Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
kicsit off:
Wirtschaftsteil, úgy tűnik, a kis lieblinged, Bray kijön a draftra. Mi lesz most? 😊gorbel
Ha lecsúszik 3. körig, akkor jöhet 😊
több mint 11 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
kicsit off:
Wirtschaftsteil, úgy tűnik, a kis lieblinged, Bray kijön a draftra. Mi lesz most? 😊
több mint 11 éve
úgy megcsappant az Injury reporton lévők száma, hogy kétszer megnéztem jó oldalt nézek-e 😀
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
Engem inkább a WAS elleni meccs izgat, a Giants nem hiszem (legalábbis remélem nem) hogy feláll a múlt heti vereségből.
Másrészt az orvosok azt mondták, hogy Deznek marhára kéne egy műtét, de egyenlőre nincs semmi hír arról, hogy kés alá feküdne.
Simsnek van egy kis sérülése, úgyhogy a Albright helyettesítette őt edzésen.
szerk.:Egyik blogon olvastam, hogy sok Brent-féle esetet megúsztak börtön nélkül a Texasi törvények szerint. Dobok egy szaltót ha megússza.Wirtschaftsteil
igen, de a Giants a látványosan összeomló Ravenst látogatja meg, szóval az nem olyan, mintha mondjuk Houstonba látogatnának...
több mint 11 éve
Engem inkább a WAS elleni meccs izgat, a Giants nem hiszem (legalábbis remélem nem) hogy feláll a múlt heti vereségből.
Másrészt az orvosok azt mondták, hogy Deznek marhára kéne egy műtét, de egyenlőre nincs semmi hír arról, hogy kés alá feküdne.
szerk.:Egyik blogon olvastam, hogy sok Brent-féle esetet megúsztak börtön nélkül a Texasi törvények szerint. Dobok egy szaltót ha megússza.Wirtschaftsteil
Brent-nek ez már a második ittas vezetése, úgyhogy nem lesz az olyan egyszerű. meg a kinti blogokon azt olvastam, hogy a Dallas körzeti államügyész egy olyan fószer, aki tíz másodperc nyilvánosságért az anyját is eladná.

szerintem egyetlen esélye lehetne Brentnek, hogy relatíve olcsón megúszhassa: ha kiderül, hogy Brown esetleg nem kötötte be a biztonsági övet, és azért szenvedett ÉNÖ sérüléseket. (viszont azt nem tudom, a kinti törvények milyenek, itthon már nem a vezetőt veszik elő, ha az utas nem köti be magát, de én pl nem indulok el addig, amíg nincs mindenki bekötve. ha a kinti törvények szerint a vezető sara, ha az utas nem köti be magát, akkor méginkább reszeltek Brentnek.)
több mint 11 éve
szerk.:Egyik blogon olvastam, hogy sok Brent-féle esetet megúsztak börtön nélkül a Texasi törvények szerint. Dobok egy szaltót ha megússza.
több mint 11 éve
Nekünk a Giants most nem "ellenfél", csak magunkkal kell törődni és akkor bent vagyunk. Fázok a hétvégi meccstől, mert azért a Brees vezette Saints veszélyes lehet, bár motiváció terén nekunk kell jobban állni. Remelem hasonló lesz a motiváltságuk, mint a Giants ellen.Blevi
ha úgy alakulnak az eredmények, akkor még lehetnek. viszont nekem (meg a csapatnak is) nyilván könnyebb lenne, ha nem lihegnének a nyakunkban, és ha kiderülne, hogy csak egy meccset kell hozni a kettőből (NYG, MIN, CHI is képes saját erőből felvenni a szopóálarcot, és nincs az a segítség tőlük, ami nekünk túl nagy lenne).

de persze én is abban reménykedek, hogy saját erőből meg sikerül oldani a kérdést - pozitív irányba 😊
több mint 11 éve
Blevi 8 360 — Lions & Cowboys fan
Nekünk a Giants most nem "ellenfél", csak magunkkal kell törődni és akkor bent vagyunk. Fázok a hétvégi meccstől, mert azért a Brees vezette Saints veszélyes lehet, bár motiváció terén nekunk kell jobban állni. Remelem hasonló lesz a motiváltságuk, mint a Giants ellen.
több mint 11 éve
Ja és ezt ugy hogy a szezon első 3 meccsén kb karrierje legrosszabbját hozta,ha meglesz a 102 rec,kis túlzással mondhatjuk hogy 13 meccsen érte el.Cowboykarcsi
szerintem csak bealtatta az ellenfeleket.
offensive line dettó, innentől darálni fognak 😊
na jó, kiveszem a biliből a kezemet...slowmotion
...Parnell pancakes!gyeek
Free NFC OPOTY!gorbel
ahhoz már egy kicsit késő, de amióta osztoznak a játéklehetőségen, kicsivel mintha jobban menne Free-nek is.
mondjuk van még két meccs, ami alátámaszthatja ezt, és persze meg is cáfolhatja, az tuti, hogy én már most várom a vasárnapi meccset.

sajnos a Giants utánunk játszik, nekik az plusz előny, hogy a NO@DAL és a WAS@PHI is este hétkor lesz, az ő meccsük meg 22:25-kor.
amellett persze, hogyha mindkét meccset megnyerik, akkor szabadkártyások, a meccsükig nagyjából az is kiderül, hogy mennyire nagyon lesz nekik létfontosságú a győzelem
(ha pl a Vikings kikap, meg valaki a DAL-WAS páros közül, akkor nekik elég kb egy meccset megnyerni a kettőből, de ha mindenki nyer, akkor úgy mennek fel a pályára, hogy kötelező a győzelem, és akkor képesek kettőzött erővel küzdeni)
több mint 11 éve
Ja és ezt ugy hogy a szezon első 3 meccsén kb karrierje legrosszabbját hozta,ha meglesz a 102 rec,kis túlzással mondhatjuk hogy 13 meccsen érte el.Cowboykarcsi
...Parnell pancakes!gyeek
Free NFC OPOTY!
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 190 — Faith, Fight, Fold
...Parnell pancakes!

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
na jó, kiveszem a biliből a kezemet...
több mint 11 éve
VIZILÓ Dallas Cowboys Texas Longhorns 243
Erre két mondás jut eszembe:
"Erős kezdés megbosszulja magát!"
"Hamar munka sosem jó!"
😊 😊 😊
több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Ja és ezt ugy hogy a szezon első 3 meccsén kb karrierje legrosszabbját hozta,ha meglesz a 102 rec,kis túlzással mondhatjuk hogy 13 meccsen érte el.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Witten idén 97 elkapást mutatott be, a TE rekord Tony Gonzalezé 102-vel, azt hiszem nem árt figyelni a következő két meccsen ezt a rekordot. 😉Jughead
Jason Witten is six catches away from setting the single-season record for receptions by a tight end.
At age 30, Witten has a career-high 97 catches in 14 games. The record of 102 was set by Tony Gonzalez in 2004. Witten won't have any trouble setting the mark with juicy matchups against the Bucs and Redskins still on the schedule. "He just goes about it the right way," coach Jason Garrett said. "You hear me say this a lot about guys, but he's the best example of it. ... I think he's had a remarkable year."
 www.rotoworld.com/teams/nfl/dal/dallas-cowboys

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 230
Witten idén 97 elkapást mutatott be, a TE rekord Tony Gonzalezé 102-vel, azt hiszem nem árt figyelni a következő két meccsen ezt a rekordot. 😉
több mint 11 éve
Wong Dallas Cowboys 666 — Defense Fan
a trueblue csinált egy jó kis képet a hátralévő meccsekről
Wirtschaftsteil
A három csapat közül sztem nekünk lesz a legnehezebb a maradék két meccs!
több mint 11 éve
a trueblue csinált egy jó kis képet a hátralévő meccsekről
több mint 11 éve
Igazi reneszánsz ember 😊Cowboykarcsi
ja, pont mint a Danny DeVito. csak kicsit magasabbra nőtt.
több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Igazi reneszánsz ember 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Azon gondolkodtam Carr interjúját nézve, hogy a leigazolása környékén készült egyik első nyilatkozatában beszélt playmakingről így meg úgy... Én meg akkor még húztam a számat, hogy "ja, erről beszélnek itt már pár éve". Most pedig másodszor nyeri meg a meccset egy-egy megmozdulásával. Ahogy ugyanilyen clutch helyzetben Lee is vagy Spencer vagy épp Harris is villantott idén. Meg lehet hogy csak bennem van a hiba, de az elmúlt pár meccsen akárkiből ki tudom nézni hogy valami nagyot domborít. Végre kikopott ez a decemberi átok téma. 😛

"It helped a lot just to know how a person thinks on the field. I had a chance to figure out how he thinks and how he's going to attack me -- know how he coached me up in Kansas City. Basically, it helped me play to my weaknesses and make them my strengths."
Nagy filozófus a csávó. 😊

több mint 11 éve
A végeláthatatlan sérüléslistáról van olyan akire "mostanában" számítani lehet?Wong
Claiborne remélhetőleg hamarosan visszatér, a többieknél kb esélytelen.gorbel
Cowboys' CB Claiborne expects to play Sunday against Saints, says he's passed all concussion tests
több mint 11 éve
A Saints védelmét úgyis szét kéne dobálnunk, ettől nem félek, csak menjen. Szerintem nagyon is hozható meccs, inkább az utolsó héttől kell félni.
több mint 11 éve
Ma egy dallasi gyerekkórházba tettek látogatást a fiúk.
Austin😀
 twitter.com/MilesAustinIII/status/280716174164119552/photo/1/large
több mint 11 éve
Blevi 8 360 — Lions & Cowboys fan
Izzadós jo meccs volt méltó a két csapat közös múltjára. Nekem tegnap Albright játéka tetszett, gyorsan jól szerelt, néha zónázás is ment neki, blitzet néha elhibázta, de nekem pozitív volt a játéka. Harris volt meg jo bár a 4th negyedben azt a FD-t meg kellett volna csinálni. Carr elég szép INT-et fogott.
Félek h jövő héten a túlzott akarás nyögésbe fog átmenni, abban bízom h a Saints olyan motiváltan jön ide mint a Nagy Almába. Otthon játszunk egy olyan csapattal akinek mar lefőtt a kávé, egyértelmű kinek fontos a game.

Jerruh már azt nyilatkozta h egy SB runra is képesnek tartja a csapatot. En nem, de nem is vagyok Jerruh.

Garrett megcsinált magának egy évet az elmúlt hetekkel, valljuk be azért bármennyire szidjuk megérdemel meg egy esélyt. Ja és remélem Ryan marad jövőre is.