Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Tegnapi sajtótájékozatóról: Jones reasons that the Cowboys can get by with lesser talent along the offensive line because of Romo's expert mobility
több mint 12 éve
@AdamSchefter: Most interesting potential salary-cap casualty in coming days: Cowboys WR Miles Austin. Dallas needs cap space and Austin would provide it.Austinnal egész ez az O motor, de nélküle kb. annyi lenne, mint Gronk nélkül a Pats offense; ment a nagy rinya mindenfelől, aztán kibekkelték a rosterből mással, és játszottak máshogyan. toxiqueAustin? Amúgy meg szerintem sem kap a WR poszt idén sok upgradet. gyeekEzért irtam hogy legrosszabb esetben,tehát ha valamiért Austint elküldenénk.Sensi kirakása engem nagyon meglepne,kb a legjobb safetyink.Annyira nagyon sokat keresne?Cowboykarcsi
Would save 5M on the cap
szerk.: Azt nyilatkozták a Combine-on, hogy ha Austin felépülhet a szezon kezdetéig, akkor marad.
több mint 12 éve
Austinnal egész ez az O motor, de nélküle kb. annyi lenne, mint Gronk nélkül a Pats offense; ment a nagy rinya mindenfelől, aztán kibekkelték a rosterből mással, és játszottak máshogyan.Austin? Amúgy meg szerintem sem kap a WR poszt idén sok upgradet. gyeekEzért irtam hogy legrosszabb esetben,tehát ha valamiért Austint elküldenénk.Sensi kirakása engem nagyon meglepne,kb a legjobb safetyink.Annyira nagyon sokat keresne?Cowboykarcsi
több mint 12 éve
JJ-nek is be kell látnia hogy ezt a játékot az nyeri aki dominál a falaknál. Nekünk egyik falunk sem domináns sőt...
több mint 12 éve
Luxus, de a JJ-féle "draftmodorban" benne van.
több mint 12 éve
Eléggé, de kb. nem is kéne... Witten alap, mellé Hanna kezd belerázódni, idén tőle is lehet kis robbantásra számítani.
több mint 12 éve
Luxuspick a TE 2. Körben
több mint 12 éve
Itt nézve a prospecteket, 1. körben talán a legjobb DE,DT kell ha nincs benn Warmack,Cooper.Romo elé egy normális fal kellene. Tudom, hogy ezt sokan mondták már; de jöhetne ide akár Kaperkid vagy RGIII is: ha nem tart a fal addig, amíg játszható az option; akkor bedarálja a dicső kubikot a passrush, vagy belekergetik egy folyamatos homokzsák szituba (és a védők szétverik, mint GRIII-t)... szerintem. Egy biztosabb fal mögül Romo is elhajigálná a csapatot a tálig...
2. körben meg benn lehet a több poszton is bevethető Jones,Fredrick duó mint OC/G. Utána akár OT,S,RB.
Ha lesz is Qb(remélem nem) 4. kör max, de felesleges Orton miatt is. Ha minden jól alakul idén, jövőre lehtne 1. körben húzni egy QBt, aki kiszoríthatja Romot,max. 1 évet tanul még mögötte.
Én is néztem elég szánalmas h sok divat idióta RGIII,Kapernyickezett..Kroos
több mint 12 éve
Ed Werder @Edwerderespn Rams coach Jeff Fisher says Rob Ryan told him he was leaving to work for Sean Payton by walking in office and dropping keys on his desk. az nem rossz....
Tegnap találkozott a staff Travis Kelce TE-del Cincy-ből. 2. körös lehet a srác, Broaddus is az nyilatkozta, hogy reális opció 2. körben.
több mint 12 éve
Vaccaro sztem top 10es lesz, rem. idén nem lesz trade és 2. kör cserébe. 2-4. körben húznék S-t.
több mint 12 éve
Austin? Amúgy meg szerintem sem kap a WR poszt idén sok upgradet. gyeekEzért irtam hogy legrosszabb esetben,tehát ha valamiért Austint elküldenénk.Sensi kirakása engem nagyon meglepne,kb a legjobb safetyink.Annyira nagyon sokat keresne?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Stephen Jones: Safety is the biggest need because of injuries and Sensabaugh possibly being a cap casualtyHa Warmack és Cooper is kimegy, amire igen nagy esély van, akkor wilkommen Vaccaro. Elvileg jobb cover-S, mint Barron (1/7) volt tavaly. Engem személy szerint meglepett ez a nyilatkozat, tavaly is a támadófalat tartottam a leggyengébbnek, idén meg főleg.
több mint 12 éve
Dez-Austin ha minden klappol szinte tökéletes. Harris remélem robbant idén és akkor se lesznek nagy gondok.Feltételezve h marad Austin,sérülések kerülik.
több mint 12 éve
Austin? Amúgy meg szerintem sem kap a WR poszt idén sok upgradet.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Abszolút egyet értek csak szerintem az a baj hogy bőven lesz olyan aki többet tud neki ajánlani mint mi.Nálunk legrosszabb esetben is egy Bryant,Harris-Beasley-Coale-Ogletree elkapó gárádáról beszélünk ami igencsak foghíjas de még így is jobb mint az éppen hogy nem liga utolsó futójáték,vagy Romo szarrá veretéséről már nem is beszélve.Ugyhogy sajna kétlem hogy akárkivel is versenybe szállna a Dallas érte.(úgy egyáltalán akármilyen WRért.)
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
A Chiefs kivágta Steve Breastont. En örülnek ha ide tudnánk hozni, jo szellemű, hozza állású veterán WR.
több mint 12 éve
Itt nézve a prospecteket, 1. körben talán a legjobb DE,DT kell ha nincs benn Warmack,Cooper.2. körben meg benn lehet a több poszton is bevethető Jones,Fredrick duó mint OC/G. Utána akár OT,S,RB.
Ha lesz is Qb(remélem nem) 4. kör max, de felesleges Orton miatt is. Ha minden jól alakul idén, jövőre lehtne 1. körben húzni egy QBt, aki kiszoríthatja Romot,max. 1 évet tanul még mögötte.
Én is néztem elég szánalmas h sok divat idióta RGIII,Kapernyickezett..
több mint 12 éve
Dallas facebook oldalán feltettek egy kérdést kit szeretnének a drafton.Tekintve, hogy tegnap azt mondták ne számítsunk QB draftra, ezt a lehetőséget ki is zárhatjuk.OL teljesen reális, mind OG vagy OT , akár C.
Kommenteket átnyálazva OL-t ás a QB-t láttam a legtöbbször...
Érdekes!?beltazor
több mint 12 éve
Dallas facebook oldalán feltettek egy kérdést kit szeretnének a drafton.Kommenteket átnyálazva OL-t ás a QB-t láttam a legtöbbször...
Érdekes!?

több mint 12 éve
Mar elkezdődtek a tárgyalások Romoval, 3-4ről évről lehet olvasni. 36-37 lenne egy 4eves után.
több mint 12 éve
csak lefagyasztja a csapattopicot 😀Hivatalosan is az utolsó csapat vagyunk a cap-helyzeteket nézve.Wirtschaftsteilez március 14-én este 22 óráig semmit sem számít.slowmotion
- Húúúú... szerződtetni kéne a...
- Mennyi is a keret?
- ... ááá hagyjuk... Kemény a tél Dallasban? 😀
több mint 12 éve
Melton szerintem franchise taget kap, szóval a családon kívül mást nem érdemes látogatnia. ja de, a vidámparkot.12.-én már úgyis alatta leszünk, de azért számomra ez egy tök nyomasztó érzésHivatalosan is az utolsó csapat vagyunk a cap-helyzeteket nézve.Wirtschaftsteilez március 14-én este 22 óráig semmit sem számít.slowmotion
The Dallas Cowboys will meet with the agent for linebacker Anthony Spencer during the NFL scouting combine this week in Indianapolis
Henry Melton @HenMel
In Dallas visitin family....no one cared to welcome me back until now lmao
Reméljük mást is vizitel Wirtschaftsteil
több mint 12 éve
12.-én már úgyis alatta leszünk, de azért számomra ez egy tök nyomasztó érzésHivatalosan is az utolsó csapat vagyunk a cap-helyzeteket nézve.Wirtschaftsteilez március 14-én este 22 óráig semmit sem számít.slowmotion
The Dallas Cowboys will meet with the agent for linebacker Anthony Spencer during the NFL scouting combine this week in Indianapolis
Henry Melton @HenMel
In Dallas visitin family....no one cared to welcome me back until now lmao
Reméljük mást is vizitel
több mint 12 éve
Hivatalosan is az utolsó csapat vagyunk a cap-helyzeteket nézve.Wirtschaftsteilez március 14-én este 22 óráig semmit sem számít.
több mint 12 éve
Hivatalosan is az utolsó csapat vagyunk a cap-helyzeteket nézve.