Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Abban reménykedem hogy tavaly az OL akkor volt a legjobb amikor játszott normálisabb center (Costa). Reméljük Frederick jobb lesz mint Costa, egy jo center sokat tud dobni a fal teljesítményen.
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Elég közepes pick annak fényében, hogy bazinagy reach. Vsz elkapkodtak mindenkit az agytrösztök elől. Needre érkezett és jött még vele egy 3. körös pick is legalább. Remélhetőleg jobban beválik mint Nagy Bill.

Emberek, jól hallom hogy Frederick MRS Jonesnask hívja JJ-t a telefonbeszélgetésük végén? Jól kezdi a srác, mérnök ide vagy oda. 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Fredericket centernek szánjunk a hívás alapján.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
igen tehát mondjuk egy olyan opció, hogy
2/15 Warford
3/12 Swearinger
3/18 Logan

teljes mértékben kielégítő lenne szvsz.
több mint 12 éve
Mindenki OL-be húzott a csoportban már aki húzott ugye.
Nekem tetszik a pick, a trade sem volt olyan szar amennyire sokan beállítják. DT-t nem húztunk mert senkiben nem láttuk az azonnali impactet. Amúgy sem volt Suh féle kihagyhatatlan első naptól domiináns prospect. Ez döntött Jerruhéknál vsz. 2-3 körben hagyjuk az ilyen WR, TE, DE, RB pickeket. Safety kell meg még Ol, +DT.
Nálam 2. körben: Warford lenne esetleg Cyprien esetleg Short. Brown ha bennmarad nem sírnék túlzottan nálam Ő a BPA jelenleg, bár nem need ezért csak többedik opció.
3. körben elsőre talán Swearingert mondanám esetég Logant, ha 2.ban nem húzunk megint OL-be akkor itt egy másik guard. Dallas Thomas pld.
több mint 12 éve
Így most hogy aludtam majdnem 3 órát, és átgondolva a dolgokat szerintem ez egy jó pick volt.
A tardet se lehet addig nagyon lehúzni, amíg nem tudjuk kit húzunk. Ha mondjuk DJ. Sweringer lesz a 74. választás, akkor azt mondhatjuk, hogy teljes mértékben megérte. Lényegében az idei pickek kicsit értékesebbek, mert akár a 3. körben is lehet kezdőt húzni, és nekünk most van 2 lehetőség is.
Frederick tipikus Wisconsini OL, rohadt kemény. Ennek ellenére marha gyors lábai és kezei vannak. Már kapható a 70-es meze a shopban 😉

Második kört is érdemes nézni, mert nagyon sokan lecsúsztak. Pár Cowboys érdekeltség:
Eddie Lacy RB
Keenan Allen WR
Terrance Williams WR
Zach Ertz TE
Larry Warford OG
Menelik Watson OT
Terron Armstead OT
Damontre Moore DE
Jesse Williams DT
Cornellius Carradine DE
Alex Okafor DE
Jonathan Hankins DT
Kawann Short DT
Arthur Brown ILB
Kevin Minter ILB
John Cyprien S
DJ Swearinger S

Közülük egy biztos a miénk lehet, bár ki tudja megint mi jár a fejükben 😊

szerk.: Most vettem észre: (post 1st round conference) Jerry Jones was not interested in Shariff Floyd at No. 18 because they are "already strong on the defensive line."
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Need-re jött, úgyhogy bizakodó vagyok (mivel ezt az OL-t nagyon ki kell pofozni).
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 537 — Saturday Night Lights
Érdemes ezt a kétéves videót megnézni: itt még LG-t játszik, ami nálunk is toronymagas esélyes. Russell Wilson előtt sepreget, ami azért érdekes, mert Romo is mobilis irányító, így tanulságos Frederick kimozgásait is követni.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Igen ha Costa egészséges Guard, ha Costaval van valami legalább lesz Centerünk és nem minden meccsen más lesz.
+ 3. kör jól jön, bár azt hittem az egyik 2. körét adja a Frisco, de mivel mi nagyon akartunk letradelni és más lehetőség nem volt, így olcsón adtuk magunkat.
ma 3. embert választhatunk, nem tom most hogy állnak a játékosok gondolom S,Dbe valaki akár Rb is lehet még.
Igazából jó választás sok lehetőségünk nem volt, esetleg Floyd?

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Szerintem se rossz.Gondolom egyébként guard ként fog játszani,Costa helye most elég biztosnak néz ki,legalábbis ameddig egészséges.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 876 — Pfizer & Moderna fan
31.re jó választás + 3. kör meglátjuk érdemes-e volt lemondani Floydról.

több mint 12 éve
Így elsőre elég reach-nek tűnik a srác, de a Wiscinsin-i OLineman sose rossz, úgyhogy reménykedünk. Csak tudják mit csinálnak, Callahan meg az egyik legjobb a szakmában
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
hát nem tudom,vegyes érzéseim vannak,főleg,hogy elam is kiesett.
több mint 12 éve
Class legjobb centere. MEglátjuk.. legalább OL.
több mint 12 éve
Na de tényleg nem vicc, hivatalos.
több mint 12 éve
Warford korrekt lenne sztem.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Geno, Teo? 😀

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Ez az év poénja lesz 😀
több mint 12 éve
Ez tuti? nem rossz annyira G/C

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Cowboys finally picked ... Took a center Travis Frederick from Wisconsin
több mint 12 éve
Denverbe ment..Moore?? nem ismerem... vagy Wrt húzunk v tényleg Geno lesz 😀

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Slyvester Williams ha nem megy ki, akkor nagyon esélyes. 1-és 3-tech DT is lehet.
több mint 12 éve
Kicsit kevésnek tűnik a 3. kör, azt hittem 2. kört kapunk, na mind1... 1/31 re akár Warford is mehet, S,D gőzöm sincs

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
31-re behúzzuk Genot, aztán pezsgőzés lesz
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 876 — Pfizer & Moderna fan
még egy picket simán kérhetünk volna..... :/ ott volt Floyd is... :/