Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Szevasztok Srácok,Én is kedvelem Al-re emlékeztet.
Ti tulajdonképpen csípitek Jerry Jonest?
Úgy gondolom korrekt a viszonyunk, szeretném, ha így is maradna....de készül egy írás az NFL amoralitásáról, aminek a csapathoz semmi köze nincs, Joneshoz egy kicsit több.
Köszi.
Üdv.
HHelmut Zimmer
több mint 11 éve
Szevasztok Srácok,simán. ő a mi kabalánk. nemcsak tulaj, hanem bohóc és kedves részeg egy személyben. ritka állatfaj az NFL-ben.
Úgy gondolom korrekt a viszonyunk, szeretném, ha így is maradna....de készül egy írás az NFL amoralitásáról, aminek a csapathoz semmi köze nincs, Joneshoz egy kicsit több.
Köszi.
Üdv.
HHelmut Zimmer
több mint 11 éve
Természetesen minden fan beleszámít.
több mint 11 éve
Szevasztok Srácok,én is "kedvelem"
Köszi.
Üdv.
HHelmut Zimmer
arc a csávó 😀 😀

több mint 11 éve
Szevasztok Srácok,Ha a Ti-be én is bele tartozok, akkor én igen.
Köszi.
Üdv.
HHelmut Zimmer
1. Kapitalista (haha, USA-ban nehéz is lenne nem annak lenni), a világ második legértékesebb sportklubját építette fel 25 év alatt.
2. Volt játékos, tehát hozzáértőbbnek tűnik-viselkedik-az?
3. Nem fiatal már, idén már egész sok mindent kiadott a kezéből.
4. Az elmúlt évekre visszatekintve mindig az volt az érzésem, hogy hajlamos volt 'beleszeretni' egyes játékosokba, akik ezzel vissza is éltek.
Biztos lehetne jobb főnöke a Dallas-nak, de most ő az.
Írjatok rosszat is (bár ennek egy része is az 😊 ).
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Szevasztok Srácok,Ti tulajdonképpen csípitek Jerry Jonest?
Köszi.
Üdv.
H
több mint 11 éve
A védelmük várhatóan kemény volt és lesz is, de nem hiszem hogy a Texansnál sokkal jobbak lennének. Disun Dzsekszon szabályosan hülyét csinált a (lopott nevű) legion of boomból, pedig ő volt az egyetlen akire figyelniük kellett volna. Ha a Nagy Fal és Murray hozza az idei megszokottat, akkor szerintem kikezdhető ez a védelem. Nagy darab srácok vannak a DB-k közt ha valaki eddig nem tudta volna, a Beasley és Harris félék előnyben lehetnek.Beasley nagy kedvenc, de tőle ne várjunk 50-60 yardos játékokat. Harris erre alkalmas lehet, ha Dez és TW úgymond "helyet csinálnak neki".
12th man meg egyebek, nyilvánvaló, hogy nem a Cowboysnak áll a meccs, de ha azt a formájukat hozzák elő mint a Saints ellen, bármi lehet -- még talán győzelem is.gyeek
Mindettől függetlenül nem tudom eldönteni, hogy a földön vagy levegőben lenne több esélyünk. A Hawks secondary a Skins ellen gyengébb napot fogott ki, ez kétszer egymás után ritkán szokott előfordulni, Futás ellen meg csak egyszerűen jók, az az LB sor nagyon pofás.
Jelenleg úgy érzem, hogy 2 lehetőség van: A, kapunk egy tisztességes, kijózanító pofont 17+ pontkülönbséggel B, szoros meccsen elandalgunk, és Washingtonból elvisszük a W-t.
több mint 11 éve
Ja, ja. Ezt talán úgy lehetne meggátolni, hogy a bérleteket pl. ne lehessen átruházni, azaz ellenőrizzék a belépéskor.bleacherreport.com/articles/2224391-stadium-problem-its-all-about-capitalism-for-jerry-jones-and-cowboys-fansUtóbbi...gyeekEgy elmélet a rengeteg vendég szurkolóra idén a stadionban: szezon előtti apokaliptikus baromságokra hallgatva rengeteg arc eladta a jegyét, amiket most vesznek meg azok az épp látogató vagy készülő csapatok drukkerei akik kiváncsiak egy jó meccsre meg Jerryworldre.gyeekIlyet én is olvastam, de nincs nálunk bérletes rendszer? Vagy a bérleteket is eladták??Charlie Firpo
egy kis adalék a témához,és van benne valami..Tehenész
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
bleacherreport.com/articles/2224391-stadium-problem-its-all-about-capitalism-for-jerry-jones-and-cowboys-fansUtóbbi...gyeekEgy elmélet a rengeteg vendég szurkolóra idén a stadionban: szezon előtti apokaliptikus baromságokra hallgatva rengeteg arc eladta a jegyét, amiket most vesznek meg azok az épp látogató vagy készülő csapatok drukkerei akik kiváncsiak egy jó meccsre meg Jerryworldre.gyeekIlyet én is olvastam, de nincs nálunk bérletes rendszer? Vagy a bérleteket is eladták??Charlie Firpo
egy kis adalék a témához,és van benne valami..
több mint 11 éve
Utóbbi...Egy elmélet a rengeteg vendég szurkolóra idén a stadionban: szezon előtti apokaliptikus baromságokra hallgatva rengeteg arc eladta a jegyét, amiket most vesznek meg azok az épp látogató vagy készülő csapatok drukkerei akik kiváncsiak egy jó meccsre meg Jerryworldre.gyeekIlyet én is olvastam, de nincs nálunk bérletes rendszer? Vagy a bérleteket is eladták??Charlie Firpo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Egy elmélet a rengeteg vendég szurkolóra idén a stadionban: szezon előtti apokaliptikus baromságokra hallgatva rengeteg arc eladta a jegyét, amiket most vesznek meg azok az épp látogató vagy készülő csapatok drukkerei akik kiváncsiak egy jó meccsre meg Jerryworldre.gyeekIlyet én is olvastam, de nincs nálunk bérletes rendszer? Vagy a bérleteket is eladták??
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Egy elmélet a rengeteg vendég szurkolóra idén a stadionban: szezon előtti apokaliptikus baromságokra hallgatva rengeteg arc eladta a jegyét, amiket most vesznek meg azok az épp látogató vagy készülő csapatok drukkerei akik kiváncsiak egy jó meccsre meg Jerryworldre.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
Két legyet egy csapásra, végig néztem a MNF-t. Idén ez volt az első Hóx meccs amit néztem, gyanítom Wilson nem volt mindig ilyen formában, de az a gyerek önmagában elég, hogy eldöntse a meccset. Oké, nem kellett neki a 2. félidőben sokat futnia, de az erős kezdés után már csak kordában kellett tartani a Redskinst. Foster megmutatta mit ér egy jó fal + jó futó, Seattleben megvan mindkettő + Wilson ugye... fel van adva a lecke, és sajnos lehet Marinelli ismét a zónázást fogja előtérbe helyezni, de lehet Scandrick és Moore jobban helytállnak mint első héten Mo és Carr (tudom, Carr még a kezdő). Nem tudni még mi a baja, de Max Unger kidőlt a meccsen, ez nagyon nagy plusz esélyt adna az amúgy marginális Cowboys pass rushnak. Az egyetlen dolog amivel a 'skins meg tudta szorongatni a 'hawks támadóit a penetráns pass rush, Bakerrel és Hatchcsel az élen. Remélem a Hayden - Melton/Crawford DT páros a legjobb formáját hozza, mert vasárnap ez lesz a kulcs. Wilson még szorult helyzetben is veszélyes, kb mint egy top formában levő Romo.Ne legyen igazam, de nagy bajban leszünk, ha Wilson ennyit fog futkározni ellenünk is és rá leszünk kényszerülve, hogy zónázzunk végig...balentinLáttad a meccset?Második félidőben már nem szaladgált,csak mikor kergették 😀Montana
A védelmük várhatóan kemény volt és lesz is, de nem hiszem hogy a Texansnál sokkal jobbak lennének. Disun Dzsekszon szabályosan hülyét csinált a (lopott nevű) legion of boomból, pedig ő volt az egyetlen akire figyelniük kellett volna. Ha a Nagy Fal és Murray hozza az idei megszokottat, akkor szerintem kikezdhető ez a védelem. Nagy darab srácok vannak a DB-k közt ha valaki eddig nem tudta volna, a Beasley és Harris félék előnyben lehetnek. Turnoverek természetesen nem engedhetőek meg, Murraynek nem kéne már sokat fumbleözni, Romonak is nagyon szemfülesnek kell lennie. Még a netto 0ás T/O is kevés lehet és a 'hawks játékában nincsen nagyon benne se az INT, se a fumble.
12th man meg egyebek, nyilvánvaló, hogy nem a Cowboysnak áll a meccs, de ha azt a formájukat hozzák elő mint a Saints ellen, bármi lehet -- még talán győzelem is.
több mint 11 éve
Ne legyen igazam, de nagy bajban leszünk, ha Wilson ennyit fog futkározni ellenünk is és rá leszünk kényszerülve, hogy zónázzunk végig...balentinLáttad a meccset?Második félidőben már nem szaladgált,csak mikor kergették 😀
több mint 11 éve
Ne legyen igazam, de nagy bajban leszünk, ha Wilson ennyit fog futkározni ellenünk is és rá leszünk kényszerülve, hogy zónázzunk végig...
több mint 11 éve
engem arra a jelenetre emlékeztet a Dennis, a komisz című korszakos eposzból, amikor a kancsal kiccsávó almát eszik a kertben, megjelenik mögötte a kerítésnél a csavargó. megkérdezi a kiccsávót, hogy mit eszik, erre az odamutatja az almát, aszongya, 'Óma'. a csavargó meg felszúrja a bicskára az almát, aztán kiveszi a gyerek kezéből.
Frederick nagy arc 😀 😀Drip
több mint 11 éve
Csak az utókor számára, hogy itt is meglegyen:
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Könnybe lábadok:
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Hitchens, Moore nem mozgott rosszul, nem figyeltem 100%ban őket, de nincs a fejemben olyan jelenet ahol nagyobbat hibáztak volna.Az O-ra vonatkozóan egyetértek, és tök jó, hogy Harris meg Beasley is kapott végre labdákat. Hátha marad ez a tendencia a 'Hawks ellen is, az meg még királyabb lenne, ha még Hanna vagy Escobar is bele tud szólni egy-egy elkapással.
Spencer (remélem) meccsről meccsre jobb lesz. Melton is sztem javulgat, fránya sérülés... :/
Reménykedem benne hogy Demarcus felépülése után egy remek kis játékos lesz, ő is segíthet még jobb lenni.
Vagyis én azt látom, hogy a védelem inkább fejlődik, mint vissza felé haladna, és még tudnak feljebb lépni. ( Persze ez addig igaz, míg nem jönnek a sérülések)
O-nál ami tetszik az az hogy előző évekhez képest egy rendezettebb játék hívás van. Mintha készülnénk is a meccsekre! 😊beltazor
több mint 11 éve
Két dolog jutott eszembe a tegnapi meccsen:1. Helyenként már úgy játszunk, ahogy azt egy jó csapat teszi (még nem mondom, hogy esélyes, de jó), okosan, keményen, néha könyörtelenül. Ez tegnap a második-harmadik negyedben jött el. Megjegyzem, a Rams ellen a meccs második felében, a sajnos általam nem látott Saints meccsen meg nagy részt, ahogy hallom. Végre olyan volt a nyomorult monitor előtt ülni, hogy ez igen ez AZ.
2. Nincs meccsfeladás. Ez hülyén hangzik, meg olvastam a FIGHT sulykolást egész edzőtábor alatt... de mégis, nálunk Boysland-on nagyon is van értelme a korábbi évek után. Ami végtelenül tetszik, az az, hogy nem esünk össze (rögtön persze az első meccs ezt cáfolja, de ott is értünk el pontot, sok eredménye azonban nem volt). Ez is tetszetős.
Century-n meg jöhet a visszavágó, azért az elpuntblokkoltrontott meccsért, lenne mit törleszteni, még meggyengült LB-sorral is. Tudom, nehéz lesz, de Lynch sem biztos, hogy 100% lesz...
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Hitchens, Moore nem mozgott rosszul, nem figyeltem 100%ban őket, de nincs a fejemben olyan jelenet ahol nagyobbat hibáztak volna.Spencer (remélem) meccsről meccsre jobb lesz. Melton is sztem javulgat, fránya sérülés... :/
Reménykedem benne hogy Demarcus felépülése után egy remek kis játékos lesz, ő is segíthet még jobb lenni.
Vagyis én azt látom, hogy a védelem inkább fejlődik, mint vissza felé haladna, és még tudnak feljebb lépni. ( Persze ez addig igaz, míg nem jönnek a sérülések)
O-nál ami tetszik az az hogy előző évekhez képest egy rendezettebb játék hívás van. Mintha készülnénk is a meccsekre! 😊

több mint 11 éve
Amúgy ha McClain kiesik akkor a Seattlebe a következő LB sorral megyünk:Hitchens-Durant-Wilber, de ki lesz a csere??? 😊
LEgalább jövő héten nem nyom majd az esélyesség terhe, senki ne sérüljön le nem szégyen a Centuryn kikapni.
több mint 11 éve
Az sem Watt-é volt!😊valóban, nem Watté. mondjuk meg is kapta a neki kijáró figyelmet.
Viszont ggye védelem? Ennél több kell Hawks-ban.Charlie Firpo
több védelem jövő héten? nyilvánvalóan. most nyilván az sem jött nyilván jól, hogy megint elvesztettük meccs közben McClain-t. meg valamikor kiment Selvie is, bár ő idén nem tűnik ki annyiszor, mint tavaly.
jövő héten akkor este 10 után lesz a meccs, mi? legalább a fürdetés nem lóg bele 😊
több mint 11 éve
izgi meccs volt még úgy is, hogy másfél óra késéssel kezdtem.Az sem Watt-é volt!😊
észrevételek?
- a Texans egy jó irányítóra van a komolyabb céloktól, de Fitzpatrick nem kimondottan az a buszvezető, ahova elvezeti a jól védekező csapatot, mint mondjuk Dilfer. aztán persze majd jöhet facepalm, ha mégis 😊
- kemény volt háromszor eladni a labdát, meg hát úgy látszik, az 53 yard az nem Bailey távolsága. mondjuk most már a tökéletes mérleg miatt nem kell aggódnia.
- azért is jó, hogy nyertünk, mert akkor nem kell fennakadni azon, hogy megint kurvára nem tudnak konzisztensen ítélni a bírók. ha az irányítót éppen a földre viszik a zsebben, de bedobja a védővonal mögé egy olyan területre a labdát, ahol nincs senki, az incomplete pass. ha az irányítót blitzelik, és a zsebben állva bedobja a labdát a védővonal mögé egy olyan területre, akkor az intentional grounding. értem. még jó, hogy nem ezen múlott. (azt meg már nem is mondom, hogy Foster éledése előtt nem fújtak be egy akkora kibaszott facemaskot, hogy azért mér két zászlót kellene dobni. meg hát az oda-vissza csináljunk tackle-t a pass rusheren... OMG)
Nem elvitatva Murray érdemeit, azért a #1 futójáték 80%-ban minimum az OL érdeme. Murray nem az a fajta RB, aki a semmiből összehoz 4-5 yardokat. Ez amúgy mindegy is lenne, ha nem contract yearről beszélnénk. Aggódom, hogy őt is aggasztóan túl fogjuk fizetni. Akkor már inkább Dezt.gorbelcsak annyit mondok, hogy ha átlagban 80% az OL érdeme, akkor ma az 50%-os kilengés volt. egyszerűen iszonyat sok kontaktot kapott Murray, nagyon sokszor már 0 yardnál, ez a 31 carry (plusz 6 catch) kitett annyit, mint két vagy három másik, 25 carry 4 reception-ös meccs.
az OL érdeme ma az volt, hogy ezt a Texans front seven-t 1 sacken tartották.slowmotion
Viszont ggye védelem? Ennél több kell Hawks-ban.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.