Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
biztos hogy nem lesz sima meccs ebben én is szinte biztos vagyok. De azt gondolom hogy most behúzzák a srácok,ha nem jön közbe a meccsen valami sérülés,akkor most van olyan erős a csapat hogy behúzza ezt a derbit még mondjuk egy nagyon motivált,felpörgött Giants ellen is.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
kicsit tartok a meccstől. nem tudom, miért, de túl sok minden szól mellettünk ahhoz, hogy sima meccs legyen.
több mint 11 éve
Rolando hype cikk, kötelező olvasmány.És ilyen listából többet akarok látni, lássuk kinek mit ér a szagértelme:
- Matt Mosley of Foxsports called the trade a "move that makes no sense," and wrote that he'd be shocked "if McClain makes it through the first week of training camp."
- Ex-Redskins GM and now NFL columnist Charley Casserly called a the trade for Rolando McClain a "waste of time" and said "I don't think he can play."
- Bleeding Green Nation, who have an odd fixation with everything remotely Cowboys-related, called the move "beyond perplexing."
- Eric Edholm of YahooSports didn't try to hide his disdain for the trade: "Jerry Jones just traded for a retired guy. Never change, Jerry."BTB
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Nem, csak mégis csak texas-i. Én nem szurkolok a Longsnak, de mégis követem, hogy idén sok a hazai igazolás. Tavaly slow-al nem értettem meg magam ez ügyben, azóta skubizom a témát.vagy benéztem??Charlie FirpoNem, csak beelőzted a forrásaimat. Mind a 4et. 😊
Már jött is : OT Tony Hills from Miami’s practice squad - ex LONGHORNSCharlie FirpoMi az, Dzsoki beleszerkesztett a kommentedbe? 😊gyeek
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
letartóztatták Randle-t, akit bolti lopáson kaptak egy dallasi mall-ban...Klaci79
¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
vagy benéztem??Charlie FirpoNem, csak beelőzted a forrásaimat. Mind a 4et. 😊
Már jött is : OT Tony Hills from Miami’s practice squad - ex LONGHORNSCharlie FirpoMi az, Dzsoki beleszerkesztett a kommentedbe? 😊
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
Smith NEM high ankle sprain.😊
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
www.star-telegram.com/2014/10/15/6203284/injury-report-tyron-smith-getting.htmlNem találok semmi forrást Smith sérülésére.gyeekMár jött is : OT Tony Hills from Miami’s practice squadCharlie FirpoTyron - MRIMost lett NFC Offensive POW, bár ez a megtiszteltetés inkább szól az egész egységnek. Nehogy már a mázlista Giants ellen dőljön ki egyszerre Smith és Free is... az a csapat 5 év alatt több szerencsés fordulatnak volt részese mint a Browns, Bills és Lions fennállásuk alatt összesen.gyeek
sosehangzikjólegyütt😥 😥Charlie Firpo
vagy benéztem??
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nem találok semmi forrást Smith sérülésére.Már jött is : OT Tony Hills from Miami’s practice squadCharlie FirpoTyron - MRIMost lett NFC Offensive POW, bár ez a megtiszteltetés inkább szól az egész egységnek. Nehogy már a mázlista Giants ellen dőljön ki egyszerre Smith és Free is... az a csapat 5 év alatt több szerencsés fordulatnak volt részese mint a Browns, Bills és Lions fennállásuk alatt összesen.gyeek
több mint 11 éve
Már jött is : OT Tony Hills from Miami’s practice squad - ex LONGHORNSTyron - MRIMost lett NFC Offensive POW, bár ez a megtiszteltetés inkább szól az egész egységnek. Nehogy már a mázlista Giants ellen dőljön ki egyszerre Smith és Free is... az a csapat 5 év alatt több szerencsés fordulatnak volt részese mint a Browns, Bills és Lions fennállásuk alatt összesen.gyeek
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Tyron - MRIMost lett NFC Offensive POW, bár ez a megtiszteltetés inkább szól az egész egységnek. Nehogy már a mázlista Giants ellen dőljön ki egyszerre Smith és Free is... az a csapat 5 év alatt több szerencsés fordulatnak volt részese mint a Browns, Bills és Lions fennállásuk alatt összesen.
több mint 11 éve
Tyron - MRI sosehangzikjólegyütt😥 😥
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nekem 95% hogy lesz 2 eladó jegyem.....😥 😥Pár oldallal korábban egy San Fran fan keresett két jegyet, keress vissza esetleg.
Aki t érdekel majd privátban írjon...
Seat location: section BK 140, row 41, seats 204-203
Total Charge: £232.40Kroos
több mint 11 éve
LT Tyron Smith said "I'll be alright" when asked Wednesday about his ankle injury. És még:
Rolando - kihagy 2 napot valami personal situations,
Murray beteg
Bruce - semedz
Na azért erről k ....vára nem volt szó!!!!!!!!! Fuck
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Mellesleg:Cowboys Win Over Seahawks Pulls 30 Million Viewers, 19-Year-High For Regular Season Game on FOX - Nielsen.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Nekem 95% hogy lesz 2 eladó jegyem.....😥 😥 Aki t érdekel majd privátban írjon...
Seat location: section BK 140, row 41, seats 204-203
Total Charge: £232.40
több mint 11 éve
140es szektorba lehet most kapni két jegyet £126.5-ért, de csak együtt lehet megvenni. Angliában lakok, ide gyorsan kipostáznák és értelemszerűen én is venném meg őket. Valakit érdekel az egyik?
több mint 11 éve
Először játsszon Parnell jól, aztán meglátjuk!😊Freenek amúgy lábtörése van. Lehet izgulni mit tud Parnell (holdingon és false starton túl).gyeekkicsit a 2009-es szezonra emlékeztet, kíváncsi vagyok, hogy ugyanaz lesz-e a folyamatábra.
ott ugye az volt, hogy Colombonak volt valami hajszálrepedés a lábában, Free beállt helyette, és egész pöpecül helyettesítette.
aztán a playoffra visszajött Colombo, mert rutin, meg ugye mert ő a kezdő, és az a Ray Edwards vagy mi nevű viking szénné szopatta.
szóval ezzel csak azt akarom kérdezni, hogy ha Parnell jól játszik, akkor is Free automatikusan visszanyeri a kezdő státuszát, ha visszatér?slowmotion
Ha minden snap-nél rá tud feküdni az ellenfelére, akkor lehet még MVP???
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Freenek amúgy lábtörése van. Lehet izgulni mit tud Parnell (holdingon és false starton túl).gyeekkicsit a 2009-es szezonra emlékeztet, kíváncsi vagyok, hogy ugyanaz lesz-e a folyamatábra.
ott ugye az volt, hogy Colombonak volt valami hajszálrepedés a lábában, Free beállt helyette, és egész pöpecül helyettesítette.
aztán a playoffra visszajött Colombo, mert rutin, meg ugye mert ő a kezdő, és az a Ray Edwards vagy mi nevű viking szénné szopatta.
szóval ezzel csak azt akarom kérdezni, hogy ha Parnell jól játszik, akkor is Free automatikusan visszanyeri a kezdő státuszát, ha visszatér?
több mint 11 éve
Freenek amúgy lábtörése van. Lehet izgulni mit tud Parnell (holdingon és false starton túl).
több mint 11 éve
brilliáns győzelem volt, grat San Franból! 😀 végignézve az NFCE első két csapatának a mérlegét, büszkeséggel tölt el hogy tőlünk van az az 1-1 vereség 😉
mekkora lenne már találkozni a PO-ban, újraéleszteni az örökös rivalryt. szemem rajtatok tartom :cool:petey
¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
Hát ez nagyon gettó... xD Valaki vizsgáltassa meg az agyrászkódását kicsit tüzezesebben!
több mint 11 éve
Valami 120dollár értékbe ha jól olvastam,úgy,hogy elvileg ma v holnap érkezik a számlájára 30k+ $ .. sírjak vagy nevessek tipikus eseteén valami rossz viccre gyanakszom...ez azért tényleg röhejes vagy siralmasKlaci79letartóztatták Randle-t, akit bolti lopáson kaptak egy dallasi mall-ban...Klaci79Alsóneműt és parfümöt lopott 500 dollárt meg nem haladó értékben.
Ilyen szarul megy mostanság?Shawn84
több mint 11 éve
espn.go.com/dallas/nfl/story/_/id/11699736/dallas-cowboys-rb-joseph-randle-arrested-shoplifting
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
én valami rossz viccre gyanakszom...ez azért tényleg röhejes vagy siralmasletartóztatták Randle-t, akit bolti lopáson kaptak egy dallasi mall-ban...Klaci79Alsóneműt és parfümöt lopott 500 dollárt meg nem haladó értékben.
Ilyen szarul megy mostanság?Shawn84