Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Már ne haragudj, így éjnek évadján, de ez már nem az a csapat, főleg nem azokkal az edzőkkel. Persze nem SB, de akkor is.Charlie Firpo
A tavalyi se volt a tavaly előtti, de a forgatókönyvek vészesen hasonlítottak. Jó ellenfél ellen akarom látni szoros meccsen, hogy szájba vágják az ellenfelet, akik seggreülnek és csak pislognak hogy mi történt. Vagy elég is az aftermath-hez, hogy "olyan szarok voltunk, hogy még ez a szar Cowgirls is el tudott verni minket". A lényeg, hogy nyerjenek, a többi Dévényi Tibi bácsin múlik.

Amúgy meg come on! Én, aki kvázi-borulátón elemzem a Cowboyst simán elképzelhetőnek tartok egy SB nyújtást. Komolyan: megnézem az elmúlt 2 év győztesét és vérszemet kapok. Kell egy szikra és voilá!

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Végül ez a siránkozó bagázs nem kezdene végül úgy állni a dolgokhoz, ahogy azt Amerika Csapatához illene? 4-3-al állunk, vezetjük a csoportot, jók vagyunk, legyünk már optimisták.Charlie Firpo
Nem. 😀

Pontosabban: még nem. A szezonban először sikerült kétszer egymás után meccset nyerni, ez okot adhat a bizakodásra, de ahogy mondják (többek közt) Amerikában: greater height, deeper fall. Csoport meccs volt az utóbbi kettő, szóval a legfontosabbak, de elég csalódást okozott ugyanez a csapat az elmúlt két évben, hogy ne váltsak a 2007es vagy 2009es hangulatomra amíg nem tudom eldönteni idén melyik arcukat hozzák végül. Rohadtul unom azt, hogy látom a Cowboysban a potenciált (akár SB-t is, pláne, hogy olyan csapatok tudnak Super Bowlt nyerni mint a Ravens és a Giants), a sok héter meg nyomja az unalmas héter közhelyét évről-évre, mert a csapat nem tudja megmutatni mire is képes.

Szóval most rajtuk a sor, hogy bizonyítsák: megérdemlik a bizalmat és nem fognak két-három hetente olyan meccset játszani, ami után egy teáskanállal követnék el seppukut. Lions meccs után (memories...) visszatérünk az optimizmusra, addig is marad a sztoikus realizmus. 😉gyeek
Már ne haragudj, így éjnek évadján, de ez már nem az a csapat, főleg nem azokkal az edzőkkel. Persze nem SB, de akkor is.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Végül ez a siránkozó bagázs nem kezdene végül úgy állni a dolgokhoz, ahogy azt Amerika Csapatához illene? 4-3-al állunk, vezetjük a csoportot, jók vagyunk, legyünk már optimisták.Charlie Firpo
Nem. 😀

Pontosabban: még nem. A szezonban először sikerült kétszer egymás után meccset nyerni, ez okot adhat a bizakodásra, de ahogy mondják (többek közt) Amerikában: greater height, deeper fall. Csoport meccs volt az utóbbi kettő, szóval a legfontosabbak, de elég csalódást okozott ugyanez a csapat az elmúlt két évben, hogy ne váltsak a 2007es vagy 2009es hangulatomra amíg nem tudom eldönteni idén melyik arcukat hozzák végül. Rohadtul unom azt, hogy látom a Cowboysban a potenciált (akár SB-t is, pláne, hogy olyan csapatok tudnak Super Bowlt nyerni mint a Ravens és a Giants), a sok héter meg nyomja az unalmas héter közhelyét évről-évre, mert a csapat nem tudja megmutatni mire is képes.

Szóval most rajtuk a sor, hogy bizonyítsák: megérdemlik a bizalmat és nem fognak két-három hetente olyan meccset játszani, ami után egy teáskanállal követnék el seppukut. Lions meccs után (memories...) visszatérünk az optimizmusra, addig is marad a sztoikus realizmus. 😉

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 12 éve
Nem tudnátok végre BÍZNI, nem kezdenétek végül úgy állni a dolgokhoz, ahogy azt Amerika Csapatához illene? 4-3-al állunk, vezetjük a csoportot, jók vagyunk, legyünk már optimisták.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
2014ben Murray elengedésén 780e$ körüli összeg lehet a saving (2015-ben jár le a szerződése), Austin menesztésén kb. 400e$ (2017-ben jár le a szerződése).
Az újoncok egészen jól teljesítenek. Egy jó draft-al és szabadügynök-piaci tevékenységgel - szerintem - lesz játékterünk jövőre is a sapka alatt.toxique
szerintem korai még ezen gondolkozni. majd jövő februárban ráérünk agyalni rajta. egyelőre még Randle sem váltotta meg a világot, csak szólok.slowmotion
...és nem is fogja. Viszont kell egy passing downban is használható fél kezdő futó, akivel Murray tud váltani a pálya-doki tengelyen. Mögötte meg egy szusszanásnyi időre jó lesz Dunbar és Randle.

Bár hozzáteszem: Randle elfogadható teljesítményt nyújtott, de ez egy szorosabb meccsen lehet elégtelenné minősült volna. Az egyik elkapása kifejezetten parádés volt, ahogy elkapta a tojást és egyből lefordult a védőről. Ahogy mondták róla: jól veszi észre a lehetőségeket és jól lát a pályán, de nem fog olyan trükköket bemutatni mint az újonc Felix Jones... ó emlékek, remények...gyeek
szerintem Randle csak megcsinálta az elkapást, de a védő annyira árnyékra vetődött. hogy az ütközéstől pördült le Randle az emberéről, mint amikor egy autó elbasz, az ürge meg végiggurul a szélvédőn.
Randle meg, hát persze volt egy nagyobb futása, de pl. a bolyt úgy nem tudja megtudni, mint a Harcos. amit másfél hete Randle Frederick segítségével abszolvált, az Murray-nek ment volna egyedül is.slowmotion
Randle fasza volt egész meccsen, már bocs.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Volt némi pazarolni való időm. Összedobtam egy spreadsheetet a Madden statjai alapján, ha lesz kedvem hétről-hétre átírom, ahogy változik a roster és a játékosok statjai. Eddig főleg csak javultak (Beasley gondolom e héten fog 2-3at lépni).

Érdemes lebontás alapján vizsgálni a rostert: View->List

p.s. ha valaki tudja hogy kell eltávolítani azokat az ótvar pivot tableöket, az kisegíthetne az információval. 😊

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
2014ben Murray elengedésén 780e$ körüli összeg lehet a saving (2015-ben jár le a szerződése), Austin menesztésén kb. 400e$ (2017-ben jár le a szerződése).
Az újoncok egészen jól teljesítenek. Egy jó draft-al és szabadügynök-piaci tevékenységgel - szerintem - lesz játékterünk jövőre is a sapka alatt.toxique
szerintem korai még ezen gondolkozni. majd jövő februárban ráérünk agyalni rajta. egyelőre még Randle sem váltotta meg a világot, csak szólok.slowmotion
...és nem is fogja. Viszont kell egy passing downban is használható fél kezdő futó, akivel Murray tud váltani a pálya-doki tengelyen. Mögötte meg egy szusszanásnyi időre jó lesz Dunbar és Randle.

Bár hozzáteszem: Randle elfogadható teljesítményt nyújtott, de ez egy szorosabb meccsen lehet elégtelenné minősült volna. Az egyik elkapása kifejezetten parádés volt, ahogy elkapta a tojást és egyből lefordult a védőről. Ahogy mondták róla: jól veszi észre a lehetőségeket és jól lát a pályán, de nem fog olyan trükköket bemutatni mint az újonc Felix Jones... ó emlékek, remények...gyeek
szerintem Randle csak megcsinálta az elkapást, de a védő annyira árnyékra vetődött. hogy az ütközéstől pördült le Randle az emberéről, mint amikor egy autó elbasz, az ürge meg végiggurul a szélvédőn.
Randle meg, hát persze volt egy nagyobb futása, de pl. a bolyt úgy nem tudja megtudni, mint a Harcos. amit másfél hete Randle Frederick segítségével abszolvált, az Murray-nek ment volna egyedül is.
több mint 12 éve

Bár hozzáteszem: Randle elfogadható teljesítményt nyújtott, de ez egy szorosabb meccsen lehet elégtelenné minősült volna. Az egyik elkapása kifejezetten parádés volt, ahogy elkapta a tojást és egyből lefordult a védőről. Ahogy mondták róla: jól veszi észre a lehetőségeket és jól lát a pályán, de nem fog olyan trükköket bemutatni mint az újonc Felix Jones... ó emlékek, remények...

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
szerintem korai még ezen gondolkozni. majd jövő februárban ráérünk agyalni rajta. egyelőre még Randle sem váltotta meg a világot, csak szólok.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Az újoncok egészen jól teljesítenek. Egy jó draft-al és szabadügynök-piaci tevékenységgel - szerintem - lesz játékterünk jövőre is a sapka alatt.
több mint 12 éve
Utolsó egyetemi évében eltiltás miatt nem játszhatott, majd rookie évében IR-re került. Tavaly nem sokat szerepelt, idén pedig a rosterért harcolt, de nem jött össze neki. Azóta megfordult a Dolphins-nál is. Nem nagyon hiszem, hogy komolyabb jövője lehet az NFL-ben...Asbee
Nézd meg kik, honnan és hogyan játszanak a Cowboys falában. Megtalálta kb a liga egyetlen helyét ahol még lehet esélye. 😊

több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Utolsó egyetemi évében eltiltás miatt nem játszhatott, majd rookie évében IR-re került. Tavaly nem sokat szerepelt, idén pedig a rosterért harcolt, de nem jött össze neki. Azóta megfordult a Dolphins-nál is. Nem nagyon hiszem, hogy komolyabb jövője lehet az NFL-ben...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
Leigazoltátok Marvin AustintAsbee
DT, Giants második körös draft volt 2011-ben, a 90-es mezszámot fogja viselni.
Valaki tud valamit a játékáról?gorbel
Gyorsan kiosztották Ratliff számát. Utánaolvasva a drafton a Bears GMje is és Marinelli is jó véleménnyel volt róla. Egyértelműen az utóbbi műve lehet az igazolása. Utálom a névazonosságokat, de ő legalább Marvin és nem Miles... Ha képes lenne felvenni egy ceruzát sérülés nélkül még viheti valamire.

több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
csak annyit,hogy ha van ember,aki kitudja hozni belőle a maximumot,azt Rod Marinelli 😊Tehenész
Vagy Jézus.gorbel
JJ simán leigazolja jövőre 😀
több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
csak annyit,hogy ha van ember,aki kitudja hozni belőle a maximumot,azt Rod Marinelli 😊Tehenész
Vagy Jézus.
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
csak annyit,hogy ha van ember,aki kitudja hozni belőle a maximumot,azt Rod Marinelli 😊
több mint 12 éve
No Ware, No Murray, No problem? 😊
nem láttam a meccset, csak az összefoglalókat olvastam - megéri torrentet keresni hozzá?betmen
Nem! 😊 Max olyat keress amin a második félidő van, de az meg inkább hasonlított valami Bud Spencer filmre, mint kompetitív focira.gyeek
Szerintem az nfl-com-os összefoglalóba minden belefért 2 percbe. 😊Wirtschaftsteil
Olyan gyenge volt a meccs,hogy nem is írtak róla 7. heti összefoglalót! 😕)
Amennyit én láttam belőle: a védelem ehhez a meccshez pont elég volt, Randle nekem tetszett (idén nem vagyok oda Murray-ért) Wilber sajnos nem helyettesítette Ware-t, ő nagyon kell majd Fordéknál, nem is tudom, hogy áll az ő játéka?
Lee állat jó, és a leginkább nekem Hatcher végigpacsizása volt, 5 perccel a vége előtt. Ő nagyon kezd vezére lenni a védelemnek (csapatnak?).

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Valaki tud valamit a játékáról?
több mint 12 éve
nem láttam a meccset, csak az összefoglalókat olvastam - megéri torrentet keresni hozzá?betmen
Nem! 😊 Max olyat keress amin a második félidő van, de az meg inkább hasonlított valami Bud Spencer filmre, mint kompetitív focira.gyeek
Naaaa !!! 😛

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Leigazoltátok Marvin Austint

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
betmen Dallas Cowboys 125
Szerintem az nfl-com-os összefoglalóba minden belefért 2 percbe. 😊Wirtschaftsteil
köszi 😀 megnéztem, és hát a mindenki által jövendölt sok-sok pontból nem sok került fel a táblára.
A dallasi nyilatkozatok meg kicsit olyanok, hogy mindegy milyen áron, lényeg a W
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Szerintem az nfl-com-os összefoglalóba minden belefért 2 percbe. 😊
több mint 12 éve
Nem! 😊 Max olyat keress amin a második félidő van, de az meg inkább hasonlított valami Bud Spencer filmre, mint kompetitív focira.

több mint 12 éve
betmen Dallas Cowboys 125
nem láttam a meccset, csak az összefoglalókat olvastam - megéri torrentet keresni hozzá?
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan
Foles 80 yard 29/11 na lesz itt védelem.beltazor
Foles olyan homályokat dobott, hogy ihaj... vagy nem dobott.
Barkley annyiban volt jobb, hogy ő mozgatta a labdát, és hogy embereket is eltalált. oké, leginkább a mieinket, de a tények akkor is tények.slowmotion
persze tudom én, hogy nem csak a védelem "érdeme"
de mivel pozitív a mérlegünk, így a gondolkodásom is pozitív lett 😀
+ érzésem szerint nem visszafelé léptünk.