Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Átdolgozták Rattlif, es Bernadeau szerződését is. Kiváncsi leszek ki lesz a 3. LB. Albright nekem tetszetős volt, de nem lepne meg ha drafton jönne valaki. D-lineba sztem csak későbbi körben jön majd ember.valaki tudja h állunk kb. a capben, akkor olyan 0 körül lehetünk megint?
Jelenleg igy néz ki a kezdő:
Ware-Rat-Hatcher-Spencer
Carter-Lee- ???
Carr Church-??? Claiborne
Safetyben iszonyat vékony...Blevi
S és O line a leggyengébb oda kell ember nagyon, főleg ha még lesz cut.
több mint 12 éve
Régen írtam már ide,szezon vége óta inkább csak olvasgatom a fórumot.Holnap viszont nyílik a piac.Spencer trade-re mennyi esélyt láttok? Ha lesz,remélem 2. kör draft cetli alá nem adjuk!
Ja és mostanában nézegettem mock draftot,illetve itt is olvastam hogy Vaccaro célkeresztben van.Még csak ismerkedek az NCAA világával,mennyire jó player?
Szívem szerint én inkább defense lineba pickelnék első körben,de S nagyon need,és ha megéri az árát,akkor legyen,de hát sok közöm nincs a döntéshez . 😀
több mint 12 éve
Átdolgozták Rattlif, es Bernadeau szerződését is. Kiváncsi leszek ki lesz a 3. LB. Albright nekem tetszetős volt, de nem lepne meg ha drafton jönne valaki. D-lineba sztem csak későbbi körben jön majd ember.Jelenleg igy néz ki a kezdő:
Ware-Rat-Hatcher-Spencer
Carter-Lee- ???
Carr Church-??? Claiborne
Safetyben iszonyat vékony...
több mint 12 éve
Pápá Dan Connor.Bazzanigyorsan kapun kívülre került.
ja, Connorról van szó? akkor az nem lehetett gyors...
több mint 12 éve
The #Cowboys restructured DB Orlando Scandrick's deal, I'm told, as they continue to try to get under the salary cap.
több mint 12 éve
az első körös S-ekkel nekem mindig ellenérzéseim vannak. Főleg ha azt mi húzzuk...nézegetem az utóbbi idők pickjeit, és megakadt a szemem 1/20 Spears-en
teljesítménye alapján egy 4-7 körös játékosnak láttam... rá ment egy 1kör? :S
anno tehetségnek számítót?

több mint 12 éve
Akkor marad a 3., sok helyen 16,17 helyre írják, nyilván nem mind1 h 1et v 4et kell felmenni.
több mint 12 éve
ne menjünk már fel idén is... mondjuk akkor rem nem 2. kört adunk hanem mondjuk negyediket..KroosMásodik semmiképp se, de 4.ért nem valószínű, hogy odaadják.
több mint 12 éve
ne menjünk már fel idén is... mondjuk akkor rem nem 2. kört adunk hanem mondjuk negyediket..
több mint 12 éve
Igen, már ideje lenne.Állítólag JJ nyitott arra, hogy ha Vaccaro 14-15. pick körül még elérhető, akkor felmegy érte.
több mint 12 éve
Más topic alapján Free a liga legjobban fizetett RT-je. Egy masik kiemelkedo cim a legtobbet buntetett utan. Paycut/cut.
több mint 12 éve
Cribbs nekem azért furcsa mert gondolom top3 returnerként nem fog keveset kérni,vagy legalábbis nem egy 3 számú WR fizetését az biztos.Elkapóként márpedig annál nem több. Ráadásul Harris egyáltalán nem rossz opció visszahordóként és nem is 1-2 számú elkapó,szóval belefér a munka körébe a returnerkedés(ha Bryantet is küldtük a darálóba majd 3 szezonon keresztül akkor meg éppen belefér mert a két játékos nem egy potenciál).
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Pár új hír:-Josh Cribbs reportedly eyed by 49ers, Giants, Cowboys
-Cowboys show a ton of interest in Texas S Kenny Vaccaro. Private & combine meeting (kár, hogy előttünk van a Steelers, ők valószínűleg elviszik, ha ott van)
-Újabb meetingek: Conner Vernon, WR, Duke (aki a Duke-ról jön, annak örülni kell 😊 ), Will Davis, DB, Utah State
több mint 12 éve
The Dallas Cowboys have offered safety Danny McCray a one-year tender worth $1.3 million, -----------------------------
zsír (!)
and Anthony Spencer plans to sign a franchise tag deal for $10.6 million next week.
-------------------------------
a franc...
több mint 12 éve
Welker-t inkább hagyjuk. Drága, sok drop, és én nekem tetszik a jelenlegi WR állománybeltazorEgyetértek! Az offense oldalon a falat reparálnám meg egy-két normális G-vel és OT-vel. Az összes többi pick-et a defense-re tolnám. Erősen koncentrálva a passrush-ra.
Barrett Jones sokoldalú Olineman. Ha nem is az első körben, de a másodikban tuti választanám.
több mint 12 éve
mint Felix szerűek nem 3. körben, hanem 7. körben vannak sőt...4. körben RB és tökéletes lesz Murray mögé.
több mint 12 éve
Welker-t inkább hagyjuk. Drága, sok drop, és én nekem tetszik a jelenlegi WR állomány. Másik érdekes, hogy az nfl.com nagyon alul értékeli Jenkinst. Még a végén megtartjuk, olcsóért?
Felixel mi legyen? mostanában ilyen futókat már a 3. körben találni...

több mint 12 éve
Barrett Jonest második körben is meggondolnám, műtétből jön ki, és nem olyan jó, mint aminek tűnt a BCS után.Jake Matthews visszamegy egyetemre, hogy bajnokságot nyerjen.
Ansah már az adottságai miatt is Top10, sőt talán nagy részben csak azok miatt.
Richardson és Vaccaro optimális lehetőségek.
Nfl.com:
több mint 12 éve
Ansah biztos nem fog a Cowboys köréig eljutni.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Megy a fejtegetés, hogy vajon kit ki választ ki az idei draft-on. Nem akarok kimaradni én sem az agyalásból; számomra Ők lennének a "legszimpatikusabb" 5-ös akiket elérhetőnek gondolok. Ha Spencer-ért kapnánk valakitől egy értékelhető körös pick-et, akkor +1 DE-t még felírnék a listára.1) Chance Warmack, G, Alabama / Jonathan Cooper, G, North Carolina / Barrett Jones, C/G, Alabama
2) Jake Matthews, OT, Texas A&M
3) Sheldon Richardson, DT, Missouri
4) Ziggy Ansah, DE, BYU
5) Kenny Vaccaro, S, Texas
Mit gondoltok?
több mint 12 éve
A supplemental draft miatt nincs a Brownsnak 2. körös pickje. Spencer a 3-4es csapatoknak lenne értékesebb, de én nem tudom kinek kéne. De ha már a Chiefs 2 második kört ad Alex Smithért, akkor a Jacksonville mért ne akarna 1 második körért egy Spencert? ( 😀 ) Ha jól tudom nekik van a legkevesebb sack-jük a ligában. Talán Jest, Steelers.azzal a lendülettel esett is ki a pikszisből, úgy olvastam
Defensive End Jarvis Moss To Work OutWirtschaftsteil