Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Akkor sorry. Valszeg a mobil lehet a probléma. Az átstruktúrálasok hatásai hosszú tavon. Ware utolsó éve jelenleg 18 millába fájna...Szerintem Blevi linkjére gondolsz, én is épp akartam kérdezni, hogy mi lehet az alatt?WirtschaftsteilAz Espndallas arról cikkez, hogy nincs elég pénz tagelni Spencer-t.Van még átkonstruálható szerződés... meg kirúgható játékos.
"As of today, the Cowboys don't have enough to place a franchise tag on him for $10.8 million. "toxique
Wirtschaftsteil, a linked döglött. Mit találtál dc.comon amit még nem lett volna szabad kiszivárogtatni? 😊gyeek
www.dallascowboys.com/news/article-MickeySpagnola/Spagnola-Salary-Cap-Bells-And-Headaches/c9891b78-cf89-4a3d-a1b8-ffd7290dd46a
több mint 12 éve
Szerintem Blevi linkjére gondolsz, én is épp akartam kérdezni, hogy mi lehet az alatt?Az Espndallas arról cikkez, hogy nincs elég pénz tagelni Spencer-t.Van még átkonstruálható szerződés... meg kirúgható játékos.
"As of today, the Cowboys don't have enough to place a franchise tag on him for $10.8 million. "toxique
Wirtschaftsteil, a linked döglött. Mit találtál dc.comon amit még nem lett volna szabad kiszivárogtatni? 😊gyeek
több mint 12 éve
Hétőig változhat a helyzet. Egyelőre FA listás.Az Espndallas arról cikkez, hogy nincs elég pénz tagelni Spencer-t.Van még átkonstruálható szerződés... meg kirúgható játékos.
több mint 12 éve
Az Espndallas arról cikkez, hogy nincs elég pénz tagelni Spencer-t.Van még átkonstruálható szerződés... meg kirúgható játékos.
Wirtschaftsteil, a linked döglött. Mit találtál dc.comon amit még nem lett volna szabad kiszivárogtatni? 😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Working on the specifics but Phil Costa has signed an extension to avoid restricted free agency.2 év-2,7 millió
több mint 12 éve
Az Espndallas arról cikkez, hogy nincs elég pénz tagelni Spencer-t. "As of today, the Cowboys don't have enough to place a franchise tag on him for $10.8 million. "
több mint 12 éve
dallascowboys.com/s/30667/newsDetails?itemPos=1&itemUri=-807327654%2F1361280571710111102430427Érdemes elolvasni. Jerruh sztem simán arra játszik majd h a nagy lé az utolsó évre maradjon es egy retire keretében mossa kezét...
több mint 12 éve
Nem weboldalakról nézem 😊ezzel az a probléma, hogy tavaly is taget kapott, és az 8,8m volt.
Looks like Spencer would be $9.6 mil, not $10.6 mil.Wirtschaftsteil
az első franchise tag a poszt top 5 fizetésének az átlaga, a második franchise tag ugyanez, VAGY az előző évi tag értékének 120%-a, a kettő közül a magasabb játszik.
8,8m x 1,2 = 10,6m
több mint 12 éve
Valószínűleg ma következnek a cut-ok.Buffalo tagging S Jairus Byrd means Bills G Andy Levitre is free to leave and he will be one of the hottest free agents on the market.---->Szia!
több mint 12 éve
Alakul ez. 😀Austin 3m, Ware 5m, Witten 3,5, Carr 10,5=22m nagyjából cap kozelében vagyunk ha jól számolom. Kell a Romo szerződés, remélem az évi 16-19m csak pletyka az kva sok.Blevi5 millióval vagyunk a cap alatt.Wirtschaftsteil
több mint 12 éve
Nem weboldalakról nézem 😊Looks like Spencer would be $9.6 mil, not $10.6 mil.
több mint 12 éve
tudsz linket dobni h hogy is állunk pontosan? egy 10 misi minimum fel fog szabadulni még szerintem.
több mint 12 éve
Austin 3m, Ware 5m, Witten 3,5, Carr 10,5=22m nagyjából cap kozelében vagyunk ha jól számolom. Kell a Romo szerződés, remélem az évi 16-19m csak pletyka az kva sok.Blevi5 millióval vagyunk a cap alatt.
több mint 12 éve
Nehéz megmondani.Szerintem a két G közül ő volt a jobbik,de ugye ez kb a vakok között félszemű eset,én most először hallottam róla,de JJ és Stephen is többször említette hogy sérülten játszott egész évben és ezért nem lehet tisztán megítélni a teljesítményét.Costa szvsz maradni fog,ezt JJ nyilatkozatai alapján mondom és szerintem hozni fogunk legalább egy guardot,hogy ezután Livingsel és Bernadeauval mi lesz én nem tudni.RT @toddarcher: Filed to @ESPNDallas - Jason Witten, Nate Livings also restructure deals. Witten moves saves about $3.65mempty taxitényleg, Nate Livings hogy muzsikált Dallasban? Sosem értettem - a Cincinnatiben mutatott játékából kiindulva - hogy mire kapott ilyen szerződést.Amadeus91
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Austin 3m, Ware 5m, Witten 3,5, Carr 10,5=22m nagyjából cap kozelében vagyunk ha jól számolom. Kell a Romo szerződés, remélem az évi 16-19m csak pletyka az kva sok.
több mint 12 éve
RT @toddarcher: Filed to @ESPNDallas - Jason Witten, Nate Livings also restructure deals. Witten moves saves about $3.65mempty taxitényleg, Nate Livings hogy muzsikált Dallasban? Sosem értettem - a Cincinnatiben mutatott játékából kiindulva - hogy mire kapott ilyen szerződést.
több mint 12 éve
The Cowboys have restructured Miles Austin's contract, clearing $3 million in cap space.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheetRT @nickeatman Cowboys officially restructured 5 players Thursday - Ware, Witten, Cook, Carr and Austin.... signed Ladouceur to 5-year deal.
több mint 12 éve
The Cowboys have officially taken the next step getting under the salary cap by restructuring the contract of cb Brandon Carr, saving $10.5m\\o \o/ o//
LP Ladoucuer has signed a 5-year deal worth around $4 million.Wirtschaftsteil
Róla esett vagy egyszer a szezon óta szó mégis a legnagyobb befektetése az FA seasonnek! 😀
roto:
"Ladouceur has been long-snapping for the Cowboys since 2005. Miraculously, ESPN Dallas says he has never had a bad snap. "
Carr a következő.Előbb azért rúgják csak ki Freet, mielőtt még Sensabaughról kezdünk beszélni... 😊
Amúgy Dashon Goldson (FS,49rs) valószínűleg nem ír alá új szerződést, és máshol folytatja karrierjét. Elég deep az idei safety class, de ha Spencer nem ír alá, akkor megengedhetnénk magunknak egy évi mondjuk 7-8 milliós játékost. Sensebaugh elvileg cut lesz, és amúgy is sérülékeny játékosok közé hoznánk egy stabil kezdőt. Drafton akkor a középpontban a DL és OL lenne, mert az első 2 (esetleg 3) körben akár 3 potenciális week1 kezdőt is lehetne húzni. Csak egy ötlet, de elsőre nekem nem hangzik rosszul.Wirtschaftsteil
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 12 éve
The Cowboys have officially taken the next step getting under the salary cap by restructuring the contract of cb Brandon Carr, saving $10.5mLP Ladoucuer has signed a 5-year deal worth around $4 million.
több mint 12 éve
RT @toddarcher: Filed to @ESPNDallas - Jason Witten, Nate Livings also restructure deals. Witten moves saves about $3.65m

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Carr a következő.Connor pedig megkapta a lehetőséget, pay cut vagy cut.
Romo "likely in the neighborhood of $16-19 million annually" ez valami vicc? 😀
Amúgy Dashon Goldson (FS,49rs) valószínűleg nem ír alá új szerződést, és máshol folytatja karrierjét. Elég deep az idei safety class, de ha Spencer nem ír alá, akkor megengedhetnénk magunknak egy évi mondjuk 7-8 milliós játékost. Sensebaugh elvileg cut lesz, és amúgy is sérülékeny játékosok közé hoznánk egy stabil kezdőt. Drafton akkor a középpontban a DL és OL lenne, mert az első 2 (esetleg 3) körben akár 3 potenciális week1 kezdőt is lehetne húzni. Csak egy ötlet, de elsőre nekem nem hangzik rosszul.
több mint 12 éve
És még egy tucat szerződést kell átírnunk, főleg ha nem egyezünk meg Romoval. Bár szerintem ő is belemegy március 12 előtt, hacsak nem köti meg, hogy egy normális falembert akar középen látni.WirtschaftsteilVagy épp fordítva, ha 12-ig nem ír alá akkor csak az 5. körben kap valakit... 😊
több mint 12 éve
És még egy tucat szerződést kell átírnunk, főleg ha nem egyezünk meg Romoval. Bár szerintem ő is belemegy március 12 előtt, hacsak nem köti meg, hogy egy normális falembert akar középen látni.
több mint 12 éve
Romo’s Agility Makes Jones Worry Less About O-LineA struccpolitika fogja a csapatot a SB-ig is eljuttatni gondolom. Hogy a 'szomba írhat le ilyen baromságot Eatman is?! -_- Szerintem aggódjon csak eleget az öreg, mert nagyon szar volt a fal és ez a futójátékon is meglátszott! Parcells rakott össze egy falat ami még top5 volt, az azóta eltelt 7 (!!!) évben egy Tyron Smith-t tud felmutatni a vezetőség mint upgrade.