Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 11 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Tényleg Leary?Mennyi esély van a játékára?Tehenész
Egész héten nem edzett, egyelőre még questionable, de valószínűleg inaktív lesz ma.
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Tényleg Leary?Mennyi esély van a játékára?
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
"Brandon Weeden lesz a Cowboys kezdő irányítója a Cardinals elleni meccsen, írja Michael Silver"Tehenész
nem akarom Weedent lebecsülni, de valahogy nem látom, hogy hogyan nyerhetünk holnap este.balentin
Ahogy a Redskins?

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Randle bizony nagyon sötét:
 dfw.cbslocal.com/2014/10/31/cowboys-randle-underwear-stealer-gets-undressed-by-witten/gyeek
Józsi szétesett fejben.
Ahogy olvasom, a csapattársak fellázadtak ellene, meg vannak számlálva a napjai. De akkor vissza Williams? Ő nem rossz, de blokkolási hiányosságai, vagy mik voltak. Nem örülök.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Szerintem se fog játszani,és ne is játsszon,inkább pihenjen aztán majd Weeden lehozza.

Amúgy amilyen rossz előérzeteim voltak,most valamiért egyre jobban hiszek a holnapi győzelemben.Azért azt ne felejtsük el,hogy offseasonbe Weeden rengeteget gyakorolhatott az első csapattal + ugye minden héten szerdán is ő volt a soros a szezonba,mellé még ez a teljes hét,kivételes helyzetben lévő backup qb azért.

Clevelandbe olyan csapat sem volt mögötte,mint most,egy jó futójátékot ha összekapar a csapat,Weeden elég lehet a győzelemhez.
több mint 11 éve
Blevi 8 874 — Lions & Cowboys fan
Nem fog játszani vsz. Olyan egesz mint tavaly week 17 elott. Londonban is Weeden time?..
több mint 11 éve
Tony Romo suffered two fractured transverse process in his back.
The transverse process is a small bone that sticks out from either side of the vertebrae. Romo has been receiving treatment multiple hours of treatment all week at the Cowboys' facility and at home.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
"Brandon Weeden lesz a Cowboys kezdő irányítója a Cardinals elleni meccsen, írja Michael Silver"Tehenész
nem akarom Weedent lebecsülni, de valahogy nem látom, hogy hogyan nyerhetünk holnap este.balentin
Romo lesz a qb, és simán nyerünk😉 . Holnap délután döntik el - elvileg.Charlie Firpo
Engedd el 😊.
több mint 11 éve
Romo lesz a qb, és simán nyerünk😉 . Holnap délután döntik el - elvileg.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
balentin Dallas Cowboys Michigan State Spartans 281
nem akarom Weedent lebecsülni, de valahogy nem látom, hogy hogyan nyerhetünk holnap este.
több mint 11 éve
"Brandon Weeden lesz a Cowboys kezdő irányítója a Cardinals elleni meccsen, írja Michael Silver"
több mint 11 éve
Lawrence (foot) was activated from IR by the Cowboys on Saturday,

Gyerünk, DeMarcus!!!!!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Randle bizony nagyon sötét:
 dfw.cbslocal.com/2014/10/31/cowboys-randle-underwear-stealer-gets-undressed-by-witten/

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy most Durant kiesésével ki kerül a helyére? Hitchens lesz újra a beugró?Toto21
szerintem Wilber, de majd kiderülslowmotion
Hitchenst írtak párszor, Wilbert nem nagyon nyomatják úgy tűnik.

Nem szeretném ha Romo játszana. Sérülten egyrészt nagyobb a hiba esélye meg annak is, hogy összecsukják rendesen és akkor valószínűleg annyi a szezonnak.gyeek
Köszi szépen, akkor majd meglátom érdemes-e felvenni valamelyiket fantasy-ban. 😊

Egyébként szerintem is jót tenne Romo-nak egy hét pihenő még, mert ha PO-ba készültök, akkor ott rosszabb, ha kiesik. Weeden pedig el game manage-el egy meccset ilyen fallal és futójátékkal. Nektek elég a sasokat oda-vissza megverni. 😛
több mint 11 éve
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy most Durant kiesésével ki kerül a helyére? Hitchens lesz újra a beugró?Toto21
szerintem Wilber, de majd kiderülslowmotion
Hitchenst írtak párszor, Wilbert nem nagyon nyomatják úgy tűnik.

Nem szeretném ha Romo játszana. Sérülten egyrészt nagyobb a hiba esélye meg annak is, hogy összecsukják rendesen és akkor valószínűleg annyi a szezonnak.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
szerintem Wilber, de majd kiderül
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
Sziasztok olyan kérdésem lenne, hogy most Durant kiesésével ki kerül a helyére? Hitchens lesz újra a beugró?
több mint 11 éve
MaTi Dallas Cowboys 12
köszönöm, írok ma nekik. kezdek már egy kicsit feszült lenni 😡

Your power is your biggest opponent!
több mint 11 éve
Azé hogy ne legyen má jó:
Bruce Carter sufferer a broken left ring finger in practice.

Játszani fog, remélem dühösen.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Sziasztok,
van még akinek nem jöttek meg a meccs jegyek ?? olvastam, hogy már több embernek kiszállították, de nekem még mindig azt írja a ticketmasteren, hogy "Your tickets have not yet been dispatched." kezdek ideges lenni :S
(pedig elvileg 10 nappal meccs előtt meg kéne kapjam legkésőbb...)MaTi
Írj nekik bátran, válaszolni fognak.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
tamas424 Dallas Cowboys 1 878
Az szerintem elég gáz ha még el sem küldték. Az enyém már úton van, UPS tracking szerint ma hajnalban 3 óra 50-kor elhagyta Nürnberget 😊
UPS trackinget, hogy nézel ? mert ott fuvarlevélszámot kér amit sehol nem találok, csak rendelés számom van.MaTi
A kérdés az, hogy UPS-szel kérted-e a delivery-t. Ha nem, akkor azzal nem tudod nézni, ha azzal kérted, akkor elvileg kell egy mailt kapnod, azzal hogy elküldték és benne kell lennie a tracking numbernek.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Az szerintem elég gáz ha még el sem küldték. Az enyém már úton van, UPS tracking szerint ma hajnalban 3 óra 50-kor elhagyta Nürnberget 😊
UPS trackinget, hogy nézel ? mert ott fuvarlevélszámot kér amit sehol nem találok, csak rendelés számom van.MaTi
próbáld meg a rendelésszámot a track by reference alatt (csak egy ötlet)
több mint 11 éve
MaTi Dallas Cowboys 12
UPS trackinget, hogy nézel ? mert ott fuvarlevélszámot kér amit sehol nem találok, csak rendelés számom van.

Your power is your biggest opponent!
több mint 11 éve
Sziasztok,
van még akinek nem jöttek meg a meccs jegyek ?? olvastam, hogy már több embernek kiszállították, de nekem még mindig azt írja a ticketmasteren, hogy "Your tickets have not yet been dispatched." kezdek ideges lenni :S
Nekem ugyan ez,az biztos,hogy nem sietik el 😀
több mint 11 éve
tamas424 Dallas Cowboys 1 878
Sziasztok,