Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Annyira nem állunk rosszul ha a keretet nézzük.
Wr,Te,Cb.Lb,Rb sor akár évekre jó lesz, 1-2 Fa,középső-hátsó körös játékos persze jöhet.
De a jövő évi drafton akár a Dlinera rá lehet menni, Dt,De, vagy még Og,Ot. A többi poszt viszonylag okés. + majd egy Franschis Qb, 1-3 éven belül.
Fiatal,tehetséges keret, látok elképzelést, nem csak a vak világba draftolunk.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 876 — Pfizer & Moderna fan
Jeff Heath, DB, Saginaw Valley State
Kendall Lawrence, RB, Missouri
Brandon Magee, LB, Arizonas State
Taylor Reed, LB, SMU
James Vandenberg, QB, Iowa
Dalton Williams, QB, Akron
Még egy RB és egy Db sose jön rosszul. De egy DT szívesen láttam volna.

több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Egészen tetszik a depth chart. Viszont Livings nekem hiányzik a kezdőkből. Nem tudom milyen az eredeti posztja, de az biztos hogy Bernadeaunál jóval többet ér. Én WIlcox-tól megleptést várok, és szerintem küzdeni fog a kezdő posztért , akár FS vagy SS. Webb Mayock szerint kezdő nickelback, Ha tényleg olyan szintre jut, akkor Scandricknek veszélybe jut az állása, pár év múlva már 6 millát keres. Na de ez még bőven a jövő zenéje.
Plusz látom Magee-t nem draftolta senki, és jön hozzánk, na ennek nagyon örülök. Összességébe én nem pont így raktam volna össze a draftot (és szerintem ti se), de annak ellenére tetszik. Már hét éve ezzel kezdem az évet, de akkor irány a PO. Az egyetlen gond, amit Karcsi is említett, hogy nincs depth a Dline-ban, és nem jött egy passrusher se. BÁr Kiffin tudja, hogy mi kell neki, én elhiszem ha nem kell 😊
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Összességében szerintem egy jó draft volt.Nekem ami kétségem van most a csapattal kapcsolatban az két dolog.Az egyik úgy eleve a passrush,már csak azért is mert Kiffin rendszerében még kiemeltebb ez mint normálisan,illetve a védőfal depthje. Ha minden úgy megy ahogy a stáb elképzelte tehát hogy Ware és Spencer hasít 4-3as end-ként is és Ratlif is közel a régi formáját tudja hozni,tehát a passrush úgy ahogy rendben lenne,a kezdőkön kívül nincsen nagyon mélysége a falnak. Ha meg már eleve ott akadozni fog a gépezet hogy a kezdő front4 hogy játszik,nos akkor elég nagy szarban leszünk.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Gyorsan összeszámolom a D-t, hogy lássuk miből gazdálkodunk:

Spencer - Hatcher - Ratliff - Ware
Wilber Lissemore Crawford(?)
Bass(?)

Durant - Lee - Carter
Albright(?) McSurdy(?) Holloman
Magee(?) Sims

Carr - Scandrick - Church - Allen - Claiborne
Moore Webb Wilcox Johnson
McCray

Ráadásnak az O-line, ahogy jelen állás szerint kinéz. Clabo jó lenne Free helyett.
Smith - Frederick - Costa - Bernadeau - Free
Parnell Livings Kowalski Leary Cook
Arkin

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Nem tudom miért de én elégedett vagyok és bizakodó a draftolt játékosokkal kapcsolatban.
Frederick: egy erős,szikla több poszton bevethető ha Costa egészséges akkor nálam LG lenne.És ha így van és Costa és ő is játszik már 2 poszton erősebbek vagyunk mint tavaly az Ofalban, ami már lehet elég lesz nagyjából (... 😛 )
Escobar:: kicsit korainak tűnt, de tetszik h gondolunk a jövőre, szerintem be fog válni és nem kis névtől tanulhat, plusz egy nagyon jó kezű TE, szerintem sok örömöt fog nekünk okozni, plusz Witten is kidőlhet vagy nem kell úgy erőltetni ha van problémája mint tavaly év elején
Williams: vele is jól jártunk, hamar lehet belőle nr2. Wr, + elvileg nagyon jól blokkol is.
Wilcox: S kellett, még tanul de hosszú távon nagyon jó lehet, neki is jó kezei vannak, illik Kiffin rendszerébe úgy hogy jó húzás.
Webb: rotációba,Kiffin rendszerébe illik, ő is nagyon jó kezű, S és Cb húzás is azt mutatja h a Dbe olyan embereket hoztak akik pontokat tudnak hozni majd akár(ami tavaly egyedüli hiány volt kb a Dben)
Randle: 5. körben ő brutál húzás, tökéletes back up, rövid yardos szitukban is jó lesz, mindeki várta őt akár már 3. körben is aláírtul volna kb, de így 😊
Holloman: Olb, kell back up, 6. körben zsír, ő is Kiffin rendszerbe príma.

Szerintem nagyon jól építkeztünk, ezek a húzások a jövőbe is mutatnak,nem az h pár év múlva már senki se lesz itt, ucsó 2-3 év draftjai már jók,csak ugye előtte..
+ UdFA: Magge, aki baseballozik is,+ sérült volt , de ha felépítjük jó rotációs ember lesz.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Na megvan az utolsó pick is.
DeVonte Holloman OLB SC

Jobban örültem volna Magee-nek, de ő tökéletesen illik Kiffin védelmébe. Anno safety volt.Wirtschaftsteil
Cowboys: Brandon Magee, Tessék UDFA

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Frederick - 70
Escobar - 89
Williams - 83

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Draft 2013:
1/31_Travis Frederick OC
2/47_Gavin Escobar TE
3/74_Terrance Williams WR
3/80_J.J.Wilcox S
4/114_B.W.Webb CB
5/141_Joseph Randle RB
6/185_DeVonte Holloman OLB

A zsebre még ráfért volna egy minőségi G vagy OT pick, de - összességében - elfogadható draft van mögöttünk - szerintem.
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Tetszik! Elégedett vagyok!
több mint 12 éve
Nálam ez a draft C környéke. Nem a nevekkel van a bajom mert a hátsó körökben is jó nevű igéretes játékosokat szereztünk.
In Kiffin and Callahan we trust. Minden a falaknál dől el. A támadófalunk és Dline is szar volt tavaly ezért ide hoztunk 1 darab arcot.Blevi
Igen. Adunk fegyvereket és 108 milliót az irányítónknak, aztán hagyjuk, hogy összetörjék. Remélem, hogy nem ez lesz a forgatókönyv és valamit kiötlenek a hozott anyagból.
több mint 12 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Nálam ez a draft C környéke. Nem a nevekkel van a bajom mert a hátsó körökben is jó nevű igéretes játékosokat szereztünk.
In Kiffin and Callahan we trust. Minden a falaknál dől el. A támadófalunk és Dline is szar volt tavaly ezért ide hoztunk 1 darab arcot.
több mint 12 éve
Begyűjtöttük a 3 srácot, és ott a szakáll! 😀
több mint 12 éve
tetszik a neve Hollo-man 😀

több mint 12 éve
Na megvan az utolsó pick is.
DeVonte Holloman OLB SC

Jobban örültem volna Magee-nek, de ő tökéletesen illik Kiffin védelmébe. Anno safety volt.
több mint 12 éve
sziasztok, megjöttem. gondoltam ha Jerry új főhadiszállást újít a draftra, akkor én is 😊
mi a helyzet? februárban hatodik gyűrű, vagy második winless season?slowmotion
Gyűrű.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
sziasztok, megjöttem. gondoltam ha Jerry új főhadiszállást újít a draftra, akkor én is 😊
mi a helyzet? februárban hatodik gyűrű, vagy második winless season?
több mint 12 éve
RandleWirtschaftsteil
Klassz!
több mint 12 éve

Repülőtér, éppen megérkezett Frederick.
több mint 12 éve
utolsó pickre? én DT-re szavazok.beltazor
Brandon Magee OLB, ha bennmarad
több mint 12 éve
utolsó pickre? én DT-re szavazok.

több mint 12 éve
Az új GM elő pickje 😀
több mint 12 éve
Végre akit mi is húztunk Beltazorral 😛Kroos
így utólag Jonest kicsit hamar húztuk 😀

több mint 12 éve
Végre akit mi is húztunk Beltazorral 😛

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
YESSS, nekem egyre jobban tetszik a draftunk, nagyon kellett..

PunBB bbcode test