Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Vaccaro ma nem fut 40-et, mert amikor privát edzésen volt velünk, lesérült. Ez valahogy nem lep meg, hogy pont nálunk.+Dallas and former Lions LB Justin Durant agreed to a 2-year contract that will be signed once Cowboys create more cap space, per team source
Új SLB.
Huffnak tetszett a csapat, azt mondta, hogy szeretne itt játszani. Jól kijött az edzőkkel is. De, nem fog várni arra, hogy helyet csináljunk neki. Amelyik csapat előbb ad neki szerződést, oda megy. (Baltimore és a sajtfejűek játszanak még.
több mint 12 éve
Elvileg Romo pár órán belül aláírhat módosították: pár nap.Na végre valami konstruktív dolog! Nekem tetszik az elképzelés.
Közben:
Cowboys negotiating multi-year deal with Anthony Spencer. That could create cap space for visiting FAs S0 Michael Huff or OL Brandon MooreWirtschaftsteil
több mint 12 éve
Egy jó áron érkező Huff nagyon nagy segítség lenne. Kevés a hely, kell még: DT/DE LB S és G TE

több mint 12 éve
Elvileg Romo pár órán belül aláírhat módosították: pár nap.Közben:
Cowboys negotiating multi-year deal with Anthony Spencer. That could create cap space for visiting FAs S0 Michael Huff or OL Brandon Moore
több mint 12 éve
The Cowboys -- with only $102,000 in salary cap space available -- will bring in two free agents, strong safety Will Allen and Durant, for visits, the team announced Sunday. hát igen így nehéz+ Huff??...Romoval mi tart ennyi ideig??? jó lenne felszabadulna 1-2 misi még!
több mint 12 éve
Nincs jelenleg cap spaceunk szoval nem tudom mit akarunk. William Allen es Juston Durant a másik két látogató. Romot szerződtetni kell utána van értelme ilyesmiken gondolkodni.
több mint 12 éve
Michael Huff ma dallasba látogat. jippy-juppyWirtschaftsteilSzintjének megfelelő összegért ok. Komolyabb összeget meg remélem nem ajánlunk neki.
több mint 12 éve
Michael Huff ma dallasba látogat. jippy-juppy
több mint 12 éve
Bryant azt nyilatkozta, hogy nem érdekli az új szabály, ugyan úgy fog játszani, ahogy eddig.WirtschaftsteilBryantet még nem láttam fejjel előre letaglózni bárkit, szóval így nem is nagy gond.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Bryant azt nyilatkozta, hogy nem érdekli az új szabály, ugyan úgy fog játszani, ahogy eddig.
több mint 12 éve
Josh Brent won’t play for the Cowboys in 2013 but the club doesn’t want to comment on the nose tackle publicly until the NFL rules on his status, sources said
több mint 12 éve
Akarjuk mi Urlachert a csapatba? Én nem tudom eldönteni, szerintetek?beltazorveteránminimumért esetleg 😊
több mint 12 éve
Akarjuk mi Urlachert a csa...beltazorNem. 😊
Egy Zach Thomas jó lecke volt szerintem, okosabban is el lehet költeni azt a 3.5 misit amit Urlacher kérne (bár nem valószínű hogy kapna). Mondjuk egy Ronde Barber! 😛
Simsnek amúgy örülök. Ahhoz képest, hogy egy év játék nélkül ugrott be év közben egy idegen és adottságaihoz nem igazán passzoló rendszerbe jobb volt mint tűrhető, ami viszont nekem fontosabb, az a hozzáállása, ami alapján jelesre vizsgázott.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 12 éve
Akarjuk mi Urlachert a csapatba? Én nem tudom eldönteni, szerintetek?beltazorMarinéni mellett a pályán is lesz valaki, aki betanítja a rendszert. Én megvenném 1+1 évre.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Akarjuk mi Urlachert a csapatba? Én nem tudom eldönteni, szerintetek?

több mint 12 éve
FA megnyitása előtt meg 6. csapat voltunk az NFL.comon, és az NFC-ben 3. legbiztosabb továbbjutók....
több mint 12 éve
valamivel kell a kattintásszámot generálni, és azt az ilyenekkel lehet. mondjuk ha a Cowboys bele van írva, akkor még a Jags híreit is el lehet adni, szóval meg tudom érteni.Egy NFLs szagértő jól lehúzott minket, egyik legrosszabb NFc csapat vagyunk,Panhers,Lions,Tampa szint vagyunk amúgy mindenki jobb nálunk...Na igen. FA elején, draft előtt kell ilyen cikkeket írni. Szerintem a rabbija Giants drukker és ő bíztatta ennek a cikknek a megírására. 😛 Végigolvastam hogy lássam miből lesz a Ferrari. Pimasz provokáció tele nyilvánvaló közhelyekkel, ostoba spekulációkkal és mégostobább tévedésekkel. "It's not even up for debate." <= Az újságírás zenitje...gyeek
www.nfl.com/news/story/0ap1000000151853/article/dallas-cowboys-enter-2013-mired-at-the-bottom-of-the-nfc-heapKroos
engem csak az zavar az egészben (azon kívül, hogy lehúz minket, amit pont leszarok), hogy nem látom azt, hogy bármennyire is átgondolta volna a csávó az egészet. igazából az a valószínűbb, hogy csak megnézte, milyen kulcsszavak voltak a híreinknél, azt elhelyezte véletlenszerűen a cikkben, és írt melléjük valamit.
azt már meg sem említem, hogy Garrett tesója nem azért ment el, mert Jerry be akart fűteni a kis vörösnek, hanem mert előrébb akart lépni, és erre csak házon kívül volt esélye.
de azért Connort mint a Giants erősítését említeni kimondottan fájt - nem azért, mert a riválishoz ment, hanem mert egy olyan játékos, aki baszott lassú, és két év alatt két csapatban is létszám feletti lesz, az nem feltétlenül erősítés (főleg, hogy 4-3-ban szerintem igenis számít a LB-eknél a sebesség)
az Eagles sem feltétlenül került elénk az erősítéseivel, a Skinst meg majd meglátjuk, de általában második szezonra sikerült a gimmick offense-ekre kitalálni valamit, Griffin ugye sérülésből jön vissza, Cousins meg nem feltétlenül győzött meg (48 passzkísérlet az jó esetben is csak 2 teljes meccs, de semmiképpen sem reprezentatív minta. melyik az igazi Cousins? az alapszakaszban 101.6-os ra értékelt, vagy a rájátszásban 40.0-ra értékelt? de ha ő jó backup, akkor Orton a 137.1-es értékeléséval vajon all-star szint?)
It's not even up for debateszerintem sem. messze nem vagyunk a 4 legrosszabb között 😊
több mint 12 éve
Olvasgattam pár kinti fórumot és megint előkerült Tony Romo.nem tom hogy emlékeztek-e erre: www.youtube.com/watch?v=gH4jCKIMSZA
4db ember ment pass rush-ra ebből mind a 4 hozzá is ért.
Jövőre komoly életbiztosítás kötnék a helyében.

több mint 12 éve
Egy NFLs szagértő jól lehúzott minket, egyik legrosszabb NFc csapat vagyunk,Panhers,Lions,Tampa szint vagyunk amúgy mindenki jobb nálunk...Na igen. FA elején, draft előtt kell ilyen cikkeket írni. Szerintem a rabbija Giants drukker és ő bíztatta ennek a cikknek a megírására. 😛 Végigolvastam hogy lássam miből lesz a Ferrari. Pimasz provokáció tele nyilvánvaló közhelyekkel, ostoba spekulációkkal és mégostobább tévedésekkel. "It's not even up for debate." <= Az újságírás zenitje...
www.nfl.com/news/story/0ap1000000151853/article/dallas-cowboys-enter-2013-mired-at-the-bottom-of-the-nfc-heapKroos
több mint 12 éve
Tipikus off szezon cikk. Pár het múlva valaki más majd titkos esélyesnek mond minket. Legyen miről írni kb ennyi ez a cikk. A lényeg úgyis a pályán fog eldőlni.
több mint 12 éve
Egy NFLs szagértő jól lehúzott minket, egyik legrosszabb NFc csapat vagyunk,Panhers,Lions,Tampa szint vagyunk amúgy mindenki jobb nálunk...