Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 13 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
nyilván nem Huff szint, de kell a töltelék. Ettől még 1 v . körben jöhet a S húzás gondolom.Kroos
Nekem tetszett volna, ha Huff a Raidersből a Cowboysba igazol 😊 Lehet, hogy egy kicsit elfogult vagyok, de akkor is solid starter safety... Allent meglátjuk.
több mint 13 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Durant miért kellett nektek? Szerintem azon a poszton pont erősek vagytok...depthnek sztem drága...Tocy
SLB-n eddig sehogy se álltunk. Ebben a sémában tapasztalatlan , eddig cserék állnak rendelkezésre, azért jól jön egy úgymond "starter w/ questions".
több mint 13 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Durant miért kellett nektek? Szerintem azon a poszton pont erősek vagytok...depthnek sztem drága...
több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 983 — Pfizer & Moderna fan
Butler lehet, hogy aláír az eageshez... remélem nem mert én kedveltem itt nálunk.... rossz lenne zöldben látni...

több mint 13 éve
Most azt írták, hogy Free paycut /cut.
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 728 — Grady Judd fan
Freenek és talán Ortonnak is csökkentették a fizetését és bónusszá változtatták a maradék egy részét. Romo lassan aláírhatná az új szerződését, mielőtt nagyon elszállna...

Anthony Armstrong pedig cut ... ... ... igen, rosteren volt. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
nyilván nem Huff szint, de kell a töltelék. Ettől még 1 v . körben jöhet a S húzás gondolom.Kroos
Utána olvasva egy kicsit: Allen run stuffer safety és special teamer volt Pittsburghben. Egyikből sincs igazán hiány a Cowboysnál. Ballaszt.

azt írják Matt Johnsonnal fog rivalizálni, de FS posztra nem tudom mennyire alkalmas...gyeek
Most borítékolom, hogy Matt Johnson előbbre lesz mint ő. Nem tudom mibe ez a nagy bizalom, de az edzők imádják.
több mint 13 éve
Utána olvasva egy kicsit: Allen run stuffer safety és special teamer volt Pittsburghben. Egyikből sincs igazán hiány a Cowboysnál. Ballaszt.

azt írják Matt Johnsonnal fog rivalizálni, de FS posztra nem tudom mennyire alkalmas...

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
nyilván nem Huff szint, de kell a töltelék. Ettől még 1 v . körben jöhet a S húzás gondolom.

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Will Allennel is megegyeztünk elvileg. Safety Vasas. valaki bővebbet tud róla?
8 meccset játszott tavaly elvileg,sérült volt vagy mi? Huff akkor stornóKroos
Nem sérült, csak Polamalut helyettesítette. Nem tartom jó befektetésnek, az a fajta játékos benyomását kelti aki van, de ha meccsdöntő szituációban játszana közre az inkább negatív előjelű lenne. Huffnak jobban örültem volna, de gondolom az ára nem a veterán minimum lett volna (ami remélem Allen fizetése).

több mint 13 éve
Will Allennel is megegyeztünk elvileg. Safety Vasas. valaki bővebbet tud róla?
8 meccset játszott tavaly elvileg,sérült volt vagy mi? Huff akkor stornó

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 445 — Cowboys fan
nfl.com-ra fellépve ezt olvasom:
Dez Bryant wants to be NFL's first 2,000-yard receiver

Tavaly sérülten mutattam meg, hogy mennyire kiváló játékos, idén remélem még jobb lesz.
Mondjuk lehet hogy kettőzni fogják majd, de akkor ott a másik oldal. 😉beltazor
de tényleg ott a másik oldal?slowmotion
Én csípem nagyon Austint, így az én válaszom igen!Wong
Austint én is kedvelem, csak azt a kibeb*szott hamstringjét nem
több mint 13 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan

Tavaly sérülten mutattam meg, hogy mennyire kiváló játékos, idén remélem még jobb lesz.
de tényleg ott a másik oldal?slowmotion
Én csípem nagyon Austint, így az én válaszom igen!
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 445 — Cowboys fan

de tényleg ott a másik oldal?
több mint 13 éve

Mondott valami ilyesmit Chris Johnson is a 2000 yardos szezonja után, aztán jól visszaütött... 😀
több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 983 — Pfizer & Moderna fan

Mondjuk lehet hogy kettőzni fogják majd, de akkor ott a másik oldal. 😉

több mint 13 éve
Pár napja volt valami előadáson, ahol arról beszélt, hogy felhagy az ilyen életmóddal. Akkor most nem értem 😀Wirtschaftsteil
Az amerikai mentalitás és a kötelezően önkéntes bűnbánati zarándoklati kényszer zaklatja Dez-t továbbra is 😀 . Az utórengések...
több mint 13 éve
Védelem egész jó,sőt ha mindenki egészséges és a 4-3-as séma bejön akkor top is. egyedül a safety poszt ami gyér de Huff vagy akár Vaccaro nagy előre lépés lenne.
És akkor már kb. az O fal ami gyenge(de nagyon).

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Milyen ügye van Deznek?Blevi
Még a tavalyi megütötte nem ütötte téma,amiért a szezon első harmadában azt sem tudta,hogy a pályán van.
több mint 13 éve
Pár napja volt valami előadáson, ahol arról beszélt, hogy felhagy az ilyen életmóddal. Akkor most nem értem 😀
több mint 13 éve
Blevi 9 177 — Lions & Cowboys fan
Durant jó. Sajnálom, hogy nem tartottuk meg.Bazzani
Nekem szimpatikus. Atletikus, robbanékony... a szakértők szerint kiegyensúlyozott a teljesítménye, jól fedezi a passzjátékot; szolid kezdő. Huff-ot is jó lenne behúzni... a Raiders-ben szerettem, nem gondolom, hogy rosszul járnánk vele.

Dez-nek az ügye az "abuse"-ügyek szokásos medrében csordogál.toxique
Milyen ügye van Deznek?
több mint 13 éve
Blevi 9 177 — Lions & Cowboys fan
Láttam Durantot Detroitban n bántam volna marad, örülök h ide jön. Azért a Carter-Lee-Durant LB sor zsírul hangzik. Van azért egy csekély esély Vaccaro draftolására úgy tűnik nagy a szerelem.
több mint 13 éve
Durant jó. Sajnálom, hogy nem tartottuk meg.Bazzani
Nekem szimpatikus. Atletikus, robbanékony... a szakértők szerint kiegyensúlyozott a teljesítménye, jól fedezi a passzjátékot; szolid kezdő. Huff-ot is jó lenne behúzni... a Raiders-ben szerettem, nem gondolom, hogy rosszul járnánk vele.

Dez-nek az ügye az "abuse"-ügyek szokásos medrében csordogál.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 270 — Axel Foley
Durant jó. Sajnálom, hogy nem tartottuk meg.

több mint 13 éve
Vaccaro ma nem fut 40-et, mert amikor privát edzésen volt velünk, lesérült. Ez valahogy nem lep meg, hogy pont nálunk.

+Dallas and former Lions LB Justin Durant agreed to a 2-year contract that will be signed once Cowboys create more cap space, per team source
Új SLB.

Huffnak tetszett a csapat, azt mondta, hogy szeretne itt játszani. Jól kijött az edzőkkel is. De, nem fog várni arra, hogy helyet csináljunk neki. Amelyik csapat előbb ad neki szerződést, oda megy. (Baltimore és a sajtfejűek játszanak még.