Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Melton vagy újraigazol, de mivel maradni szeretne a a tag-et biztos aláírja, ha nem egyeznek meg.

Spencer ügynöke tegnap nyilatkozta, hogy folytatják a tárgyalásokat, mindkét fél nagyon szeretne megegyezni, és jó esélyei vannak a hosszútávú szerződésnek. A tag és trade jó ötlet lenne, de a cap helyzetünk miatt sajnos ez is felejtős.

Free a legnagyobb eséllyel cut, legkésőbb a TC előtt.Wirtschaftsteil
a tag és trade azért nem lenne jó ötlet, mert 10,6-ért lehetne tagelni, de ha nincs hosszútávú szerződés nyárig, akkor a fizetés garantálttá válik ->>> ha trade van, akkor is bukunk ennyit a capből, meg amúgy is kötve hiszem, hogy bárki is hajlandó lenne két első köröst adni érte.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Melton vagy újraigazol, de mivel maradni szeretne a a tag-et biztos aláírja, ha nem egyeznek meg.

Spencer ügynöke tegnap nyilatkozta, hogy folytatják a tárgyalásokat, mindkét fél nagyon szeretne megegyezni, és jó esélyei vannak a hosszútávú szerződésnek. A tag és trade jó ötlet lenne, de a cap helyzetünk miatt sajnos ez is felejtős.

Free a legnagyobb eséllyel cut, legkésőbb a TC előtt.
több mint 12 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Úgy értettem hogy Spencert nem kene ingyen elengedni. Meltont vsz tageli a Bears.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Meltonos pletyikhez mit szóltok? ő vagy Spencer kettő együtt lehetetlen?!
Free,Ratliff duóról van valami infó?

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
WRből sose elég, főleg nálunk (lásd: week17).

Belsős infók:
Can u see Kyle Wilber as a DE backing up DeMarcus Ware? Cowboys looking into it.
Cowboys also looking at seeing if Sean Lissemore can move from DE to DT
Wirtschaftsteil
Lissemore tuti hogy DT-ként kerül szóba mivel Ő volt a csere-csere NT is. Wilber mint DE ki tudja. az offseason kulcsa Spencer lesz. Vsz meg kell tartani ha nincs zsé akkor tag és egy 2. kört behúzni érte. Albrightot várom kezdő LB-nek amikor idén játszott szerintem jó volt.Blevi
én 95%-ra adom, hogy Spencer nem marad, viszont helyette ott lesz Crawford, akinek inkább feküdne a 4-3 DE pozíció, mint a 3-4 DE.
több mint 12 éve

Belsős infók:
Can u see Kyle Wilber as a DE backing up DeMarcus Ware? Cowboys looking into it.
Wirtschaftsteil
Lissemore tuti hogy DT-ként kerül szóba mivel Ő volt a csere-csere NT is. Wilber mint DE ki tudja. az offseason kulcsa Spencer lesz. Vsz meg kell tartani ha nincs zsé akkor tag és egy 2. kört behúzni érte. Albrightot várom kezdő LB-nek amikor idén játszott szerintem jó volt.
több mint 12 éve

Belsős infók:
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Johnny Knox FA lesz, a Medvéknek nem kell, idehozhatnánk minimumon, hátha tud még játszani. 26 éves.Wirtschaftsteil
WR poszton nem igazán gondolom, hogy need lenne (bár a jó back-up mindig jól jön). Inkább OT, DT, DE és CB posztokon csinálnék komolyabb beruházást.
több mint 12 éve
Johnny Knox FA lesz, a Medvéknek nem kell, idehozhatnánk minimumon, hátha tud még játszani. 26 éves.
több mint 12 éve
 m.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=dallascowboys&id=4705617&city=dallasBlevi
ja hát itt is meglátszik, hogy Jerry mennyire szereti túlfizetni a játékosokat.
több mint 12 éve
az egyik nem tudja, hova menjen, a másik meg nem ér oda. muhaha.slowmotion
Így eléggé nehéznek tűnik... 😊
több mint 12 éve
 m.espn.go.com/general/blogs/blogpost?blogname=dallascowboys&id=4705617&city=dallas
több mint 12 éve
Tegnap a 13. heti - Phili elleni - meccsel kezdtem az offseason recap-omat. Ennek a meccsnek a tükrében nem is volt annyira meglepő RR menesztése; nekem nagyon "New England-style" volt a D. Egy fikarcnyival összekapottabb / összeszokottabb Phili-vel nagyon meggyűlhetett volna a bajunk (úgy, hogy az O a H2-ben... ööö "New England style"-ban 😀 játszott). Jövőre - ha keveset és jó felé mozog a roster odaát, valamint Vick és Bozont is marad - akkor ez a madár nagyon erős lesz. Plusz ott van a skins és a giants. Nem lesz könnyű.
Úgy gondolom, hogy RR után új erőre kap a D, és egy ellenállóbb OL-el tálesélyes a copfbojz. Tóni oda dobja majd, ahova köll... 😉 toxique
Hog nézett ki a kezdő 11 azon a meccsen?Blevi
 espn.go.com/nfl/boxscore?gameId=321202006 (kb. lap közepe)toxique
 www.nfl.com/liveupdate/gamecenter/55694/DAL_Gamebook.pdf

ez meg a hivatalos, mert a másik linken nem találtam meg a kezdőket egyszerűen. a standard 5 hiányzó kezdő fícsöring Ernie 'Agyatlan' Sims és Dan 'Tankhajó' Connor. az egyik nem tudja, hova menjen, a másik meg nem ér oda. muhaha.
több mint 12 éve
Tegnap a 13. heti - Phili elleni - meccsel kezdtem az offseason recap-omat. Ennek a meccsnek a tükrében nem is volt annyira meglepő RR menesztése; nekem nagyon "New England-style" volt a D. Egy fikarcnyival összekapottabb / összeszokottabb Phili-vel nagyon meggyűlhetett volna a bajunk (úgy, hogy az O a H2-ben... ööö "New England style"-ban 😀 játszott). Jövőre - ha keveset és jó felé mozog a roster odaát, valamint Vick és Bozont is marad - akkor ez a madár nagyon erős lesz. Plusz ott van a skins és a giants. Nem lesz könnyű.
Úgy gondolom, hogy RR után új erőre kap a D, és egy ellenállóbb OL-el tálesélyes a copfbojz. Tóni oda dobja majd, ahova köll... 😉 toxique
 espn.go.com/nfl/boxscore?gameId=321202006 (kb. lap közepe)toxique
Hogy fogalmazzak ezzel védelemmel nem tudom ki mit var. Zs kategória.
több mint 12 éve
 espn.go.com/nfl/boxscore?gameId=321202006 (kb. lap közepe)
több mint 12 éve
Az nfl.com rangsorolta, hogy szerintük kik a legesélyesebbek a 2013 Playoff-ra.
NFC

1. Green Bay Packers
2. San Francisco 49ers
3. New Orleans Saints
4. Dallas Cowboys — In a league of trends and copycats, it feels like it might finally be Tony Romo’s turn to follow in the footsteps of Eli Manning and Joe Flacco and get over the hump. They’ve got plenty of dynamic players, but of course, that’s never been the issue. If they can just beef up Romo’s protection (easier said than done, I know … but I’m a glass half-full guy), Jerry’s ‘Boys will make their long-awaited return to relevance.
több mint 12 éve
Hog nézett ki a kezdő 11 azon a meccsen?
több mint 12 éve
Úgy gondolom, hogy RR után új erőre kap a D, és egy ellenállóbb OL-el tálesélyes a copfbojz. Tóni oda dobja majd, ahova köll... 😉
több mint 12 éve
Schedule:

Szerintem egyáltalán nem könnyű, kb sose nekünk,bár idei nem volt vészes.
Nfc East minden párharca nehéz(Philly tuti nem lesz megint ilyen gyenge), aztán a másik Nfc csoprt Green Bay,Bears,Viking,Lions négyest se kell bemutatni. Saints erősebb lesz mint idén, Denver erős, Rams szerintem nagyon kemény lesz idén, San diego sötét ló.
Raiders sztem nem lesz annyira jó, KC meg messze nem '/1es csapat és idénre jól összefogják őket rakni szerintem.
Azért könnyű ugye mert Kc,Raiders,Lions,Saints,Philly idén gyenge volt, de idén más lesz a tészta.
8:8-10:6 lesz sztem, megint ilyen ucsó fordulós ki-ki meccs.Kroos
nincs olyan, hogy könnyű schedule. illetve van, de akkor 16-0-t kell csinálni, meggyőző sikerekkel.
több mint 12 éve
Texasban?Mert hol szolgált?Rendőrség?Na most olvasom hogy Navy Seal.Akkor végképp nem értem mit kereset az egység Texasban.Vagy civilbe lőtték agyon?Cowboykarcsi
civilben, igen.
azt olvastam róla, hogy PTSD-ben szenvedő emberet kísért végig terápián, és a lövöldözés az egyik ilyen kezelés része (volt).
akit utoljára kezelt, úgy tűnik, különösen súlyos eset volt.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Schedule:

Szerintem egyáltalán nem könnyű, kb sose nekünk,bár idei nem volt vészes.
Nfc East minden párharca nehéz(Philly tuti nem lesz megint ilyen gyenge), aztán a másik Nfc csoprt Green Bay,Bears,Viking,Lions négyest se kell bemutatni. Saints erősebb lesz mint idén, Denver erős, Rams szerintem nagyon kemény lesz idén, San diego sötét ló.
Raiders sztem nem lesz annyira jó, KC meg messze nem '/1es csapat és idénre jól összefogják őket rakni szerintem.
Azért könnyű ugye mert Kc,Raiders,Lions,Saints,Philly idén gyenge volt, de idén más lesz a tészta.
8:8-10:6 lesz sztem, megint ilyen ucsó fordulós ki-ki meccs.

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Texasban?Mert hol szolgált?Rendőrség?Na most olvasom hogy Navy Seal.Akkor végképp nem értem mit kereset az egység Texasban.Vagy civilbe lőtték agyon?Cowboykarcsi
Asszem 2009-ben szerelt le, és kiadott valami könyvet (American Sniper), ami sokaknak nem tetszett. Meg a nyilvánosságot sem kerülte, pedig az elég ajánlott annak, aki 260 emberrel végzett. Még valami vérdíjat is kitűztek a fejére,talán 200.000$. Aztán hogy azért, vagy ez is egy USA-ban (sajnos) szinte mindennapi lövöldözés volt, azt nem tudom.
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Texasban?Mert hol szolgált?Rendőrség?Na most olvasom hogy Navy Seal.Akkor végképp nem értem mit kereset az egység Texasban.Vagy civilbe lőtték agyon?

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Nem a csapathoz, inkább a stadionhoz kapcsolódó hír, de azért megemlítem:
Feb. 11. hétfőn tartják a Cowboys Stadionban Chris Kyle megemlékezését. Róla röviden annyit, hogy az USA történelmének legeredményesebb és valószínűleg legjobb mesterlövésze volt, akit idén február elején lőttek le Texasban.
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Dallas Cowboys (.480 ) 121-134-1

2013 Schedule strength

Ez a ligában 25. helyre sorol minket,ami nem tűnik nehéznek,bár sok minden fog addig változni,jó példa erre a colts is,de kezdésnek nem rossz!