyon bíztató/használható célpont, jobb támadó stratégia kell, márha azon múlik. Romo pedig felejtse el ezt a meccset és pont.
több mint 11 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
Igazából ez volt az a meccs amikor semmi sem sikerült, Ennyivel nem vagyunk gyengébbek a 9ers-nél. Romo hihetetlenül szar napot fogott ki, futóhomok szitu. Minél inkább próbálod, erőlteted csak sokkal rosszabb lesz. De azért voltak pozitív dolgok is. Murray egyszerűen szuper. A D se volt olyan katasztrófa, mint arra számítottunk. Papíron most két hozható meccs jön (Titans, Rams). Reméljük a legjobbakat!

több mint 11 éve
Romo mikor volt ilyen fos utoljara?Blevi
tavaly néha. nem kell túlgondolni.
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Nem tudom mi volt, Romo nem is 100%-os állapotban van, de homály volt amúgy is.
Hívások továbbra is borzasztóak... Új O coach mintha nem lenne összhang még, vagy mintha Roma bal fülére Garrett jobb fülére linehan beszélne nem tudom... Murayt használni kell és kész!!!

Védelem ,hívások meg ilyen társasággal elég jók voltak. Nem rajtuk múllott

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Az a baj,hogy Romo jelenleg annyira vakon van,hogy én kérek elnézést
több mint 11 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
hosszú szezon elé nézünk srácok...és még az is lehet hogy nem a védelem lesz a legnagyobb kerékkötő

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
D eddig pozitív nekem...O nem hogy segítené őket,csak nehéz helyzetbe hozzák őket

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
ilyenre nem nagyon emlékszem....

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Blevi 8 874 — Lions & Cowboys fan
Romo mikor volt ilyen fos utoljara?
több mint 11 éve
ez 1 nyerhető meccs lenne,lett volna...ilyen hívások,szerencsétlenség,most Romo is...Garrett szokásos..

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Csak haladjon az offense, és nem lehet baj:
https://vine.co/assets/images/meta/vine_screencap-0b4ef888c2882624abcca774862cde77.png
Vine
The entertainment network where videos and personalities get really big, really fast. Download Vine to watch videos, remixes and trends before they blow up.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Csokkoládé-vannília!! Végre itt a meccsnap! Előre a meglepetésre, a sima győzelemre!

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
GAMEDAY !!!!!

Nagyon kíváncsi leszek erre a meccsre,mert annyi a kérdés a csapattal kapcsolatban,hogy még egy kép se tudott kialakulni eddig bennem,hogy mit várhatok idén.
több mint 11 éve
Holnap akkor hát meglátjuk, mit is értek a nagy visszatérések, nagy fogadkozások.
A 'Second hand' védelemből az új falra leszek leginkább kíváncsi, ha jól gondolom Selvie-Melton-McClain-Mincey leosztásban fognak plajára lépni.
Mindenki azt írja, hogy a futás és Kap futkosás megállítása lesz a kulcs, ezért vélhetően Rolando lesz az ötödik hadoszlop, így szerintem 5-2-ben fogunk felállni. Ráadásul - ha tényleg megvalósul a rettegett új bíráskodás, az elkapók 'túlvédése', annak biz csak egy ellenszere lesz: még nagyobb nyomás az irányítóra, azaz Church is feljön a falra.
Remélem, a fal fogja adni a másikat nekik.

És nem utolsó sorban: Durant fogja hívni a védőjátékokat a gyenge oldalól (ő lett a védő csk).Charlie Firpo
Rolando alkalmatlan arra, hogy egy Kaep gyorsaságú QB-t leszedjen a pályáról (egyszerűen lomha hozzá), futás ellen még jó lehet, ha koncentrál fejben.Amadeus91
Majd Church levadássza!😉

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Holnap akkor hát meglátjuk, mit is értek a nagy visszatérések, nagy fogadkozások.
A 'Second hand' védelemből az új falra leszek leginkább kíváncsi, ha jól gondolom Selvie-Melton-McClain-Mincey leosztásban fognak plajára lépni.
Mindenki azt írja, hogy a futás és Kap futkosás megállítása lesz a kulcs, ezért vélhetően Rolando lesz az ötödik hadoszlop, így szerintem 5-2-ben fogunk felállni. Ráadásul - ha tényleg megvalósul a rettegett új bíráskodás, az elkapók 'túlvédése', annak biz csak egy ellenszere lesz: még nagyobb nyomás az irányítóra, azaz Church is feljön a falra.

És nem utolsó sorban: Durant fogja hívni a védőjátékokat a gyenge oldalól (ő lett a védő csk).Charlie Firpo
Rolando alkalmatlan arra, hogy egy Kaep gyorsaságú QB-t leszedjen a pályáról (egyszerűen lomha hozzá), futás ellen még jó lehet, ha koncentrál fejben.
több mint 11 éve

És nem utolsó sorban: Durant fogja hívni a védőjátékokat a gyenge oldalól (ő lett a védő csk).

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Williams miért questionble? Nem emlékszem, hogy a PS alatt összeszedett vmit, de persze lehet én nem figyeltem.Mr. Bombastic
volt valami hátsérülése, ami miatt nem nagyon edzett a hétenslowmotion
Az para.. remélem vasárnapra jó lesz.Mr. Bombastic
Williams - hát, Zack Martin - láb, de mindketten játékra jelentkeznek.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Williams miért questionble? Nem emlékszem, hogy a PS alatt összeszedett vmit, de persze lehet én nem figyeltem.Mr. Bombastic
volt valami hátsérülése, ami miatt nem nagyon edzett a hétenslowmotion
Az para.. remélem vasárnapra jó lesz.

több mint 11 éve
volt valami hátsérülése, ami miatt nem nagyon edzett a héten
több mint 11 éve
Williams miért questionble? Nem emlékszem, hogy a PS alatt összeszedett vmit, de persze lehet én nem figyeltem.

több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Mezeladásnak tökéletes, annyira nem rossz játékos ő,főleg a sérülések miattn, Rolando kérdőjel,Durant gyenge volt tavaly, Carternek se ment....praticeba jó lesz, meg egy kis plusz motiváció,hogy bekerüljön Nflbe csak jobbá teheti és egész jó kis playa lehet.Kroos
azért PS-játékosok mezeit nem szokták szerintem túl nagy ütemben venni...slowmotion
szerinted a melegjogi aktivistát érdekli, hogy mi az a practise squad? 😊
Van Sam Cowboys mez, ergo kell, megveszi.

Engem mondjuk ez a része semennyire se zavar, az majd igen, ha a közvetítés állandó eleme lesz egy PS-játékos.Höri
hát szólni kell a Ricsiéknek, hogy ne bulvárosodjanak 😊slowmotion
Tudom, hogy ez egy korábbi időszak, de azért érdekes - mezeladások az nflshop.com-on:
 www.nflshop.com/pages/Top_Selling_JerseysCharlie Firpo
A custom mezek mehetnének most is, de nem tudom mi köze lenne JJnek ehhez. Az egész kb apró pénz lehet neki amúgy is. D-lineman tudtommal nem viselhet 46os számot, én pedig elég jó esélyt látok arra, hogy leigazolják PS-ból Samet, akkor meg csak az igazán megveszekedett hülyék vennének előtte egy Sam-46ost.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Mezeladásnak tökéletes, annyira nem rossz játékos ő,főleg a sérülések miattn, Rolando kérdőjel,Durant gyenge volt tavaly, Carternek se ment....praticeba jó lesz, meg egy kis plusz motiváció,hogy bekerüljön Nflbe csak jobbá teheti és egész jó kis playa lehet.Kroos
azért PS-játékosok mezeit nem szokták szerintem túl nagy ütemben venni...slowmotion
szerinted a melegjogi aktivistát érdekli, hogy mi az a practise squad? 😊
Van Sam Cowboys mez, ergo kell, megveszi.

Engem mondjuk ez a része semennyire se zavar, az majd igen, ha a közvetítés állandó eleme lesz egy PS-játékos.Höri
hát szólni kell a Ricsiéknek, hogy ne bulvárosodjanak 😊slowmotion
Tudom, hogy ez egy korábbi időszak, de azért érdekes - mezeladások az nflshop.com-on:
 www.nflshop.com/pages/Top_Selling_Jerseys

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
 www.facebook.com/video.php?v=727989327271950&set=vb.221334031270818&type=2&theater

Nem tudom látjátok e,ez Dez oldaláról van. Komment nélkül 😀Tehenész
KKKúúúúllll!!!!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
 www.facebook.com/video.php?v=727989327271950&set=vb.221334031270818&type=2&theater

Nem tudom látjátok e,ez Dez oldaláról van. Komment nélkül 😀