Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem, mi America's Team vagyunk...en.wikipedia.org/wiki/America%27s_Team
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Jól nyomjátok idén, sajnálom, hogy nem ti lettetek megint Amerika csapata (akkor is, ha kurvagáz a mintavételi procedúra). Jómagam az NFL előtt NHL-el kezdtem és a Colorado Avalanche gyűlöletem óta ez a Broncos-ra hatványozottan átragadt (bocs Mustang szurkolók, ezen még Payton sem segíthet nálam :A: ).
több mint 11 éve
Ti mit gondoltok egy esetleges traderől egy rotációs RB-ért? Jövő kedd a deadline, a gyeek által is vázolt Spiller-szcenárió aligha valósul meg. Meg vagyunk elégedve a Dunbar-Randle tandemmel, vagy kéne egy "másfeledik" számú RB, aki tehermentesítheti komolyabban DM-et? nfl.com-on olvastam ilyen crazy trade prediction gyanánt Ingram nevét, nem tartom teljesen szürreálisnak. Én amondó vagyok, hogy 3. körnél feljebb nem érdemes áldozni új futóért, viszont tartok Murray esetleges sérülésétől, úgyhogy franc se tudja.
több mint 11 éve
Ez a dilemmám az IRrel. Nem a Cowboys használta ki, hanem a Bills. Nem tudom lehet-e egyáltalán ilyen játékost csere-berélni. IR-DTR-t csapatonként egy játékos kaphat ennyi biztos.Mielőtt CJ Spíler sikeresen eltörte a kulcscsontját, lebegtek hírek, hogy a Cowboys érdeklődik iránta egy esetleges playoff runhoz való asszisztálás okán. Emberünket "I'll be back"-IRre tették a minap. Nem tudom mi a szabály, a Cowboys már Lawrencet hasonlóan kezelte, szóval ha egyáltalán lehetséges, a sérülés súlyosságától függően lehet rájátszásra formában lenne...gyeeknekem kicsit neccesnek tűnik, két okból:
1, nem sok van hátra a trade deadline-ig, tehát most kellene cserélni. ellenben nem tudom, hányan mehetnek egy szezonban IR (DTR)-re. nem használtuk ki a kvótánkat?
2, ha most nem cseréljük el, akkor az egyetlen lehetőség az lenne, ha a Bills waiverre tenné szezon vége felé. akkor viszont a leggyengébb mérleggel rendelkező claimer viheti, az meg jó esetben lehet, hogy nem mi lennénk (lásd Orton esete, akit megpróbáltunk lehívni waiverről még a szerződtetése előtti szezonban, csak a Chiefs is ugyanezt tette, és ők kicsit gyengébbek voltak az évben, tehát ők vihették)slowmotion
A következő pár nap tuti kritikus, kizártnak tartom hogy a Bills év közben waivelné és ha lenne is valami csere, az tuti valami kondícinális pickért menne, alacsony rizikóval. Persze ha nagyon Cowboyos lenne a FO, akkor hozzácsaphatnák mondjuk Dunbart a cseréhez és a leamortizált Spiller mellé még akár érkezhetne egy 7. körös pick is, PS-ból pedig Williams vagy hogy is hívják. Kisebb csodának tartom, hogy még mindig nem nyúlta valaki le...
Ja, ha már PS és Sam, a tegnapi Talkin' Cowboysban volt épp egy meleg e-mailező aki kérdezte hogy muzsikál. "jól, jól." Spagnola kicsit árnyalta, hogy a megbeszéléseken és hasonló eseményeken ő hozza mindig a Gatoradet "and he is doing a helluva job." Mostantól valaki másnak kell betöltenie a pozíciót.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Mielőtt CJ Spíler sikeresen eltörte a kulcscsontját, lebegtek hírek, hogy a Cowboys érdeklődik iránta egy esetleges playoff runhoz való asszisztálás okán. Emberünket "I'll be back"-IRre tették a minap. Nem tudom mi a szabály, a Cowboys már Lawrencet hasonlóan kezelte, szóval ha egyáltalán lehetséges, a sérülés súlyosságától függően lehet rájátszásra formában lenne...gyeeknekem kicsit neccesnek tűnik, két okból:
1, nem sok van hátra a trade deadline-ig, tehát most kellene cserélni. ellenben nem tudom, hányan mehetnek egy szezonban IR (DTR)-re. nem használtuk ki a kvótánkat?
2, ha most nem cseréljük el, akkor az egyetlen lehetőség az lenne, ha a Bills waiverre tenné szezon vége felé. akkor viszont a leggyengébb mérleggel rendelkező claimer viheti, az meg jó esetben lehet, hogy nem mi lennénk (lásd Orton esete, akit megpróbáltunk lehívni waiverről még a szerződtetése előtti szezonban, csak a Chiefs is ugyanezt tette, és ők kicsit gyengébbek voltak az évben, tehát ők vihették)
több mint 11 éve
Mielőtt CJ Spíler sikeresen eltörte a kulcscsontját, lebegtek hírek, hogy a Cowboys érdeklődik iránta egy esetleges playoff runhoz való asszisztálás okán. Emberünket "I'll be back"-IRre tették a minap. Nem tudom mi a szabály, a Cowboys már Lawrencet hasonlóan kezelte, szóval ha egyáltalán lehetséges, a sérülés súlyosságától függően lehet rájátszásra formában lenne...Ez meg egy elég jó forrásból, ahonnan időnként majd csepegtetek egyet-egyet:
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
Ne menjünk már el Garrett mellett sem, engem már az előző, meccs utáni beszédével megvett (Sroka), de a mostani is nagyon emberi volt, érdemes megnézni. Főleg azért is, mert Pope nyáron jeges-vödörrel 'inspirálta' a TE játékosokat, és lám, a drogbáró nem nemejtette el a második TD-jét??? 😀
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
twitter.com/DMN_George/status/524646950256128000Okoye lenne az igazi visszatérés. Nem mintha Rolandoval elégedetlen lennék, de Okoye, ha pályára kerül, az filmsztori lesz!!
profootballtalk.nbcsports.com/2014/10/21/amobi-okoye-expected-to-practice-on-thursday/rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Sam cut, biztos nem vált be.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Tom Ciskowski és Will McClay játékosmegfigyelők?Ma ránéztem a draftjaink értékelésére, pl. az NSO-n konzisztensen (de szeretem ezt a kifejezést, hehe) C volt 2011-től. Smith-Frederick-Martin Murray-Escobar-Williams (a 2012-es kilóg azért nagyon).elmúlt években mindig közepes vagy szarabba rakták a draftjainkat... most újra osztályoznák kicsit fordulna a világ... elmúlt években MO volt kb az egyetlen bukta,pont akit kb. mindenki jó húzásnak tartott...
Ez szerintem egyet jelenthet: nem, nem azt, hanem azt, hogy Garrett tudatosan építi a csapatot. Slow még biztosan emlékszik a nagy 90-es évek beli Aikman-os struktúrára, szerintem azon a mintán indult el.
Innen nézve már nem is olyan meglepő a szereplésünk.
nfl.com ranking - No 2 .... az év eleji 22. helyről. Hogy is mondják, yeap???Charlie Firpo
Garrett és ifj Jones v nem tudom kik munkája nagyon látszik...most is h lebeszélték Manzielről... 😊Kroos
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ma ránéztem a draftjaink értékelésére, pl. az NSO-n konzisztensen (de szeretem ezt a kifejezést, hehe) C volt 2011-től. Smith-Frederick-Martin Murray-Escobar-Williams (a 2012-es kilóg azért nagyon).elmúlt években mindig közepes vagy szarabba rakták a draftjainkat... most újra osztályoznák kicsit fordulna a világ... elmúlt években MO volt kb az egyetlen bukta,pont akit kb. mindenki jó húzásnak tartott...
Ez szerintem egyet jelenthet: nem, nem azt, hanem azt, hogy Garrett tudatosan építi a csapatot. Slow még biztosan emlékszik a nagy 90-es évek beli Aikman-os struktúrára, szerintem azon a mintán indult el.
nfl.com ranking - No 2 .... az év eleji 22. helyről. Hogy is mondják, yeap???Charlie Firpo
Garrett és ifj Jones v nem tudom kik munkája nagyon látszik...most is h lebeszélték Manzielről... 😊
több mint 11 éve
nekem már ez van:Én is ilyet látok, de azért nem vagyok nyugodt...A rendelésnél elvileg oda van írva, hogy elküldték-e már vagy sem. Nekem most ez van: Your tickets have not yet been dispatched.Kösz, én sima postával kértem, most kicsit nógatom őket, meglátjuk.Charlie FirpoOFFén úgy hallottam/olvastam több embertől is,hogy nagyon random ki mikor kapja meg,volt aki 3 nappal meccs elött,volt aki 2 héttel.Nem tudom neked hogy van,én UPS-el kértem a kiszállítást és ott van tracking is,nézd meg azt,hátha már úton van a kicsike 😊Tehenész
Azoktól kérdezem, akik jönnek LONDON-ba a meccsre:
Valamelyikőtök megkapta már a jegyét?
Én most írtam egy érdeklődő mail-t, mert nekem még nem érkezett meg.Charlie Firpo
Tavaly nekem a Steelers-Vikings jegy kb. 10 nappal a meccs előtt érkezett, szóval türelem 😊tamas424
Kösz!!!!Charlie Firpo
Your tickets are being processed.
de 90% h nem tok menni,így el kell passzolni.......
több mint 11 éve
Ma ránéztem a draftjaink értékelésére, pl. az NSO-n konzisztensen (de szeretem ezt a kifejezést, hehe) C volt 2011-től. Smith-Frederick-Martin Murray-Escobar-Williams (a 2012-es kilóg azért nagyon).Ez szerintem egyet jelenthet: nem, nem azt, hanem azt, hogy Garrett tudatosan építi a csapatot. Slow még biztosan emlékszik a nagy 90-es évek beli Aikman-os struktúrára, szerintem azon a mintán indult el.
nfl.com ranking - No 2 .... az év eleji 22. helyről. Hogy is mondják, yeap???
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Én is ilyet látok, de azért nem vagyok nyugodt...A rendelésnél elvileg oda van írva, hogy elküldték-e már vagy sem. Nekem most ez van: Your tickets have not yet been dispatched.Kösz, én sima postával kértem, most kicsit nógatom őket, meglátjuk.Charlie FirpoOFFén úgy hallottam/olvastam több embertől is,hogy nagyon random ki mikor kapja meg,volt aki 3 nappal meccs elött,volt aki 2 héttel.Nem tudom neked hogy van,én UPS-el kértem a kiszállítást és ott van tracking is,nézd meg azt,hátha már úton van a kicsike 😊Tehenész
Én most írtam egy érdeklődő mail-t, mert nekem még nem érkezett meg.Charlie Firpo
Tavaly nekem a Steelers-Vikings jegy kb. 10 nappal a meccs előtt érkezett, szóval türelem 😊tamas424
Kösz!!!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Sérülésnek nem örülhetünk,de Parnell-nek könnyebb dolga lesz az biztos így.Amúgy hogy teljesített,valaki olvasott már róla valamit?Tehenésza PFF számai szerint az egyik legjobb fal ember volt a meccsen. a rookie Zack Martin mögött a második, hogy pontos legyen, és kiemelkedően jól teljesített futás ellen.
csak azért, hogy ha nem hinnél a szemednek 😊
soha rosszabb backup játékost
több mint 11 éve
www.dallascowboys.com/video/2014/10/20/tony-romo-identifies-giants-mcclain-mike-lb-mcclain-disagreesigen, a Fox közvetítésben lehetett hallani.
nem tudom feltűnt e valakinek meccs közben 😀Amare
csodálkoztam is, hogy ennyire jól bemikrofonozták a pályát, hogy az ilyeneket is lehet már hallani?
több mint 11 éve
www.dallascowboys.com/video/2014/10/20/tony-romo-identifies-giants-mcclain-mike-lb-mcclain-disagreesnem tudom feltűnt e valakinek meccs közben 😀
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
A rendelésnél elvileg oda van írva, hogy elküldték-e már vagy sem. Nekem most ez van: Your tickets have not yet been dispatched.Kösz, én sima postával kértem, most kicsit nógatom őket, meglátjuk.Charlie FirpoOFFén úgy hallottam/olvastam több embertől is,hogy nagyon random ki mikor kapja meg,volt aki 3 nappal meccs elött,volt aki 2 héttel.Nem tudom neked hogy van,én UPS-el kértem a kiszállítást és ott van tracking is,nézd meg azt,hátha már úton van a kicsike 😊Tehenész
Tavaly nekem a Steelers-Vikings jegy kb. 10 nappal a meccs előtt érkezett, szóval türelem 😊
több mint 11 éve
Láttátok?A 'skins nem fogja újra igazolni. Drafttól függően megér egy próbát, az ár nem lesz nagyon magas várhatóan.
Orakpo - IR torn pectoralCharlie Firpo
több mint 11 éve
Nekem is volt rossz érzésem, de elvetettem. Amíg egészséges a csapat, nem lesz baj, simán jók vagyunk. A Seattle-nek adott 17 pont ellenére is nyertünk. Ligaelső 3rd down konverzió, ligaelső futás, fizikális-erőszakos secondary, tűrhető passrush, lenyomjuk a torkukon a játékstílusunkat.rvaEz a tipp úgy, ahogy van ült is, még több hasonló jót a következő hetekre!
több mint 11 éve
Murray milyen tacklet nyomott már amúgy Amukamarán az int után 😀 Akármelyik safetynknek becsületére vált volna. Imádom a faszit,Barber óta nem volt ilyen fizikális futónk,csak hát amikor ő bekerült a kezdőbe egy másfél év alatt megette a saját stílusa.Amarehát azért kicsit jobban örültem volna, ha nem fejjel próbál meg szerelni.
tíz-húsz évvel ezelőtt, amikor még megtanították a fiatalokat az alapokra, akkor még tudtak vállal szerelni. ma meg...
több mint 11 éve
Kösz, én sima postával kértem, most kicsit nógatom őket, meglátjuk.OFFén úgy hallottam/olvastam több embertől is,hogy nagyon random ki mikor kapja meg,volt aki 3 nappal meccs elött,volt aki 2 héttel.Nem tudom neked hogy van,én UPS-el kértem a kiszállítást és ott van tracking is,nézd meg azt,hátha már úton van a kicsike 😊Tehenész
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
OFFén úgy hallottam/olvastam több embertől is,hogy nagyon random ki mikor kapja meg,volt aki 3 nappal meccs elött,volt aki 2 héttel.Nem tudom neked hogy van,én UPS-el kértem a kiszállítást és ott van tracking is,nézd meg azt,hátha már úton van a kicsike 😊
több mint 11 éve
OFFAzoktól kérdezem, akik jönnek LONDON-ba a meccsre:
Én most írtam egy érdeklődő mail-t, mert nekem még nem érkezett meg.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.