Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

32 feliratkozó

több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
demarco lesz ma már?Janek
Hát beírták Doubtful-nak, de nem valószínű. Még mindig csak rehabozik.
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
demarco lesz ma már?

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
Jó és rossz hír:
Kowalski activated and expected to play;
Johnson moved to IRWirtschaftsteil
vagy inkább: várható és várható hír

remélem, Johnson nem lesz olyan, mint jó pár évvel ezelőtt Beriault, aki egész jól mozgott safetyként (4-6. kör körül hoztuk a Ball State-ből), aztán első TC végén IR, második végén visszavonulás lett a vége a térde miatt...
több mint 12 éve
Jó és rossz hír:
Kowalski activated and expected to play;
Johnson moved to IR
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Valószínűleg Bernadeau fog kezdeni centerként a Browns ellen,Dockery lesz a helyén guardként. Remek lesz....

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Na és Free. Nem úgy játszik, mint akinek jövőre hagynunk kéne, hogy 12 millát foglaljon a Cap-ben. Mindenképpen hozni kell egy olcsóbbat, nem lehet nála sokkal rosszabban teljesíteni.Wirtschaftsteil
Ezzel viszont nem értek egyet,olvasgasd a DC.comon Bryan Broaddus cikkeit.Minden héten elemzi a aktuális ellenfelet,illetve meccsek után a csapatot poziciónként,a csávó egy scout,tizeniksz éves tapasztalattal,szóval nem egy Josh Ellis féle "szakmaiságot" takar. A lényeg hogy ő is irja hogy ha nem is a 2010es formájában van de nem olyan rossz,az utóbbi meccseken kifejezetten jó volt,igazából kurva sok büntit kapunk róla,ez meg orvosolható dolog.Eleve nem a fal széleivel vannak a legnagyobb gondjaink hanem a C-G posztokon.

Itt van egyébként az Eagles utáni elemzés
 www.dallascowboys.com/news/article-BryanBroaddusBlog/Position-Breakdown-Broaddus-Evaluates-Each-Spot-on-Field-/74f4dc0b-f3bb-4e01-841a-7516dbca6d00

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Na és Free. Nem úgy játszik, mint akinek jövőre hagynunk kéne, hogy 12 millát foglaljon a Cap-ben. Mindenképpen hozni kell egy olcsóbbat, nem lehet nála sokkal rosszabban teljesíteni.
több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Nem tartom valószínűnek, hogy látni fogjuk még Coleman-t Cowboys mezben. Télen UFA lesz, és Crowford talán felnő hozzá a szezon végére.Wirtschaftsteil
Szerintem sem, az ő helyére mehetne ki pl Ratliff? Persze ehhez kell az a malac NT, amit lehet. csak mi vizionálunk ilyen lelkesen.gorbel
Nem tudom... Én is felvetettem ezt a témát de Ratliff jo NT-ben. Utóbbi meccseken nekem tetszett a játéka. Mondjuk ami tudna segíteni rajtunk az egy JJ Watt féle domináns DE a D-lineba. Akkor Jaynek is több tere lenne. Mindegy év végen meglátjuk mik a needek.Blevi
Aligha lesz akkora mázlink, hogy találunk még egy olyan 3-4-es endet, mint Watt. Nekünk szerintem nem is kell annyira domináns játékos, csupán "tércsináló" az aktuális NT-nek. Hatcher erre a szerepre tökéletes a jobb oldalon, Ratliff ennél jóval többet is tudna, ha kiraknánk a szélre. Ám ennek tényleg csak akkor van értelme, ha találunk egy Haynesworth méretű anyakocát. Az lenne ám a szép! 😊
több mint 12 éve
Blevi 8 360 — Lions & Cowboys fan
Nem tartom valószínűnek, hogy látni fogjuk még Coleman-t Cowboys mezben. Télen UFA lesz, és Crowford talán felnő hozzá a szezon végére.Wirtschaftsteil
Szerintem sem, az ő helyére mehetne ki pl Ratliff? Persze ehhez kell az a malac NT, amit lehet. csak mi vizionálunk ilyen lelkesen.gorbel
Nem tudom... Én is felvetettem ezt a témát de Ratliff jo NT-ben. Utóbbi meccseken nekem tetszett a játéka. Mondjuk ami tudna segíteni rajtunk az egy JJ Watt féle domináns DE a D-lineba. Akkor Jaynek is több tere lenne. Mindegy év végen meglátjuk mik a needek.
több mint 12 éve
Szerintem sem, az ő helyére mehetne ki pl Ratliff? Persze ehhez kell az a malac NT, amit lehet. csak mi vizionálunk ilyen lelkesen.
több mint 12 éve
Coleman amúgy nem 33 éves, vagy mennyi?
persze majd február elejére kiderül, hogy egyáltalán mire lehet esélyünk a drafton, de szerintem se marad.
több mint 12 éve
Nem tartom valószínűnek, hogy látni fogjuk még Coleman-t Cowboys mezben. Télen UFA lesz, és Crowford talán felnő hozzá a szezon végére.
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 285 — Saturday Night Lights
Második körben nekem Bray kell, imádom a srácot. Betanul Tony mögött, és minden oké lesz 😊
(pl. ma: 68,5%-404yds-4tds)Wirtschaftsteil
Ha folytatjuk a schedule könnyebbik részének papírforma behúzását, nem fog addig csúszni, hogy draftolhassuk 😊, de ismétlem, erős az idei QB class, szóval lehet csemegézni. Felőlem Murray vagy Dysert is jöhet.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Amugy Coleman out for the season,tricepsz szakadás.Spears,Crawfod,fog rotálódni,elvileg még Brent is fog kijönni szélre néha ugye Lissemore meg még sérült.Nem tudom mennyire fog ez meglátszódni a run D-n,remélem nem nagyon.

Ja és Ben Bass is valszeg fog jönni a PSből.

több mint 12 éve
Ugyan a játékunk hagyott némi kívánnivalót maga után, de ettől függetlenül piszok jó érzés W-vel hazajönni a linkoln fájnensöl fildről.
Szereztünk egy punt return TD-t, az mi? Meg Carr is emlékezetessé tette az első pickjét. Nekem ő amúgy is nagyon tetszik, keveset dobálnak felé egész szezonban, tartanak tőle. Morris sajnos még nagyon rookie, tegnap párszor kifejezetten mérges voltam rá, de még van ideje fejlődni.
Az O teljesítménye érdekes volt, Murray hiányában egész jól ment a futás, különösen a draw játékok tetszettek, de 1-2 rövid yardosnál pl. érthetetlen módon nem próbálkoztunk. Dunbar sem rossz, bár azért volt pár rossz megmozdulása (fumbli, néha nagyon rossz fele szaladt, komoly mennyiségű yardtól fosztva meg a csapatot). Romo viszont tetszett, vigyáz a labdára, az a lentebb is említett menekülés meg csodálatos volt.
A passrush ez ellen a szedett-vedett Philly D-line ellen azért lehetett volna jobb is, de főleg ez a rengeteg offisde volt zavaró.
Megvannak még a hibák, szerencsére az ellen hatalmas gödörben van, így ezek is belefértek.
A PO szerintem továbbra sem reális, a csoportunkat a GIants nyeri, a WC helyre pedig az északiak és a Seahawks esélyesek. A Browns ellen nekem rossz érzésem van, azonban ha netán azt hoznánk, az erőt adhat a csapatnak, aztán ki tudja. Cáfoljanak rám.
Cowboynationgorbel
azért mindent mondanék az Iggles defensive line-jára, de azt azért talán mégsem, hogy szedett-vedett. nem jön ki nekik a lépés, de szerintem mentális baj van Philly-ben.slowmotion
Sztem az O-linera gondolt, bár a mienk tán szarabb is. Nem vagyok elájulva a teljesítménytől, de winnel nem illik fanyalogni.Blevi
Valóban arra gondoltam, köszi 😊
több mint 12 éve
Ugyan a játékunk hagyott némi kívánnivalót maga után, de ettől függetlenül piszok jó érzés W-vel hazajönni a linkoln fájnensöl fildről.
Szereztünk egy punt return TD-t, az mi? Meg Carr is emlékezetessé tette az első pickjét. Nekem ő amúgy is nagyon tetszik, keveset dobálnak felé egész szezonban, tartanak tőle. Morris sajnos még nagyon rookie, tegnap párszor kifejezetten mérges voltam rá, de még van ideje fejlődni.
Az O teljesítménye érdekes volt, Murray hiányában egész jól ment a futás, különösen a draw játékok tetszettek, de 1-2 rövid yardosnál pl. érthetetlen módon nem próbálkoztunk. Dunbar sem rossz, bár azért volt pár rossz megmozdulása (fumbli, néha nagyon rossz fele szaladt, komoly mennyiségű yardtól fosztva meg a csapatot). Romo viszont tetszett, vigyáz a labdára, az a lentebb is említett menekülés meg csodálatos volt.
A passrush ez ellen a szedett-vedett Philly D-line ellen azért lehetett volna jobb is, de főleg ez a rengeteg offisde volt zavaró.
Megvannak még a hibák, szerencsére az ellen hatalmas gödörben van, így ezek is belefértek.
A PO szerintem továbbra sem reális, a csoportunkat a GIants nyeri, a WC helyre pedig az északiak és a Seahawks esélyesek. A Browns ellen nekem rossz érzésem van, azonban ha netán azt hoznánk, az erőt adhat a csapatnak, aztán ki tudja. Cáfoljanak rám.
Cowboynationgorbel
azért mindent mondanék az Iggles defensive line-jára, de azt azért talán mégsem, hogy szedett-vedett. nem jön ki nekik a lépés, de szerintem mentális baj van Philly-ben.slowmotion
Sztem az O-linera gondolt, bár a mienk tán szarabb is. Nem vagyok elájulva a teljesítménytől, de winnel nem illik fanyalogni.Blevi
ja, tényleg az úgy logikusabb...
nos, miért, Ti mit vártatok? hogy majd most javítjuk meg az egy meccsen elért sackek rekordját?

segítek: gyengének mondott falak ellen szokott a legkevésbé menni a sackelés... Cutlert például szerintem az utóbbi két meccsen összesen maximum háromszor sackeltük, pedig a Bears OL-jára mindent lehet mondani, de hogy jó, azt messziről sem.
2009-ben, amikor Austin berobbant, mindenki csámcsogott, hogy hú de le fogjuk zúzni a mittoménkit, erre Ware-t egy sacken tartotta egy rookie backup LT.
nekünk a gyenge falak ellen nem megy, valszeg azért sem, mert sok gyors passzal a pass rusht hatástalanítani lehet egész jól.
több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 666 — Defense Fan
Már mindent leírtatok amit lehetett..
Csak a W számít!
Go Cowboys!
több mint 12 éve
Blevi 8 360 — Lions & Cowboys fan
Cowboynationgorbel
Sztem az O-linera gondolt, bár a mienk tán szarabb is. Nem vagyok elájulva a teljesítménytől, de winnel nem illik fanyalogni.
több mint 12 éve
Cowboynationgorbel
azért mindent mondanék az Iggles defensive line-jára, de azt azért talán mégsem, hogy szedett-vedett. nem jön ki nekik a lépés, de szerintem mentális baj van Philly-ben.
több mint 12 éve
Cowboynation
több mint 12 éve
Jövő héten a Browns ellen kellene egy az egész csapatot ösztönző győzelem.Mind O# mind D# szempontból. Ehhez a Cleveland a legtökéletesebb ellenfél. Murray valószínűleg visszatér, bár a futás már kezdett éledezni.
Draftolni kéne egy pufi NT-t, Ratliff lehetne RE, és akkor talán Ware-re se két ember jutna playenként.
Garrett szempontjából tökéletes meccs volt, tényleg minden volt benne. 5 perc múlva kezdődik a Talkin' Cowboys, kíváncsi leszek mit mondanak majd benne 😊

Van olyan Cowboy fan, aki nem örült annyira tegnap..
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 713 — Pfizer & Moderna fan
Tény hogy Claibornak voltak nagy butaságai, de dobtak rá úgy is zászlót, hogy ugyan azt csinálta mint a WR..
Offside figyelni kell.
Viszont azért a meccs nagy részében jól fogta az emberét.

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Hát a D végre hozott pontokaz + a spec team is.
Az O továbba is gyenge, két jó drive volt összesen, ez kevés . Viszont Romo szabadulás 3&4n-él 17:10-nél volt az egyik nagy kulcs szerintem.
D most annyira nem tetszett, pass rush kb semmi a végét leszámítva, Morrisnak borzasztó napja volt, pedig meccsről meccsre jobb volt eddig. Carter viszont zseniális, remélem évekig Leevel büntetni fognak. 😊
Garrett megúszta de nem a zseniális húzásainak köszönhetően..

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Mivel lehetne elérni, hogy egy meccsen ne csináljunk többezer false start-ot? Hihetetlen, hogy mennyi yardot ajándékozunk....Woody
egyetlen false startra emlékszem a meccsről.
ami sok volt, az az offside, ráadásul nem egyszer first downt ajándékoztunk a semmiért
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 190 — Faith, Fight, Fold
Gála.gyeek
Hát azért a gála kifejezés barokkos túlzás...VIZILÓ
Meglátjátok, Dallas ellen gálázunk... 😉greenboy
Csak erről jutott eszembe, nomeg némi irónia.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass