Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem akartam beírni a közösbe, de a holding fujjás kész vicc...
több mint 11 éve
Úgy néz ki kikap a Giants és nyer a Skins nekünk elvileg mindegy a Skins mivel ha akarunk valami úgyis nyernünk kell utolsó héten. Szerintem is kiszállunk ma a versenyből.
több mint 11 éve
ma már vereséget várok, erőn felül teljesítünk meccsek óta. Az O szárnyal lenne esély.
több mint 11 éve
ebben az idei nfcben nagyon sokáig mehettünk volna ha nem sérül le a 3negyed védelem..... de nincs ha...
több mint 11 éve
A vasas is divatcsapat ? JanekEz költői vagy provokatív kérdés volt? 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Utóbbit már csak a pass rush-ra értettem, abban pedig idén sem jeleskedik Hampton.A run defense működik, bár azért brutálisnak azt sem mondanám.Keisel remekül játszik, de Hampton kb élete formájában van idén, mindent fog középen és rendre a LOS mögött van, egyszer talán csak feltűnik valakinek 😉Robilluma
Pass rush-ban viszont nagyon el vagyunk veszve. A védőfal Keiselt leszámítva közelít a Cowboys interior line-jának színvonaláhozvassadi
Én régóta nagyon vártam ezt a meccset, már a szezon előtt tudtam, h knagy lesz, mégiscsak ez az egyik legnagyobb konferenciák közötti rivalizálás. Ha van még komoly tétje mindkét csapatnak, az csak dob a dolgon. Szerencsére van.Nem lényegtelen, de nekünk a Bengals és a Browns elleni a must-win. Ha itt kikapunk, de az utolsó kettőt hozzuk, akkor megvan a PO. Persze igaz amit írtál, és olyan szempontból is fontos lehet, hogy ha netán a Ravens minden meccsét bukja, amire valljuk be, reális esély mutatkozik, mi pedig mindhármat nyerjük, akkor csoportelsők is lehetünk, azt a denveri túrát pedig nem lenne rossz elkerülni.
...
Nagyon jó meccset várok, a Cowboys-Steelers meccsek hagyományához hűet. Mindkét csapatnak kulcsfontosságú, igazi PO meccs lesz. Nektek már nem fér bele több vereség, nekünk meg ez a meccs baromira kell ahhoz, h egy esetleges következő fordulós Bengals elleni zakó után még bízhassunk az utolsó fordulós Ravens-Bengals meccsen egy Holló győzelemben. (Nem is értem miért írják mindenhol, h nekünk ez a meccs lényegtelen)Robilluma
A régi rivalizálás miatt én is kimondottan vártam ezt a derbit, igyekeztem a beharangozóban is kiemelni, hogy a playoffért folyó verseny mellett azért presztízs-szempontból sem kis meccs a Cowboys-Steelers.
Jelenleg amúgy 15-15 az all-time mérleg a párharcban.
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Claiborne úgy néz ki nem fog játszani,helyette jenkins?TehenészElvileg Jenkins kezd.
több mint 11 éve
Eszem megáll. Főleg ha picit lejjebb olvasom a 2 magyar divatcsapat vetélkedését a legtépázottabb gárda címért. Átnéztem ott mi a helyzet sérülés táján... Kb mint amikor két sánta panaszkodik az amputált embernek, hogy mennyire fáj a lábuk. Pittsburgh három IR, ebből egy kezdő, Boston tizenegy, ebből ha jól láttam szintén egy kezdő. Remélem sajnáljátok őket. 😛A vasas is divatcsapat ?
több mint 11 éve
Claiborne úgy néz ki nem fog játszani,helyette jenkins?
több mint 11 éve
Nick Eatman: "I see a close game all the way, but the physical teams like Chicago, Seattle and Baltimore have hurt the Cowboys this year. For that, I see Pittsburgh squeaking this one out."gorbelEatman látta a Ravens elleni meccseteket? Valószínűleg nem...
A run defense működik, bár azért brutálisnak azt sem mondanám.Keisel remekül játszik, de Hampton kb élete formájában van idén, mindent fog középen és rendre a LOS mögött van, egyszer talán csak feltűnik valakinek 😉
Pass rush-ban viszont nagyon el vagyunk veszve. A védőfal Keiselt leszámítva közelít a Cowboys interior line-jának színvonaláhozvassadi
Én régóta nagyon vártam ezt a meccset, már a szezon előtt tudtam, h knagy lesz, mégiscsak ez az egyik legnagyobb konferenciák közötti rivalizálás. Ha van még komoly tétje mindkét csapatnak, az csak dob a dolgon. Szerencsére van.
Romo és Big Ben ráadásul a két legnagyobb "menekülő QB", improvizációban úgy érzem nem lesz hiány 😊
A Steelers D-Cowboys O fronton nem hiszem, hogy a Dallas futójátéka dominálna a LT-RG vonalában, Keisel és Hampton nagyon jó formában van. Hood oldalán van komoly keresnivalótok, mert mostanában a strandot összekeveri a pályával, folyamatosan a hasán fekszik, eszméletlen gyenge kontakt után. Ha a Bernadeau-Free páros jó futásblokkoló napot fog ki, akkor ott néhány nagy play ülhet Murray sebességével.
Viszont Woodley visszatérésével remélem pass rush-ban lesz gondja Freenek. Ez kulcskérdés lesz, mert a megtizedelt CB corps-unknak már a Spurlock-Alexander WR páros is komoly (vagy inkább megoldhatatlan) galibát okozott. Remélhetőleg Curtis Brown csak túlizgulta az első kezdő nickel feladatát, mert most már második számú CB lesz Allen kiesése miatt. Dez-t meg, mint régi ismerőst, majd a Texas-Oklahoma State meccsek tapasztalatával lecsapja a pályáról 😊.
Az offense-ünknél a kulcs a futójáték, amire a szürke WCO passzjátékunk épül. Ez az ami ha nem megy, akkor gebasz van. Az ILB párosotok és a DL a sajnálatos sérülések miatt azért most nem egetverő színvonalú, Ware könyökével is gondok vannak, szóval ez itt nagyon jól nézne ki nekünk... ha kényszerből nem a rookie DeCastro-Beachum páros kezdene RG-RTben. DeCastro most lett aktiválva a csúnya térdsérülése után, amit jórészt annak köszönhetett, h saját bevallása szerint sem volt kész fizikálisan a monstrum DL emberek ellen. Szerencsénkre nálatok most nem rohangálnak 340 fontos palik a DLben.
A cornereitek ellenben jók, amiatt nem vagyok nyugodt. Nem lesz nagy separation a WReinktől, ebben biztos vagyok (mondjuk Claiborne játéka még kérdéses). A safety-jeitek ellen viszont korrekt teljesítményt várok Millertől.
Nagyon jó meccset várok, a Cowboys-Steelers meccsek hagyományához hűet. Mindkét csapatnak kulcsfontosságú, igazi PO meccs lesz. Nektek már nem fér bele több vereség, nekünk meg ez a meccs baromira kell ahhoz, h egy esetleges következő fordulós Bengals elleni zakó után még bízhassunk az utolsó fordulós Ravens-Bengals meccsen egy Holló győzelemben. (Nem is értem miért írják mindenhol, h nekünk ez a meccs lényegtelen)
Statement game mindkét félnek. Győzzön a jobb egy sérülésmentes mecsen!
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
vassadi
15 617
A secondary-jük meg van tizedelve, azonban elöl brutálisak.gorbelA run defense működik, bár azért brutálisnak azt sem mondanám.
Pass rush-ban viszont nagyon el vagyunk veszve, elég csak megnézni, mit műveltünk a Chargers szedett-vedett fala ellen. A védőfal Keiselt leszámítva közelít a Cowboys interior line-jának színvonalához, Harrison eddigi formája alapján pedig simán benne van, hogy Tyron Smith eltünteti, úgyhogy amitől igazából tarthattok, az csak a Woodley - Free matchup, és esetleg az ILB blitzek.
több mint 11 éve
Nick Eatman: "I see a close game all the way, but the physical teams like Chicago, Seattle and Baltimore have hurt the Cowboys this year. For that, I see Pittsburgh squeaking this one out."Sajna én is ettől tartok. A secondary-jük meg van tizedelve, azonban elöl brutálisak. Ráadásul egy minden hájjal megkent egység a D náluk, könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy Dez ujjára azért apellálni fognak.
Ráadásul ugye már tudni fogjuk a WAS és a NYG meccsát is (nem szeretek általában a többi csapat meccsével foglalkozni, de a szezon ezen szakaszában muszáj), és ha esetleg számunkra kedvezően alakulnának az eredmények, az a szokásos amikoralegjobbankellenebeszopjuk szituációt eredményezheti, jobban remegő térdek...
Ráadásul álmodtam valamit, nem emlékszem pontosan, csak arra, hogy agyba-főbe szidtam Garrettet a playhívás miatt.
Izgulok, na.
több mint 11 éve
Spagnola összevágta a sérülteket (probable nincs említve):FS Barry Church, IR
DE Kenyon Coleman, IR
LB Sean Lee, IR
LB Bruce Carter, IR
C Phil Costa, IR
P Chris Jones, IR
CB Orlando Scandrick, IR
NT Jay Ratliff, Out
NT Josh Brent, NFI
WR Dez Bryant, Questionable
CB Morris Claiborne, Questionable
LB DeMarcus Ware, Questionable
OG Nate Livings, Questionable
FS Charlie Peprah, Questionable
LB Orie Lemon, IR
DL Ben Bass, IR
FS Matt Johnson, IR-R
LB Caleb McSurdy, IR
Eszem megáll. Főleg ha picit lejjebb olvasom a 2 magyar divatcsapat vetélkedését a legtépázottabb gárda címért. Átnéztem ott mi a helyzet sérülés táján... Kb mint amikor két sánta panaszkodik az amputált embernek, hogy mennyire fáj a lábuk. Pittsburgh három IR, ebből egy kezdő, Boston tizenegy, ebből ha jól láttam szintén egy kezdő. Remélem sajnáljátok őket. 😛
Viszont amióta így megbolodnult a világ a sérülésekkel és Jerry Brown halálával olyan karaktert mutat a csapat amihez hasonlót nem láttam 2007 óta. Alakuljon bárhogy is ez az elcseszett szezon, szerintem úgy összekovácsolódik a gárda ennyi megpróbáltatás során, hogy a csapatszellemben biztos érződni fog még jövőre is.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Köszi, nyilván mi se azt hittük h most akkor jöhet mindenki, csak akkor a semmi helyett lehet egy közepes FA 1-2 minőségi játékossal 😊Amerikában van egy nagy becsben tartott cap room szakértő, név szerint Adam. Ő ír rettentő hosszú elemzéseket, és elvileg nagyon sok dead money szabadul fel (pl.: Roy Williams fizetéséből is), valamit az átstruktúrált szerződések, esetleges cut-ok is hozhatnak pénzt.Wirtschaftsteilez egy hellyel-közzel megbízható oldal,
www.spotrac.com/nfl/dallas-cowboys/cap-hit/
de az azért túlzás, hogy olyan jól fog állni a cowboys, lesz 'sok' csapat, amelyik jelentősen jobban fog állnisapka
több mint 11 éve
Köszi! Ez alapján nézegetve a 2013-as hiteket nem egy játékos fizuja növekszik meg ugrásszerűen (ide kellenének ugye az átstruktúrált szerződések, bár kétlem, hogy mindegyiket megoldanánk), plusz ugye egy esetleges Spencer szerződés, bár ő idén nagyon sokat kap a tag miatt. Ez alapján maximum 1 minőségi erősítést tudnék elképzelni az FA piacon, a többi draft kérdése lehet. Bár abban bízhatunk, hogy Jerry kitalál valami okosat.Amerikában van egy nagy becsben tartott cap room szakértő, név szerint Adam. Ő ír rettentő hosszú elemzéseket, és elvileg nagyon sok dead money szabadul fel (pl.: Roy Williams fizetéséből is), valamit az átstruktúrált szerződések, esetleges cut-ok is hozhatnak pénzt.Wirtschaftsteilez egy hellyel-közzel megbízható oldal,
de az azért túlzás, hogy olyan jól fog állni a cowboys, lesz 'sok' csapat, amelyik jelentősen jobban fog állnisapka
több mint 11 éve
Amerikában van egy nagy becsben tartott cap room szakértő, név szerint Adam. Ő ír rettentő hosszú elemzéseket, és elvileg nagyon sok dead money szabadul fel (pl.: Roy Williams fizetéséből is), valamit az átstruktúrált szerződések, esetleges cut-ok is hozhatnak pénzt.Wirtschaftsteilez egy hellyel-közzel megbízható oldal,
de az azért túlzás, hogy olyan jól fog állni a cowboys, lesz 'sok' csapat, amelyik jelentősen jobban fog állni
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Amerikában van egy nagy becsben tartott cap room szakértő, név szerint Adam. Ő ír rettentő hosszú elemzéseket, és elvileg nagyon sok dead money szabadul fel (pl.: Roy Williams fizetéséből is), valamit az átstruktúrált szerződések, esetleges cut-ok is hozhatnak pénzt.Állítólag lesz room bőven.WirtschaftsteilSzabad tudni, hogy ezt mire alapozod? Én mindenhol az ellenkezőjét olvasom. Ráadásul ugye a büntetés is.gorbel
Persze 3 millából nyilván nem lesz a 10x-ese, de tavalyhoz képest jobban kellene állnunk.
több mint 11 éve
Állítólag lesz room bőven.WirtschaftsteilSzabad tudni, hogy ezt mire alapozod? Én mindenhol az ellenkezőjét olvasom. Ráadásul ugye a büntetés is.
több mint 11 éve
jó lenne 2-3 igazi erősítés a FAn is... főleg O falba és a secbe egy safety... WR? Dez, Austin, Harris és Beasley is biztató nekem. Welkert én se tudom elképzelni úgy hogy marad minden WR.persze függ h kit teszünk ki, Free, tag stb..
jó lenne ha azért tudnánk ott is erősödni a bünti mellett is.
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Welkert max Austin helyére tudnám elképzelni, de nem hiszem, hogy ez megtörténik. Byrd nagyon jó lenne a csapatba, ha szabad őt kérem karácsonyra a Cowboystól, nem baj ha pár hónapot késnek vele.Állítólag lesz room bőven.
több mint 11 éve
azért a pénzért amit gondolom kérnének az első kettő szvsz felejtős,Vollmer nem tudom milyen T és nem tudom mennyibe kerülne,de inkább az interior linet kéne erősíteni nagyon.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Most olvasom ESPN-en, hogy milyen szabad ügynököket írnak hozzánk. (TOP 25-ből)Welker nem tudnánk megfizetni, Byrd jo lenne de O is sok $-ba kerül.
5. Wes Welker | WR | Current team: New England Patriots
8. Jairus Byrd | S | Current team: Buffalo Bills
10. Sebastian Vollmer | OT | Current team: New England PatriotsWirtschaftsteil
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Most olvasom ESPN-en, hogy milyen szabad ügynököket írnak hozzánk. (TOP 25-ből)5. Wes Welker | WR | Current team: New England Patriots
8. Jairus Byrd | S | Current team: Buffalo Bills
10. Sebastian Vollmer | OT | Current team: New England Patriots
több mint 11 éve
Amíg él a PO remény, még a féllábúak is játszani fognak. Amúgy azt mondják, ez a szezonnak az a szakasza, ahol már mindenkinek van minimum egy kisebb sérülése.
több mint 11 éve
Nélküle az a kevés pass rush is megszűnne, azt nyilatkozta amúgy h játszani fog.Twitteren olvastam, hogy Carrnak Achilles problémái vannak hetek óta.WirtschaftsteilNem lehet nagyon komoly, mert nincs injury listen. Ware viszont nem edzett a héten... gyeek