Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
szerintem 340 yard 44 playből a Brees-Graham-Colston-stb támadógépezet ellen annyira nem vészes teljesítmény, főleg hogy a meccsen kiesett a cornerek negyede.Mostantól furcsa lesz, mert esélyesként fognak kezelni minket, nem lekezelni. Mi volt tegnap a lényeg? Mert én sem láttam sajna. Ja, van valakinek egy linkje a meccshez vagy bővebb, nem nfl.com-os összefoglalóhoz? Az de jól jönne most.lényeg:
Murray idén úgy néz ki, mindent visz, E. Smith-hez közelít az első 4 meccses statja.
Állat ez a fal, és most visszaveszem őket, mert megérdemli az idei NFL legjobb OL-ja!!Charlie Firpo
OL nagyon jó volt.
Murray nagy formában.
jó támadó koncepció
jókor labdaszerzés
DL még mindig gyenge passz ellen, futás ellen jól mozogtak. ( egy nagyobb volt)
sok volt az üres szék :/beltazor
több mint 11 éve
Mostantól furcsa lesz, mert esélyesként fognak kezelni minket, nem lekezelni. Mi volt tegnap a lényeg? Mert én sem láttam sajna. Ja, van valakinek egy linkje a meccshez vagy bővebb, nem nfl.com-os összefoglalóhoz? Az de jól jönne most.lényeg:
Murray idén úgy néz ki, mindent visz, E. Smith-hez közelít az első 4 meccses statja.
Állat ez a fal, és most visszaveszem őket, mert megérdemli az idei NFL legjobb OL-ja!!Charlie Firpo
OL nagyon jó volt.
Murray nagy formában.
jó támadó koncepció
jókor labdaszerzés
DL még mindig gyenge passz ellen, futás ellen jól mozogtak. ( egy nagyobb volt)
sok volt az üres szék :/

több mint 11 éve
Mostantól furcsa lesz, mert esélyesként fognak kezelni minket, nem lekezelni. Mi volt tegnap a lényeg? Mert én sem láttam sajna. Ja, van valakinek egy linkje a meccshez vagy bővebb, nem nfl.com-os összefoglalóhoz? Az de jól jönne most.Murray idén úgy néz ki, mindent visz, E. Smith-hez közelít az első 4 meccses statja.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
E héten is dagadhat a májam:"Hey, Cris Collinsworth, Stop staring at Tony Romo’s hips. It’s creepy, and you’re not his type."
Ez több helyen is gyomrokat forgatott fel (Romo 21 yardot követően):
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
1: Ha az kell, hogy élőben hitetlenkedjek és utána így nyer a csapat, akkor megígérem, hogy minden alkalommal megteszem! :o)))))) Abba meg nem akarok beleszaladni, hogy élő egyenesben nagyképűsködök, aztán arcra esés a vége - így azért csak jobb midnenkinek (=Nekünk!!!)!2: az elmúlt találkozásaink alapján azért tényleg kételkedtem kicsit a győzelemben - viszont annál kellemesebb volt az ébredés!
3: amikor hazaértem azért telefonon követtem az első drive-unkat, majd a TD után kemény voltam és lefeküdtem aludni. Ha kell mindig így teszek, amennyiben ez segít a csapatnak bármit is. Nem mondom, szétb@ az ideg, hogy végre egy ilyen meccs és nem láttam élőben, de a csapatért mindent! (azért olyat is lehetne, hogy élőben nézek ilyen dominanciát!?!?!?! :o)
Reggel ébredés után amikor megnéztem az eredményt és megláttam a 38-as számot, majdnem kijött, hogy ezek megint szépen kitömtek - aztán csak megnéztem és érdekes módon amellett a gyönyörű csillag mellett villogott ez a szám. Háááát: "Ezt nem hiszem el, ba+!!!!" mert nem láttam és mert el sem hittem kicsit - szerencsére minden forrás megerősítette az eredményt!
És ugye emellett még a sasok is elbénázták a sajátjukat... tényleg nem tudom szebben mondani, teljes döbbenet volt, ahogy lenullázták Őket.
több mint 11 éve
amúgy valahol a Saints-nek kurva nagy mázlija volt, a negyedik negyed elején, hogy nem töltöttünk el minimum három percet az ő végükben minimum 3 pontért, de egyrészről a Dez részére be nem fújt PI belefér +28-nál, másrészt nem néztem végig a meccset, hogy milyen kézimunka ment, amint nem fújtak le.viszont ami utána a Saints-nek kedvezett, az azért nagyon nem jött jól.
kezdődik ott, hogy a puntnál Harrist ipponnal vitte le a földre a védője, aztán amikor felkelt, akkor hátulról baszkurálta, aztán Harris megcsinálta a ST tackle-t. oké, a végére nem kellett volna eldobni a csávót, de hát ritkán fut össze Harris húsz kilóval könnyebb ellennel, ki kellett élni a frusztrációt 😊
szóval ott eleve nem 1st&10 from NO25, hanem 1st&10 from NO11, merthogy offsetting penalties. mázli #1. mindegy, megyünk tovább.
Robinson megcsinálja a hosszú futást, de már épp levinné a földre a talán legjobb formában levő védőnk, amikor szétkúrja a combját. ha azt vesszük, hogy a DAL40-nél sérült meg Carter, tackle esetén talán a DAL30-ig jut el Robinson, nem a DAL12-ig, szóval onnan nem egy játék lett volna a TD, hanem minimum 3-4, az plusz egy-két perc. mázli #2.
és ott vagyunk, hogy végül nem 34-3, 13:00 left, hanem 31-10, 13:35 left, főleg hogy utána sikerült kicsit rápihenni a célegyenesre.
több mint 11 éve
Elképzelhető, hogy Claibornenak elszakadt a térd keresztszalagja . Ez esetben IR és jó eséllyel cut. gyeekszegény embert az ág is húzza.
espn.go.com/dallas/nfl/story/_/id/11610337/dallas-cowboys-fear-cb-morris-claiborne-suffered-acl-tear
a cikkben van Carter-rel kapcsolatban is infó
The Cowboys hope that the injury will not force Carter, the team's leading tackler, to miss any games.
"It just depends on how sore I am tomorrow, to be quite honest," Carter said. "For right now, they said I had great strength in it. I was able to do all the tests and pass all of those. It's swelling up. They said I've got a little bit of fluid, just blood from a little tear, but I should be fine."ESPN
több mint 11 éve
Elképzelhető, hogy Claibornenak elszakadt a térd keresztszalagja . Ez esetben IR és jó eséllyel cut. Moore jelenleg egyértelmű upgrade, tegnap is jól játszott, még Graham ellen is jól védekezett ami Moról sajna nehezen lett volna elképzelhető.gyeekehhez még a Carter quad injury, hát durva jól nézünk ki...
egyébként megnéztem a condensed game verziót, hát volt pár érdekes fújás, még jó, hogy a fiúk a pályán lerendezték az ügyet, mert különben megint jönne, hogy a bírókra fogjuk a vereséget. pedig...
szerk: amúgy sikerült Claiborne helyett Cartert olvasni (ne kérdezd, hogyan), azt hittem, belefejelek a képernyőbe 😕
több mint 11 éve
Jó kis meccs volt. Nagyon jól játszottunk! DL még mindig halovány, de talán Lawrence ezen javítani fog. + egy egészséges Spencer.
OL domináns, de jövő héten jön Watt, remélem tartják a formájukat.
Kövi két meccsből Houstont verni kéne mert a Seattlet nem hiszem hogy legyőzük
Dez TD elkapása után, nem láttam hogy csinálta volna a szokásos X-et. Mi történt? :S

több mint 11 éve
Elképzelhető, hogy Claibornenak elszakadt a térd keresztszalagja . Ez esetben IR és jó eséllyel cut. Moore jelenleg egyértelmű upgrade, tegnap is jól játszott, még Graham ellen is jól védekezett ami Moról sajna nehezen lett volna elképzelhető.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
Volt ott labda, körberepkedte mint egy Raidelt darázs.labda nélkül senki sem😊slowmotionA hátrafelé futás részét te sem számolod annak úgy látszik. 😊gyeekRomo 21 yardos futása karrier csúcs. Mondjuk Papa Kitna 26ot futott TDvel anno... 😛gyeekRomonak 2007-ben a Rams ellen volt egy cca 30 yardos futása (meg labda nélkül még 25), de valamiért csak négynek számolták 😊slowmotion
több mint 11 éve
labda nélkül senki sem😊A hátrafelé futás részét te sem számolod annak úgy látszik. 😊gyeekRomo 21 yardos futása karrier csúcs. Mondjuk Papa Kitna 26ot futott TDvel anno... 😛gyeekRomonak 2007-ben a Rams ellen volt egy cca 30 yardos futása (meg labda nélkül még 25), de valamiért csak négynek számolták 😊slowmotion
több mint 11 éve
A hátrafelé futás részét te sem számolod annak úgy látszik. 😊Romo 21 yardos futása karrier csúcs. Mondjuk Papa Kitna 26ot futott TDvel anno... 😛gyeekRomonak 2007-ben a Rams ellen volt egy cca 30 yardos futása (meg labda nélkül még 25), de valamiért csak négynek számolták 😊slowmotion
több mint 11 éve
Romo 21 yardos futása karrier csúcs. Mondjuk Papa Kitna 26ot futott TDvel anno... 😛gyeekRomonak 2007-ben a Rams ellen volt egy cca 30 yardos futása (meg labda nélkül még 25), de valamiért csak négynek számolták 😊
több mint 11 éve
Előszőr is Vizilo kolléga vezekeljen mert többször hitetlen volt tegnap!Akárki vette at Jerrytől a csapatot innen csókolom. Vsz a győzelemtől függetlenül is jo irányba tartunk. A szakértők nyomtak a fikát anno h Tyron sose lesz LT luxuspick top 10ben RT huzni - Fail
Freddy 3. Koros játékos minek ra elso, lehet hogy az de ez a futó játék 3 eve bottom 3 volt, most pedig furcsa kimondani de jo futó csapat vagyunk.
Az hogy emellé nyerünk is? jihaaaaaa 😊
több mint 11 éve
Anyám, de örülök, most látom! Jeeeeeee!Romo 137.4-es ratingje? hmmmm
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Sima meccs, de utálom amikor kienged a csapat lefújás előtt. Rohadt sokszor feordult elő korábban és nagy volt az ára. Ez úgy tűnik nem az előző 3 év csapata szerencsére, 3-1 vagy jobb állás nem volt 2008 óta szerintem. Claiborne megsérült, de Moore jobb volt a helyén. Jövő éves kezdő könnyen lehet Scandrick-Moore. Carter is megsérült egy elcseszett play során, remélhetőleg semmi komoly. Pass rush továbbra sincs, de Melton éledezik, Spencer visszatért és még jöhetnek páran később is.
O-line továbbra is állat, ennek következtében a többiek is jók. Romo 21 yardos futása karrier csúcs. Mondjuk Papa Kitna 26ot futott TDvel anno... 😛
Lehet nem is volt ez a csapat -- különösképp a védelem -- olyan szar mint ahogy sokanb mondták. Maya naptár effekt.
Ja és a végeredmény valójában 45-17, de a zebrák megkegyelmeztek a Szenteknek. Pedig a tavalyiért nem érdemeltek volna vazelint...
több mint 11 éve
Ezt a hülyeséget honnan sikerült összeszedni?Bruce Carter, Doug Free, Dez Bryant, DeMarco Murray is FA lesz szezon végén :SbeltazorValamint 8.1M cap space a megtartásukra.Beki
több mint 11 éve
na, asszem majd reggel valamikor bepótolom a meccset.jó szurkolást annak, aki fent marad megnézni!
több mint 11 éve
Én, ha nem sérülünk bele, egy szűk vereség miatt sem aggódnék.Tippem: a támadóknál ez lesz Escobar nagy napja, a védelemben pedig Carr int-et jósolok.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Na, ma ismét prime time a Saints ellen, kellemes emlékek...Ennek ellenére egyáltalán nem érzem magunkat esélytelennek, sőt. DC.com-on a futás elleni védekezést emelik ki kulcsként, miután nyilván mindenki a Brees-Graham veszélyre figyel, holott futásban sem gyenge a New Orleans.Ugyanakkor a földön a mi oldalunkon is nyerhető a meccs, jó clock managementtel és egy jól használt Murrayvel lehet esélyünk, a tető is nyitva lesz, szóval nem dóm, az pedig a Saintsnek rossz 😊
több mint 11 éve
Csodálkoznék, ha Dez, aki a franchise jelenlegi egyik fő arca, távozna...
több mint 11 éve
Bruce Carter, Doug Free, Dez Bryant, DeMarco Murray is FA lesz szezon végén :SbeltazorDez és Murray valószínűleg megkapja a nagy pénzt,Free és Carter pedig drafton pótolható akár .Az se mellékes,hogy a közeljövőben nőni fog a cap space.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Bruce Carter, Doug Free, Dez Bryant, DeMarco Murray is FA lesz szezon végén :SbeltazorValamint 8.1M cap space a megtartásukra.