Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Cowboys get into the Bryant McKinnie mixWirtschaftsteil
Ravens 2 év.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Bakker, Manning már dobál az elkapóival, itt meg megy a manikűr-pedikűr..

szerk: most nézegettem youtube-on videókat, és van egy Frederick vs Ohio State, ahol nagyrészt Hankins ellen játszik, aki egy elég magasan rangsorolt DT/NT volt az idei drafton, és most már a Giants-t erősíti. Jól szerepelt.
több mint 12 éve
Nem tudom eldönteni hogy ködösítenek a fasza D-Linerol es annyira bíznak mindenkiben vagy csak nem akarják beismerni a bajokat.Blevi
ha nagy baj lenne csak áldoztak volna rá a drafton... 😛Kroos
Olvastam hogy eredeti terv szerint DT-t (3-tech) akartak húzni 1/18ra de nem Floydot, akit akartak volna az nem volt elérhető.Blevi
Hát akkor az Sheldon Richardson lett volna 😊
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
én is olvastam de csak lett volna 1 használható ember hátrébb is.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Nem tudom eldönteni hogy ködösítenek a fasza D-Linerol es annyira bíznak mindenkiben vagy csak nem akarják beismerni a bajokat.Blevi
ha nagy baj lenne csak áldoztak volna rá a drafton... 😛Kroos
Olvastam hogy eredeti terv szerint DT-t (3-tech) akartak húzni 1/18ra de nem Floydot, akit akartak volna az nem volt elérhető.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
ha nagy baj lenne csak áldoztak volna rá a drafton... 😛

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Cowboys get into the Bryant McKinnie mix
több mint 12 éve
Nem tudom eldönteni hogy ködösítenek a fasza D-Linerol es annyira bíznak mindenkiben vagy csak nem akarják beismerni a bajokat.
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 538 — Saturday Night Lights
Persze dumaszínházzal nem nyerünk SB-t, de Kiffinnek óriási szövege van: "I walked into the linebacker room the other day and there were five linebackers in there. And I walked in the d-line room and I couldn’t get a seat. I had to sit on the floor. So I said, ‘Coach Garrett, we still need linebackers.’ And everybody knows that."

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Találtam B/R-en egy nagyon jó szemléltetést, hogy miért is jó nekünk a Frederick pick:

Wirtschaftsteil
ezt majd akkor, ha csillagos sisakban is ugyanezt csinálja.
azért a CF-es védekező falemberek még nincsenek az NFL-es rokonaik szintjén, kevés kivétellel
több mint 12 éve
Találtam B/R-en egy nagyon jó szemléltetést, hogy miért is jó nekünk a Frederick pick:

több mint 12 éve
Hát ja, amikor kiválasztottuk, akkor mindenki arról beszélt, hogy ekkora reach, Mayock is 3. körös osztályzatot adott rá. Most meg már azt hallani, hogy hát egész jó, Mayock is egy körrel lejjebb ment, a CBS CFL(!!) szakértője külön megdicsérte a picket.

Jobban utánanézve Terrance Williamsnek, csodálkozom, hogy a Frederick picken rúgózik még az újságírás, mikor Williams rohadt nagy steal. Méretéhez képest fürge, biztos kezei vannak, jól futja a route-okat, jól blokkol, nem voltak gondok a karakterével... mi kell még? Első évben lehet már sztem 6-700 yardja is, főleg ha valamelyik kezdő lesérülne. Felkészültnek tűnik.gyeek
Állítólag ez egyetlen baja, hogy nehezen tanulja meg a route-okat. Ettől annyira nem kell félni, Dez is így volt ezzel.
több mint 12 éve
egyébként, komment kimásolva a BtB-ről:
according to drafttek rankings
Pugh and Long were both -66 reaches for the Giants & Bears.
Frederick was a -26 reach for the Cowboys.
In other words, Dallas reached for a guy with a late 2d round grade at the end of the first.
G-men & Bears reached for guys with late 3d round grades in the middle of the first.
Interesting the difference in coverage. It’s all about benefit of the doubt to the better run org probably.
és milyen igaz...
több mint 12 éve
Jobban utánanézve Terrance Williamsnek, csodálkozom, hogy a Frederick picken rúgózik még az újságírás, mikor Williams rohadt nagy steal. Méretéhez képest fürge, biztos kezei vannak, jól futja a route-okat, jól blokkol, nem voltak gondok a karakterével... mi kell még? Első évben lehet már sztem 6-700 yardja is, főleg ha valamelyik kezdő lesérülne. Felkészültnek tűnik.gyeek
azért a Frederick picken rugózik az újságírás, mert a Williams picken még véletlenül sem lehet fogást találni.

egyébként az 1/18-as pick 900 pont, 1/31-es 600, 3/74-es 220. ha ebből indulunk ki, akkor a Niners simán jól járt, főleg hogy ők csak a pár hiányzó darabot keresték a kirakóhoz, mi meg még a kétharmadánál járunk a képnek. simán el kellett volna kérni a 4/31 (128)-at, vagy az 1/18 + 4/114-ért elkérni az 1/31, 3/74, 3/93-at, még mindig a Niners jár jobban, de már csak 18 ponttal.slowmotion
vagy egyszerűbb lett volna az 1/18-ért elkérni az 1/31 + 2/61-et, és a különbség 16 pont oda
több mint 12 éve
azért a Frederick picken rugózik az újságírás, mert a Williams picken még véletlenül sem lehet fogást találni.

egyébként az 1/18-as pick 900 pont, 1/31-es 600, 3/74-es 220. ha ebből indulunk ki, akkor a Niners simán jól járt, főleg hogy ők csak a pár hiányzó darabot keresték a kirakóhoz, mi meg még a kétharmadánál járunk a képnek. simán el kellett volna kérni a 4/31 (128)-at, vagy az 1/18 + 4/114-ért elkérni az 1/31, 3/74, 3/93-at, még mindig a Niners jár jobban, de már csak 18 ponttal.
több mint 12 éve
Állítólag először úgy volt hogy őt visszük 1/31-en, aztán 2. kröben, és végül a 3.ban húztuk be.
több mint 12 éve
Ráadásul Fredericken sem kéne rugózniuk, nekem nagyon tetszik a pick, komoly a csávó pályán mutatott és pályán kívüli intelligenciája (először hallottam játékos szájából a "historical" szót 😊).

Free pedig belemegy az alacsony fizuba, FA-n elhozzuk Winstont és Parnell is szépen tanulja a játékot. Így már csak a safety poszt marad lyukas 😊

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Jobban utánanézve Terrance Williamsnek, csodálkozom, hogy a Frederick picken rúgózik még az újságírás, mikor Williams rohadt nagy steal. Méretéhez képest fürge, biztos kezei vannak, jól futja a route-okat, jól blokkol, nem voltak gondok a karakterével... mi kell még? Első évben lehet már sztem 6-700 yardja is, főleg ha valamelyik kezdő lesérülne. Felkészültnek tűnik.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
RG3: "We made Cowboys Stadium our Home" - Egyetemen marhára bírtam a srácot, meg tavaly se volt vele bajom, na de ezzel kivívta az ellenszenvemet.Wirtschaftsteil
rendes tőle, hogy negyedszerre sikerült nyerniük az új stadionban, és már kapásból az övék lett. akkor a Fedex Field mennyire a miénk?
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Ezt már említették JJék a harmadik napi pc-n is. Azt mondták nem komoly.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Randle kapásból sérüléssel nyit:

espn.go.com/nfl/injuries/_/team/dal

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
RG3: "We made Cowboys Stadium our Home" - Egyetemen marhára bírtam a srácot, meg tavaly se volt vele bajom, na de ezzel kivívta az ellenszenvemet.Wirtschaftsteil
hmmm...
Tavalyi egymás elleni meccs után mikor "tanácsolgatott" Romonak, mondtam, hogy ez a srác nagyon alattomos. Illik a Redskins rendszerébe 😀
Nekem az elégtétel lesz ha letöröljük a vigyort az arcáról mindkétszer az alapszakaszban.
több mint 12 éve
Ennyi lánytestvére van vagy ilyen népszerű fiatalember? 😀 😛Cowboykarcsi
At first, JJ seems really annoyed that someone is calling him during his harem's draft party until he realizes it's because he's being drafted.

Most olvastam: "Unfortunately, he has an extreme nastiness," Frederick's college coach Bret Bielema told ESPN "I had to get on him a few of times. He broke a couple guys' arms and wrists by throwing them down on the ground and whacking them a little bit after the play, on our own team. ..." Végre.Imádom 😀

Webb-20
Holloman-57
Joseph Randle-35
több mint 12 éve
mondjuk nekem könnyű, nem nézek egyetemi futballt, fingom sincs arról, hogy ki kicsoda, szóval nem is parázom túl magam a draft miatt.slowmotion
Hát egyetemi focit nézve jó nevek jöttek. Wilcox meg Webb a két kis sulis, akik SeniorBowl meg Combine alatt nagyot robbantottak.Wirtschaftsteil
lehet, de attól még ugyanúgy nem nézek gyakran meccset. néha egy Eurosport2, vagy ha igazán elkap a gépszíj, akkor egy-egy negyed erejéig belenézek a Sooners meccsbe, vagy tavaly az Aggies @ Tide végébe.

egyetemen szerintem túl nagy a tehetség szórása, szóval lehet hogy látványosak a 69-35-ös eredmények, de igazából csak akkor van értéke, ha igazából szurkolsz egy csapatnak.
ha gyors vagy, akkor körbefutod a védelmet, aztán te vagy a király, itt meg azért tudnak helyezkedni a játékosok, ha sebességből nem érnének utol, hogy kettéfejeljenek.
nekem az nem kell, ezért nem nézek spanyol focit sem a tévében.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ezt mondjuk akár mondhatta volna Eli is 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER