Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Kis változás:The Dallas Cowboys released center Ronald Patrick from the practice squad and signed guard Rishaw Johnson.
Johnson, 6-foot-5, 313 pounds, was cut by the Tampa Bay Buccaneers last week.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Két hete még bitang szarul játszott a Cowboys:Én is olvastam, csodálkoztam is rajta, hogy milyen magabiztosak.
Két hete a Cowboys-t a helyszínen élőben láttam durván kikapni a 49ers-től, tragikusan bénák voltak, persze Romoval az élen... 😀Látjátok, ennyit ér, ha a helyszínről nézitek az eseményeket! Sajnos emberünknél kimaradt a következő két hét sommázása és részben ezen meccseknek köszönhetően játszott a Saints szarabbul mint a Cowboys az első héten.gyeek
Bénábbak, mint mi, bármikor az elmúlt 6-8 évben, mióta nézem a Saints-et.
Szóval, szerintem nyerni fogunk... + fedett stadion, miegymás.Rutin
Nálunk asszem az az iszonyatos akarás volt a nyerő, ami a tavalyi nagy zakóból fakadt. Meg akartuk mutatni, és megmutattuk.
Ja és még mindig ...va dühös vagyok az első meccsünk miatt. A zakó benne volt, de nem úgy.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Két hete még bitang szarul játszott a Cowboys:Két hete a Cowboys-t a helyszínen élőben láttam durván kikapni a 49ers-től, tragikusan bénák voltak, persze Romoval az élen... 😀Látjátok, ennyit ér, ha a helyszínről nézitek az eseményeket! Sajnos emberünknél kimaradt a következő két hét sommázása és részben ezen meccseknek köszönhetően játszott a Saints szarabbul mint a Cowboys az első héten.
Bénábbak, mint mi, bármikor az elmúlt 6-8 évben, mióta nézem a Saints-et.
Szóval, szerintem nyerni fogunk... + fedett stadion, miegymás.Rutin
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Tyront nem féltem Wattól. Szerintem a kulcs az lesz le tudjuk-e tolni labdát a texasn front seven torkán is.
több mint 11 éve
C. Lawrence és a titkolt fegyver, Toomer is ott van még (42-es emelkedésével, anyám, borogass).Watt az nagyon bajos lesz,de ezt az összes csapat elmondhatja aki ellenük játszik,tehát.. 😀 De lehet operálni futással,rövid passzokkal és akkor nem tud odaérni Romo-ra.
Más:
Nagyon happy mindenki most, talán ezért nyomta be Jerry, hogy a fontos zakóink közül 3 is az Oilers ellen volt. Tartani kellene a tüzet, mert ez a mostani Oilers sem olyan rossz. Watt against Free ??? Hát, kemény lesz.
És mit olvastatok, jön fel a mégtitkosabb fegyver, Patmon?????Charlie Firpo
Patmon meg szerintem egyértelmű,hogy bekerül a csapatba,mert jelenleg 3 true corner van rosteren,viszont Jakar Hamilton eltiltása is lejárt,vele mi lesz?
több mint 11 éve
C. Lawrence és a titkolt fegyver, Toomer is ott van még (42-es emelkedésével, anyám, borogass).Más:
Nagyon happy mindenki most, talán ezért nyomta be Jerry, hogy a fontos zakóink közül 3 is az Oilers ellen volt. Tartani kellene a tüzet, mert ez a mostani Oilers sem olyan rossz. Watt against Free ??? Hát, kemény lesz.
És mit olvastatok, jön fel a mégtitkosabb fegyver, Patmon?????
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
vagy Bobby CarpenterAmareneeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀

több mint 11 éve
vagy Bobby Carpenter
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
Aztan Hitchens-Durant- Wilber es elfogytunk. Irány próbajátékra!BleviErnie Sims szabad? 😀
több mint 11 éve
Aztan Hitchens-Durant- Wilber es elfogytunk. Irány próbajátékra!
több mint 11 éve
Bakker ezt láttam élőben @)HöriEgész szórakoztató a háttérzaj...
A jelenben pedig: Carter kihagy "pár" hetet vsz. Nem volt még Wilber-McClain-Durant ill. Hitchens-McClain-Durant kezdő ha jól sejtem.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
jaja, tök ártalmatlan szitu volt, az ellenfél nem is értette, hogy mi a baj. itten ni:Szlezák Zoli...a dózsából? rémlik valami ilyesmi, hiába, a kor.Charlie FirpoVárható volt:bazz, az de szar sérülés... amire emlékszem, az Szlezák volt még vagy 15 éve valamelyik libalegelőn, ott is kontakt nélkül sikerült a mutatvány :/slowmotion
Claiborne suffered a ruptured patellar tendon on Sunday night against the Saints. Claiborne most likely is done for the year.Charlie Firpo
(gyengébb idegzetűek számára nem javallott, viszont a pelyhes képű Kabát nagyjából kárpótol)
több mint 11 éve
Ez nem csapat kérdése. Giants who? 😕) 😕)Valaki kommentálta a gifes dolgot. Élvezzük amíg lehet!Ha a Giantsnek drukkolnátok, ti is ilyen hülyék lennétek:
gyeek
A Dallasnak egészen buzeráns a schedule-je. első 9 meccsből 6-ot otthon játszanak. lehet hogy azért kérték így mert tudták hogy decemberben mindenképp bénák így oda csoportosították a nehéz és idegenbeli meccseket. vittoreXDgyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Szlezák Zoli...a dózsából? rémlik valami ilyesmi, hiába, a kor.Várható volt:bazz, az de szar sérülés... amire emlékszem, az Szlezák volt még vagy 15 éve valamelyik libalegelőn, ott is kontakt nélkül sikerült a mutatvány :/slowmotion
Claiborne suffered a ruptured patellar tendon on Sunday night against the Saints. Claiborne most likely is done for the year.Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Valaki kommentálta a gifes dolgot. Élvezzük amíg lehet!Ha a Giantsnek drukkolnátok, ti is ilyen hülyék lennétek:
gyeek
A Dallasnak egészen buzeráns a schedule-je. első 9 meccsből 6-ot otthon játszanak. lehet hogy azért kérték így mert tudták hogy decemberben mindenképp bénák így oda csoportosították a nehéz és idegenbeli meccseket. vittoreXD
több mint 11 éve
Várható volt:bazz, az de szar sérülés... amire emlékszem, az Szlezák volt még vagy 15 éve valamelyik libalegelőn, ott is kontakt nélkül sikerült a mutatvány :/
több mint 11 éve
Eddig nagyon dicsérték, jöhet élesben is!Várható volt:Tyler Patmon time?Tehenész
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Várható volt:Tyler Patmon time?
több mint 11 éve
Hát gyerekek nem tudom mikor volt utoljára ilyen semmi meccsünk,amikor kb minden klappolt, amikor igazi csapatként néztünk ki.Az O fal félelmetes, főleg futásnál liga legjobbja,Murray beast ,Romorol sok terhet vesznek le így.
Bár több Beasley,Escobar,Harris játékot szeretnék...2 TEs felállásokat.
védelem teljesen korrekt,főleg ha Spencer,Melton,Carte,McClain,Durant is 100%os lenne. akkor tényleg bármi lehetne,sima playoff.
Csak így tovább sérülések kerüljenek el!!!!
több mint 11 éve
Várható volt: Claiborne suffered a ruptured patellar tendon on Sunday night against the Saints. Claiborne most likely is done for the year.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
És hát, amennyire kérdéses volt a szerepe, most látszik, hogy CALLAHAN jó edző.hát szvsz amennyit ráköltöttetek elmúlt években támadófalra, illik is jól játszaniuk😊Asbee4 ev alatt 3 elso kor. Bármelyik lehetett vna bust. De nem lett... Kopp-kopp. Örülök neki h mindenki jónak tunik. Jövőre nézve mindenképpen.
Egyébként Pld a Steelers is vert eleg picket a falba mégse az igazi.Blevi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ha minden úgy menne, ahogy elképzelnénk!😕) hát szvsz amennyit ráköltöttetek elmúlt években támadófalra, illik is jól játszaniuk😊Asbee
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
hát szvsz amennyit ráköltöttetek elmúlt években támadófalra, illik is jól játszaniuk😊Asbee4 ev alatt 3 elso kor. Bármelyik lehetett vna bust. De nem lett... Kopp-kopp. Örülök neki h mindenki jónak tunik. Jövőre nézve mindenképpen.
Egyébként Pld a Steelers is vert eleg picket a falba mégse az igazi.
több mint 11 éve
hát szvsz amennyit ráköltöttetek elmúlt években támadófalra, illik is jól játszaniuk😊
gyeek