Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
Blevi 8 874 — Lions & Cowboys fan
 m.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=dallascowboys&id=4735671&city=dallas
Maybe not so many haters out there today. 😊
Btw azert egyik Escobar TD sem volt egyszeru elkapas főleg TE eseteben. Testtől távol csak kézzel.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Januárban így röhögtek még a front officeon:

Cowboys K Dan Bailey's six-year extension is worth $22.5 million, with $7.5 million guaranteed.
Only in Jerry's World. More cap strapped than any team in football, the Cowboys will likely have to convert salaries into prorated "signing" bonuses elsewhere on the roster to fit Bailey's head-scratching new deal into their already in-the-red finances. Bailey gets a $4.5 million signing bonus and $3.4 million per year in new money. We don't have any problem with Bailey -- he's 26 and one of the top placekickers in the game -- but the Cowboys' contractual dealings are annually the most preposterous in football. Maybe they'll bulk up Bailey and get him to double at defensive tackle. Dallas is currently nearly $22 million over the cap. rotoworld
Tele eget rengető baromságokkal, pitiáner gúnyolódással. Maradjanak inkább csak a száraz hírközlésnél, meg a nyomi fantasy spekulációnál...gyeek
és akkor még nem is tudták, hogy a sapka megemelkedik egy nyolcszámjegyű összeggel...
több mint 11 éve
Rolando tradere is jött ide mindeki, hogy Ozzy a király és lehúzta a vén szenilis barmot. Ohhh wait... 😛
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Januárban így röhögtek még a front officeon:

Cowboys K Dan Bailey's six-year extension is worth $22.5 million, with $7.5 million guaranteed.
Only in Jerry's World. More cap strapped than any team in football, the Cowboys will likely have to convert salaries into prorated "signing" bonuses elsewhere on the roster to fit Bailey's head-scratching new deal into their already in-the-red finances. Bailey gets a $4.5 million signing bonus and $3.4 million per year in new money. We don't have any problem with Bailey -- he's 26 and one of the top placekickers in the game -- but the Cowboys' contractual dealings are annually the most preposterous in football. Maybe they'll bulk up Bailey and get him to double at defensive tackle. Dallas is currently nearly $22 million over the cap. rotoworld
Tele eget rengető baromságokkal, pitiáner gúnyolódással. Maradjanak inkább csak a száraz hírközlésnél, meg a nyomi fantasy spekulációnál...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
A sérültek miatt aggódok nagyon. Tyron és Murray is furán mozgott.
több mint 11 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
DeMarco Murray is now the 1st player in NFL history to start a season with 7 straight games of 100+ rushing yards. Murraynek gratulálok szenzációs volt ma is😊 Deztől ma kaptam meg azt amit egész szezonba vártam tőle. Megállíthatatlan volt! Nagy győzelem ez😊
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Ja Bailey 49 yardosában még volt hosszra pár, nem???😀 😀

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Mikor volt utoljára olyan, hogy Wittennél több yardot szerzett a 2. TE?gyeek
Sajna, ezzel lehet hogy meg kell barátkoznunk idén....Charlie Firpo
Ha Escobar végre elkezd termelni akkor nem bánom, kell még az öreg a háznál pár évig amúgy.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 11 éve
Mikor volt utoljára olyan, hogy Wittennél több yardot szerzett a 2. TE?gyeek
Sajna, ezzel lehet hogy meg kell barátkoznunk idén....

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Mikor volt utoljára olyan, hogy Wittennél több yardot szerzett a 2. TE?

több mint 11 éve
Ez már megint eléggé kézben volt, egy kicsit ugyan ránk ijesztettek, de figyelitek???
ROMO meg sem rezdült az int után, ilyen korábban nem volt.

ROMO-ROMO-ROMOCharlie Firpo
mert az nem az ő hibája volt, Dez akkor esett el, amikor a labda már a levegőben volt

szerk: egyébként meg Romo egy choker 😊slowmotion
Most írtam be, 135 !!!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ez már megint eléggé kézben volt, egy kicsit ugyan ránk ijesztettek, de figyelitek???

ROMO-ROMO-ROMOCharlie Firpo
mert az nem az ő hibája volt, Dez akkor esett el, amikor a labda már a levegőben volt

szerk: egyébként meg Romo egy choker 😊
több mint 11 éve
worst D in 2013, 0-4 in preseason 2014.
logikus a mérlegünk, nem?
több mint 11 éve
jA, BOCSÁNAT, INT-TEL EGYÜTT 135-ÖS RATE

ROMO-ROMO-ROMO

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 081 — Lájkold a zsűrit!
Randle-lel reklámszerződést kötött a MeUndies alsóneműgyártással foglalkozó cég xD
 profootballtalk.nbcsports.com/2014/10/19/jospeh-randle-partners-with-an-underwear-company/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Karma egy kurva, ne kísértsük... Minden nekünk szol. Szet futottuk az eddigi legjobb rush D-t, Giants nyelt egy csomót múlt heten. Brutális az O-lineunk, a boxot sem tomhetik tele a Dez T-Will Witten es társai miatt. A vedelem is működik a legjobb elkapojuk kiesett. Szoval egy újabb trap-game. Ha simazunk akkor tenyleg nem a same old Cowboys vagyunk, de ez egy csoportmeccs....Blevi
Jets-Patshez hasonlíthat ez a meccs. Ott is szerintem sokan sima Pats győzelmet vártak a 2 csapat aktuális formája alapján, aztán mivel nagy rivalizálásról van szó, nagyon szoros volt végig. A Cows egyértelmű esélyes, de mivel csoportmeccsről van szó, még egyszer biztosan nem nulláznak, mint múlt héten a Philly ellen.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Még Asbee is 10 pontos Dallas győzelmet jósolt ma délelőtt!😊)))))
Ámen!VIZILÓ
jinx😛

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
VIZILÓ Dallas Cowboys Texas Longhorns 243
Még Asbee is 10 pontos Dallas győzelmet jósolt ma délelőtt!😊)))))
Ámen!
több mint 11 éve
Belinkelem nektek is, készültünk valamivel a két csapat szurkolóinak. Megtekinteni ITT tudjátok.Asbee
Nagyon köszönöm!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Belinkelem nektek is, készültünk valamivel a két csapat szurkolóinak. Megtekinteni ITT tudjátok.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
rva 4 517 — Me for President!
engem nem izgat, ha 10-6-al megyünk a playoffba, és csak utána kezdünk mindenkit szétsz*patni
több mint 11 éve
Karma egy kurva, ne kísértsük... Minden nekünk szol. Szet futottuk az eddigi legjobb rush D-t, Giants nyelt egy csomót múlt heten. Brutális az O-lineunk, a boxot sem tomhetik tele a Dez T-Will Witten es társai miatt. A vedelem is működik a legjobb elkapojuk kiesett. Szoval egy újabb trap-game. Ha simazunk akkor tenyleg nem a same old Cowboys vagyunk, de ez egy csoportmeccs....
több mint 11 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
ez nyilván habitus kérdése de túl élénken élnek az emlékeim a múlt pofonjairól 😊 Nem is olyan régen még olyan volt a 'Boys hogy az egyik héten simán pariban volt a liga legjobbjaival is,akár még egy egy upset W is becsúszott aztán a következő héten meg a kutyaütő csaptok ellen ment a szenvedés. Még akkor is élénken él ez bennem ha valóban,egyelőre úgy néz ki az idei 'Boyst nem ilyen fából faragták 😊
Meg úgy általánosságban azt tapasztaltam e sport figyelése közben az elmúlt szűk 10 évben,hogy sokkal inkább szól ez a játék a match upokról,nem lehet ilyen egzaktan megmondani hogy ha az előző héten vertél egy 3-1es csapatot akkor simán ütöd a következőn a 3-3ast. Láttunk már erre ellenpéldát nem is csak kizárólag a Cowboystól,

Meglássuk na mi lesz.

Más:
azzal együtt hogy a média ezt elég rendesen fújja is gyakorlatilag a szezon második meccse óta,van azért benne valami.Nem ártana kicsit okosabban használni Murrayt,és az elmúlt évek érthetetlen running game filozófiából most nem átesni a ló hasa alatt és szarrá használni DMet még mielőtt egyáltalán mutathatna valamit egy esetleges rájátszásban.
 espn.go.com/nfl/story/_/page/hotread141017/dallas-cowboys-rb-demarco-murray-risk-heavy-workload

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
biztos hogy nem lesz sima meccs ebben én is szinte biztos vagyok. De azt gondolom hogy most behúzzák a srácok,ha nem jön közbe a meccsen valami sérülés,akkor most van olyan erős a csapat hogy behúzza ezt a derbit még mondjuk egy nagyon motivált,felpörgött Giants ellen is.Amare
Miért biztos, hogy nem lesz sima meccs? Három meccsett húzott be a Giants és ők voltak a közvélemény szerint a legforróbb csapat egészen múlt vasárnapig, még az Eagles drukkereket is megtévesztette a hírnevük. A Cowboyst csak a mostani győzelem után kezdik komolyan venni, pedig akik tüzetesen követik a csapatot tudják, így nem álltak össze még soha, megkockáztatom, jobbak mint a 2007es csapat, bár a keret védő oldalon gyengébb. Én speciel sima meccsre számítok és nem a nagyképűség beszél belőlem, Csak vagyok olyan bátor (vagy naív :p), hogy a Seahawks ellen mutatott játék (amit már mutattak korábban is tulajdonképpen) alapján higgyek a csapat képességeiben és merjem is vállalni a véleményem.

több mint 11 éve
rva 4 517 — Me for President!
Nekem is volt rossz érzésem, de elvetettem. Amíg egészséges a csapat, nem lesz baj, simán jók vagyunk. A Seattle-nek adott 17 pont ellenére is nyertünk. Ligaelső 3rd down konverzió, ligaelső futás, fizikális-erőszakos secondary, tűrhető passrush, lenyomjuk a torkukon a játékstílusunkat.