Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
A supplemental draft miatt nincs a Brownsnak 2. körös pickje. Spencer a 3-4es csapatoknak lenne értékesebb, de én nem tudom kinek kéne. De ha már a Chiefs 2 második kört ad Alex Smithért, akkor a Jacksonville mért ne akarna 1 második körért egy Spencert? ( 😀 ) Ha jól tudom nekik van a legkevesebb sack-jük a ligában. Talán Jest, Steelers.

Defensive End Jarvis Moss To Work Out
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 833 — Whoops, looks like something went wrong.
Broaddus szerint elképzelhető, hogy valamelyik csapat 2. kört ajánl fel Spencerért, és szerinte azonnal el is kéne fogadni.
Simán kiegyeznék vele.Wirtschaftsteil
Valószínűsítem, hogy hasonlót terveznek. Spencer után a dead money - jelenleg - 0. A cap saving egy esetleges trade-et követően 10,6 millió$ lesz. Mivel - nagyjából - 5 misivel a cap felett toporgunk (olyan 128 milla körül vagyunk), ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás.toxique
Ezt mondtam legelején is hogy tageljük aztán trade. Nem tudom kik lehetnek partnerek. Saintsnek nincs 2. Köre. Akikre gondolnék az a Colts meg a Texans.Blevi
Browns is vevő lehet esetleg. gyeek
A Brownsnak sincs 2. köre asszem, ahogy a Coltsnak sincs a tavalyi Davis trade miatt.

több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Broaddus szerint elképzelhető, hogy valamelyik csapat 2. kört ajánl fel Spencerért, és szerinte azonnal el is kéne fogadni.
Valószínűsítem, hogy hasonlót terveznek. Spencer után a dead money - jelenleg - 0. A cap saving egy esetleges trade-et követően 10,6 millió$ lesz. Mivel - nagyjából - 5 misivel a cap felett toporgunk (olyan 128 milla körül vagyunk), ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás.toxique
Ezt mondtam legelején is hogy tageljük aztán trade. Nem tudom kik lehetnek partnerek. Saintsnek nincs 2. Köre. Akikre gondolnék az a Colts meg a Texans.Blevi
Browns is vevő lehet esetleg.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Ezt mondtam legelején is hogy tageljük aztán trade. Nem tudom kik lehetnek partnerek. Saintsnek nincs 2. Köre. Akikre gondolnék az a Colts meg a Texans.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Valószínűsítem, hogy hasonlót terveznek. Spencer után a dead money - jelenleg - 0. A cap saving egy esetleges trade-et követően 10,6 millió$ lesz. Mivel - nagyjából - 5 misivel a cap felett toporgunk (olyan 128 milla körül vagyunk), ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás.
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Kruger keljen el minél előbb és akkor Spencer értéke is megnő.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 912 — Cowboys fan
azért egy második körösért én nem kicsit szívnám a fogamat.
az oké, hogy nagy a tag, no de ha az adott csapat a FA piacon akarná leigazolni, akkor cca 2 millióval többet kellene kiperkálnia, szóval még így is akciós áron hozzájutnának.
Cassel jut ugye ilyenkor az ember eszébe, no de egy Cassel irányító poszton nem ugyanaz, mint egy Spencer OLB poszton.
több mint 12 éve
Amobi Okoye iránt érdeklődünk.
DT, bears
(Megjegyzés: Marinelli Meltont akarta idehozni, ha nem tagelik.)
több mint 12 éve
na baszki mi védelem lesz itt!!! 😊 egy egészséges Ware-Spencer, Lee,Carter, ha Rattlif is belelendülne 😮
rendbe van ez, 1. kör így O fal de egyre inkább S kell. Vaccaro ha benn marad? 2. kört nem kéne érte azért feláldozna idén is..
fuu most hirtelen jött, akkor most megint - 4-5 misi?Kroos
Megoldották! 😀 Mégis tag-eltek határidő előtt... ilyen ez.toxique
Igen ez ilyen de jövőre is lesz cap meg azután is. Lassan húzó emberek rookie fizuja is lejár.Blevi
Egyelőre beérném azzal, ha úgy tudnánk nekivágni a 2013/2014-es szezonnak, hogy minden egyes csapattest legalább "erős közepes" szinten mozog. Egyébként; jogos az aggodalmad, de így legalább lesz mivel foglalkozni jövő ilyenkor.
több mint 12 éve
Simán kiegyeznék vele.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 912 — Cowboys fan
Irtam már egy hszt de valamiért nem küldte el mindegy nem irom le még egyszer.Lényeg Sensit sajnálom,főleg mert +1 need,Spencerben kételkedem.Cowboykarcsi
valószínűleg nem fért bele a Kiffin által elképzelt safety-típusba, mert egyébként nincs sok értelme annak, hogy kitették (egy héttel cap határidő előtt ez elsietett dolog)
több mint 12 éve
na baszki mi védelem lesz itt!!! 😊 egy egészséges Ware-Spencer, Lee,Carter, ha Rattlif is belelendülne 😮
rendbe van ez, 1. kör így O fal de egyre inkább S kell. Vaccaro ha benn marad? 2. kört nem kéne érte azért feláldozna idén is..
Megoldották! 😀 Mégis tag-eltek határidő előtt... ilyen ez.toxique
Igen ez ilyen de jövőre is lesz cap meg azután is. Lassan húzó emberek rookie fizuja is lejár.
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Irtam már egy hszt de valamiért nem küldte el mindegy nem irom le még egyszer.Lényeg Sensit sajnálom,főleg mert +1 need,Spencerben kételkedem.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Megoldották! 😀 Mégis tag-eltek határidő előtt... ilyen ez.
több mint 12 éve
Nagyjából jelenleg a Safety pozi igy néz ki: Church (IR előző évben), Matt Johnson (0 játékidő), McCray (spec teamer ez tavaly látszott), itt van meg Peprah meg Frampton. Ez igy vékony. Churchre mondhatjuk h kezdő de igazán sokat nem láttunk belőle.
több mint 12 éve
Akkora need lett a Safety mint a ház, nem is ház mint maga a stadion.
több mint 12 éve
Cowboys intention at the moment is to keep Anthony Spencer but protecting rights creates trade options. But they prefer having him on team
több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Hát nem tudom...Meggyőződésem, hogy még egy ilyen éve Spencernek (főleg endként) biztosan nem lesz, úgyhogy lehet jövőre feleennyiért alá tudjuk íratni. De akkor is...Kövezzetek meg, én elengedtem volna.
Sensiért nem fáj annyira a szívem, így legalább gatyába rázzuk a safety posztot is.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
fuu most hirtelen jött, akkor most megint - 4-5 misi?

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Cowboys decided to franchise tag Anthony Spencer for second year in a row, which explains all the contracts restructured last week.

Csak gratulálni tudok JJéknek. 10.6M(LB), ez azért beszarás. Na mindegy, nézzük a jó oldalát is: Spencer-Hatcher-Ratliff-Ware már alapból jól hangzik.

szerk.:
Cowboys have officially waived Gerald Sensabaugh, LB Brashton Satele and CB Vince Agnew.
több mint 12 éve
Várható lépés volt, nekem mégis fáj a szívem kicsit érte.
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Úgy látom még nem volt: Gerald Sensabaugh cut

Do your job
több mint 12 éve
Livings a BR szerint a 17. legjobb OG a ligában. Bernadeu valahol a 60. körül van.
több mint 12 éve
I never feel comfortable predicting with any certainty what the Dallas Cowboys are going to do, but I consider it unlikely that they designate Anthony Spencer as their franchise player before today's 4 p.m. ET deadline. Franchising Spencer would cost the Cowboys $10.6 million this year, since it'd be the second year in a row in which he played under the franchise player designation, and they'd have to clear about $6 million more in cap room in the next six hours just to do it. And if they did it (say, by finalizing a Tony Romo contract extension), they really wouldn't be able to do much else once free agency started next Tuesday. So I do not expect the Cowboys to franchise Spencer or anyone else by the deadline.
-------------------------------------------------------------------------
Az EspnDallas ezt hozta le ma. Nem valószínű, hogy bárki tag-et kapna -helyi idő szerint- du. 4-ig 😕

Állítólag a New Orleans Saints már érdeklődik is Spencer után (espn). Szóval... van az a csapat, amely szívesen látja Spencer-t, ha nem tudjuk megtartani.
több mint 12 éve
És hányszor lehet struktúrálni? akkor már nem lehet? vagy hanem fér be Cut v mi?Kroos
Felsírás, káromkodás majd alternatívák keresése... vagy valami hasonló lesz a menetrend. 😀 Egyelőre annyi dőlt el, hogy nincs tag. Bízom abban, hogy kikonstruálnak valamit...

Tóni szerződése még benn van, ugye? Akár ebből is lecsalhatnak pénzt a kalap alá...