NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
Az idei eddigi győzelmeink közül a leginkább az amiben nem hittem volna meccs közben,dábüljú és ez a lényeg,de rengeteg sebből vérzik ez az alakulat.

Köszönöm srácók így jó elmenni aludni 😊Go Cowboys

Az első negyedről lemaradtam,ki szerezte a picket?Cowboykarcsi
Carr.

Cowboys nose tackle Josh Brent's bond set at $500,000, more than his annual salary.Wirtschaftsteil
és Brent óvadák-tárgyalása azért maradt el szombaton, mert a kiírt időpontban még ittas állapotban leledzett.
több mint 11 éve
Blevi 8 360 — Lions & Cowboys fan
Az idei eddigi győzelmeink közül a leginkább az amiben nem hittem volna meccs közben,dábüljú és ez a lényeg,de rengeteg sebből vérzik ez az alakulat.

Az első negyedről lemaradtam,ki szerezte a picket?Cowboykarcsi
Carr volt az szépen olvasta a játékot. Ez a csapat 1000 sebből vérzik, valahogy mégis behúztuk, nyilvánvalóan a csapat arra játszik h utsó fordulóban a Redskins ellen vérezzünk el.
több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan

Az első negyedről lemaradtam,ki szerezte a picket?

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Mindent elmond a szezonunkról hogy meccs közben is off the field dolgokkal foglalkozunk 😊

Beszarás ez az egész amugy

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 11 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Cowboys nose tackle Josh Brent's bond set at $500,000, more than his annual salary.
több mint 11 éve
Brent helyén most ki fog játszani?Tehenész
Ha sérült lenne Lissemore, nem tudom kit kukáznánk NT-nek. Wirtschaftsteil

😊Wirtschaftsteil
Calloway-t felhívtuk a practice squad-ből
több mint 11 éve
Ha sérült lenne Lissemore, nem tudom kit kukáznánk NT-nek. Wirtschaftsteil

😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Lissemore lesz a kezdő
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Brent helyén most ki fog játszani?
több mint 11 éve
Ez nagyon sajnálatos eset. Nem tudom miért nem tudnak ilYenkor taxiba ülni vagy sofőr szolgálatot használni? Nekem egyszer nem fordult meg a fejemben hogy piásan vezessek. Brentnek igy valószínűleg vége az NFL-ben. A legnagyobb büntetés neki az hogy ezzel együtt kell élnie.Blevi
Ebben a sok DUI-ban (részeg vezetésben) szerepet játszik szerintem az is, hogy az USA sok állama máshogy kezeli ezt a kérdést. Európában a legtöbb helyen zéró alkohol tolerancia van, de ahol meg is engedett némi alkohol, az minimális. Az USA-ban más a történet, ott sok államban nem véralkoholszint korlát van, hanem "vezetésre alkalmassági állapot". Megállít a rendőr, és kis túlzással, ha kinyújtott kézzel végig tudsz pipilépésezni a felezővonalon, akkor vezethetsz...

Namost, nálunk is - ahol zéró a tolerancia - létezik a péntek esti buli-baleset, a fiatalok buli után részegen bajt okoznak. Tedd ehhez hozzá azt az ottani társadalmi hozzáállást, hogy inni és vezetni önmagában még nem bűn, ha "alkalamas állapotban vagy". És máris ott tartunk, hogy az agyban kevésbé felnőtt emberek - sajnos sok fiatal NFL játékos is bizony ilyen - nem érzik a dolog felelősségét.

Egyébként érdekes ez az alkohol dolog arrafelé, mert amúgy az USA nagyon komolyan veszi a közlekedési szabályokat. Pl. egy sima gyorshajtásért a legtöbb államban úgy megbasznak, hogy attól kódulsz...peterk2005
Értem hogy más a szabályozás ezzel tisztában vagyok, akkor is egy felnőtt embernek legyen már annyi esze h részegen nem ül autóba. Persze valahol jó hogy megihatsz mondjuk egy kis mennyiséget, és vezethetsz, de ismerned kell a saját korlátaid.

Amúgy Brentnek volt már DUI-ja, szóval nem ez az első esete. Szerintem mivel amúgy is vannak problémái a piával két lehetőség áll előtte.
1. Többet nem iszik mert emiatt a tragédia miatt benőtt a feje lágya.
2. Az ügy miatt és az elcseszett élete miatt alkesz lesz.
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Arról nem is beszélve hogy egy profi sportoló minek iszik 1,5 nappal főleg meccs előtt, ahol pont ott a nagy lehetőség a sérülések miatt.
Mert gondolom nem egy pohár bort ivott pl.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ez nagyon sajnálatos eset. Nem tudom miért nem tudnak ilYenkor taxiba ülni vagy sofőr szolgálatot használni? Nekem egyszer nem fordult meg a fejemben hogy piásan vezessek. Brentnek igy valószínűleg vége az NFL-ben. A legnagyobb büntetés neki az hogy ezzel együtt kell élnie.Blevi
Ebben a sok DUI-ban (részeg vezetésben) szerepet játszik szerintem az is, hogy az USA sok állama máshogy kezeli ezt a kérdést. Európában a legtöbb helyen zéró alkohol tolerancia van, de ahol meg is engedett némi alkohol, az minimális. Az USA-ban más a történet, ott sok államban nem véralkoholszint korlát van, hanem "vezetésre alkalmassági állapot". Megállít a rendőr, és kis túlzással, ha kinyújtott kézzel végig tudsz pipilépésezni a felezővonalon, akkor vezethetsz...

Namost, nálunk is - ahol zéró a tolerancia - létezik a péntek esti buli-baleset, a fiatalok buli után részegen bajt okoznak. Tedd ehhez hozzá azt az ottani társadalmi hozzáállást, hogy inni és vezetni önmagában még nem bűn, ha "alkalamas állapotban vagy". És máris ott tartunk, hogy az agyban kevésbé felnőtt emberek - sajnos sok fiatal NFL játékos is bizony ilyen - nem érzik a dolog felelősségét.

Egyébként érdekes ez az alkohol dolog arrafelé, mert amúgy az USA nagyon komolyan veszi a közlekedési szabályokat. Pl. egy sima gyorshajtásért a legtöbb államban úgy megbasznak, hogy attól kódulsz...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
"I am devastated and filled with grief. Filled with grief for the loss of my close friend and team mate, Jerry Brown. I am also grief-stricken for his family, friends and all who were blessed enough to have known him. I will live with this horrific and tragic loss every day for the rest of my life. My prayers are with his family, our teammates and his friends at this time."

Brent nyilatkozata az eset után
több mint 11 éve
Ez nagyon sajnálatos eset. Nem tudom miért nem tudnak ilYenkor taxiba ülni vagy sofőr szolgálatot használni? Nekem egyszer nem fordult meg a fejemben hogy piásan vezessek. Brentnek igy valószínűleg vége az NFL-ben. A legnagyobb büntetés neki az hogy ezzel együtt kell élnie.
több mint 11 éve
Wong Dallas Cowboys 666 — Defense Fan
Ha sérült lenne Lissemore, nem tudom kit kukáznánk NT-nek. Ware játéka mindenképpen fontos lesz, azt hallottam hogy Dalton nehezen viseli a nyomást.Wirtschaftsteil
Ahogy mi is, és a Bengals pastrusha nagyon is jó. Ma levizsgázik az O falunk rendesen..
több mint 11 éve
Ha sérült lenne Lissemore, nem tudom kit kukáznánk NT-nek. Ware játéka mindenképpen fontos lesz, azt hallottam hogy Dalton nehezen viseli a nyomást.
több mint 11 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Ez a tragédia rettenetes. Brown remélem békében nyugszik.
Brent pedig... haragszom rá, szerintem sokan mások is, de szerintem a lelkiismerete által olyan büntetést kap majd, amit megérdemel. Persze ezzel vége a karrierjének, a csapat esetleges intézkedéseire kíváncsi leszek.
És milyen érdekes, slowmotion említette a Snyder-Heatley esetet. Nos, mostanában ugyan nem követem már igazán az NHL-t, de régebben nagy Thrashers fan voltam, annak ellenére, hogy a csapatválasztást általában befolyásolja a Texas-imádatom (Mavs, Longhorns, baseballt nem követem), hokiban valamiért őket néztem ki. Szóval szörnyű, hogy 2 kedvenc franchise-om esetében is ugyanaz a tragédia következett be.
Még egyszer RIP Jerry Brown Jr.
több mint 11 éve
Na ma meccs van.
Szerintem a szokásos forgatókönyv lesz:
O-fal nem lesz, 1. félidő kuka,védelem se, Bengals elmegy vagy 20 ponttal, majd próbálunk feljönni de nem lesz elég és egy szép nagy L lesz.

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
Kész... A helyzet az egyébként, hogy az USA legtöbb államában nem veszik elég komolyan az ittas vezetést. A legnagyobb felelőtlen faszság. gyeek
ha rajtam múlna, akkor az ittas vezetésből fakadó emberölés előre kiterveltnek számítana, az ittas vezetésen kapás pedig emberölési kísérletnek.
jóvanna, köcsög önkéntes rendőr vagyok már megint, tudom
több mint 11 éve
Na bakker, nyugodjanak békében..pont a héten volt Brent a téma, egész jól kezdett játszani..Kroos
Brent nem halt meg.tenorx
Brent nem, csak a karrierje.
mondjuk ha azt vesszük, hogy Dany 'Killer' Heatley egész olcsón megúszta azt, hogy kinyírta hasonlóképpen a csapattársát, akkor ez még nem is feltétlenül lenne igaz (bár Goodell egy évre biztos partvonalra állítaná). csak ugye Heatley sztárjátékos, és hát izé... Brent még nem az, és már nem is lesz.
több mint 11 éve
gyeek LSU Tigers 8 190 — Faith, Fight, Fold
Kész... A helyzet az egyébként, hogy az USA legtöbb államában nem veszik elég komolyan az ittas vezetést. A legnagyobb felelőtlen faszság.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Wong Dallas Cowboys 666 — Defense Fan
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/djhncxfx0rsy2linh1ix
Josh Brent arrested after crash kills Cowboys player
Dallas Cowboys defensive tackle Josh Brent posted bail Sunday after being arrested on an intoxication manslaughter charge for his involvement in a car crash that killed teammate Jerry Brown Jr. on Saturday.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Rossz ilyeneket olvasni, főleg Belcher ügye után. 😕
Nyugodjon Békében Brown!
több mint 11 éve
Jaja én is félre olvastam. Nyugodjon Békében Brown.
Brentes rész meg attól függetlenül áll, pályán már nem igen lesz...

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Na bakker, nyugodjanak békében..pont a héten volt Brent a téma, egész jól kezdett játszani..Kroos
Brent nem halt meg.