Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
izgi meccs volt még úgy is, hogy másfél óra késéssel kezdtem.észrevételek?
- a Texans egy jó irányítóra van a komolyabb céloktól, de Fitzpatrick nem kimondottan az a buszvezető, ahova elvezeti a jól védekező csapatot, mint mondjuk Dilfer. aztán persze majd jöhet facepalm, ha mégis 😊
- kemény volt háromszor eladni a labdát, meg hát úgy látszik, az 53 yard az nem Bailey távolsága. mondjuk most már a tökéletes mérleg miatt nem kell aggódnia.
- azért is jó, hogy nyertünk, mert akkor nem kell fennakadni azon, hogy megint kurvára nem tudnak konzisztensen ítélni a bírók. ha az irányítót éppen a földre viszik a zsebben, de bedobja a védővonal mögé egy olyan területre a labdát, ahol nincs senki, az incomplete pass. ha az irányítót blitzelik, és a zsebben állva bedobja a labdát a védővonal mögé egy olyan területre, akkor az intentional grounding. értem. még jó, hogy nem ezen múlott. (azt meg már nem is mondom, hogy Foster éledése előtt nem fújtak be egy akkora kibaszott facemaskot, hogy azért mér két zászlót kellene dobni. meg hát az oda-vissza csináljunk tackle-t a pass rusheren... OMG)
Nem elvitatva Murray érdemeit, azért a #1 futójáték 80%-ban minimum az OL érdeme. Murray nem az a fajta RB, aki a semmiből összehoz 4-5 yardokat. Ez amúgy mindegy is lenne, ha nem contract yearről beszélnénk. Aggódom, hogy őt is aggasztóan túl fogjuk fizetni. Akkor már inkább Dezt.gorbelcsak annyit mondok, hogy ha átlagban 80% az OL érdeme, akkor ma az 50%-os kilengés volt. egyszerűen iszonyat sok kontaktot kapott Murray, nagyon sokszor már 0 yardnál, ez a 31 carry (plusz 6 catch) kitett annyit, mint két vagy három másik, 25 carry 4 reception-ös meccs.
az OL érdeme ma az volt, hogy ezt a Texans front seven-t 1 sacken tartották.
több mint 11 éve
Bazáros kulcs, Sporttv-s meccs lesz a kövi :S az nekünk sosem jó....beltazorMinden rossz sorozatot meg kell egyszer szakítani, ezt is!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Bazáros kulcs, Sporttv-s meccs lesz a kövi :S az nekünk sosem jó....

több mint 11 éve
Szép volt srácok. Összességében több közötök volt a meccshez mint nekünk.
több mint 11 éve
Ja hát igen:With a 34-yard catch in the third quarter, tight end Jason Witten became the third tight end in NFL history to surpass 10,000 receiving yards for a career. Witten joins Tony Gonzalez (15,127) yards and Shannon Sharpe (10,060 yards).
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nagyon kellett ez a W, mert jövő héten Seattle :/

több mint 11 éve
Örömteli volt számomra Wilcox játéka jól tolta, és Carr is mutat életjeleket. Mincey jelenleg a legjobb pussrusherünk ami baj sajnos, mondjuk a Texans O-line a jobbak közül való... Kemény csapat ez a Texans de ma valóban sok volt az egyéni hiba. Dez ezért kedvenc célpontja Romonak mert rá lehet így kúrni labdát és a liga egyik legjobb CB-jét is le tudja nyomni. Összességében ennél simábban kellett vna nyerni a játék képe alapján, de ezért és a múlthetiért is csak 1 W-t adnak és a végén az számít!
több mint 11 éve
Rolando - groin. Ahogy lejött, feléledt a Texans futójátéka, ez mondjuk nem boldogít. Carter mellett ne veszítsünk már kulcsvédőt.
No SACK ?????
Amúgy a támadó falra továbbra sincsenek szavak, Watt...what???? 😀
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Kemény meccs volt, ahogy sejtettem. Sok egyéni hiba lassította a srácokat, de tetszett a higgadság ahogy kezelték a helyzetet. Mielőtt nekiestek panaszkodni a játékosokra, edzőkre, jegyezzük meg, hogy a Texans nagyon keményen játszott. Murray nem kapott annyit majdnem az elmúlt 4 meccsen mint most és a támadásuk is nagyon szívósan küzdött. Mint mondtam sok volt az egyéni hiba, de ez inkább a Texansnak köszönhető, mintsem a Cowboys dekoncentráltságának. Az egyetlen dolog ami jelenleg komolyan aggaszt az a pass rush tartós hiánya. Kb mindenki "Almost-Anthony" módban van. Kell egy kiemelkedő játékos a D-lineban.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Easy Win! 😀 Bryant elkapása meg háát arra nincsenek szavak... Ejj de jó meccs volt. 😊Még egy nap a Governor's Bowlig. 2007es Bills fílingem van. Akkor 4-0 volt és a Bills sokkal gyengébb mint a Houston holnap. Mégis úgy érzem a Cowboys most rég látott lendületben van és a hazai pályával papíron ők az esélyesek. Trap gamet emleget más is... sokkal jobb underdognak lenni.gyeekHát nem volt sokkal rosszabb meccs. 😀 Ott se sikerült megvernie e csapatnak magát, meg itt se, bár azért itt sokkal dühítőbb lett volna a vereség, mint ott, mert itt végig a Dallas-nak állt a meccs.
több mint 11 éve
egy kis friss :na tessék, pedig ezt még nem is olvastam 😊
"NFL Media Insider Ian Rapoport told NFL GameDay Morning that the 'Boys have offered Murray a four-year contract that would pay him more than any free-agent running back earned in 2014, per team sources."Tehenész
több mint 11 éve
Nem elvitatva Murray érdemeit, azért a #1 futójáték 80%-ban minimum az OL érdeme. Murray nem az a fajta RB, aki a semmiből összehoz 4-5 yardokat. Ez amúgy mindegy is lenne, ha nem contract yearről beszélnénk. Aggódom, hogy őt is aggasztóan túl fogjuk fizetni. Akkor már inkább Dezt.
több mint 11 éve
egy kis friss : "NFL Media Insider Ian Rapoport told NFL GameDay Morning that the 'Boys have offered Murray a four-year contract that would pay him more than any free-agent running back earned in 2014, per team sources."
több mint 11 éve
Még egy nap a Governor's Bowlig. 2007es Bills fílingem van. Akkor 4-0 volt és a Bills sokkal gyengébb mint a Houston holnap. Mégis úgy érzem a Cowboys most rég látott lendületben van és a hazai pályával papíron ők az esélyesek. Trap gamet emleget más is... sokkal jobb underdognak lenni.gyeekWatt ellen futni kell, a védelmünk meg egyre jobban összeszedi magát. Bend-but-not-break. Lehet 300 yardot engedni, ha kulcs helyzetekben 3 and out van.
több mint 11 éve
Eddig egy és fél meccset tudtam élőben megnézni a 49ers ellenit és a Rams elleni első félidőt, holnap pont úgy alakul, hogy ráérek a Texans ellen, mit gondoltok nézzem élőben vagy majd megint pótoljam? 😀Egyébként mindent leírtatok már én most tudtam csak pótolni a Saints ellenit, és egyetlen egy gondolat van a fejemben az pedig az, hogy Murray egy állat. 😀 Ja és jó látni, hogy végre nem csak mi látjuk pozitívan a csapatot. 😀 😉
több mint 11 éve
Dez mic'd up. Előző hét lezárva. 😕Még egy nap a Governor's Bowlig. 2007es Bills fílingem van. Akkor 4-0 volt és a Bills sokkal gyengébb mint a Houston holnap. Mégis úgy érzem a Cowboys most rég látott lendületben van és a hazai pályával papíron ők az esélyesek. Trap gamet emleget más is... sokkal jobb underdognak lenni.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
Elnézést a zavarásért, Dallas-Jacksonville meccsre keresnék két jegyet, akinek lenne eladó lécci priviben keressen meg. Köszi.
több mint 11 éve
És az milyen már, hogy az Ebola pont Dallas-ban ütötte fel a fejét? Valami giants stevetisch már ezen poénkodik.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
my bad 😀főleg h murray 4td/4 meccses statja is elég jónak számítTehenészleginkább azért, mert az a négy inkább öt 😉slowmotion
több mint 11 éve
főleg h murray 4td/4 meccses statja is elég jónak számítTehenészleginkább azért, mert az a négy inkább öt 😉
több mint 11 éve
espn.go.com/blog/dallas/cowboys/post/_/id/4734641/stats-eye-view-of-cowboys-texanskis érdekességek ( Smith 95'be 9td/4 meccs,nagyon durva,főleg h murray 4td/4 meccses statja is elég jónak számít)
több mint 11 éve
Murray lett az NFC legjobb támadója szeptemberben. Várjuk az ismétlést erre a hónapra vonatkozóan is.Ja, és nem lepődött meg szerintem senki.
több mint 11 éve
1.bp.blogspot.com/-DZIzwT_zmqQ/VCw8B5q7G3I/AAAAAAAArJ8/sAXU04T_Os8/s1600/Tyron%2BSmith%2Btosses%2BJordan%2Bcameron.gifAkutyamindenit! 😀 Rohadt vicces, hogy Cameron még bemutatott egy jelképes értékű testcselt, de mintha Tyron az első pillanattól tudta volna hol fog kikötni.
Tyron nem szarozik 😀 😀 😀 Óriási spílerKroos
több mint 11 éve
Carter 10-14 nap. Pedig egy jó Carter nagyon kéne a Seahawks ellen.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.