Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Majd ha tud valaki valamit Free-ről tolja már az infót, köszi. Remélem nem kell sokat kihagyni (ha egyáltalán)
több mint 11 éve
csak azt nem értem, miért nem Randle-t futtattuk, amikor sokkal jobb átlaggal futott, mint Murray 😀
több mint 11 éve
Egy vödör vizet izzadtam ki magamból a tv előtt. Istenem, de jó most Cowboys drukkernek lenni. 😊
több mint 11 éve
Ez tömör lesz:ja, de a bírókat még mindig utáljuk 😉 😀
COWBOYS!!!!!
VIZILÓ
több mint 11 éve
Na most egy bazinagy WAAAAGGGHHHH, egy győzelmi cigi és holnap vagy holnapután Trolling The Nation Mega Edition a BTB-től.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Gratulalok a győzelemhez,a jobb csapat nyert. Jó kis seggrefejelos játékot játszotok,ez még a Westben is sikeres lenne.undisputedlyKöszi. Azt kell mondjam nagyon hiányzott középről Unger, teljesen más játékot mutatott a Seahawks mint hétfőn. Wilson sosem volt kényelemben a zsebben. További jókat!
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
És fenthagytuk Rolando-t - VÉGIG!!!!! 😊
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Gratulalok a győzelemhez,a jobb csapat nyert. Jó kis seggrefejelos játékot játszotok,ez még a Westben is sikeres lenne.
több mint 11 éve
Ha kikapunk 20al az sem baj, csak ne legyen sérülés! pls pls pls 😊

több mint 11 éve
Az van hogy van 4 győzelmünk és 6 csoportmeccsünk hátra. Egyáltalán nem élet halál meccs. Tudjuk tartani a 'hawkst és ne legyen új sérült. Csoport meccsek döntenek el mindent idén is.BleviCartert is jövő hétre 'jegeljük'...de szó szerint! Érdekes lesz, hogy Rolando-t meddig hagyjuk fent.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Az van hogy van 4 győzelmünk és 6 csoportmeccsünk hátra. Egyáltalán nem élet halál meccs. Tudjuk tartani a 'hawkst és ne legyen új sérült. Csoport meccsek döntenek el mindent idén is.
több mint 11 éve
Én is erre gondoltam...meg arra, hogy de kár, hogy a Tampa-val idén nem játszunk!!!😊Ghém dhéj!!!!én egy simával is, de nem vagyok telhetetlen. ha valamikor nyerni kell, akkor inkább jövő héten.
Egy szoros győzelemmel kiegyeznék😀 !Charlie Firpo
ma csak annyit szeretnék, hogy meccs után ne legyen új név az injury reporton.slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ghém dhéj!!!!én egy simával is, de nem vagyok telhetetlen. ha valamikor nyerni kell, akkor inkább jövő héten.
Egy szoros győzelemmel kiegyeznék😀 !Charlie Firpo
ma csak annyit szeretnék, hogy meccs után ne legyen új név az injury reporton.
több mint 11 éve
Ghém dhéj!!!!Egy szoros győzelemmel kiegyeznék😀 !
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Annak, aki nem látta még:- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
4.- 5. WRnek ideális, bár idén TC és előszezon alatt sok volt a dropja. .Leigazoltátok Kerry Taylort. Kezdőtapasztalattal is rendelkező WR, aki idén főleg a practice squadunkban volt, mielőtt tegnap kiraktuk onnan.iktriadakkor tuti nyerünk.slowmotion
több mint 11 éve
Leigazoltátok Kerry Taylort. Kezdőtapasztalattal is rendelkező WR, aki idén főleg a practice squadunkban volt, mielőtt tegnap kiraktuk onnan.iktriadakkor tuti nyerünk.
több mint 11 éve
Leigazoltátok Kerry Taylort. Kezdőtapasztalattal is rendelkező WR, aki idén főleg a practice squadunkban volt, mielőtt tegnap kiraktuk onnan.
több mint 11 éve
A PFF 6. helyre rakta az O-falunkat (PB: 9., RB: 10., PEN: 12.) Leary lóg csak ki lefelé, a többiek szolidak, főleg Tyron (na, nem a hétvégi teljesítménye alapján). Érzésre top5-be vártam volna magunkat, de eddig ez nem rossz.Előttünk a Bears (5.), Steelers (4.), Giants (3.), Ravens (2.) és Browns (1.).
több mint 11 éve
Olyan nincs, hogy előbb-utóbb nyilvánvaló, hogy szinte 'túlfutjuk' a meccset?Mert akkor egyértelmű, hogy gyakrabban lépnek fel a los-ra az LB-k, tehát jöhetne Escobar-Beasley-Harris.
Vagy Witten...észrevettétek, relatíve mennyire kevés passzt kap és milyen sokat blokkol idén? Ez biztos logikus, de azért az a csillagba Romo-Witten passz (talán a 3. negyed elején a Texans ellen), na az számomra a Boys offense.
Tudom, ez egyre ritkább, de minden ilyennek örülök, remélem LONDONBAN legalább egyet nyomnak, mer már csak 1 hónap vissza!!!!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Én inkább a 6-8 yardos gyilkosokra gondoltam, mint a 40 yardosokra. Jó lenne, ha ki tudnák használni ezt a két játékost, nagyon ki tudnák fárasztani a védelmet. Harrisben meg az a jó hogy egy állat. Fürge ugyan, de simán seggre fejel egy LB-t is, ha megvan a lendület (az elszántság mindig megvan).A védelmük várhatóan kemény volt és lesz is, de nem hiszem hogy a Texansnál sokkal jobbak lennének. Disun Dzsekszon szabályosan hülyét csinált a (lopott nevű) legion of boomból, pedig ő volt az egyetlen akire figyelniük kellett volna. Ha a Nagy Fal és Murray hozza az idei megszokottat, akkor szerintem kikezdhető ez a védelem. Nagy darab srácok vannak a DB-k közt ha valaki eddig nem tudta volna, a Beasley és Harris félék előnyben lehetnek.Beasley nagy kedvenc, de tőle ne várjunk 50-60 yardos játékokat. Harris erre alkalmas lehet, ha Dez és TW úgymond "helyet csinálnak neki".
12th man meg egyebek, nyilvánvaló, hogy nem a Cowboysnak áll a meccs, de ha azt a formájukat hozzák elő mint a Saints ellen, bármi lehet -- még talán győzelem is.gyeek
Mindettől függetlenül nem tudom eldönteni, hogy a földön vagy levegőben lenne több esélyünk. A Hawks secondary a Skins ellen gyengébb napot fogott ki, ez kétszer egymás után ritkán szokott előfordulni, Futás ellen meg csak egyszerűen jók, az az LB sor nagyon pofás.
Jelenleg úgy érzem, hogy 2 lehetőség van: A, kapunk egy tisztességes, kijózanító pofont 17+ pontkülönbséggel B, szoros meccsen elandalgunk, és Washingtonból elvisszük a W-t.gorbel
több mint 11 éve
Rohadt egy materialista világ ez és bizony a Pimp az egyik kirakat arca és modellje az amerikai milliomosoknak -- nem csak a fociban. Maga szerezte a vagyonát, nem örökölt birodalmat, szóval ravasz róka és tudja mit csinál még 80 felé haladva is. Nincs még egy tulaj a ligában aki annyira exponálva lenne mint Jones, saját népszerűségét is felhasználja az anyagi gyaraposdásában. A ráragadt texasi nagyzolása és a keményen nyomulós üzleti hozzáállása mellett van pár tulajdonsága ami az én szememben a többi tulaj fölé emeli -- mondom ezt persze Cowboys szurkolóként. Hallgatva a nyilatkozatait külön témában, úgy tűnik a csillogó körítés mellett maradt benne némi földhöz ragadtság, őszinte humor és empátia. Sok játékosának apa figura -- legutóbb Tyron Smith példája jön fel. A Toldi Estéje óta megtanultam, hogy a különcök bizony elbuknak. Jones az üzleti életben lehet egy cápa, de ezzel semmivel nem különb szerintem mint sok sorstársa. Ahogy mondják, ez üzlet. Én pedig nem tudom hibáztatni azért mert illeszkedik a rendszerbe, sőt már formálja is. De mint mondtam, van egy vicces, kedvelhető emberi oldala, ami szimpatikusabb nekem mint egy Kraft Úr, aki Putyinnal pacsizik kapzsi ribancok helyett, aztán bénán poénkodik, hogy az lenyúlta a bazinagy gyűrűjét mint valami bennszülött.
Jóval nagyobb rálátásod van a témára, Helmut mint nekem, biztos tudsz írni olyan kevésbé publikált dolgokat amik erős visszatetszést keltenének bennem is, de szerintem érdemes figyelembe venni a fenti pozitívumokat -- már ha annak számítanak. Könnyű céltábla az öreg, gyakran gyermeteg módon felelőtlen, ami jól dokulentált. Private Parts -> az átlagos Howard Stern hater többet hallgatja a műsorát, mint a rajongó. Az ok ugyanaz: kiváncsiak mit fog mondani legközelebb.
több mint 11 éve
Érdekes bár lehet nem véletlen egybeesés de ma 25 éve történt a HErschel Walker trade.
több mint 11 éve
Hát ez nehéz kérdés. Jelenleg a Cowboys az egyik legjobban menő sportvállalkozás, nemcsak Amerikában. Mint üzletember nem lehet elvitatni a sikereit. Nyilván ért is a focihoz és a 90-es évek egyik legdominánsabb keretét is összrakta/összarakták neki? Sportszakmailag az elmúlt 10 év nem a csillogásról szólt/szól, de az elmúlt években mindenképpen pozitív változás látszik a keretben és draftokban is. Én bírom az öreget egy igazi vén strigó, de szerintem ezt a csapatot már Stephen Jones irányítja apa egy kirakat ahogy slow is írta a parádés bohóc, aki behúzná Manzielt Romo mellé, aki rongyá fizetné Tyron Smith és akárkit aki teljesít, de ezek már nem azok az idők. JJ tevékenységéről sok vita van/volt és lesz is. De nyilván a sikerek, meg a számok őt is igazolják, mégha nem tudni mennyi köze is volt azokhoz.