Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
A mai meccs?Én mindig várok valami újat, most is:
Egyfelől Harris csinálhatna valami nagy visszahordást, másfelől remélem Carter visszatér, sack-el és sok szereléssel (+ egy bónusz int? 😉 ).
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Azt olvastam, hogy Murray-nek hosszú távút kínálnánk, ami relatíve kevéssel terhelné meg a jövő évi büdzsét. Viszont akkor meg a kor lesz a probléma.Nem lesz franchise tag, azt Dez-re tartogatják.Broaddus: there is less than a 50% chance Murray is re-signed at season’s end.Egyik lehetőségnek ott van a franchise tag is,bár fogalmam sincs az mennyibe lenne,gondolom nem a legolcsóbb megoldásTehenész
Ez azért erős...Charlie Firpo
Murray 'disposable' főleg mert a statisztikák alapján eljutott a csúcsra, innen csak lejt mindenkinek. 28 után a nagy számok törvénye alapján a futók teljesítménye romlik. És az egyetemről ráadásul nagyon könnyű jó futót szerezni, meg ugye az sem véletlen, hogy azok sem első körben kelnek el... Bár mennyire is fáj, a futó a legkönnyebben helyettesíthető pozíció az NFL-ben, az értékük egyre csökken és a nagy futó szerződések ideje lejárt.
Ha szerencséje van még valakitől kap egy 2-3 éves szerződést, de ha van esze, akkor abból az első évben legalább a 2/3-a garantált... Én Murray-t érdemei elismerése mellett év végén elengedném máshová, és a harmadik-negyedik körben hoznék valakit utódának. Gonoszul hangzik, de ez üzlet.rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
"Ross Jones of Fox Sports reported that Dez Bryant has parted way with his agent, Eugene Parker. Clarence Hill says that the team offered Dez a team-friendly deal in the offseason, but his agent is the one who shot it down. Will be interesting to see what happens next. I have a feeling this is going to be a good thing for the Cowboys." undorító féreg ügynökök!!!!!!nem lesz itt Dez franchise tag... legalábbis ez bizakodásra ad okot! Murray tag akkor lenne nagy húzás ha Peterson cut lenne mert az ő nagy szerződése tornássza fel a RB-k tag árát, azt olvastam, hogy 3-4 misivel kevesebb lenne.
több mint 11 éve
Nem lesz franchise tag, azt Dez-re tartogatják.Broaddus: there is less than a 50% chance Murray is re-signed at season’s end.Egyik lehetőségnek ott van a franchise tag is,bár fogalmam sincs az mennyibe lenne,gondolom nem a legolcsóbb megoldásTehenész
Murray 'disposable' főleg mert a statisztikák alapján eljutott a csúcsra, innen csak lejt mindenkinek. 28 után a nagy számok törvénye alapján a futók teljesítménye romlik. És az egyetemről ráadásul nagyon könnyű jó futót szerezni, meg ugye az sem véletlen, hogy azok sem első körben kelnek el... Bár mennyire is fáj, a futó a legkönnyebben helyettesíthető pozíció az NFL-ben, az értékük egyre csökken és a nagy futó szerződések ideje lejárt.
Ha szerencséje van még valakitől kap egy 2-3 éves szerződést, de ha van esze, akkor abból az első évben legalább a 2/3-a garantált... Én Murray-t érdemei elismerése mellett év végén elengedném máshová, és a harmadik-negyedik körben hoznék valakit utódának. Gonoszul hangzik, de ez üzlet.
több mint 11 éve
Broaddus: there is less than a 50% chance Murray is re-signed at season’s end.Egyik lehetőségnek ott van a franchise tag is,bár fogalmam sincs az mennyibe lenne,gondolom nem a legolcsóbb megoldás
több mint 11 éve
hát igen nehéz lesz megtartani jo pár játékost...Bryant,Murray, Carter, McClain stb...jo lett volna Murrayval szezon előtt..ez így most pluszt 5-7 misi...vagy még valakire mehet franchise tag..ami szintén nem kevés...nálam MO,Carr cut...
CB draft és FA is...persze ezek még koraik...
több mint 11 éve
Broaddus: there is less than a 50% chance Murray is re-signed at season’s end.Ez azért erős...
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Amitől félek,hogy McCoy-ra hogy készültünk fel?Nagyon nem is volt mit elemezni,max régi meccsekből.Nekünk áll a zászló,csak nehogy a texasi fiú meglepjen
több mint 11 éve
Amobi Okoye[/url] aki még a reserve/non-football injuries listán marad további 3 hétig, ami után a csapat eldöntheti, hogy felveszi rosterre, év végéig visszateszi NFI-re, megválik tőle, vagy szezon végéig tartó IR-re teszi. Megmondom őszintén, hiába volt első körös pick egyelőre én nem látom, hogy kit tudna kiszorítani az aktuális keretből... A texansi első pár éve óta mintha nem találná a helyét. Bár mi eddig is ilyen emberek gyűjtőhelye és olvasztótégelye voltunk, itt most van bennem félelem. No nem mintha Melton térde miatt nem aggódnék minden meccsen.Ez szerintem Marinelli személyes missziója a 3 hónapig kómában lévő volt, de tehetséges játékosa megmentéséért.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ja megjött a jegyem!!!! a Dallas-Jagsre 😊 😊 (L) amire nem tudom még h tudok e menni.....KroosNekem is, nekünk is!
Én és Dzsoki menni Cowboys nézni London !!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Ja megjött a jegyem!!!! a Dallas-Jagsre 😊 😊 (L) amire nem tudom még h tudok e menni.....
több mint 11 éve
Egy csoport meccsen minden lehetséges, ha Romo nem tudják megvédeni, lesz 1-2 int,fumble, és a secondarynk homály lesz akkor simán...
több mint 11 éve
obraz
170
Gondolkodtam rajta, hogy ma megtolom egy szerényebb összeggel Romoék győzelmét, létezik olyan scenario amiben az idei Redskins ellen nem nyer otthon a 'Boys? Lehetséges ez egyáltalán ebben a dimenzióban?Kb. 100 "szakértőből" 100 is az ő győzelmüket jósolja.
több mint 11 éve
espn.go.com/dallas/nfl/story/_/id/11757543/dallas-cowboys-winning-thanks-large-part-rebuilt-offensive-lineÉrdemes elolvasni. Ma papírforma alapján nyernünk kellene, félek mert minket nyom az esélyesség terhe remélem elbírja a CSAPAT!
több mint 11 éve
Practice update: only two players missing: via DallasCowboys.com ez a kettő pedig Doug Free és Jack Crawford, amiből Free sérülése bántó leginkább. Egyikük sem fog játszani a Redskins ellen.Elkezdte viszont az edzést Amobi Okoye aki még a reserve/non-football injuries listán marad további 3 hétig, ami után a csapat eldöntheti, hogy felveszi rosterre, év végéig visszateszi NFI-re, megválik tőle, vagy szezon végéig tartó IR-re teszi. Megmondom őszintén, hiába volt első körös pick egyelőre én nem látom, hogy kit tudna kiszorítani az aktuális keretből... A texansi első pár éve óta mintha nem találná a helyét. Bár mi eddig is ilyen emberek gyűjtőhelye és olvasztótégelye voltunk, itt most van bennem félelem. No nem mintha Melton térde miatt nem aggódnék minden meccsen.
Ja, és a héten már jön vissza DeMarcus Lawrence aki a Cardinals ellen már játszana is. Szezon előtt 11 sack-et ígért, van mit behoznia! 😊
több mint 11 éve
Sziasztok!! Lenne egy eladó jegyem a Nov. 9.-i Londoni meccsre. Sajnos a melóhelyváltás miatt nem tudok kiutazni rá. Akit érdekel az vagy ide, vagy a zoli076@hotmail.com mail címre írjon.
több mint 11 éve
Azt érdemes nézni, hogy melyik egyetemen játszottak, Frederick a Wisconsinban, Lee a Penn State-en végzett, mindkettő Big Ten-es, komoly presztízsű iskola. Zack Martin meg Notre Dame alumnus, a többiek már so-soabszolut így van! csak ugye van ez a sztereotípia hogy vaalki nagy erős,akkor biztos buta is mint a tök. Frederick pl szreintem a legértelmesebb a csapatból,csak meg kell hallgatni egy egy nyilatkozatát. Lee talán az egyetlen aki azt mondnom hogy még nála is jobb eszű.AmareEz bevett szokás, asszem Shady McCoy is eljátszotta már a zöld oldalról. Amúgy egyszer úgy megnézném, ha a sok buta falember ilyen alkalomból megkapná mondjuk a Dorian Gray-t (és még csak nem is a filmet DVD-n), mit kezdenének vele? Megpróbálnák rácsatlakoztatni a telefonra, vagy csak simán megennék? 21. század 😕gorbelha jól tudom a legjobb teszteket támadó falemberek írják 😊 ők a csapat eszei! 😀beltazor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Jogos, bár vakok közt...😊 Elsősorban nem is a falemberséget akartam kiemelni (ennek ellenére megtettem), hanem az ajándék mivoltát. Bár erről rengeteget lehetne beszélni, csak épp semmi köze a focihoz. Úgyhogy ejtem is, mint azt a csajt, aki szerint az ebola egy hangszer.abszolut így van! csak ugye van ez a sztereotípia hogy vaalki nagy erős,akkor biztos buta is mint a tök. Frederick pl szreintem a legértelmesebb a csapatból,csak meg kell hallgatni egy egy nyilatkozatát. Lee talán az egyetlen aki azt mondnom hogy még nála is jobb eszű.AmareEz bevett szokás, asszem Shady McCoy is eljátszotta már a zöld oldalról. Amúgy egyszer úgy megnézném, ha a sok buta falember ilyen alkalomból megkapná mondjuk a Dorian Gray-t (és még csak nem is a filmet DVD-n), mit kezdenének vele? Megpróbálnák rácsatlakoztatni a telefonra, vagy csak simán megennék? 21. század 😕gorbelha jól tudom a legjobb teszteket támadó falemberek írják 😊 ők a csapat eszei! 😀beltazor
több mint 11 éve
Lee az LB edzők prototípusa, az OL meg nem véletlenül ilyen jó, megértik, amit kérnek tőlük. A tökéletes első kör volt Martin "The Butcher" is.abszolut így van! csak ugye van ez a sztereotípia hogy vaalki nagy erős,akkor biztos buta is mint a tök. Frederick pl szreintem a legértelmesebb a csapatból,csak meg kell hallgatni egy egy nyilatkozatát. Lee talán az egyetlen aki azt mondnom hogy még nála is jobb eszű.AmareEz bevett szokás, asszem Shady McCoy is eljátszotta már a zöld oldalról. Amúgy egyszer úgy megnézném, ha a sok buta falember ilyen alkalomból megkapná mondjuk a Dorian Gray-t (és még csak nem is a filmet DVD-n), mit kezdenének vele? Megpróbálnák rácsatlakoztatni a telefonra, vagy csak simán megennék? 21. század 😕gorbelha jól tudom a legjobb teszteket támadó falemberek írják 😊 ők a csapat eszei! 😀beltazor
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
abszolut így van! csak ugye van ez a sztereotípia hogy vaalki nagy erős,akkor biztos buta is mint a tök. Frederick pl szreintem a legértelmesebb a csapatból,csak meg kell hallgatni egy egy nyilatkozatát. Lee talán az egyetlen aki azt mondnom hogy még nála is jobb eszű.Ez bevett szokás, asszem Shady McCoy is eljátszotta már a zöld oldalról. Amúgy egyszer úgy megnézném, ha a sok buta falember ilyen alkalomból megkapná mondjuk a Dorian Gray-t (és még csak nem is a filmet DVD-n), mit kezdenének vele? Megpróbálnák rácsatlakoztatni a telefonra, vagy csak simán megennék? 21. század 😕gorbelha jól tudom a legjobb teszteket támadó falemberek írják 😊 ők a csapat eszei! 😀beltazor
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
Ez bevett szokás, asszem Shady McCoy is eljátszotta már a zöld oldalról. Amúgy egyszer úgy megnézném, ha a sok buta falember ilyen alkalomból megkapná mondjuk a Dorian Gray-t (és még csak nem is a filmet DVD-n), mit kezdenének vele? Megpróbálnák rácsatlakoztatni a telefonra, vagy csak simán megennék? 21. század 😕gorbelha jól tudom a legjobb teszteket támadó falemberek írják 😊 ők a csapat eszei! 😀

több mint 11 éve
Ez bevett szokás, asszem Shady McCoy is eljátszotta már a zöld oldalról. Amúgy egyszer úgy megnézném, ha a sok buta falember ilyen alkalomból megkapná mondjuk a Dorian Gray-t (és még csak nem is a filmet DVD-n), mit kezdenének vele? Megpróbálnák rácsatlakoztatni a telefonra, vagy csak simán megennék? 21. század 😕
több mint 11 éve
Mit érdemel az a támadó falember, aki hozzásegíti Murray-t a rekordhoz? Úgy van, ma mindegyik kapott egy ilyet:
több mint 11 éve
Szerintem Randle-Dunbar páros is elég lenne. A Seattle után az volt, hogy jó akkor most Murray majd kevesebbet fut, mert a szezont így nem lehet végigtolni. Erre egy egésszel kevesebbet futott mint múlt héten. Összehasonlítás képpen a futó rangsorban őt követők, név szerint Le'Veon Bell meccsenként átlagban 16,7 futást produkál, Arian Foster pedig 18-at. Ehhez képest Murray átlagban 26,7x kap labdát.Kellett a rekord tán a rekortán.
Randle nyugodtan futhatna, a Seahawks ellen is tök jól nyomta, nem értem miért erőltetik Murrayt. Talán a mostani boka bicsaklás után észhez kapnak kicsit.Wirtschaftsteil
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Szerintem Randle-Dunbar páros is elég lenne. A Seattle után az volt, hogy jó akkor most Murray majd kevesebbet fut, mert a szezont így nem lehet végigtolni. Erre egy egésszel kevesebbet futott mint múlt héten. Összehasonlítás képpen a futó rangsorban őt követők, név szerint Le'Veon Bell meccsenként átlagban 16,7 futást produkál, Arian Foster pedig 18-at. Ehhez képest Murray átlagban 26,7x kap labdát.Randle nyugodtan futhatna, a Seahawks ellen is tök jól nyomta, nem értem miért erőltetik Murrayt. Talán a mostani boka bicsaklás után észhez kapnak kicsit.