Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Sose voltam Dallas szurkoló de le a kalappal!
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 11 éve
Grat a fiúknak. Férfi munka volt.
több mint 11 éve
én tényleg csak azt sajnálom, hogy lemaradtam a fogadásról, mert csakazértis meg akartam magunkat tenni úgy 3,85 körül.vagy akkor mindig csak akarjam magunkat megtenni, de sose tegyem? 😊
több mint 11 éve
Gratula, nagyot játszott a csapat! Azért kicsit büszke vagyok magamra, mert itthoni haveroknak egész offseasonban azt mondtam, hogy jók lesztek, és bizony k*rva jók vagytok. Nem kizárt a PO-ban egy rematch.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Romonak nem 100% a bordája miután Wagner beterítette, hétfőn szerintem rtg-zik. Ehhez képest elég jól levezényelte ezt a meccset is. Hihetetlen kemény fickó. Erre mondják talán, hogy férfi. Ilyen az amikor megbasz a karma:
azért az hatásos lehet ha párszor összecsomagolják a Romo srácot , az használhat, mert lépni is nehezen tud a 4. negyedreoziboziCruznak is ugyanolyan sérülése van mint Monak (meg Szlezáknak), instant IR.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Gratulálok srácok nagy győzelem volt még ha nekünk nem is jött jól. Tipikus Romo menekülés és TW elkapás volt a kulcs, ha az nincs más a vége. Ügyesek voltatok!dandeKöszi és bizony igazad van! 😊 Ugyanúgy ha nincsenek a spec team balfaszkodások akkor is más lett volna a vége.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
Gratulálok srácok nagy győzelem volt még ha nekünk nem is jött jól. Tipikus Romo menekülés és TW elkapás volt a kulcs, ha az nincs más a vége. Ügyesek voltatok!
több mint 11 éve
Majd ha tud valaki valamit Free-ről tolja már az infót, köszi. Remélem nem kell sokat kihagyni (ha egyáltalán)rvaállítólag a végére visszajött.
több mint 11 éve
Egy jó meccs után egy sz*rt játszottunk eddig szinte végig, azzal a különbséggel, hogy a sz*rokon is szerencsénk van, nem úgy mint az elmúlt pár évben. Szóval egy nyögvenyelős W-t várok otthon a G-men ellen.Jó kapus szemmel véd, jó csapat szerencsés. Az elmúlt évek igénybevétele után teljesen leszarom hogy nyer a Cowboys, csak nyerjenek. 😊
Feltéve, hogy Romo hátát is összehegesztik.rva
több mint 11 éve
Egy jó meccs után egy sz*rt játszottunk eddig szinte végig, azzal a különbséggel, hogy a sz*rokon is szerencsénk van, nem úgy mint az elmúlt pár évben. Szóval egy nyögvenyelős W-t várok otthon a G-men ellen.Feltéve, hogy Romo hátát is összehegesztik.
több mint 11 éve
vine.co/v/OAV5FDHMvPE a szezon egyik legszebb jelenete szerintem... Williams te jó isten hatalmas tehetségkrisz0621És említsük meg Romot is. Az NFL proletárjai szerint ennek INTnek kellett volna lennie. 😀
több mint 11 éve
Nem egy rossz 1-2 punch kombó ő meg Bryant az biztos
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
a szezon egyik legszebb jelenete szerintem... Williams te jó isten hatalmas tehetség
több mint 11 éve
Igaz, két döntetlen egy héten szerintem még sosem volt, helyesbítek: A Giants vagy az Eagles egyik 100% hogy kikap! 😛Csoportriválisok meccse anyone? A Giants vagy az Eagles egyike 99% hogy kikap! :pgyeekA mai nap fényében nem biztos 😀dande
több mint 11 éve
37 - 22 A labdabirtoklási idő. Ennyire lent tudtuk tartani Wilson-ékat. Ma ez a kedvenc statom.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ámberek,csapatunk van,ennyi. Nem is tudom mióta,most végre a 'Boys nem tálentumokról,vagy kiemelkedő játékosokról szól hanem a csapatról. Le a kalappal előttük,ez a mai meg igazi férfimunka volt.Azért ezt az Oline-t még így a hatodik meccsen is nehéz megszokni 😀 2 éve mondjuk miket irtunk itt egy egy meccs utána a támadófalról 😊 Murray meg maradjon egészséges és simán mehet az MVP címért év végén.
A védelem meg le se lehet írni mekkora pozitív csalódás.
Kezd működni ez na 😊
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
Csoportriválisok meccse anyone? A Giants vagy az Eagles egyike 99% hogy kikap! :pgyeekA mai nap fényében nem biztos 😀
több mint 11 éve
Csoportriválisok meccse anyone? A Giants vagy az Eagles egyike 99% hogy kikap! :pgyeekVagy egy jó kis döntetlen??? Van remény😛
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Csoportriválisok meccse anyone? A Giants vagy az Eagles egyike 99% hogy kikap! :p
több mint 11 éve
Majd ha tud valaki valamit Free-ről tolja már az infót, köszi. Remélem nem kell sokat kihagyni (ha egyáltalán)
több mint 11 éve
csak azt nem értem, miért nem Randle-t futtattuk, amikor sokkal jobb átlaggal futott, mint Murray 😀
több mint 11 éve
Egy vödör vizet izzadtam ki magamból a tv előtt. Istenem, de jó most Cowboys drukkernek lenni. 😊
több mint 11 éve
Ez tömör lesz:ja, de a bírókat még mindig utáljuk 😉 😀
COWBOYS!!!!!
VIZILÓ
több mint 11 éve
Na most egy bazinagy WAAAAGGGHHHH, egy győzelmi cigi és holnap vagy holnapután Trolling The Nation Mega Edition a BTB-től.