Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
letartóztatták Randle-t, akit bolti lopáson kaptak egy dallasi mall-ban...Klaci79
Alsóneműt és parfümöt lopott 500 dollárt meg nem haladó értékben.

Ilyen szarul megy mostanság?
több mint 11 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
letartóztatták Randle-t, akit bolti lopáson kaptak egy dallasi mall-ban...
több mint 11 éve
rva 4 517 — Me for President!
másik lehetőség, hogy Martin kijjebb lép RT-be, és a helyére jön Bernieslowmotion
elmondták, Broaddus is, meg az eddzők is, hogy nem fog Martin kintebb mozogni.
Szerintem Parnell megoldja azt a 2-3 hetet, amit Free kihagy. (ha egyáltalán)
több mint 11 éve
Blevi 8 874 — Lions & Cowboys fan
Ma 72 éves PIMP 😊
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Majd ha tud valaki valamit Free-ről tolja már az infót, köszi. Remélem nem kell sokat kihagyni (ha egyáltalán)rva
állítólag a végére visszajött.slowmotion
Doug Free suffered a sprained right foot in Sunday's win against the Seattle Seahawks but the team is unsure if he will miss significant playing time or even any time.Charlie Firpo
 www.bloggingtheboys.com/2014/10/13/6971831/report-cowboys-doug-free-could-miss-three-to-four-weeks

most akkor mi?Tehenész
Szerintem utóbbi. Mondjuk amint bejött Parnell egyből letarolt pár arcot Murray TDjénél. Most kiderül mit ért az elmúlt 3 év edzése.gyeek
másik lehetőség, hogy Martin kijjebb lép RT-be, és a helyére jön Bernieslowmotion
Ha Parnell is megsérül... :p Elég csal ránézni a srácra, elég kötött, nem igazán passzolna szerintem tacklenek, Parnell még mindig jobb opció.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Majd ha tud valaki valamit Free-ről tolja már az infót, köszi. Remélem nem kell sokat kihagyni (ha egyáltalán)rva
Doug Free suffered a sprained right foot in Sunday's win against the Seattle Seahawks but the team is unsure if he will miss significant playing time or even any time.Charlie Firpo
 www.bloggingtheboys.com/2014/10/13/6971831/report-cowboys-doug-free-could-miss-three-to-four-weeks

most akkor mi?Tehenész
Szerintem utóbbi. Mondjuk amint bejött Parnell egyből letarolt pár arcot Murray TDjénél. Most kiderül mit ért az elmúlt 3 év edzése.gyeek
másik lehetőség, hogy Martin kijjebb lép RT-be, és a helyére jön Bernie
több mint 11 éve
Mondjuk Free játékán szerintem sokat javított hogy nem egy kutyaütő Guard játszik mellette. Nyilván korai még de igaznak bizonyulnak azok a jóslatok hogy MArtin volt a legbiztosabb választás a drafton. Nem egy sexy pick, de sztem nagyon megérte. Nem kapunk róla sok büntetést, a guard húzásoknál brutál, jól lép fel a második szintre is. EGyszóval jóság van. 😊
több mint 11 éve

most akkor mi?Tehenész
Szerintem utóbbi. Mondjuk amint bejött Parnell egyből letarolt pár arcot Murray TDjénél. Most kiderül mit ért az elmúlt 3 év edzése.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue

most akkor mi?
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Kb mindent leírtatok már,amit én is akartam,viszont az se elhanyagolható,hogy most,illetve houston ellen ,továbbá talán rams ellen is úgy tudtunk nyerni,hogy a turnover csatát elvesztettük,és többször is hátrányból jöttünk fel.Ez is mutatja,hogy most tényleg jó a háttér munka az edzők részéről,rendbe teszik a fejeket,és ebből egyre nagyobb önbizalmat nyer a csapat !!!

Tavaly pont,hogy sokszor zuhant össze a csapat és onnan nem volt megállás.Nem tudom ez kinek a legfőbb érdeme,JG,Marinelli,vagy bárki,de győztes csapatok mentalitását kezdjük mutatni.

Ami viszont mosolyt csal az arcomra,hogy rengeteg potenciál van ebben a csapatban MÉG! 😊
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Doug Free suffered a sprained right foot in Sunday's win against the Seattle Seahawks but the team is unsure if he will miss significant playing time or even any time.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
egyébkéntslowmotion
továbbá

több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Hát gyerekek régóta várok ilyen teljesítményre, végre nem a nyögvenyelős win, vereseég kombó van.

Ez egy nagy betűs CSAPAT, kár is kiemelni bárkit. Az O azt hozza amit vártunk,azért magában az O super bowl esélyes, szezon előtt is lehetett ezt várni. Na de a védelem brutálisan össze lett rakva. ez Marinellinek köszönthető nagyban. mindeki jobb mint tavaly, főleg Durant. és ha mindenki egészséges,akkor nem is olyan gyenge a védelem. Melton először edzett végig egy hetet,Spencer meg még mindig 50-60(körül lehet,Lawrence sincs még...csak ne sérüljön le senki súlyosan.

Amit senki se várt de simán az egyik NFC East csapat mehet be Wild Cardba....
fura még mindig arra számolok h 8 győzelem legyen meg, az sima innen,onnan meg minden W hab.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 684 — Csodabogár
brilliáns győzelem volt, grat San Franból! 😀 végignézve az NFCE első két csapatának a mérlegét, büszkeséggel tölt el hogy tőlünk van az az 1-1 vereség 😉
mekkora lenne már találkozni a PO-ban, újraéleszteni az örökös rivalryt. szemem rajtatok tartom :cool:

több mint 11 éve
Hohohohhóóóó:

"Garrett says he's hopeful DeMarcus Lawrence can do some "football stuff" on Wednesday."

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Szerintem nem lettünk mi a team to beat az NFC-ben. Nagyon nagy fegyvertényt hajtottunk végre, de ettől az Eagles jobban áll mint mi a két nyert csoportmeccs miatt. Sok dolog van ami bizakodásra ad okot, de messze még az idény vége. Most örüljünk annak ami van, jó olvasni a hater kommenteket is. Szeretem az underdog szerepet... :/
több mint 11 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
kövi két meccsünket is adja a sporttv.... izgi jönnek a csoport meccsek!

szünet előtt még van 4 meccsünk: 3 hazai Giants, Skins, Cards, 1 "idegenben" Jaguars.
3-1 jó lenne megcélozni, ami szerintem reális is lehet. és akkor elég jó helyzetben lennénk!

több mint 11 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
oszt' azt már meg sem említi itt senki hogy Bailey 56ról úgy kurta be hogy volt benn még vagy 10 yard? 😀 😛Amare
ezzel kapcsolatban sokan, többek között a hivatalos DC account is kiírta ezt twitterre:

.@danbailey95 is now the most accurate kicker in the history of the @NFL.

With that kick Dan Bailey is now the most accurate kicker in NFL history. He's 100 for 110 in his career.

Ehhez képest nem láttam, hogy nfl.com-on, vagy bárhol megemlítették volna.
több mint 11 éve
oszt' azt már meg sem említi itt senki hogy Bailey 56ról úgy kurta be hogy volt benn még vagy 10 yard? 😀 😛Amare
Olyan sok jó teljesítmény volt, hogy a robot már fel sem tünt😀

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
oszt' azt már meg sem említi itt senki hogy Bailey 56ról úgy kurta be hogy volt benn még vagy 10 yard? 😀 😛

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
egyébként
több mint 11 éve
nfl_lover 912
hogy mi történt a Frisco elleni meccs után, azt meg nem lehet mondani, azóta viszont konstans Superbowl-favorit teljesítményt hoz a Dallas a labda mindkét oldalán
több mint 11 éve
Gorbel, ha már hosszan írtál, jó ilyeneket olvasni! ( | Meg hát hogy milyen szemtelenül fiatal vagy! 😊 | )

S hogy miért, mindenkinek más, de szépemlékű Dzsokit idézzem a tegnap estéről - is: az NFL-ben a minden az edző.
Így hát: MARINELLI - MARINELLI - MARINELLI !!!!!!
A támadó szekció nekem már tavaly is tetszett, idén csak összeért.
Te atya világ! Parnell beállt Free helyére és Murray előtt söpörte az utat a TD-je előtt. Ezt nevezem beugrásnak!
És hát T. Williams meg Escobar és mindenki: ezt így kell, erre vártunk.

/Azon somolygok magamban egy pár hete már, hogy az öreg Jerry már az edzőtáborban fújta: superbowl szintű a csapat. Persze ezt senki sem hitte el neki./

Ja és persze Eagles is... de hát a 13. héten jövünk össze csak, addigra már sok minden eldőlhet ha így játszik mindkét csapat.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
A tegnapi meccs elég nagy önbizalmat adhat nektek, mert habár nem képviselünk akkora erőt,mint tavaly, de a Century-ra nem nyerni járnak azért az emberek. Van,hogy egy-egy játékosnak csak egy önbizalom boost jellegű meccs kell, és onnantól konzisztens formát hozhat.

Szerencsénk,hogy nem lett nagyobb vereség, adtatok 10+ pontot, ezen kívül közünk nem volt a meccshez. Nekem a guard húzásos futások "tetszettek" leginkább, illetve e meccs alapján Romo is "tökös" legény. A Dez vs Sherm csata is jó volt, nem tudom tudtok-e róla, de nálunk a cornerek sosem váltanak oldalt. Három éve Sherm a neki bal oldalt fedezi, de most,hogy kiesett 2 CB is, meccs közben átment a másik oldalra Dez-t fedezni. Érdekesebb lett volna mondjuk,ha nincs a flagfoci szabály az offseasonban. Érdeklődve várom a további eredményeiteket, mert most jelen pillanatban úgy tűnik ti vagytok az NFC powerhouse.
több mint 11 éve
Nekünk jobb lesz ellenetek úgy játszani, hogy ti vagytok a sztárcsapat, plusz addigra már úgy tünik az Oline nálunk is ujra összeáll, lesz Kendricksünk is.

Jó csörték lesznek nah.Eazzy
persze. de tavaly se volt szar a falatok, aztán mégis első meccsen lényegében nulláztunk Titeket, utána meg a csereirányítóval, védelem nélkül sikerült majdnem megverni...

mondjuk ha van egy alapszabály a csoporton belül, akkor az az, hogy nincs olyan, hogy egyértelmű esélyes, mert a csapatok töviről hegyire ismerik egymást. inkább szorosak a meccsek, és a botlazodó csapatok hajlamosak beleszólni a rájátszásért harcoló csapatok küzdelmébe, mint hogy shutout legyen a vége.*

* az megvan, hogy a csoportrangadókon a hajnali előtt utoljára 2009-ben fordult elő nullázás? ott w16-on a Skins simáztuk le, w17-en meg a - hoppá 😊 - Eagles-t 😀