Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Tegnapi sajtótájékozatóról: Jones reasons that the Cowboys can get by with lesser talent along the offensive line because of Romo's expert mobilityWirtschaftsteil
minden tiszteletem Jones-é, de a brady-vereen-ridley-welker-lloyd-edelman-gronk-hernandez és romo-murray-austin-beasley-bryant-harris-ogletree-witten fegyvertár közötti különbség kb. egy mankins-connoly-solder-wollmer-thomas-cannon-wendell tüzelőállás... szerintem.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Tegnapi sajtótájékozatóról: Jones reasons that the Cowboys can get by with lesser talent along the offensive line because of Romo's expert mobility
több mint 12 éve
Austin? Amúgy meg szerintem sem kap a WR poszt idén sok upgradet. gyeek
Ezért irtam hogy legrosszabb esetben,tehát ha valamiért Austint elküldenénk.Sensi kirakása engem nagyon meglepne,kb a legjobb safetyink.Annyira nagyon sokat keresne?Cowboykarcsi
Austinnal egész ez az O motor, de nélküle kb. annyi lenne, mint Gronk nélkül a Pats offense; ment a nagy rinya mindenfelől, aztán kibekkelték a rosterből mással, és játszottak máshogyan. toxique
@AdamSchefter: Most interesting potential salary-cap casualty in coming days: Cowboys WR Miles Austin. Dallas needs cap space and Austin would provide it.

Would save 5M on the cap

szerk.: Azt nyilatkozták a Combine-on, hogy ha Austin felépülhet a szezon kezdetéig, akkor marad.
több mint 12 éve
Ezért irtam hogy legrosszabb esetben,tehát ha valamiért Austint elküldenénk.Sensi kirakása engem nagyon meglepne,kb a legjobb safetyink.Annyira nagyon sokat keresne?Cowboykarcsi
Austinnal egész ez az O motor, de nélküle kb. annyi lenne, mint Gronk nélkül a Pats offense; ment a nagy rinya mindenfelől, aztán kibekkelték a rosterből mással, és játszottak máshogyan.
több mint 12 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
JJ-nek is be kell látnia hogy ezt a játékot az nyeri aki dominál a falaknál. Nekünk egyik falunk sem domináns sőt...
több mint 12 éve
Luxus, de a JJ-féle "draftmodorban" benne van.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Eléggé, de kb. nem is kéne... Witten alap, mellé Hanna kezd belerázódni, idén tőle is lehet kis robbantásra számítani.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Luxuspick a TE 2. Körben
több mint 12 éve
Itt nézve a prospecteket, 1. körben talán a legjobb DE,DT kell ha nincs benn Warmack,Cooper.
2. körben meg benn lehet a több poszton is bevethető Jones,Fredrick duó mint OC/G. Utána akár OT,S,RB.
Ha lesz is Qb(remélem nem) 4. kör max, de felesleges Orton miatt is. Ha minden jól alakul idén, jövőre lehtne 1. körben húzni egy QBt, aki kiszoríthatja Romot,max. 1 évet tanul még mögötte.

Én is néztem elég szánalmas h sok divat idióta RGIII,Kapernyickezett..Kroos
Romo elé egy normális fal kellene. Tudom, hogy ezt sokan mondták már; de jöhetne ide akár Kaperkid vagy RGIII is: ha nem tart a fal addig, amíg játszható az option; akkor bedarálja a dicső kubikot a passrush, vagy belekergetik egy folyamatos homokzsák szituba (és a védők szétverik, mint GRIII-t)... szerintem. Egy biztosabb fal mögül Romo is elhajigálná a csapatot a tálig...
több mint 12 éve
Ed Werder ‏@Edwerderespn
Rams coach Jeff Fisher says Rob Ryan told him he was leaving to work for Sean Payton by walking in office and dropping keys on his desk. az nem rossz....

Tegnap találkozott a staff Travis Kelce TE-del Cincy-ből. 2. körös lehet a srác, Broaddus is az nyilatkozta, hogy reális opció 2. körben.
több mint 12 éve
Vaccaro sztem top 10es lesz, rem. idén nem lesz trade és 2. kör cserébe. 2-4. körben húznék S-t.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Ezért irtam hogy legrosszabb esetben,tehát ha valamiért Austint elküldenénk.Sensi kirakása engem nagyon meglepne,kb a legjobb safetyink.Annyira nagyon sokat keresne?

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Stephen Jones: Safety is the biggest need because of injuries and Sensabaugh possibly being a cap casualty

Ha Warmack és Cooper is kimegy, amire igen nagy esély van, akkor wilkommen Vaccaro. Elvileg jobb cover-S, mint Barron (1/7) volt tavaly. Engem személy szerint meglepett ez a nyilatkozat, tavaly is a támadófalat tartottam a leggyengébbnek, idén meg főleg.
több mint 12 éve
Dez-Austin ha minden klappol szinte tökéletes. Harris remélem robbant idén és akkor se lesznek nagy gondok.
Feltételezve h marad Austin,sérülések kerülik.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Austin? Amúgy meg szerintem sem kap a WR poszt idén sok upgradet.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Abszolút egyet értek csak szerintem az a baj hogy bőven lesz olyan aki többet tud neki ajánlani mint mi.Nálunk legrosszabb esetben is egy Bryant,Harris-Beasley-Coale-Ogletree elkapó gárádáról beszélünk ami igencsak foghíjas de még így is jobb mint az éppen hogy nem liga utolsó futójáték,vagy Romo szarrá veretéséről már nem is beszélve.Ugyhogy sajna kétlem hogy akárkivel is versenybe szállna a Dallas érte.(úgy egyáltalán akármilyen WRért.)

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
A Chiefs kivágta Steve Breastont. En örülnek ha ide tudnánk hozni, jo szellemű, hozza állású veterán WR.
több mint 12 éve
Itt nézve a prospecteket, 1. körben talán a legjobb DE,DT kell ha nincs benn Warmack,Cooper.
2. körben meg benn lehet a több poszton is bevethető Jones,Fredrick duó mint OC/G. Utána akár OT,S,RB.
Ha lesz is Qb(remélem nem) 4. kör max, de felesleges Orton miatt is. Ha minden jól alakul idén, jövőre lehtne 1. körben húzni egy QBt, aki kiszoríthatja Romot,max. 1 évet tanul még mögötte.

Én is néztem elég szánalmas h sok divat idióta RGIII,Kapernyickezett..

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Dallas facebook oldalán feltettek egy kérdést kit szeretnének a drafton.
Kommenteket átnyálazva OL-t ás a QB-t láttam a legtöbbször...
Érdekes!?beltazor
Tekintve, hogy tegnap azt mondták ne számítsunk QB draftra, ezt a lehetőséget ki is zárhatjuk.OL teljesen reális, mind OG vagy OT , akár C.
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 868 — Pfizer & Moderna fan
Dallas facebook oldalán feltettek egy kérdést kit szeretnének a drafton.
Kommenteket átnyálazva OL-t ás a QB-t láttam a legtöbbször...
Érdekes!?

több mint 12 éve
Mar elkezdődtek a tárgyalások Romoval, 3-4ről évről lehet olvasni. 36-37 lenne egy 4eves után.
több mint 12 éve
Hivatalosan is az utolsó csapat vagyunk a cap-helyzeteket nézve.Wirtschaftsteil
ez március 14-én este 22 óráig semmit sem számít.slowmotion
csak lefagyasztja a csapattopicot 😀
- Húúúú... szerződtetni kéne a...
- Mennyi is a keret?
- ... ááá hagyjuk... Kemény a tél Dallasban? 😀
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 911 — Cowboys fan
12.-én már úgyis alatta leszünk, de azért számomra ez egy tök nyomasztó érzés

The Dallas Cowboys will meet with the agent for linebacker Anthony Spencer during the NFL scouting combine this week in Indianapolis

Henry Melton ‏@HenMel
In Dallas visitin family....no one cared to welcome me back until now lmao
Reméljük mást is vizitel Wirtschaftsteil
Melton szerintem franchise taget kap, szóval a családon kívül mást nem érdemes látogatnia. ja de, a vidámparkot.
több mint 12 éve
12.-én már úgyis alatta leszünk, de azért számomra ez egy tök nyomasztó érzés

The Dallas Cowboys will meet with the agent for linebacker Anthony Spencer during the NFL scouting combine this week in Indianapolis

Henry Melton ‏@HenMel
In Dallas visitin family....no one cared to welcome me back until now lmao
Reméljük mást is vizitel
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 911 — Cowboys fan
ez március 14-én este 22 óráig semmit sem számít.