Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Terrance Williams, WR, Baylor. Ez ügyes volt.gyeekTovábbra sem gondolom azt, hogy valós need volt a pozíció, de JJ-t ismerve kellett ez a csillagharcos húzás az ügymenetbe 😊. Nekem is ígéretesnek tűnik, csak éppen lehetett volna pl. egy safety vagy egy guard is needre.
több mint 12 éve
Randle egyre sanszosabb, a Rams köphet bele a levesbe.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Jogos a felvetésed. Claiborne is WRként ment az LSUra, most meg elit-szagú CB lett belőle 😊 AHogy mondod-time will tell.WIlcoxban nagy potenciál van. Én nagyon reméltem hogy behúzzuk, és végre egy olyan akire számítottam.WirtschaftsteilMegmondom őszintén egyáltalán nem hiszek az ilyen 1 éve váltottam WR-ből DB-re típusú játékosokban. Tkp 1 év tapasztalata van. Cáfoljoon rám mindenesetre.Blevi
több mint 12 éve
WIlcoxban nagy potenciál van. Én nagyon reméltem hogy behúzzuk, és végre egy olyan akire számítottam.WirtschaftsteilMegmondom őszintén egyáltalán nem hiszek az ilyen 1 éve váltottam WR-ből DB-re típusú játékosokban. Tkp 1 év tapasztalata van. Cáfoljoon rám mindenesetre.
több mint 12 éve
CSak szerintem jelenleg a Safety pozíció nem depthet kíván hanem 2 kezdőt. Mindegy úgyis time will tell.Nem tudom nem vagyok elégedett. Warfordot be kellett volna húzni a TE helyett, ez a safety húzás is inkább elkapkodott prospect mintsem azonnali upgrade.BleviA TE húzás közfelkiáltásásos fos, de a 3. kör rendben van teljesen. Azonnali upgrade a 3. körben már nem várható, de értékes depth érkezett két olyan posztra amire ráfért.gyeek
több mint 12 éve
WIlcoxban nagy potenciál van. Én nagyon reméltem hogy behúzzuk, és végre egy olyan akire számítottam.
több mint 12 éve
Nem tudom nem vagyok elégedett. Warfordot be kellett volna húzni a TE helyett, ez a safety húzás is inkább elkapkodott prospect mintsem azonnali upgrade.BleviA TE húzás közfelkiáltásásos fos, de a 3. kör rendben van teljesen. Azonnali upgrade a 3. körben már nem várható, de értékes depth érkezett két olyan posztra amire ráfért.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 12 éve
Nem tudom nem vagyok elégedett. Warfordot be kellett volna húzni a TE helyett, ez a safety húzás is inkább elkapkodott prospect mintsem azonnali upgrade.
több mint 12 éve
Közben élő T.WIlliams interjú megy a dc.com-on
több mint 12 éve
JJ. WIlcox jön.WirtschaftsteilKezdek megnyugodni. Szerintem nem tradelnek fel már ma, és ha Randle bent lesz még, logikus picknek tűnik.
több mint 12 éve
JJ. WIlcox jön.
több mint 12 éve
Nyilatkozta még több mint egy hónapja, hogy a Cowboys az álma, és az első kör. Asszem nem lehet szomorú. Azonnali #3 WR akinek dallasi vér csörgedezik az ereiben
több mint 12 éve
Terrance Williams, WR, Baylor. Ez ügyes volt.
több mint 12 éve
TE... Inkább húztak volna egy RB-t, mégegy Guardot, Safetyt. Most lesz 3 játékos egy olyan poszra ami az utóbbi 10 évben sziklaszilárd volt, mégis mindig fontosnak vélték egy 2. körös pick pazarlását backupnak (Fasano és a komédiás Marty B). Remélem Escobar megtanul blokkolni is, jelenleg nem nagy erőssége ahogy írják.
több mint 12 éve
Végülis a remek Will Allen is megérkezett.... 😀Ők úgy érzik megvan a két kezdőnk Church és Johnson személyében, de backupnak beállhatsz 😊WirtschaftsteilHa mondjuk megnézzük, hogy NE-ben hogyan működik a a két TE-es rendszer, akkor azért bizakodhatunk., JJ úgyis mondta tegnap, hogy ez egy O# draft lesz.WirtschaftsteilSafetyt meg majd és játszok nem ? 😀Blevi
több mint 12 éve
Ők úgy érzik megvan a két kezdőnk Church és Johnson személyében, de backupnak beállhatsz 😊Ha mondjuk megnézzük, hogy NE-ben hogyan működik a a két TE-es rendszer, akkor azért bizakodhatunk., JJ úgyis mondta tegnap, hogy ez egy O# draft lesz.WirtschaftsteilSafetyt meg majd és játszok nem ? 😀Blevi
több mint 12 éve
Ha mondjuk megnézzük, hogy NE-ben hogyan működik a a két TE-es rendszer, akkor azért bizakodhatunk., JJ úgyis mondta tegnap, hogy ez egy O# draft lesz.WirtschaftsteilSafetyt meg majd és játszok nem ? 😀
több mint 12 éve
Ha mondjuk megnézzük, hogy NE-ben hogyan működik a a két TE-es rendszer, akkor azért bizakodhatunk., JJ úgyis mondta tegnap, hogy ez egy O# draft lesz.
több mint 12 éve
Eddig ez a draft egy jóindulatú C mindenkit bereachelünk...
több mint 12 éve
következő Jason Witten Dallasban. Nem kellett volna TE ilyen korán, de nekem tetszik a pick.WirtschaftsteilMagával Escobarral nincs semmi bajom,csak az időzítéssel,mivel TE poszt egyáltalán nem need,és még volt bent olyan minőségi játékos,aki needre jött volna.
több mint 12 éve
következő Jason Witten Dallasban. Nem kellett volna TE ilyen korán, de nekem tetszik a pick.
több mint 12 éve
Nem hiszem el 😀😀😀D de komolyanWitten cut vagy mi? 😀
vicc
több mint 12 éve
Na a War Room-ból kiderült, hogy Garrettnek megint nem tetszett a pick, a többiek viszont eléggé örültek. Cistowski konkrétan kiesett a székéből.
több mint 12 éve
TE hogy minek miért? Warford még bent volt...
több mint 12 éve
Fohászkodjunk Cyprienért. el tudjátok képzelni h beáldozzuk az egyik 3. körünket h felmenjünk?KroosNem tartanám jó ötletnek. Nemrég kapcsolták kicsit Dallast és Randy Mosst, aki említett 4-5 safety-t, de egyik se volt Cyprien.