Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Freevel tényleg az a baj h ennyi fizuért, ilyen teljesítmény nonszensz. Ennyit egy 7. körös újonc is hoz kb.. vagy emberelje meg magát vagy egy trade nem lenne rossz, bár kinek kéne ilyen teljesítményért, ekkora fizuval.
Azt is kijelenthetjük hogy a 2008-as 2 első körös játékos Jenkins és Jones nem egy jó befektetés volt. mind2nek lejár a szerződése azt hiszem. Bár ha csökkentett fizuba bemennének talán(esélytelen).
De a tavalyi Smith,Carter,Murray elég durvára sikerült!!! 😛

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Na a védelemnek most már annyi eddig hozta amit tudott. Lee,Carter duó brutál szezont futottak, nélkülük messze nem ugyanaz+ Ratliff se egészséges.
Az a baj h se playoff se top5-10 draft se vagyunk, kb. pont a középmezőnyben...
O falba kéne vagy 2 ember, Dt/NT, RB,QB,SEcbe se ártna ember mondjuk.
Ebből 2-3 jó lenne FAn megoldani. Tudom h nem állunk jól a sapkában, de -2 cut Free,Jones? talán segítene.Kroos
Jones szerződése lejár az idény végén, ilyen szempontból nem lesz vele gond. Egy Free cut azonban nagyon sokba kerülne, mondjuk inkább, mint hogy kitöltse a 2017-ig szóló szerződését.
Nem túl rózsás a helyzetünk sapka szempontból, ugye ott van még az a 10 milla bünti (amiből jövőre már csak 5 lesz cap hit), de sok a nagy pénzt kereső játékosunk nagyon. Az FA piacon így szerintem ne számítsunk nagy aktivitásra, max 1 minőségi playert tudnék elképzelni, de szerintem annyi sem lesz. A draftban kell bíznunk, nincs mese.gorbel
Free-t akarjátok kitenni? amikor belül jön át mindenki... Jó, volt gyenge meccse Free-nek, de én biztos ki nem raknám. Főleg így hogy a fal közepe teljes homály.
Ráadásul azt a szerződést sem véletlenül kapta, tavaly még a vak oldalt védte, az előtt meg a jól rémlik róla nem nyeltünk be sacket. beltazor
Jön sack innen is - onnan is. Free az utolsó 3 meccsén nem igazán remekelt. A különbség az, hogy Dockery a backup backupja, akit 800k-ért löknek fel, Free pedig egy kezdő, akinek 31 millás szerződése van. Nem a mérete a baj, hanem hogy ennyi pénzért minőségibb szereplést vár el tőle a csapat és a szurkolók is. Ha így folytatja, és meccsenként 2-3 sacket benyel, szvsz az ésszerű megoldás a Trade lenne áprilisban.
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
Na a védelemnek most már annyi eddig hozta amit tudott. Lee,Carter duó brutál szezont futottak, nélkülük messze nem ugyanaz+ Ratliff se egészséges.
Ebből 2-3 jó lenne FAn megoldani. Tudom h nem állunk jól a sapkában, de -2 cut Free,Jones? talán segítene.Kroos
Jones szerződése lejár az idény végén, ilyen szempontból nem lesz vele gond. Egy Free cut azonban nagyon sokba kerülne, mondjuk inkább, mint hogy kitöltse a 2017-ig szóló szerződését.
Nem túl rózsás a helyzetünk sapka szempontból, ugye ott van még az a 10 milla bünti (amiből jövőre már csak 5 lesz cap hit), de sok a nagy pénzt kereső játékosunk nagyon. Az FA piacon így szerintem ne számítsunk nagy aktivitásra, max 1 minőségi playert tudnék elképzelni, de szerintem annyi sem lesz. A draftban kell bíznunk, nincs mese.gorbel
Free-t akarjátok kitenni? amikor belül jön át mindenki... Jó, volt gyenge meccse Free-nek, de én biztos ki nem raknám. Főleg így hogy a fal közepe teljes homály.
Ráadásul azt a szerződést sem véletlenül kapta, tavaly még a vak oldalt védte, az előtt meg a jól rémlik róla nem nyeltünk be sacket.

több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Nem túl rózsás a helyzetünk sapka szempontból, ugye ott van még az a 10 milla bünti (amiből jövőre már csak 5 lesz cap hit), de sok a nagy pénzt kereső játékosunk nagyon. Az FA piacon így szerintem ne számítsunk nagy aktivitásra, max 1 minőségi playert tudnék elképzelni, de szerintem annyi sem lesz. A draftban kell bíznunk, nincs mese.
több mint 12 éve
Ebből 2-3 jó lenne FAn megoldani. Tudom h nem állunk jól a sapkában, de -2 cut Free,Jones? talán segítene.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Carternek valószínűleg műtétje lesz jövő héten, amivel véget is ér a szezonja. Hétfőn vizsgálják meg alaposabban.
Scandricket pénteken műtik.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
Szerintem a top 10 pick esélytelen. Ha hozzuk a Cowboys formát, akkor 15 körül lehettünk, előbbre elég necces.
Rettentő jó OL és DL prospectek lesznek drafton, az első háromból legalább 2-őt a támadófalba kéne húzni. Persze ez majd azután lesz biztosabb, hogy eldől Spencer sorsa. Ha távozik, akkor esélyes (szvsz) az első körös DL draft, persze ha lesz olyan, aki ér annyit. Legszívesebben behúznám a 2 'Bama OLinemant, bár erre szinte semmi esély.
Lényeg, hogy FA után lesz tisztább a kép a draftra.

A meccsről annyit, hogy ha egy QBnak 60 passzkísérlete van, akkor nem igazán hibáztatható az eladott labdákért. Szerintem az következő, meg a dec. 30-as mecset még behúzzuk.Wirtschaftsteil
Spencer... tegnap minden egyes megmozdulásánál pénzérméket hallottam csilingelni. még a végén egy Demarcus-szintű fizut fog kérni az aranyom...
több mint 12 éve
Ráadásul ha a Pack legyőzi dzsájentéket, még mindig semmi nem lenne veszve...röhej, minket tényleg szopatnak, hadd reménykedjünk, hogy aztán még nagyobb pofára esés legyen a következő meccsen 😊
több mint 12 éve
Szerintem a top 10 pick esélytelen. Ha hozzuk a Cowboys formát, akkor 15 körül lehettünk, előbbre elég necces.
Rettentő jó OL és DL prospectek lesznek drafton, az első háromból legalább 2-őt a támadófalba kéne húzni. Persze ez majd azután lesz biztosabb, hogy eldől Spencer sorsa. Ha távozik, akkor esélyes (szvsz) az első körös DL draft, persze ha lesz olyan, aki ér annyit. Legszívesebben behúznám a 2 'Bama OLinemant, bár erre szinte semmi esély.
Lényeg, hogy FA után lesz tisztább a kép a draftra.

A meccsről annyit, hogy ha egy QBnak 60 passzkísérlete van, akkor nem igazán hibáztatható az eladott labdákért. Szerintem az következő, meg a dec. 30-as mecset még behúzzuk.
több mint 12 éve
Hamár Bill Nagy akkor mit várhatunk tőle?
C vag G inkább?Bazzani
Az egyetemen guardot játszott, mi is annak hoztuk anno (6-7. körben?), de elég hamar megsérült, sok minden nem derült ki róla.
Nyilván nálatok azt fogja játszani, ahol nagyobb szükség van rá, sok szerencsét kívánunk hozzá!
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Hamár Bill Nagy akkor mit várhatunk tőle?
C vag G inkább?

több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 190 — Faith, Fight, Fold
Ha top 10 akkor letrade és ott fal ember.Blevi
Aztán abból is falember amit kapnak a pickért! Faszom kivan, ha tavaly nem Nagy Bill vagy Arkin a válaszuk a támadófal problémájára akkor most előrébb lehetnénk. Nem tudom ugyanaz az ember scoutolta-e a falembereket az elmúlt kb 5 évben de Big Tuna óta az egyetlen említésre méltó érkező Smith (Free balfaszkodása már nekem is sok volt). Most lehet csak látni milyen jó volt Colombo, akinek voltak ugyan hullámvölgyei, de mindig látszott rajta az akarat és ha kellett be is fenyítette a védőket. Vagy a korábbi false start király, Flo. Inkább bevállalt egy 15 yardos büntit meg némi aprót és felrúgta Justin Tuckot, hogy mire leért meg is büdösödött, de legalább nem törték Romot össze. A mostani puhány buzikat úgy nyomják össze mint a gyurmát. Egyszerűen rossz nézni. Pár éve még az egyik legnagyobb és legerősebb falként tartották számon a dallasit most meg inkább Costát hasonlítgatják össze Stepnoskival. Kiváncsi vagyok Livingset vagy Bernadeaut mikor fogják Larry Allenhez hasonlítani. Menjenek a büdös...........!

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Blevi 8 360 — Lions & Cowboys fan
Ha top 10 akkor letrade és ott fal ember.
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
ha draft és Top 10 akkor NT kell hozni. Ha alatta akkor G-t.

több mint 12 éve
Látom a végére legalább a megalázó verést elkerültük, de ez az első félidő nekem tényleg sok volt. Konkrétan alázott minket a Kisebbségs, a passz elleni védekezésünk szánalmas volt. Ryan láthatóan ráállt a blitzekre, de Griffin olyan röhögve dobálta el időben a labdát, rossz volt nézni. Tudom, hogy Church sérült, de én továbbra is az egyik legfontosabb offseason feladatnak tartom egy passz ellen jó S szerzését. Mert tök jók vagyunk coverben, ha 3-4 embert küldünk passrusra, ha rendesen blitzelünk, 50+ yardokat szopunk.
blevi írta korábban a WR draftot, szerintem felesleges, Beasley és Harris is jó prospect, Ogi sérülésével több lehetőséget kaphatnak, bizonyítani is fognak.
Romo kérdés nálam továbbra sincsen, írtátok is, hogy a snapek fele a bokájához megy, a fal nem nagyon segíti ki, ennek ellenére nem rossz.
A futójátékunk szánalmas, Jones 6 cipelésből 14(!) yard, Dunbar is 5-öt futott vagy mennyit. De ez főleg O-line kérdés, egy G mindenképp kell, de én Free helyére egy tackle-t is hoznék. Mivel várhatóan top 10 körüli pickünk lesz (a sérülésekkel... bár Carter állítólag csak dislocated elbow, nem súlyos), ott lesz érdekes, kit választunk. Mert G ritkán megy ki top 20-ban, az S need, de nem első körös. Valószínű egy monster DT kéne, remélem ez a QB draft nem motoszkál JJ-ék fejében.
több mint 12 éve
Sajnos erre számítottam. Persze Romot veszik elő sokan, de ez se rajta múlt leginkább. 1 int írható a számlájára, snapeket bokájánál kell összeszedni, menekülni kell állandóan.
Ma a sec a tavalyi volt sajna, a D Lee,Carter,Rattlif nélkül meg nem ugyanaz.
Pozitívum: Beasley,Harris meccsek óta várom őket.Kroos
Amíg egy fórumos szakértő is azt mondja Romora h nem irányító (azért mert RG a liblingje), addig az egyszeri szurkoló is QB draftot ír minden incompletenél. Romonál sztem egy objektív szakértő nem tud 10 jobb irányítót mondani. Az is tény h nem ez Tony legerősebb éve.
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Valaki irna valami féle összefoglalót?Baszott mód fájt a fejem meg álmos is voltam,illetve ma vár is rám egy fasza kis 100 kmers utazás,így nem láttam.Csak így az öszefoglaló alapján;mi a fasz volt a Dvel????Ezt s tavalyi is megirgyelte volna,wide open WRek a lehető legrosszabbkor.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Sajnos erre számítottam. Persze Romot veszik elő sokan, de ez se rajta múlt leginkább. 1 int írható a számlájára, snapeket bokájánál kell összeszedni, menekülni kell állandóan.
Ma a sec a tavalyi volt sajna, a D Lee,Carter,Rattlif nélkül meg nem ugyanaz.
Pozitívum: Beasley,Harris meccsek óta várom őket.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 190 — Faith, Fight, Fold
Mint múlt héten, de ez nem Browns volt.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
na. erre mondják, hogy nem volt olyan szoros, mint amit a végeredmény mutat.
remélem, a sérültek nem esnek ki sok időre. remélem, Smith és Murray mihamarabb visszatér, és persze egy Costa vagy Kowalski is
több mint 12 éve
Kicsit akkor menjünk is elé ennek a draft dolognak. Austin megint megsérült, Ogi 0, Beasleyben és Harrisben van fantázia. Dez meg folyton ilyen kétarcú játékot ad. Kell WR.
Mi kell még EGY KURVA Támadófal. Free milliókért a legtöbbet büntetett lineman a ligában. Az interrioir line egy kuka. Ide kell 3 kezdő.
RB. Felix sztem év végén mehet. DeMarco meg folyton sérült kell egy futó is. Hát így nagyjából ennyi a támadó oldalon.
Védelembe csak a Dlineban hoznék embert szar napjuk volt, 11 hét után ez részemről elnézhető.

Látható hogy nem tudunk mindent a draftról megoldani és nem lesz sok pénzünk jövőre sem. Jövőre sem számítok sok jóra.
több mint 12 éve
Na ennyi idénre. Egy félidő alatt leszopattuk magunkat. Tálcán átadtuk a győzelmet az ellenfél meg köszönte szépem. Készülhetünk a draftra. Next year again
több mint 12 éve
Na, én egy elég "hot prospect" csajt mondtam le a meccs miatt, úgyhogy remélem meghálálják a fiúk!
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Azért az hogy nem szabad neki teret hagyni és nyomást kell rá gyakorolni nagyon szépen hangzik,csak igen nehéz ezt véghez vinni.Nagyon ésszel kell ellene blitzellni,nem csak azért mert baszott mozgékony,hanem mert nagyon jó karja is van,a 60yardos bombái is lézerpontosak,nem egy ugri bugri tucat fekete irányitó akitől ha elveszed a mobilitását azzal le is lőtted,ezt tudja ő is,ezért nehéz zavarba hozzni,nem az a típusú rookie QB aki bepánikol a zsebben .Ha nem is lesz TD parádé de én nagyon nehéz és szoros meccsre számítok,személy szerint nagyon tartok RGIIItől,Santana Mosst pedig gondolom egy Cowboys drukkernek sem kell bemutatnom.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 666 — Defense Fan
Akkor lesz komoly esélyünk ha nem hagyunk neki (RG III)időt a passzra és teret a futáshoz. Remélem azért a barnák ellen látott 3 fős past rush most hatékonyabb formáját húzza elő a kalapból Rob. Le kell gyilkolni és jól meggyötörni és akkor úgyis összeomlik a Redskins...
Kéz és lábtörést kívánok estére neki (szimpátiám jelképeként)!