Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 11 éve
szombaton v vasárnap nem megy vki Londonba innen?KroosA szombat hajnali wizz-el megyünk Dzsoki-val.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
A találkozóba én is benne vagyok,82es throwback mez lesz rajtam,remélem megtaláljuk egymást 😀TehenészKeresd Charlie-t, ahogy lent írtam, össze fog jönni!!!!😕)
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
A találkozóba én is benne vagyok,82es throwback mez lesz rajtam,remélem megtaláljuk egymást 😀
több mint 11 éve
Semmi gond, mi is az egészséges Romo-t akarnánk látni.Romo ma már edzett.Hiba (bocs az utazóktól)Wong
Jerry Jones a ma délelőtti sajtótájékoztatóján is azzal számol, hogy vasárnap Tony kezd QBban.iktriad
De miért hiba? Ha rosszul érzi magát, fel sem megy a kezdőbe. Még menet közben is lejöhet. Vár néhány snap-et, akár megnézik az ellent, a védelmünket és döntenek, hogy meddig és mit csinál. Sok opció van.
Ha a rásérüléstől félsz vagy egy bekapott sack-től, az akármelyik meccsen eljöhet, sajna.
Még Weeden-nel is kezdhetnek valamit, pl. csak futást hívunk vagy váltva mennek fel, hogy pihenhessen Tony.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
cowboysblog.dallasnews.com/2014/11/baylor-qb-bryce-petty-on-having-similar-back-injury-as-tony-romo-hell-be-fine-like-i-am.html/Romo ma már edzett.Hiba (bocs az utazóktól)Wong
Jerry Jones a ma délelőtti sajtótájékoztatóján is azzal számol, hogy vasárnap Tony kezd QBban.iktriad
több mint 11 éve
Romo ma már edzett.huh paráztam hogy RBben kezd 😀 😀

több mint 11 éve
Romo ma már edzett.Hiba (bocs az utazóktól)
több mint 11 éve
Romo ma már edzett. 
Jerry Jones a ma délelőtti sajtótájékoztatóján is azzal számol, hogy vasárnap Tony kezd QBban.
több mint 11 éve
Ok én benne vagyok! Leeds-ből fogok érkezni busszal, még nem tudom mikor de megpróbálok ott lenni! Sört és whiskeyt én is viszek... azon tényleg ne múljon 😉speeedy1Hogy stíl szerű legyek, mint a fűrész, ilyen póló-ban leszek, aki jön, az jön!!!!!
14 ÓRA PICCADILLY LÉPCSŐŐŐŐŐ
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ok én benne vagyok! Leeds-ből fogok érkezni busszal, még nem tudom mikor de megpróbálok ott lenni! Sört és whiskeyt én is viszek... azon tényleg ne múljon 😉
több mint 11 éve
Persze, hogy játszik! Mikor lenne a találkozó kb.? Én először leszek Londonban, kint élő spanom kalauzol de nyilván megtaláljuk! Egy pár söri és mehet a meccs!speeedy1Neked és mindenkinek:
TOVÁBBRA IS TARTOM, HOGY AKI INNEN JÖN, ÖSSZEVERŐDHETNE, MONDJUK OTTANI IDŐ SZERINT 14-14.30 KÖZÖTT MONDJUK A PICCADILLY-N, a lépcsőn. AZT NEM LEHET ELTÉVESZTENI. Innen együtt mehetnénk metróval.
(u.i.: dobozos sört hozok, azon nem múlik!!!!)
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Persze, hogy játszik! Mikor lenne a találkozó kb.? Én először leszek Londonban, kint élő spanom kalauzol de nyilván megtaláljuk! Egy pár söri és mehet a meccs!
több mint 11 éve
Én holnap indulok 😊 Egy kis Leeds-i kitérővel!bikadili a piccadilly-n nem játszik, ahogy lent felvetettem?
Remélem Romo kezd!!! Throwback Romo mezemben fogok feszíteni félrészegen 😀
Gooo Boys!!!!
DC4L!!!!!!speeedy1
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
anyám borogass és hagyj megdegleni....😛 erre nem gondoltam, ott a pont pontmért is? mert a hasington post- nak az a véleménye??ez a Cowboys hivatalos londoni hashtage a twitteren 😊 egy kis PR-öngólbaggio#CowboysUKbaggioEz most utalas lenne? 😊Wirtschaftsteil
az angol boys twitter pedig ..... UKCowboysFans , és??Charlie FirpoÉn sem nagyon értem ezt...aki twitterezik, tudja, aki nem, annak meg úgyis tökmindegy.gorbelén asszem értem.
de csak az írja a suck-ot suk-nak, akinek nincs meg az elvégzett három oszály általánosból, plusz akinek a spanyol mellett nem sikerül megtanulnia a bazi nehéz angol nyelvet.slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
mért is? mert a hasington post- nak az a véleménye??ez a Cowboys hivatalos londoni hashtage a twitteren 😊 egy kis PR-öngólbaggio#CowboysUKbaggioEz most utalas lenne? 😊Wirtschaftsteil
az angol boys twitter pedig ..... UKCowboysFans , és??Charlie Firpo
Én sem nagyon értem ezt...aki twitterezik, tudja, aki nem, annak meg úgyis tökmindegy.gorbelén asszem értem.
de csak az írja a suck-ot suk-nak, akinek nincs meg az elvégzett három oszály általánosból, plusz akinek a spanyol mellett nem sikerül megtanulnia a bazi nehéz angol nyelvet.
több mint 11 éve
Én holnap indulok 😊 Egy kis Leeds-i kitérővel! Remélem Romo kezd!!! Throwback Romo mezemben fogok feszíteni félrészegen 😀
Gooo Boys!!!!
DC4L!!!!!!
több mint 11 éve
Már várom a londoni utat!!!!!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Én sem nagyon értem ezt...aki twitterezik, tudja, aki nem, annak meg úgyis tökmindegy.
több mint 11 éve
mért is? mert a hasington post- nak az a véleménye??ez a Cowboys hivatalos londoni hashtage a twitteren 😊 egy kis PR-öngólbaggio#CowboysUKbaggioEz most utalas lenne? 😊Wirtschaftsteil
az angol boys twitter pedig ..... UKCowboysFans , és??
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
ez a Cowboys hivatalos londoni hashtage a twitteren 😊 egy kis PR-öngól#CowboysUKbaggioEz most utalas lenne? 😊Wirtschaftsteil

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
#CowboysUK

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ryans itt az igazi érvágás, a Casey Matthews, Emmanuel Acho, Marcus Smith II triónak kell majd feledtetni a hiányát. Kelly egyénre szabott rendszerében meg még Sancho is elficánkolhat, szóval QB poszton egyáltalán nem biztos, hogy gyengülünk, sőt.NFC East kitekintés:Eagles-nél + DeMeco Ryans is kidőlt,aki azért elég nagy név.
Amu IR
Foles egyelőre még nem, de törött kulcscsonttal nem biztos, hogy vissza fog jönni.
Redskins... hagyjuk. ők már lejátszották múlt hétfőn az idei Super Bowl-jukat.slowmotion
Azért remélem nem jön össze a Sanchez vs Weeden páros,mert év elején még valaki ezzel viccelődött,aztán most meg.. 😀Tehenész
több mint 11 éve
NFC East kitekintés:Eagles-nél + DeMeco Ryans is kidőlt,aki azért elég nagy név.
Amu IR
Foles egyelőre még nem, de törött kulcscsonttal nem biztos, hogy vissza fog jönni.
Redskins... hagyjuk. ők már lejátszották múlt hétfőn az idei Super Bowl-jukat.slowmotion
Azért remélem nem jön össze a Sanchez vs Weeden páros,mert év elején még valaki ezzel viccelődött,aztán most meg.. 😀