Dallas Cowboys
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Nézte valaki a 13órás ismétlést?De leadták, csak kurva rövid volt.. 😀 😀
Csak én néztem be valamit vagy tényleg nem adták le az OT-t?Bazzani
több mint 11 éve
A végeláthatatlan sérüléslistáról van olyan akire "mostanában" számítani lehet?WongClaiborne remélhetőleg hamarosan visszatér, a többieknél kb esélytelen.
több mint 11 éve
Nézte valaki a 13órás ismétlést?Csak én néztem be valamit vagy tényleg nem adták le az OT-t?
több mint 11 éve
A végeláthatatlan sérüléslistáról van olyan akire "mostanában" számítani lehet?
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil
1 123
Már nagyon vártam hogy Hanna mutasson valamit, és elégedettek lehetünk vele. Free és Parnell rotáció folytatódottm nem tudni mi lesz ebből, de nekem tetszik.
Crawford is egyre jobb, látszik hogy csak 2 évet nyomott le Boise-n de nagyon kíváncsi vagyok, hogy jövőre mit fog mutatni.
több mint 11 éve
Ennek a győzelemnek, még a WAS, PHI és a Giants is örülhet, mert nem nullázta le a Steelers a csoportot. beltazorörülnek, csak az a fránya common games ne lenne...
több mint 11 éve
Ha jól tudom, akkor egál lenne az egymás elleni eredmény, a csoporton belül mindkét csapat 4-2-vel állna, így ha minden igaz, az NFC-n belüli mérleg számítana, ami a Skins-nek 3-3, nekünk egy Saints elleni vereséggel 2-4 lenne.A PO-val kapcsolatban én továbbra is úgy gondolom, hogy nem fogunk bejutni. Hoznunk kell mind a két meccsünket, Washingtzonban nehezen tudom elképzelni, hogy nyernénk, de a Saints ellen is necces lesz. egy hazai botlás után viszont buknia kéne még a Giantsnek és a Redskinsnek is, tehát csak a 2 győzelmes verzió érhet rájátszást, az meg szerintem nem lesz meg. Ennek ellenére teljesen más a szám íze, mint mondjuk 1-1,5 hónappal ezelőtt, ez a csapat megy, harap, küzd, néha túlszárnyalja a saját korlátait. Mi, szurkolók pedig igazából ennyit szeretnénk, nem?gorbelHa a Saints-meccsünk bukó, de a Redskinst verjük (és a Giants botlik még egyet), nincsen meg a csoportelsőség?Dzsokijuing
több mint 11 éve
A PO-val kapcsolatban én továbbra is úgy gondolom, hogy nem fogunk bejutni. Hoznunk kell mind a két meccsünket, Washingtzonban nehezen tudom elképzelni, hogy nyernénk, de a Saints ellen is necces lesz. egy hazai botlás után viszont buknia kéne még a Giantsnek és a Redskinsnek is, tehát csak a 2 győzelmes verzió érhet rájátszást, az meg szerintem nem lesz meg. Ennek ellenére teljesen más a szám íze, mint mondjuk 1-1,5 hónappal ezelőtt, ez a csapat megy, harap, küzd, néha túlszárnyalja a saját korlátait. Mi, szurkolók pedig igazából ennyit szeretnénk, nem?gorbelHa a Saints-meccsünk bukó, de a Redskinst verjük (és a Giants botlik még egyet), nincsen meg a csoportelsőség?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Na, hát ezt is megértük. Két igazi clutch decemberi győzelem egymás után! Ráadásul ehhez jóval több közünk volt. jíhá!Nos. Az offense továbbra is jól működött. A play call szerintem teljesen rendben volt, elégszer használtuk ki az ellenfél megtizedelt secondary-jét, nem erőltettük túl Dezt (annál a goal line dolognál kifejezetten tetszett, hogy az első kettőt feldobtuk rá, harmadiknál meg simán befutott vele DeMarco).
Drop kevés volt (a törött ujjasokat nem számolom, egyszer repült el Austin kezei között, meg talán Witten is elejtett egy tojást).
Romo szenzációs. Nincsenek rá szavak. Sőt, hogy kedvelt kifejezést is bevessek: LIGAELIT. Egy dolgot hiányolok tőle, kicsit futhatna többet az ilyen rolloutok után szerintem. Ezen kívül pontos, jól menekül, vigyáz a labdára, kláccs, szép az új neje.
Murray is nagy beast ám! Láthattuk a seggét is. Az a fumbli mondjuk elég fájdalmas volt, de azon kívül borzasztó jó sebesség+erő kombináció, rövid yardokat 5-ből 4-szer megcsinálja, remek ball carrier vision. Nála tényleg csak az akérdés, hogy mennyit tud egészséges maradni, mert amúgy szerintem top 5 RB.
O-line felemás volt, az első félidőben szerintem erőn felül teljesítettek, Free is aránylag elfogadhatóan dolgozott. Parnell nagy homály volt az egész meccsen mondjuk, nagyon látványosan nem tudott magával mit kezdeni. Smith viszont egy állat, van egy használható eleme a falunknak, de az nagyon rendben van.
WR corp hozta magát, Bryant nagyon limitált az ujjával, de a jelenléte rengeteget számít, Austin és Witten hozta magát, Harris szerintem nagyon jó lenne harmadik számú WR-nek. Beasley is megbízható beugró. Oginak volt egy szép elkapása a meccs elején, azon kívül nem nagyon láttam (majd megnéznem, hány snapnél volt fönn).
A D helyzete nagyon érdekes. Először is le a kalappal Ryan előtt, hogy egy ilyen megtépázott, nem túl minőségi emberanyagból gyúr egy olyan védelmet, ami simán meccsben tat minket. Egyénileg Spenceren és Carron kívül nem nagyon lehet kiemelni senkit (tegnap azért Albright adta), de csapatszinten nagyon jól megoldjuk. A pass rush séma váltás pedig zseniális húzás volt, bár éppen itt volt az ideje, de szerintem azzal nyertünk. A safety poszton a passz elleni védekezésnél továbbra is nagy a gond, Sensi egy jó hitter meg run stopper, de levegőben felejtős, McCray meg egyszerűen nem elég jó, mondhatni szar. Jenkins úgy nyomta, mint Mo a gyengébb meccsein, bár ő idén keveset is játszott, megbocsátható neki.
ST nem hibázott, Bailey nagyon magabiztos( lassan elfelejtjük a Ravens ellenit? vagy a végén azon fog múlni), a puntok némi szerencsével jól sikerültek, meg ugye volt az a kulcs labdaszerzés. Meg az a Harris visszahordás (miközben futott, mondtam neki hogy "menjél, fussál, imádlak")...
Érdekes módon Garrett is bemutat egy bizonyos fokú fejlődést, nem? Én valamiért sokkal magabiztosabbnak érzem, jók a játékhívások, azt a challange-et annál a Wallace keccsnél nagyon hamar bedobta, először én kb. hülyének néztem. Nem kéri ki rosszul az időket sem, aktívabb a pad mellett, kellően odaszól a bíróknak. Nem akarok semmit elkiabálni vele kapcsolatban, jövőre ugye most már biztosan marad, de én kezdek újra nyitott lenni az irányába.Persze nem elhamarkodottan, meg várjuk ki a hátralevő 2(?) meccset, de mintha valami elindult volna.
A PO-val kapcsolatban én továbbra is úgy gondolom, hogy nem fogunk bejutni. Hoznunk kell mind a két meccsünket, Washingtzonban nehezen tudom elképzelni, hogy nyernénk, de a Saints ellen is necces lesz. egy hazai botlás után viszont buknia kéne még a Giantsnek és a Redskinsnek is, tehát csak a 2 győzelmes verzió érhet rájátszást, az meg szerintem nem lesz meg. Ennek ellenére teljesen más a szám íze, mint mondjuk 1-1,5 hónappal ezelőtt, ez a csapat megy, harap, küzd, néha túlszárnyalja a saját korlátait. Mi, szurkolók pedig igazából ennyit szeretnénk, nem?
több mint 11 éve
A többség nem örül, nyugodt lehetsz! 😀Kócs Garrett foglalja össze a csapat teljestményét és hozzáállását a legjobban:
“I’m just proud to be a part of it, the way our players and coaches and staff members just keep battling. It’s just fun to be around this group. There’s a relentlessness to the group. There’s an undeniable will about the group, and I think those are really, really important traits to have. It’s never perfect, it’s never pretty. … But guys kept battling within the units, and kept battling across the units and kept picking each other up. It just was impressive.”
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Ennek a győzelemnek, még a WAS, PHI és a Giants is örülhet, mert nem nullázta le a Steelers a csoportot.
több mint 11 éve
Halleluja. Amerika Csapata végül elgyepálta a Világ Csapatát 😛, haverommal forródrót, aki nem fórumtag, de hardcore Cowboys-drukker, a Carr INT-nél őrjöngve hívom, láttad a szezon legnagyobb játékát?, csönd, majd a válasz: kimentem fogat mosni 😂
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Na ez egy óriási győzelem volt, nagyon nagy gratula a srácoknak.Vereséget vártam,de mondtam ha az O szárnyal meg lehet. Bár nem szárnyalt de kb. hozták a 100%-ot jelen helyzetben.
Utolsó forduló Washingtonban fog dönteni.....
McCrayen ment el amúgy majdnem a meccs Miller kb. összes elkapása,Tdje, a nagy játék belőle éltek gyakorlatilag.
Albright is nagyot játszott, a védelem is 110%-ot hozott,Spencer is megérte a taget.
Romo zseniális volt, főleg h néha ideje is volt 😮
Dez előtt meg le a kalappal amit küzdött és játszott.
Nagyon együtt van most a csapat, ki.aszott kár h nincs Lee,Carter mert akkor tényleg bármi lehetne.
több mint 11 éve
Elvileg ha Giants bukja az egyik meccsét mi pedig nyerjük az utolsó kettőt,nyerjük a csoportot?Az a nem semmi,már csak maga az a tény hogy egy ilyen ducktape-elt védelemmel,és latyak Olineal egyáltalán van értelme erről beszélni 2 meccsel a vége előtt.Bár én a Saintstől is nagyon tartok,nemhogy a 'Skinstől. CowboykarcsiA Giantsnek nem is kell buknia. A Cowboys nyeri a hátralevő kettőt, megvan a csoport. Playoff jövő vasárnap.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 11 éve
Elvileg ha Giants bukja az egyik meccsét mi pedig nyerjük az utolsó kettőt,nyerjük a csoportot?Az a nem semmi,már csak maga az a tény hogy egy ilyen ducktape-elt védelemmel,és latyak Olineal egyáltalán van értelme erről beszélni 2 meccsel a vége előtt.Bár én a Saintstől is nagyon tartok,nemhogy a 'Skinstől.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
+ innentől tényleg a saját kezünkben van a sorsunk, a Giants két helyet zuhant pár óra alatt. szerintem még a Ravens is elkapja őket... Skins @ Eagles reménytelen, hogy a mi javunkra alakuljon, ha sikerül a win out, akkor... de akkor most foglalkozzunk a Saints-cel.
több mint 11 éve
+ Romo: 0 TO, 2 TD, amilyen rossz mutatói voltak az első 7 meccsen, annyira jók most az utolsó 7 meccs alatt+ Murray: van futás, van play action
+ Witten TD: megérdemli, kíváncsi lennék, hogy volt-e még olyan játékos, aki 93 elkapásból még csak a második TD-t szerezte. és nem azért, mert redzone-ban olyan sok dropja lenne...
+ Harris: 1 jó és 1 fantasztikus return, talán csak 1 drop, fontos elkapások... de ki az a 85-ös?
+ a street FA-ek egész jól tolják, Framptonnak is volt egy FF-je, amit a bírók nem adtak meg, dögöljön meg a hazai pálya...
+ Spencer 10 sack, csak mondom
+ a védelem a második félidőre felszívta magát, na AZ már tetszett
+ Butler életmentő FF-je
- Steelers: 0 penalty? na ne vicceljünk, kérem...
- Murray fumble, sokminden másképp alakulhatott volna, ha... de egyszer bejön, egyszer nagyon nem
- Ryan: még mindig nem vette észre, zone-ban csak nyeljük a yardokat, mint kacsa a nokeldit. ha a játékosaim nem tudnak játszani valamit, akkor miért azt erőltetem? ja, és a 3 man rush Heath Miller TD-jénél, a 9 másodperces pockettel: priceless. csak egyszer éreztem magam ennél jobban megalázva, amikor McNabb még durvábban szívatta a védelmet.
- McCray nemhogy második számú safety-nek nem jó, de negyediknek sem. Moore-t akarom látni safety-ben!
több mint 11 éve
Értékelem most: vergődnek, elbasznak dolgokat, de idén végre felkelnek a padlóról és úgy nyernek meccseket, ahogy eddig elvesztettek.Kitérhetnék a dicséretekre külön-külön, de a támadófalon kívül mindenki megérdemli.
Carr nyilatkozata a meccs után: "Kócs Haley egész meccsen rám játszott, éreztem, hogy ez is felém jön..." xD
Ez kell a lázamra, máris jobban érzem magam!
btw AFC North 3-1, a Ravens pedig küldhet egy ajándékcsomagot a győzelmükért. 😛
több mint 11 éve
Ez lehetett a masterplan, nehogy az öltözőben adaptáljanak! 😊Nem akartam beírni a közösbe, de a holding fujjás kész vicc...beltazormásodik félidőben lett csak gáz, amikor Ryan rájött, hogy esetleg nem 3 embert kellene BB után küldenie. slowmotion
több mint 11 éve
a Carr picknél ugráltam, mint egy ötéves. Le a kalappal a csapat előtt, hatalmasat küzdenek! Értékelést én is majd holnap.
több mint 11 éve
Nem akartam beírni a közösbe, de a holding fujjás kész vicc...beltazormásodik félidőben lett csak gáz, amikor Ryan rájött, hogy esetleg nem 3 embert kellene BB után küldenie. de akkor minimum 4 zászló maradt el, ebből csak egynél lett volna tőlünk egy offsetting penalty (Ware personal foul-ja)
több mint 11 éve
Kezdik velem elhitetni a srácok, hogy ez nem a same ole' Cowboys.
több mint 11 éve
Megérdemeltük. Holnap bővebben. Most örüljünk.
több mint 11 éve
Carrt imádom...egyebet nemtok...kérem kapcsojja' ki
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
lényegtelen nem ezen fog elmenni