Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
RG3: "We made Cowboys Stadium our Home" - Egyetemen marhára bírtam a srácot, meg tavaly se volt vele bajom, na de ezzel kivívta az ellenszenvemet.
több mint 12 éve
Eszkót kezdő elkapó TE-nek hoztuk (blokkolásra alkalmatlan), Witten pedig már a tavalyi szeptembert is végigblokkolta. Ha mellette Hanna is bevethető, akkor Wittent célzottan beküldjük a darálóba és félő, hogy nem éli túl az idényt. De mondom, ne legyen igazam és örülök, hogy Anthonyt körbepakoltuk célpontokkal + a szakállas.
Persze Witten sem fiatalodik de elvileg legfőképp azért ment el egy második körös a drogbáróra mert Red mindenképpen egy ilyen Patroits szerű dupla tightend-es attackot akar.CowboykarcsiJaja, egyik interjúban mondta JG. Meg Escobar is nyilatkozta, hogy már mondták neki, hogy ilyen típusúra akarják szabni az O#-t.Wirtschaftsteil
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
mondjuk nekem könnyű, nem nézek egyetemi futballt, fingom sincs arról, hogy ki kicsoda, szóval nem is parázom túl magam a draft miatt.slowmotionHát egyetemi focit nézve jó nevek jöttek. Wilcox meg Webb a két kis sulis, akik SeniorBowl meg Combine alatt nagyot robbantottak.
Persze Witten sem fiatalodik de elvileg legfőképp azért ment el egy második körös a drogbáróra mert Red mindenképpen egy ilyen Patroits szerű dupla tightend-es attackot akar.CowboykarcsiJaja, egyik interjúban mondta JG. Meg Escobar is nyilatkozta, hogy már mondták neki, hogy ilyen típusúra akarják szabni az O#-t.
több mint 12 éve
Persze Witten sem fiatalodik de elvileg legfőképp azért ment el egy második körös a drogbáróra mert Red mindenképpen egy ilyen Patroits szerű dupla tightend-es attackot akar.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Egyedül a 2. körös TE-választás nem tetszik és csak azért nem, mert sajnos ez mond el mindent Witten valós fizikai állapotáról. Kívánom, hogy cáfoljon rám a kedvenc játékosom.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Nekem a TE pick egy dologgal magyarázható. Egy dolog van ami engem jobban idegesít a O-line illetve D-line kérdésnél is. Az pedig az impotencia amit a red zoneban képviselni tudunk. Az sok töketlenkedés amit ott elő tudunk adni azon esetleg segíteni tud, de azért kis vörös is hibás ebben és azon semmilyen pick nem segít.Bleviamikor ott volt a benga, nagy kezű Bennett, akiről az egész coaching staff nyáladzott, hogy mekkora RZ fegyver lesz, akkor nem használtuk.
újoncként volt 4 TD-ja, aztán egyre inkább elkezdett csak blokkolni. meg lehet nézni, nullánál több TD-t is el tud kapni, mert nem hiszem, hogy újoncként tudott volna elkapni, másodiktól negyedik évig elfelejti, aztán az ötödikben újra megtanulja.slowmotion
Ezért írtam h ez Red hibája is. Ez az év úgyis az ő bőrére megy.Nekem a TE pick egy dologgal magyarázható. Egy dolog van ami engem jobban idegesít a O-line illetve D-line kérdésnél is. Az pedig az impotencia amit a red zoneban képviselni tudunk. Az sok töketlenkedés amit ott elő tudunk adni azon esetleg segíteni tud, de azért kis vörös is hibás ebben és azon semmilyen pick nem segít.Bleviamikor ott volt a benga, nagy kezű Bennett, akiről az egész coaching staff nyáladzott, hogy mekkora RZ fegyver lesz, akkor nem használtuk.
újoncként volt 4 TD-ja, aztán egyre inkább elkezdett csak blokkolni. meg lehet nézni, nullánál több TD-t is el tud kapni, mert nem hiszem, hogy újoncként tudott volna elkapni, másodiktól negyedik évig elfelejti, aztán az ötödikben újra megtanulja.slowmotion
több mint 12 éve
mondjuk nekem könnyű, nem nézek egyetemi futballt, fingom sincs arról, hogy ki kicsoda, szóval nem is parázom túl magam a draft miatt.
több mint 12 éve
azt' mi van, ha az összes a tesója? 😊Ennyi lánytestvére van vagy ilyen népszerű fiatalember? 😀 😛Cowboykarcsiilyen társaságban nem rossz várni a draftot. bár nem tudnék oda figyelni 😀beltazor
Draft 2013:még van egy FA időszak is, bár ugye minőségi falembereket nem biztos, hogy kitesznek a rajtig, még a draft pickek miatt sem.
1/31_Travis Frederick OC
2/47_Gavin Escobar TE
3/74_Terrance Williams WR
3/80_J.J.Wilcox S
4/114_B.W.Webb CB
5/141_Joseph Randle RB
6/185_DeVonte Holloman OLB
A zsebre még ráfért volna egy minőségi G vagy OT pick, de - összességében - elfogadható draft van mögöttünk - szerintem.toxique
több mint 12 éve
Nekem a TE pick egy dologgal magyarázható. Egy dolog van ami engem jobban idegesít a O-line illetve D-line kérdésnél is. Az pedig az impotencia amit a red zoneban képviselni tudunk. Az sok töketlenkedés amit ott elő tudunk adni azon esetleg segíteni tud, de azért kis vörös is hibás ebben és azon semmilyen pick nem segít.Bleviamikor ott volt a benga, nagy kezű Bennett, akiről az egész coaching staff nyáladzott, hogy mekkora RZ fegyver lesz, akkor nem használtuk.
újoncként volt 4 TD-ja, aztán egyre inkább elkezdett csak blokkolni. meg lehet nézni, nullánál több TD-t is el tud kapni, mert nem hiszem, hogy újoncként tudott volna elkapni, másodiktól negyedik évig elfelejti, aztán az ötödikben újra megtanulja.
több mint 12 éve
Címkék lehetnének.József Attila - Tudod hogy nincs bocsánat, avagy do or die...
m.espn.go.com/wireless/story?storyId=9221998&city=dallas
több mint 12 éve
Most olvastam, hogy a 18. picknél két választás között döntöttek. Első az lett volna, hogy elvisszük Pugh-t, a második pedig ez a letrade. Valamint a 7. körben ajánlottunk valamelyik csapatnak egy 2014-es picket, mert egy blokkoló TE-t akartunk még húzni.K Spencer Benton
CB Xavier Brewer
LB Deon Lacey
S Jakar Hamilton
LB Brandon Magee.
LB Taylor Reed
CB Dustin Harris
CB Devin Smith
QB Dalton Williams
RB Kendial Lawrence.
LB Cameron Lawrence
WR Greg Herd
WR Paul Freedman
DB Jeff Heath
WR Eric Rogers.
több mint 12 éve
Ennyi lánytestvére van vagy ilyen népszerű fiatalember? 😀 😛Cowboykarcsiilyen társaságban nem rossz várni a draftot. bár nem tudnék oda figyelni 😀

több mint 12 éve
Ennyi lánytestvére van vagy ilyen népszerű fiatalember? 😀 😛
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Nálam ez a draft egy C+ maximum. Először is a letradenél nagyon lehúzott minket a Niners, Frederick benn maradt volna 2/17-nél is, első körben meg jöhetett volna Cyprien. Oké, hogy Wilcox ígéretes prospect, de konkrétan S poszton 0, azaz egy sem játékosunk van, aki bizonyítottan jó lenne 😀 Persze még Cyprien meg Vaccaro is lehet bust, de azért egyikőjükkel nyugodtabb lennék. Escobar red zone threat, jó 2. számú TE, ez így mind szép és jó, de második körben? Túlzás. Williams és Randle az, akikkel nagyon elégedett vagyok, hatalmas steal mind a kettő. Webbről jókat mondanak, de pl a D-line "depth" tükrében hatalmas luxus CB-re elszórni egy negyedik karikát. Hollomanből bármi lehet.kicsit vitatkoznék.
Szóval nekem ez összességébe véve csalódás, a két fallal szerintem idén is problémáink lesznek, a secondary is sebezhetőnek tűnik. Az elkapógárda és a linebacker sor miatt nem aggódom egyedül. Sok van még hátra az offseasonből, de nekem egyelőre nem tűnik PO kalibernek a csapat, de cáfoljanak rám.gorbel
Frederick sztem nem maradt volna bent. OG és OT úgy vitték mint a cukrot. idei év legjobb cenyoja sztem helyén húztuk.
Dl-t én is erősítettem volna, de Cb állomány sem veretes a kezdők után. bent maradt egy ígéretes Cb, ki is húztuk.
én B-re rakom mert a játékosok jók, igazából helyükön jöttek, de DL és az OL még erősítésre szorulna.

több mint 12 éve
Nálam ez a draft egy C+ maximum. Először is a letradenél nagyon lehúzott minket a Niners, Frederick benn maradt volna 2/17-nél is, első körben meg jöhetett volna Cyprien. Oké, hogy Wilcox ígéretes prospect, de konkrétan S poszton 0, azaz egy sem játékosunk van, aki bizonyítottan jó lenne 😀 Persze még Cyprien meg Vaccaro is lehet bust, de azért egyikőjükkel nyugodtabb lennék. Escobar red zone threat, jó 2. számú TE, ez így mind szép és jó, de második körben? Túlzás. Williams és Randle az, akikkel nagyon elégedett vagyok, hatalmas steal mind a kettő. Webbről jókat mondanak, de pl a D-line "depth" tükrében hatalmas luxus CB-re elszórni egy negyedik karikát. Hollomanből bármi lehet.Szóval nekem ez összességébe véve csalódás, a két fallal szerintem idén is problémáink lesznek, a secondary is sebezhetőnek tűnik. Az elkapógárda és a linebacker sor miatt nem aggódom egyedül. Sok van még hátra az offseasonből, de nekem egyelőre nem tűnik PO kalibernek a csapat, de cáfoljanak rám.
több mint 12 éve
Örülök , hogy Holloman 4-3as csapathoz került, így van esélye a training campet túlélni 😊 . Bár nem tudom milyen poszton szeretnétek játszatni, de 3-4ben nehezen tudtam volna LBnek elképzelni. Nekem jobban tetszett amikor LB-t játszott, bár még nem láttam sok meccsét amin SS volt. Remélem nálatok is be fog válni.Sixo67Elsődlegesen STben fog játszani.
több mint 12 éve
Örülök , hogy Holloman 4-3as csapathoz került, így van esélye a training campet túlélni 😊 . Bár nem tudom milyen poszton szeretnétek játszatni, de 3-4ben nehezen tudtam volna LBnek elképzelni. Nekem jobban tetszett amikor LB-t játszott, bár még nem láttam sok meccsét amin SS volt. Remélem nálatok is be fog válni.
több mint 12 éve
Szóljatok ha láttok Draft értékelőt, nfl.com stb, minket jó szokáshoz híven tuti lehúznak főleg 1-2.kör miatt, de persze az élet más lsd. elmúlt 2 év hasonló helyzete. 😛
több mint 12 éve
Kicsit zavarban vannak még a fiatal urak.😀 😀
www.dallascowboys.com/multimedia/videos/Introductory-Press-Conference/5a4af004-9867-4213-a92b-e5da2be222b9Blevi

több mint 12 éve
Nekem a TE pick egy dologgal magyarázható. Egy dolog van ami engem jobban idegesít a O-line illetve D-line kérdésnél is. Az pedig az impotencia amit a red zoneban képviselni tudunk. Az sok töketlenkedés amit ott elő tudunk adni azon esetleg segíteni tud, de azért kis vörös is hibás ebben és azon semmilyen pick nem segít.
több mint 12 éve
Kicsit zavarban vannak még a fiatal urak.www.dallascowboys.com/multimedia/videos/Introductory-Press-Conference/5a4af004-9867-4213-a92b-e5da2be222b9
több mint 12 éve
Azt mondta Dooley, hogy maradjunk távol Braytől. Ezért meg se próbáltuk.
több mint 12 éve
En Brayt bírtam volna UDFA-kent.Karcsival igen sokszor egyezik a véleményünk most is. A D-Lineon sok minden fog múlni. Marinénit a 0-16 óta nem igazán szívlelem de jo DL coach. Reméljük kihozza a maximumot az állományból. Elvileg ide azért nem hoztunk senkit mert elegendőnek tartjuk ide az állományt. 1 dolgot nem értek tavaly kb ugyanezzel az állománnyal 3-4 et tolt a front7... Ilyen könnyű nem lehet a váltás. Aki pedig Freet akarja elüldözni annak mondom h sztem 90% h marad. En is örülnek valami upgradenek de nem lesz (Winston vsz nem upgrade, mert a mi rendszerünkben szar lenne).