NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
na, Romo: egy rossz passz, meg egy minden-mindegy, mondjuk ott Deznek nem kellett volna melléugrania, és akkor az is TD 😊slowmotion
Szerinted ezt miért erőltetik? Asszem tavaly is volt hason ló, félidő vége előtt pár másodperccel Romo int., ez minek?

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Csak a W! (Y)
több mint 12 éve
Én csak annyit tennék hozzá: Lee 11 szerelés, 1 int.
Voooááááá!!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
na, Romo: egy rossz passz, meg egy minden-mindegy, mondjuk ott Deznek nem kellett volna melléugrania, és akkor az is TD 😊
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Gratula! szerintem ezt látva becsüljétek meg nagyon, hogy van egy Romotok!dande
Mi, szittya Cowboys drukkerek már nagyon régóta tisztában vagyunk mit is jelent Romo a csapatnak. Höri mondjuk annyira kibaszott volna a Cowboysszal, hogy valami QB-t draftoltatott volna velük valamelyik mockjában az első körben. :p (Talán Barkley-t?)

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 169 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratula! szerintem ezt látva becsüljétek meg nagyon, hogy van egy Romotok!
több mint 12 éve
na tessék, másfél meccs előnnyel a csoport élén 😊
(más megközelítésben: Ware nem játszik, és egyből nyerünk 😀)
(más megközelítésben II.: Murray nem játszik, és egyből nyerünk 😀)
több mint 12 éve
Vélelmezem, hogy a meccs kulcsa egyfelől a védőfalban, azon belül is én Selvie-re tippelek, másfelől Il capitano Lee kezében lesz, aki rendre fel fog lépni a futás elleni védekezéshez.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Nagyon fontos meccs ez a mai,sok mindent eldönthet és semmit..(Zombori is megirigyelné 😀 )
Én ma sajnos vereséget érzek,de bízzunk a legjobbakban.
GO COWS!

Cap helyzetet meg tudjuk h szarban vagyunk,ezért is érzem h Austin cut v vmi trade lesz legkésőbb szezon végén, de fontos kezdő nem fog távozni nagyon szerintem..

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
 espn.go.com/dallas/nfl/story/_/id/9854353/dallas-cowboys-projected-31-million-salary-cap-2014

jövőre nem kis bajok lesznek itt..
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Broaddus ujjából: "Randle has had a nice week of practice and is as mentally and physically as ready as he will ever be." Kiváncsi vagyok ebből az igéretből mi lesz.gyeek
ha megpróbálja nem leutánozni azt a Giants-es csávót, aki két meccsen háromszor ejtette el a labdát ellenünk, akkor már örülni fogok.slowmotion
Egy picit azért epic, hogy mindkét újonc futó lehetőséget kap egy meccsen. Nekem Tanner az aggódósabb, de szeretnék kellemesen csalódni.
toxique
Tanner nem elsőéves, hanem harmadikslowmotion
Igaz. Akkor úgy fogalmazok, hogy a futóállomány "kevésbé használt része" 😀
több mint 12 éve
Broaddus ujjából: "Randle has had a nice week of practice and is as mentally and physically as ready as he will ever be." Kiváncsi vagyok ebből az igéretből mi lesz.gyeek
ha megpróbálja nem leutánozni azt a Giants-es csávót, aki két meccsen háromszor ejtette el a labdát ellenünk, akkor már örülni fogok.slowmotion
Egy picit azért epic, hogy mindkét újonc futó lehetőséget kap egy meccsen. Nekem Tanner az aggódósabb, de szeretnék kellemesen csalódni.
toxique
Tanner nem elsőéves, hanem harmadik
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
több mint 12 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
A héten végre megérkezett a throwback Romo mezem, a mai este tökéletes alkalom, hogy felavassam!! Remélem szerencsét hoz, mert abból kell majd bőven egy jó Eagles offense ellen! Alig várom a kezdést... Go Cowboys!!!!! 😊
több mint 12 éve
Ellenséges vonalak mögött - Cowboys  philly.blog.hu/2013/10/20/ellenseges_vonalak_mogott_cowboysShawn84
már aszittem, Bébé megijedt gyeektól, aztán nem merte kérdezni 😊
fifty-fifty meccs, egy brainfart mindent megváltoztathat, de ezért szeretjük a csoportrangadókat 😊
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Ha van fontos meccs,akkor a mai az az.Nyerni kell,3-0 a csoportban nagyon sokat jelenthet,főleg az Eagles ellen egy idegenbeli siker.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ellenséges vonalak mögött - Cowboys  philly.blog.hu/2013/10/20/ellenseges_vonalak_mogott_cowboys
több mint 12 éve
ha megpróbálja nem leutánozni azt a Giants-es csávót, aki két meccsen háromszor ejtette el a labdát ellenünk, akkor már örülni fogok.
több mint 12 éve
Broaddus ujjából: "Randle has had a nice week of practice and is as mentally and physically as ready as he will ever be." Kiváncsi vagyok ebből az igéretből mi lesz.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 12 éve
Azért bele gondolva ez az idei védelem se jobb a sérülések végett mint a tavalyi, gondoljunk bele:
1. DE Ware kieset x időre, 2. DE Spencer kiesett egész idényre (nem kis nevek..), 3.De Crawford akitől idén sokat vártak,vártunk kiesett egész évre, Selvie aki parádésan pótolja Spencert hetek óta nem eddz v limitáltan., ha úgy nézzük DE poszton 4-6. számú játékosok játszanak + DT poszton Ratliff ugye szintén kampó, itt is 2-4. számú játékosok vannak, Hatchernek lenne valami baja ez full utca De, DT ismét....Lb sor legalább rendbe van,nem úgy mint tavaly..kopp-kopp-kopp.Kroos
És ne feledjük Ben Bass-t aki Hatchert pótolta volna szezon után.

több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Rec/Target Pct. Yds/Catch

Cole Beasley 12-13 92.33 9.6
Kroos
Majd mesélhetjük az unokáinknak is, hogy a Washington ellen mi élőben láthattunk egy Cole Beasley dropot 😊
több mint 12 éve
Jason Vega DE is felugrott a PS-ből.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Rec/Target Pct. Yds/Catch

Cole Beasley 12-13 92.33 9.6
Terrance Williams 18-21 85.7 17.2
Nate Burleson 19-23 82.6 12.6
Antonio Brown 41-53 77.4 12.1
Demaryius Thomas 37-49 75.5 14.3
Doug Baldwin 21-28 75.0 16.4
Keenan Allen 23-31 74.2 14.4
Wes Welker 37-50 74.0 10.2
Brandon Gibson 24-33 72.7 11.8
Cordarrelle Patterson 8-11 72.7 10.6

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Azért bele gondolva ez az idei védelem se jobb a sérülések végett mint a tavalyi, gondoljunk bele:
1. DE Ware kieset x időre, 2. DE Spencer kiesett egész idényre (nem kis nevek..), 3.De Crawford akitől idén sokat vártak,vártunk kiesett egész évre, Selvie aki parádésan pótolja Spencert hetek óta nem eddz v limitáltan., ha úgy nézzük DE poszton 4-6. számú játékosok játszanak + DT poszton Ratliff ugye szintén kampó, itt is 2-4. számú játékosok vannak, Hatchernek lenne valami baja ez full utca De, DT ismét....Lb sor legalább rendbe van,nem úgy mint tavaly..kopp-kopp-kopp.

Az O falban nem sok sz óesik de Free és 3. évére Smith szintén gyak. elit szinten játszanak, Frederick óriási húzás C is évekre megoldva, Guardok is elmennek de ide kell majd erősítés bőven.

Austin ma "pihent",nem edzett. A támadóknak sokat kell pályán lenni,mert a védelem nem hiszem h tartani tudja a sasokat,kifulladnak majd végére, csak hát futások kellenek de nem tudom h fog ez menni,mert nekik gyengéjük a passz elleni védelem,nekünk erősségünk.

Sok pont várható lsd. Denver... 😀, ez a meccs nagyon fontos kb. duplán érne ha nyernénk...nagyon kell.Kroos
sok rövid passzal lehetne menni, Romo amúgy is idén rövidebb passzokkal operál (egy 85 yardos TD dobása volt idén)betmen
Aminek ugye valójában, semmi köze a 85 yardos passzhoz. :cool:Wong
Most jöhet akkor logikusan Escobar meg Beasley nagy napja.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
1. DE Ware kieset x időre, 2. DE Spencer kiesett egész idényre (nem kis nevek..), 3.De Crawford akitől idén sokat vártak,vártunk kiesett egész évre, Selvie aki parádésan pótolja Spencert hetek óta nem eddz v limitáltan., ha úgy nézzük DE poszton 4-6. számú játékosok játszanak + DT poszton Ratliff ugye szintén kampó, itt is 2-4. számú játékosok vannak, Hatchernek lenne valami baja ez full utca De, DT ismét....Lb sor legalább rendbe van,nem úgy mint tavaly..kopp-kopp-kopp.

Az O falban nem sok sz óesik de Free és 3. évére Smith szintén gyak. elit szinten játszanak, Frederick óriási húzás C is évekre megoldva, Guardok is elmennek de ide kell majd erősítés bőven.

Austin ma "pihent",nem edzett. A támadóknak sokat kell pályán lenni,mert a védelem nem hiszem h tartani tudja a sasokat,kifulladnak majd végére, csak hát futások kellenek de nem tudom h fog ez menni,mert nekik gyengéjük a passz elleni védelem,nekünk erősségünk.

Sok pont várható lsd. Denver... 😀, ez a meccs nagyon fontos kb. duplán érne ha nyernénk...nagyon kell.Kroos
sok rövid passzal lehetne menni, Romo amúgy is idén rövidebb passzokkal operál (egy 85 yardos TD dobása volt idén)betmen
Aminek ugye valójában, semmi köze a 85 yardos passzhoz. :cool: