Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
www.profootballbusiness.com/2013/03/problemak-dallasban-es-romo-hosszabbitas.htmlStez"Lényeg, hogy a piacon a top 3-4-es pass rusher, Paul Kruger csak évi 8,1 millió kapott, később a 3-4-be visszatérő Elvis Dumervil még kevesebbet, évi 5,2 milliót. A 4-3-as endek közül Umenyiora évi 4,25 milliót, Freeney és Abraham pedig még kevesebbet fog feltehetőleg... Ergo, ha Spencer a piacon van, a Cowboys szinte biztos olcsóbban tudja visszavinni."
Ezt nem igazán értem hogy gondolta gsn. Spencer megtartásának az egyetlen módja a tag volt, mivel a felsoroltatknál mind jobb és akármelyik kétségbeesett csapat adhatott volna neki egy 10+ milliós szerződést ha licitre került volna sor, és nem 1 éveset, de legalább annyit ajánlanak amennyit a Cowboys akkor nem tudott volna tartani. Emellett egy hosszútávú szerződés lehetősége a tag idején kb zéró volt, de lehet rá esély bármikor.
A Romo-szerződés elemzése nagyon alapos és hasznos.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Ez egy jo cikk arról hogy miért mondjuk itt is többen azt hogy időzített bombán ülünk ami tuti robban. Persze Jerruh tarsolyában vannak trükkök. Ha az en fejemben megfordul h egy retire helyet szabadít fel...
több mint 12 éve
hmmm. 6 év, 108 millió, ami valójában 7 év, 119 millió, ugye?király, megvettük a Corvette-et, most már csak arra kell figyelni (de arra nagyon kell), hogy a benzinen meg a gumikon ne spóroljunk, mert vagy el se indul a szekér, vagy az első kanyarban bezuhan a szakadékba.
több mint 12 éve
Na de milyen jól időzítettem már a 6 oldalas hszemet Romoról meg a szerződéséről 😀 😛 Amikor először megláttam kicsit sokaltam de szerintem nem fogja kitölteni a 6 évet,a pénzel meg biztos vagyok benne hogy tudnak majd még variálni JJék ha kell. Most már akkor össze is jöhetne Romonak valami komolyabb PO run.CowboykarcsiNálam 2013/2014es favorit a Cowboys.
több mint 12 éve
Na de milyen jól időzítettem már a 6 oldalas hszemet Romoról meg a szerződéséről 😀 😛 Amikor először megláttam kicsit sokaltam de szerintem nem fogja kitölteni a 6 évet,a pénzel meg biztos vagyok benne hogy tudnak majd még variálni JJék ha kell. Most már akkor össze is jöhetne Romonak valami komolyabb PO run.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Sztem ezzel nagyjából véget ért a draftig a lényegi rész számunkra. Nincs olyan FA aki nagy upgradet jelentene szerintem. Készüljünk a draftra. Nyomok egy ilyen kívánság lista szeruseget 1. Kör: Vaccaro, úgy tűnik nagy a szerelem. JJ szereti a texasi srácokat sztem első számú kiszemelt + needre érkezne. Alternatíva valamelyik top guard bár én n húznék első körben G-t. Esetleg DT de gyanítom azt nem húzunk itt. Sztem megpróbáljuk a jelenlegi állománnyal.
2. Es 3. Kör guardot es centert is játszani tudó embert hoznék: Warford, Frederick, Barett Jones, Dallas Thomas, Kyle Long ötösböl kettőt be húznék. Mondjuk Warford+Jones. Ha fizettünk Romonak akkor védjük mar meg.
4.5.6.kör: depth a D-lineba DT+DE. Valamint egy RB. Nevet itt mondani mar értelmetlen. RB-ben mondjuk Bell jöhetne.
több mint 12 éve
Akkor ez egy kvázi 3 éves szerződés levezetéssel. Persze ha nem struktúrálunk at. Sztem nem fogja kitölteni a 6 évet.
több mint 12 éve
6 év az nem sok? Van még annyi Romoba?TehenészLazán. Ez az ember már úgy menekül, hogy ha egy normális zsebet húznak elé, akkor felkötheti a gatyót az a passrush amelyik el akarja érni 😊 .
Romo 2013as számai kb.: cap number 11.8 m$, (10,3 prorated + 1,5 base). 2014ben a fizetése 21,7 m$ (8,2 prorated + 13,5 base). 2015ben 25,2 m$ (8,2 prorated +17 base). Ha valaha is felmerülne a cut, akkor az 2015ben jelentene először savinget a cap számára (5,3 m$).
Jelenlegi Cowboys cap: 116,6 m$ (a dead money továbbra is 5.963 m$). Igazából nem tudom, hogy ki lenne most elérhető solid G vagy OT; elvileg 6,4 m$ még van a sapóban.
több mint 12 éve
akkor idén nyerünk valamennyit Romo új szerződésével.van értelme,van olyan szintű játékos akire még rá repülhetünk és jó igazolás lenne?
több mint 12 éve
Ha megnézzük h Manning v Brady hány éves akkor nem sok a 6 év, persze ha nem verik agyon.+ 1-2 évig lehetne valakit építeni mögötte, és akkor verseny helyzet lehetne.55 misi garantált, meg 108 stb, nem tudom ez évekre lebontva mit jelent, idén,jövőre mennyi?
18 misi évente,de garantált 55 akkor 9 misi h van ez? 😛
ha kapna egy jó O falat, bármi lehet lsd. Flacco( jobbnála simán alap esetben szerintem)
több mint 12 éve
6 év az nem sok? Van még annyi Romoba?TehenészÉn nagyon szeretem Romot, ha összedobunk neki egy jó falat, és nem verik szét állandóan, akkor eldobálhat 40ig is. Remélem azért megmutatja, hogy megérdemli ezt a szerződést, mert már rohadtul elegem van abból hogy mindenki fikázza...
több mint 12 éve
6 év az nem sok? Van még annyi Romoba?
több mint 12 éve
Nekem nem tetszik ez a deal. Mondjuk nem hiszem h kitölti a szerződést.
több mint 12 éve
Cowboys agreed to terms with QB Tony Romo on a six-year, $108 million extension through 2019, including $55 million guaranteed.jaja, hát ez is megvan. Nagyon lestem, amikor bevillant 😀
több mint 12 éve
Nem kell ide TBW... 😀108 millió, abból 55 garantált, a pletykák szerint.
Adam Schefter @AdamSchefter most
Cowboys and Tony Romo reached an agreement on blockbuster 6-year extension that makes him highest paid player in team history, per sources.Medvepapa
több mint 12 éve
Nem kell ide TBW... 😀Adam Schefter @AdamSchefter most
Cowboys and Tony Romo reached an agreement on blockbuster 6-year extension that makes him highest paid player in team history, per sources.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Amúgy jövőre Teddy Bridgewater számomra elég sanszosan jó QB lesz, de érte fel kéne menni jelen állás szerint. Addigra sokminden változik.
több mint 12 éve
Mellékelnék mellé egy kívánságlistát is, hogy kikből álljon a fal és ki edze őket 😀A tag nem játszik most olvastam h szerződése szerint nem tagelhetjuk ha jövőre FA lesz. Remelem korrekt áron aláír idén, mert nincs cap spaceunk ami sajnos a manager kezére játszik.BleviEmögött a fal mögött, életét kockáztatja, nem lenne csoda ha sokat kérne. Helyébe ha engednék az összegből, akkor kikötném, hogy az az OL-be menjen. 😊beltazor
több mint 12 éve
ugye 2008ban rookie,2009ben PB volt és tényleg nagyon jó is volt.2010ben volt egy nagyon szar éve,ott egyszerűen pocsékul játszott,az utána való két szezonban meg leginkább a sérülések hátráltatták,2011ben meg '12ben is hagyott ki meccset nem is keveset,de ezekben a szezonokban ha pályán volt nem volt rá panasz.Ráadásul tavaly be lett vásárolva elé Carr,meg hoztuk 1/6al Claibornet,slot CBnek meg már évek óta ott volt Scandrick,ráadásul nem is rossz. Igy aztán már a tavalyi szezon előtt elindultak a pletykák hogy el fogjuk cserélni/engedi,be is jött.Én alapvetően sajnálom mert egy évet leszámítva jó vagy legalább egy megbízható corner volt akit a sérülések hátráltattak,de itt egyszerűen létszámfelettivé vált,ujj környezetben szerintem simán lehet benne még 2-3 solid szezon.CowboykarcsiKöszönöm!
több mint 12 éve
Jenkinsnek a Bucs' ellen volt egy nagyon jó meccse a múlt szezonban, asszem Vincent Jacksont védekezte le, nem is kapott el labdát.
több mint 12 éve
A tag nem játszik most olvastam h szerződése szerint nem tagelhetjuk ha jövőre FA lesz. Remelem korrekt áron aláír idén, mert nincs cap spaceunk ami sajnos a manager kezére játszik.BleviEmögött a fal mögött, életét kockáztatja, nem lenne csoda ha sokat kérne. Helyébe ha engednék az összegből, akkor kikötném, hogy az az OL-be menjen. 😊

több mint 12 éve
A tag nem játszik most olvastam h szerződése szerint nem tagelhetjuk ha jövőre FA lesz. Remelem korrekt áron aláír idén, mert nincs cap spaceunk ami sajnos a manager kezére játszik.
több mint 12 éve
ugye 2008ban rookie,2009ben PB volt és tényleg nagyon jó is volt.2010ben volt egy nagyon szar éve,ott egyszerűen pocsékul játszott,az utána való két szezonban meg leginkább a sérülések hátráltatták,2011ben meg '12ben is hagyott ki meccset nem is keveset,de ezekben a szezonokban ha pályán volt nem volt rá panasz.Ráadásul tavaly be lett vásárolva elé Carr,meg hoztuk 1/6al Claibornet,slot CBnek meg már évek óta ott volt Scandrick,ráadásul nem is rossz. Igy aztán már a tavalyi szezon előtt elindultak a pletykák hogy el fogjuk cserélni/engedi,be is jött.Én alapvetően sajnálom mert egy évet leszámítva jó vagy legalább egy megbízható corner volt akit a sérülések hátráltattak,de itt egyszerűen létszámfelettivé vált,ujj környezetben szerintem simán lehet benne még 2-3 solid szezon.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen