NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Amikor vége egy meccsnek, mindig elkezdek a következő napra koncentrálni, és mire másnap oda jutok, hogy lenne kis időm összeszedni újra a gondolataimat, rendre elfelejtem a felét. Na mindegy, azért megpróbálom:

A Philly teljesen jól kihasználta, hogy Murray hiányában valószínűleg jóval többet fogunk passzolunk. Jöttek is a blitzek, Romonak most nem volt annyi ideje mint az utóbbi meccseken. Szerintem Randle többet nyújtott, mint amit egy szezon eleje óta padozó rookie RB-től lehet várni. (19/65yds 3/28yds) Ráadásul olyan elkapásai voltak, ami még egy pacsit megér. Habár Austin kezdőnek volt írva, a szemem egyetlen egyszer szegeződött rá, az elkapásnál, amit végül elvettek. Williams újból olyat nyújtott hogy hűha. Szezon elején talán a felé szálló passzból lett meg Romo INTje, amit félreértett. Most viszont olyan elkapásai vannak, hogy szerintem ha így halad nem csak Austin helyét veheti át jövőre, de idővel a liga egyik legjobb WR tandeme lehet Dallasban. (kopp-kopp).
Azért a védelem megköszönheti az Eagles irányítóinak a pontatlanságát. A futás elleni védelem viszont kiváló volt. Azt a McCoyt tartottuk 55 yardon, aki a ligát vezette/vezeti futott yardok tekintetében. A meccslabda nálam egyértelműen Carr-nak megy. Az INT már csak megkoronázta a kiváló teljesítményét. Detroit ellen, Calvin Johnson fog vele szemben állni, az már nem lesz piskóta.

Összességében az első félidő dög unalom volt, teljesen inkompetens O#-el, de a végét azért csak összerakták úgy-ahogy.
több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Továbbra sem tudom hova tenni ezt az idei csapatot. Komoly ellenfelet nem vertünk még meg idén, ez a tegnapi Philly O botrányos volt Folessal az élen, persze ezzel nem akarom elvitatni a dallasi D érdemeit, Carr és Scandrick fantasztikus, Lee meg egy future HoF, de Heath is kifejezetten jól látta el a feladatát.
Az értékmérő szerintem a következő 3 hét lesz, főleg a két idegenbeli meccs. A Lions és a Saints ellen, ezek jó eséllyel PO (vagy a közeli) csapatok, szóval ha akarunk valamit idén, legalább az egyiket meg kéne verni. Közte ugye a Vikings otthon papírforma, de a lényeg szerintem, hogy pozitív mérleggel menjünk bye-ra, tehát egy 2-1-es széria kell ebből a három meccsből. Ugyan a csoport miatt a PO úgy is meglehet, ha esetleg csak 0.500-al megyünk pihire, vagy ne adj Isten negatívon, de szerintem a következő három hét alapján determinálni lehet majd a szezonunkat.
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Itt még kinek ötlött fel a fejében Romo második INTjénél, hogy Beasleynek szánta, és Tanner a hot route során vitte magával Ryanst? Szerintem ezért szúrta le az oldalvonalon, nem azért mert nem kapta el a "mögé dobott labdát" (ami Beasleynek nem lett volna rossz.) Nem fontos szerencsére, de ahogy azt várni lehetett, Arch Romo Hater marshall faulk már bele is kezdett a két INTes meccs miatt az ostorozásába. 😀

Ebbe meg most futottam bele épp: "Tanner says he took his man into throwing lane, causing interception by Romo" - Carlos Mendez, Star-Telegram. Szóval trollkodva egy kicsit az NFL Networkös hombárokon: két legggendás futó, akiknek annyi maradék játék-intelligenciája (ha más már eredetileg sem volt) nincs, hogy észrevegyék Tanner megett Beasleyt.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Szeretnénk v nem nagyon úgy néz ki, h Austin pl tegnap 5. számú opció volt...(se)
Dez 1. számú nem vitás, amiket Williams rookie létére hoz bőven jó 2. számúnak ,sőt, Beasley egy fél God 3. számú,és slot Wr, Witten is előbb kap labdát persze ő TE. és még Escobar és Harris be sincs vonva de rájuk is lehet számítani.
Érik a Trade v vmi csere nem tudom? RB kéne? én még mindig előbb hoznék DT,Gt talán.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
MJD szerintem kuka.
annyi ütést kapott, és annyit kellett a vállán hordoznia azt a szánalmas nem éppen világverő offense-t, hogy amilyen mázlink lenne, 5 carry után IR-re menne.

amúgy meg lószar sincs a sapka alatt, nemhogy hely.slowmotion
Egyik módja a megszerzésének az lenne, ha elcserélnék Milesra. De még Jacksonvilleben se lépnék ezt meg ugye? 😕 :pgyeek
broken goods for broken goods?
kicsit olyan, mint a fej nélküli diznis figurákért a török talpnélküli zokni...slowmotion
Ha nekem van egy rakás torzó nélküli Action Man fejem, neked meg kellene egy exotikus keleti bokamelegítő, akkor miért ne cserélnénk?

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
MJD szerintem kuka.
annyi ütést kapott, és annyit kellett a vállán hordoznia azt a szánalmas nem éppen világverő offense-t, hogy amilyen mázlink lenne, 5 carry után IR-re menne.

Egyik módja a megszerzésének az lenne, ha elcserélnék Milesra. De még Jacksonvilleben se lépnék ezt meg ugye? 😕 :pgyeek
broken goods for broken goods?
kicsit olyan, mint a fej nélküli diznis figurákért a török talpnélküli zokni...
több mint 12 éve
MJD szerintem kuka.

Egyik módja a megszerzésének az lenne, ha elcserélnék Milesra. De még Jacksonvilleben se lépnék ezt meg ugye? 😕 :p

több mint 12 éve
Foles 80 yard 29/11 na lesz itt védelem.beltazor
Foles olyan homályokat dobott, hogy ihaj... vagy nem dobott.
Barkley annyiban volt jobb, hogy ő mozgatta a labdát, és hogy embereket is eltalált. oké, leginkább a mieinket, de a tények akkor is tények.
több mint 12 éve
Ez meccs előtt nem sokkal szivárgott ki:
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000265765/article/demarco-murray-not-dallas-cowboys-franchise-back

Murray helyére keresnének egy megbízhatóbb futót. Murraynek egészségesnek kéne maradnia, hogy a Cowboysnak bármi esélye legyen a POban.gyeek
majd ha a Sefter Ádám mongya, akkó' elhiszem.slowmotion
Edem Seggfej iz ö lájör.gyeek
Several sources, including Calvin Watkins of ESPNDallas.com and Bryan Broaddus of DallasCowboys.com, have refuted the NFL.com report that the Cowboys are not sold on Murray as their franchise running back and are looking into adding a running back before the trade deadline.Charlie Firpo
Azt kéne tudni mennyi hely van a sapec alatt. Jones-Drew-t árulja a Jags, utolsó évében van a szerződése és circa 5 misi a fizetése, aminek egy részét már a Jags állja.gyeek
MJD szerintem kuka.

amúgy meg lószar sincs a sapka alatt, nemhogy hely.
több mint 12 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap2000000265765/article/demarco-murray-not-dallas-cowboys-franchise-back

Murray helyére keresnének egy megbízhatóbb futót. Murraynek egészségesnek kéne maradnia, hogy a Cowboysnak bármi esélye legyen a POban.gyeek
Several sources, including Calvin Watkins of ESPNDallas.com and Bryan Broaddus of DallasCowboys.com, have refuted the NFL.com report that the Cowboys are not sold on Murray as their franchise running back and are looking into adding a running back before the trade deadline.Charlie Firpo
Azt kéne tudni mennyi hely van a sapec alatt. Jones-Drew-t árulja a Jags, utolsó évében van a szerződése és circa 5 misi a fizetése, aminek egy részét már a Jags állja.

több mint 12 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576

Several sources, including Calvin Watkins of ESPNDallas.com and Bryan Broaddus of DallasCowboys.com, have refuted the NFL.com report that the Cowboys are not sold on Murray as their franchise running back and are looking into adding a running back before the trade deadline.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Gratula! szerintem ezt látva becsüljétek meg nagyon, hogy van egy Romotok!dande
Mi, szittya Cowboys drukkerek már nagyon régóta tisztában vagyunk mit is jelent Romo a csapatnak. Höri mondjuk annyira kibaszott volna a Cowboysszal, hogy valami QB-t draftoltatott volna velük valamelyik mockjában az első körben. :p (Talán Barkley-t?)gyeek
pénzügyileg megérte volna! :cool:Höri

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Gratula! szerintem ezt látva becsüljétek meg nagyon, hogy van egy Romotok!dande
Mi, szittya Cowboys drukkerek már nagyon régóta tisztában vagyunk mit is jelent Romo a csapatnak. Höri mondjuk annyira kibaszott volna a Cowboysszal, hogy valami QB-t draftoltatott volna velük valamelyik mockjában az első körben. :p (Talán Barkley-t?)gyeek
pénzügyileg megérte volna! :cool:

több mint 12 éve
Visszatérve Romora, a "choker" megdöntött két all-time NFL rekordot. Első 100 kezdés alatt legtöbb sikeres passz és yard. Fölösleges sorolnom kiket előzött meg, mert ebben a két kategóriában értelemszerűen minkdenkit.

több mint 12 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Azért a futást szépen fogtuk, nem sokan tartják McCoy-t 55 yardon 😊 Mondjuk lehet az is közrejátszott, hogy Foles-al nem ment a read option... Szerencsét hozott az új mezem, persze végig rajtam volt 😊
több mint 12 éve
Közben ezt hallom Redzoneból: "Good, smart run from Felix Jones." :p

több mint 12 éve
Foles 80 yard 29/11 na lesz itt védelem.beltazor
Ne essünk abba a hibáűba mint az Eagles. A 'skins és a Bucs az ami. Foles is. Jövő héten Stafford jön és Megatronnak fog dobálni. Nem ugyanaz az alkat Megatron sem mint DiunDisun...

több mint 12 éve

Edem Seggfej iz ö lájör.

több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan
Foles 80 yard 29/11 na lesz itt védelem.

több mint 12 éve
na, Romo: egy rossz passz, meg egy minden-mindegy, mondjuk ott Deznek nem kellett volna melléugrania, és akkor az is TD 😊slowmotion
Szerinted ezt miért erőltetik? Asszem tavaly is volt hason ló, félidő vége előtt pár másodperccel Romo int., ez minek?Charlie Firpo
nehéz lett volna csinálni egy 105 yardos return TD-t, meg Dez mellől sem egyszerű lehúzni.
Romót meg nem érdeklik a statjai, viszont hét pont mindig jól jöhet.

lényegében ez egy punt volt, ami touchback-re ment, csak már nem volt idő támadni utána.slowmotion
😛
Ez világos, csak az int. eléggé befolyásolni szokta a mi Tony-nk hangulatát, szóval én feleslegesnek éreztem. No de ez legyen a legkisebb bajunk.
Azt írják, 2007 óta nem kezdtünk a csoporton belül 3-0 -al.Charlie Firpo
szerintem ha ezt gondolta volna, akkor pont egy méterrel az oldalvonalon túlra passzolja...
több mint 12 éve

majd ha a Sefter Ádám mongya, akkó' elhiszem.
több mint 12 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/tikrwwgecrl4x08dzkkj
DeMarco Murray not Dallas Cowboys' franchise back
DeMarco Murray might not be in the Cowboys' long-term plans. Dallas could be looking to secure a replacement running back before the trade deadline, Ian Rapoport reports.

Murray helyére keresnének egy megbízhatóbb futót. Murraynek egészségesnek kéne maradnia, hogy a Cowboysnak bármi esélye legyen a POban.

több mint 12 éve
na, Romo: egy rossz passz, meg egy minden-mindegy, mondjuk ott Deznek nem kellett volna melléugrania, és akkor az is TD 😊slowmotion
Szerinted ezt miért erőltetik? Asszem tavaly is volt hason ló, félidő vége előtt pár másodperccel Romo int., ez minek?Charlie Firpo
Hogy az olyan elvakult kókler poénemberek mint 'shek az ilyeneket is bele tudja számolni a "Romo nagyon szar" vitájába. 😊 Jelentősége nem volt. Jobb is, ha Romo nincs rivaldafényben.gyeek
Ott a pont!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
nehéz lett volna csinálni egy 105 yardos return TD-t, meg Dez mellől sem egyszerű lehúzni.
Romót meg nem érdeklik a statjai, viszont hét pont mindig jól jöhet.

lényegében ez egy punt volt, ami touchback-re ment, csak már nem volt idő támadni utána.slowmotion
😛
Ez világos, csak az int. eléggé befolyásolni szokta a mi Tony-nk hangulatát, szóval én feleslegesnek éreztem. No de ez legyen a legkisebb bajunk.
Azt írják, 2007 óta nem kezdtünk a csoporton belül 3-0 -al.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Hogy az olyan elvakult kókler poénemberek mint 'shek az ilyeneket is bele tudja számolni a "Romo nagyon szar" vitájába. 😊 Jelentősége nem volt. Jobb is, ha Romo nincs rivaldafényben.