NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
Imádtam Rat-et az egyik kedvencem ma is, de ez a lépés időszerű volt. Sok sikert ha egyáltalán meg pályára lép. 7. kört azert megérte az öreg 😊.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
Ratliff cut! Pedig szerettem volna megnézni mit tud az új Marinelli D-lineban...speeedy1
😕
sajnos a legjobb éveit, meg az egészségét elvesztegette a 3-4-ben, ha 4-3-ban játszott volna, talán lehetne még benne egy-két jó év.

sok sikert vagy mi a szösz, csak ellenünk ne villantson, ha játszana még valaha is...
több mint 12 éve
Nem éppen témába vág,csak érdekességként:Ha Cortland Finneganre dobnak az ellenfél irányítói, 158,3-as (tökéletes) passer ratingük van.

Ha jól emlékszem,anno Carr és Finnegan között ment a vita,hogy kit hozzanak dallasba.Én már akkor is Carr-t néztem ki magamnak,Finnegan-nak túl nagy volt a szája.Képzeljük el a mostani secondary-t egy jelenleg elveszett Mo-val és Finnegan párossal 😀Tehenész
Finnegan csak elméleti síkon lett megemlítve, de egyből ment St. Louis-ba Fisherrel együtt, idő nem lett volna leigazolni.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
akkor 10 misit kicsengetünk feleslegesen...ilyenkor kár h ez beleszámít a capbe jövőre...

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Hál Istennek! Engem már nagyon irritált a csávó, de azért köszönjük neki a szép éveket.
Ne tudom ez cap ügyileg most mit jelent? Kroos
By cutting him now, the Cowboys will stop paying his $1.34 million base salary. The majority of his $10.268 million cap charge will roll over into next year.
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Nem éppen témába vág,csak érdekességként:Ha Cortland Finneganre dobnak az ellenfél irányítói, 158,3-as (tökéletes) passer ratingük van.

Ha jól emlékszem,anno Carr és Finnegan között ment a vita,hogy kit hozzanak dallasba.Én már akkor is Carr-t néztem ki magamnak,Finnegan-nak túl nagy volt a szája.Képzeljük el a mostani secondary-t egy jelenleg elveszett Mo-val és Finnegan párossal 😀
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Végre már....nem tudom mi lett vele v miért nem játszik de végre lezártuk a több mint 1 éve zajló cirkuszt....
Ne tudom ez cap ügyileg most mit jelent? egy jó DT azért hiányzik még...

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Ratliff cut! Pedig szerettem volna megnézni mit tud az új Marinelli D-lineban...
több mint 12 éve
Furcsa érzések kerülgetnek amikor arra gondolok, hogy van jó pár RB back upunk és csak hozunk még 1 RB-t...Wong
Azért egy Turner/Benson/Wells veterán minimumért jobban beválhat mint Tanner, ha Randle tehermentesítéséről van szó -- persze csak ha egészségesek.gyeek
Wells épp azért van csapat nélkül, mert hihetetlen sérülékeny, nem? Benson is hasonló. Turner meg csak simán szar.gorbel
Ezt azért kicsit erősnek tartom. Turner nem szar, már a statjai alapján sem. Ennek ellenére nem szeretném ha idejönne, de nem azért nem fog, mert szar. 😊Wirtschaftsteil
Természetesen nem a játékost akartam becsmérelni, figyelemreméltó a karrierje, de jelen állapotában nem hiszem, hogy bármennyivel is többet érne, mint Tanner, Randle vagy akár Dunbar.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Furcsa érzések kerülgetnek amikor arra gondolok, hogy van jó pár RB back upunk és csak hozunk még 1 RB-t...Wong
Azért egy Turner/Benson/Wells veterán minimumért jobban beválhat mint Tanner, ha Randle tehermentesítéséről van szó -- persze csak ha egészségesek.gyeek
Wells épp azért van csapat nélkül, mert hihetetlen sérülékeny, nem? Benson is hasonló. Turner meg csak simán szar.gorbel
Ezt azért kicsit erősnek tartom. Turner nem szar, már a statjai alapján sem. Ennek ellenére nem szeretném ha idejönne, de nem azért nem fog, mert szar. 😊
több mint 12 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Murray remélhetőleg a Detroit ellen már bevethető lesz. Azért nagyon látszik, hogy kiemelkedő RB, mert ha ő nincs, akkor futójáték sincs.
több mint 12 éve
Wells épp azért van csapat nélkül, mert hihetetlen sérülékeny, nem? Benson is hasonló. Turner meg csak simán szar.
több mint 12 éve
kiemelve a lényeg...
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Ez teljesen igaz, de ezt tudni lehetett preseason után is, akkor már kellett volna váltani, hogy Murray-t ne kelljen maxon járatni...
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Azért egy Turner/Benson/Wells veterán minimumért jobban beválhat mint Tanner, ha Randle tehermentesítéséről van szó -- persze csak ha egészségesek.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
bloggingos póver renkingről, a 'skinsről szólva:

"At least they'll have a great draft pick. *Looks at RGIII trade* Well, at least the Rams will have a great draft pick. (KD)" 😛gyeek
nem szabad elfelejteni, hogy a Skinsnél jövőre iszonyat cap space fog felszabadulni. bár egy franchise-t a draftról kell építeni, azért egy-két jól irányzott FA-igazolás sokat tud számítani.slowmotion
Plö Big Al Haynesworth! :p (J-Rat spanja... hajj hol vannak az idők amikor Ratliff alázatáról és megbízhatóságáról volt szó...)

Ez a cikk elsősorban azoknak lehet tanulságos, akik kiröhögték JJ-t és a Cowboyst a Frederick pickért. Akárhogy is nézem eddig az első körös Wirtschaft nagyon bejött.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 12 éve
betmen Dallas Cowboys 125
a D-line mélyítésére szeretnék lépéseket látni én is, egy ho-huddle offense szerintem harmadik negyedre kinyírja a mostani defense-t...

szerk: a korábbi Ratliff-es tippem annyira nem jön be, hogy  www.dallascowboys.com/news/article-NickEatman/Jerry-Says-Murray-To-Miss-This-Week-Also-Talks-Ratliff-Ware--/de0f6c1b-d3b0-44f1-93c2-e2b149c047a8
több mint 12 éve

"At least they'll have a great draft pick. *Looks at RGIII trade* Well, at least the Rams will have a great draft pick. (KD)" 😛gyeek
nem szabad elfelejteni, hogy a Skinsnél jövőre iszonyat cap space fog felszabadulni. bár egy franchise-t a draftról kell építeni, azért egy-két jól irányzott FA-igazolás sokat tud számítani.
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Furcsa érzések kerülgetnek amikor arra gondolok, hogy van jó pár RB back upunk és csak hozunk még 1 RB-t...
több mint 12 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
RB Davin Meggett -et leigazoltuk a PS-be. Ha nem lesz más, felvisszük 3. számú futónak.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Tippek? 😊gorbel
Hamilton. 😊

több mint 12 éve
The Cowboys officially waived defensive end David Carter and cornerback Chris Greenwood. They signed veteran defensive end Jarius Wynn, who worked out for the team on Monday and has four years of experience, including a Super Bowl ring with the Packers in 2010.

Ezzel ugye még van egy szabad roster spot. Tippek? 😊
több mint 12 éve

"At least they'll have a great draft pick. *Looks at RGIII trade* Well, at least the Rams will have a great draft pick. (KD)" 😛

több mint 12 éve
JJ bejelentette, hogy Dunbar nem játszik az Eagles ellen. Remélem a 2.0 yard átlag azért meglesz... Ja, és remélem egyikőjük sem veszti el a labdát.

Nem sokat tudok Randleről, de állítólag nem rosszak a kezei. Talán egy-két jól eladott screen feküdne neki, mert a LoS mögül legutóbb nem volt valami nagy szám. .

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
nyugi ellenünk mindig lesz egy két új sztár látva a "védelmünket"