Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
Melton vagy újraigazol, de mivel maradni szeretne a a tag-et biztos aláírja, ha nem egyeznek meg.a tag és trade azért nem lenne jó ötlet, mert 10,6-ért lehetne tagelni, de ha nincs hosszútávú szerződés nyárig, akkor a fizetés garantálttá válik ->>> ha trade van, akkor is bukunk ennyit a capből, meg amúgy is kötve hiszem, hogy bárki is hajlandó lenne két első köröst adni érte.
Spencer ügynöke tegnap nyilatkozta, hogy folytatják a tárgyalásokat, mindkét fél nagyon szeretne megegyezni, és jó esélyei vannak a hosszútávú szerződésnek. A tag és trade jó ötlet lenne, de a cap helyzetünk miatt sajnos ez is felejtős.
Free a legnagyobb eséllyel cut, legkésőbb a TC előtt.Wirtschaftsteil
több mint 12 éve
Melton vagy újraigazol, de mivel maradni szeretne a a tag-et biztos aláírja, ha nem egyeznek meg.Spencer ügynöke tegnap nyilatkozta, hogy folytatják a tárgyalásokat, mindkét fél nagyon szeretne megegyezni, és jó esélyei vannak a hosszútávú szerződésnek. A tag és trade jó ötlet lenne, de a cap helyzetünk miatt sajnos ez is felejtős.
Free a legnagyobb eséllyel cut, legkésőbb a TC előtt.
több mint 12 éve
Úgy értettem hogy Spencert nem kene ingyen elengedni. Meltont vsz tageli a Bears.
több mint 12 éve
Meltonos pletyikhez mit szóltok? ő vagy Spencer kettő együtt lehetetlen?!Free,Ratliff duóról van valami infó?
több mint 12 éve
én 95%-ra adom, hogy Spencer nem marad, viszont helyette ott lesz Crawford, akinek inkább feküdne a 4-3 DE pozíció, mint a 3-4 DE.WRből sose elég, főleg nálunk (lásd: week17).Lissemore tuti hogy DT-ként kerül szóba mivel Ő volt a csere-csere NT is. Wilber mint DE ki tudja. az offseason kulcsa Spencer lesz. Vsz meg kell tartani ha nincs zsé akkor tag és egy 2. kört behúzni érte. Albrightot várom kezdő LB-nek amikor idén játszott szerintem jó volt.Blevi
Belsős infók:
Can u see Kyle Wilber as a DE backing up DeMarcus Ware? Cowboys looking into it.
Cowboys also looking at seeing if Sean Lissemore can move from DE to DT
Wirtschaftsteil
több mint 12 éve
WRből sose elég, főleg nálunk (lásd: week17).Lissemore tuti hogy DT-ként kerül szóba mivel Ő volt a csere-csere NT is. Wilber mint DE ki tudja. az offseason kulcsa Spencer lesz. Vsz meg kell tartani ha nincs zsé akkor tag és egy 2. kört behúzni érte. Albrightot várom kezdő LB-nek amikor idén játszott szerintem jó volt.
Belsős infók:
Can u see Kyle Wilber as a DE backing up DeMarcus Ware? Cowboys looking into it.
Wirtschaftsteil
több mint 12 éve
WRből sose elég, főleg nálunk (lásd: week17).Belsős infók:
több mint 12 éve
Johnny Knox FA lesz, a Medvéknek nem kell, idehozhatnánk minimumon, hátha tud még játszani. 26 éves.WirtschaftsteilWR poszton nem igazán gondolom, hogy need lenne (bár a jó back-up mindig jól jön). Inkább OT, DT, DE és CB posztokon csinálnék komolyabb beruházást.
több mint 12 éve
Johnny Knox FA lesz, a Medvéknek nem kell, idehozhatnánk minimumon, hátha tud még játszani. 26 éves.
több mint 12 éve
m.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=dallascowboys&id=4705617&city=dallasBlevija hát itt is meglátszik, hogy Jerry mennyire szereti túlfizetni a játékosokat.
több mint 12 éve
az egyik nem tudja, hova menjen, a másik meg nem ér oda. muhaha.slowmotionÍgy eléggé nehéznek tűnik... 😊
több mint 12 éve
www.nfl.com/liveupdate/gamecenter/55694/DAL_Gamebook.pdfespn.go.com/nfl/boxscore?gameId=321202006 (kb. lap közepe)toxiqueTegnap a 13. heti - Phili elleni - meccsel kezdtem az offseason recap-omat. Ennek a meccsnek a tükrében nem is volt annyira meglepő RR menesztése; nekem nagyon "New England-style" volt a D. Egy fikarcnyival összekapottabb / összeszokottabb Phili-vel nagyon meggyűlhetett volna a bajunk (úgy, hogy az O a H2-ben... ööö "New England style"-ban 😀 játszott). Jövőre - ha keveset és jó felé mozog a roster odaát, valamint Vick és Bozont is marad - akkor ez a madár nagyon erős lesz. Plusz ott van a skins és a giants. Nem lesz könnyű.Hog nézett ki a kezdő 11 azon a meccsen?Blevi
Úgy gondolom, hogy RR után új erőre kap a D, és egy ellenállóbb OL-el tálesélyes a copfbojz. Tóni oda dobja majd, ahova köll... 😉 toxique
ez meg a hivatalos, mert a másik linken nem találtam meg a kezdőket egyszerűen. a standard 5 hiányzó kezdő fícsöring Ernie 'Agyatlan' Sims és Dan 'Tankhajó' Connor. az egyik nem tudja, hova menjen, a másik meg nem ér oda. muhaha.
több mint 12 éve
Hogy fogalmazzak ezzel védelemmel nem tudom ki mit var. Zs kategória.espn.go.com/nfl/boxscore?gameId=321202006 (kb. lap közepe)toxiqueTegnap a 13. heti - Phili elleni - meccsel kezdtem az offseason recap-omat. Ennek a meccsnek a tükrében nem is volt annyira meglepő RR menesztése; nekem nagyon "New England-style" volt a D. Egy fikarcnyival összekapottabb / összeszokottabb Phili-vel nagyon meggyűlhetett volna a bajunk (úgy, hogy az O a H2-ben... ööö "New England style"-ban 😀 játszott). Jövőre - ha keveset és jó felé mozog a roster odaát, valamint Vick és Bozont is marad - akkor ez a madár nagyon erős lesz. Plusz ott van a skins és a giants. Nem lesz könnyű.Hog nézett ki a kezdő 11 azon a meccsen?Blevi
Úgy gondolom, hogy RR után új erőre kap a D, és egy ellenállóbb OL-el tálesélyes a copfbojz. Tóni oda dobja majd, ahova köll... 😉 toxique
több mint 12 éve
espn.go.com/nfl/boxscore?gameId=321202006 (kb. lap közepe)Tegnap a 13. heti - Phili elleni - meccsel kezdtem az offseason recap-omat. Ennek a meccsnek a tükrében nem is volt annyira meglepő RR menesztése; nekem nagyon "New England-style" volt a D. Egy fikarcnyival összekapottabb / összeszokottabb Phili-vel nagyon meggyűlhetett volna a bajunk (úgy, hogy az O a H2-ben... ööö "New England style"-ban 😀 játszott). Jövőre - ha keveset és jó felé mozog a roster odaát, valamint Vick és Bozont is marad - akkor ez a madár nagyon erős lesz. Plusz ott van a skins és a giants. Nem lesz könnyű.Hog nézett ki a kezdő 11 azon a meccsen?Blevi
több mint 12 éve
Az nfl.com rangsorolta, hogy szerintük kik a legesélyesebbek a 2013 Playoff-ra.NFC
1. Green Bay Packers
2. San Francisco 49ers
3. New Orleans Saints
4. Dallas Cowboys — In a league of trends and copycats, it feels like it might finally be Tony Romo’s turn to follow in the footsteps of Eli Manning and Joe Flacco and get over the hump. They’ve got plenty of dynamic players, but of course, that’s never been the issue. If they can just beef up Romo’s protection (easier said than done, I know … but I’m a glass half-full guy), Jerry’s ‘Boys will make their long-awaited return to relevance.
több mint 12 éve
Tegnap a 13. heti - Phili elleni - meccsel kezdtem az offseason recap-omat. Ennek a meccsnek a tükrében nem is volt annyira meglepő RR menesztése; nekem nagyon "New England-style" volt a D. Egy fikarcnyival összekapottabb / összeszokottabb Phili-vel nagyon meggyűlhetett volna a bajunk (úgy, hogy az O a H2-ben... ööö "New England style"-ban 😀 játszott). Jövőre - ha keveset és jó felé mozog a roster odaát, valamint Vick és Bozont is marad - akkor ez a madár nagyon erős lesz. Plusz ott van a skins és a giants. Nem lesz könnyű.Hog nézett ki a kezdő 11 azon a meccsen?
több mint 12 éve
Tegnap a 13. heti - Phili elleni - meccsel kezdtem az offseason recap-omat. Ennek a meccsnek a tükrében nem is volt annyira meglepő RR menesztése; nekem nagyon "New England-style" volt a D. Egy fikarcnyival összekapottabb / összeszokottabb Phili-vel nagyon meggyűlhetett volna a bajunk (úgy, hogy az O a H2-ben... ööö "New England style"-ban 😀 játszott). Jövőre - ha keveset és jó felé mozog a roster odaát, valamint Vick és Bozont is marad - akkor ez a madár nagyon erős lesz. Plusz ott van a skins és a giants. Nem lesz könnyű.Úgy gondolom, hogy RR után új erőre kap a D, és egy ellenállóbb OL-el tálesélyes a copfbojz. Tóni oda dobja majd, ahova köll... 😉
több mint 12 éve
Schedule:nincs olyan, hogy könnyű schedule. illetve van, de akkor 16-0-t kell csinálni, meggyőző sikerekkel.
Szerintem egyáltalán nem könnyű, kb sose nekünk,bár idei nem volt vészes.
Nfc East minden párharca nehéz(Philly tuti nem lesz megint ilyen gyenge), aztán a másik Nfc csoprt Green Bay,Bears,Viking,Lions négyest se kell bemutatni. Saints erősebb lesz mint idén, Denver erős, Rams szerintem nagyon kemény lesz idén, San diego sötét ló.
Raiders sztem nem lesz annyira jó, KC meg messze nem '/1es csapat és idénre jól összefogják őket rakni szerintem.
Azért könnyű ugye mert Kc,Raiders,Lions,Saints,Philly idén gyenge volt, de idén más lesz a tészta.
8:8-10:6 lesz sztem, megint ilyen ucsó fordulós ki-ki meccs.Kroos
több mint 12 éve
Texasban?Mert hol szolgált?Rendőrség?Na most olvasom hogy Navy Seal.Akkor végképp nem értem mit kereset az egység Texasban.Vagy civilbe lőtték agyon?Cowboykarcsicivilben, igen.
azt olvastam róla, hogy PTSD-ben szenvedő emberet kísért végig terápián, és a lövöldözés az egyik ilyen kezelés része (volt).
akit utoljára kezelt, úgy tűnik, különösen súlyos eset volt.
több mint 12 éve
Schedule:Szerintem egyáltalán nem könnyű, kb sose nekünk,bár idei nem volt vészes.
Nfc East minden párharca nehéz(Philly tuti nem lesz megint ilyen gyenge), aztán a másik Nfc csoprt Green Bay,Bears,Viking,Lions négyest se kell bemutatni. Saints erősebb lesz mint idén, Denver erős, Rams szerintem nagyon kemény lesz idén, San diego sötét ló.
Raiders sztem nem lesz annyira jó, KC meg messze nem '/1es csapat és idénre jól összefogják őket rakni szerintem.
Azért könnyű ugye mert Kc,Raiders,Lions,Saints,Philly idén gyenge volt, de idén más lesz a tészta.
8:8-10:6 lesz sztem, megint ilyen ucsó fordulós ki-ki meccs.
több mint 12 éve
Texasban?Mert hol szolgált?Rendőrség?Na most olvasom hogy Navy Seal.Akkor végképp nem értem mit kereset az egység Texasban.Vagy civilbe lőtték agyon?CowboykarcsiAsszem 2009-ben szerelt le, és kiadott valami könyvet (American Sniper), ami sokaknak nem tetszett. Meg a nyilvánosságot sem kerülte, pedig az elég ajánlott annak, aki 260 emberrel végzett. Még valami vérdíjat is kitűztek a fejére,talán 200.000$. Aztán hogy azért, vagy ez is egy USA-ban (sajnos) szinte mindennapi lövöldözés volt, azt nem tudom.
több mint 12 éve
Texasban?Mert hol szolgált?Rendőrség?Na most olvasom hogy Navy Seal.Akkor végképp nem értem mit kereset az egység Texasban.Vagy civilbe lőtték agyon?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Nem a csapathoz, inkább a stadionhoz kapcsolódó hír, de azért megemlítem:Feb. 11. hétfőn tartják a Cowboys Stadionban Chris Kyle megemlékezését. Róla röviden annyit, hogy az USA történelmének legeredményesebb és valószínűleg legjobb mesterlövésze volt, akit idén február elején lőttek le Texasban.
több mint 12 éve
Dallas Cowboys (.480 ) 121-134-12013 Schedule strength
Ez a ligában 25. helyre sorol minket,ami nem tűnik nehéznek,bár sok minden fog addig változni,jó példa erre a colts is,de kezdésnek nem rossz!